Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genezen Ralf Seuntjens beleeft droomavond met FC Imabari

Laatste update:

Ralf Seuntjens beleefde zaterdag een prachtige avond. De spits viel vier minuten voor tijd in bij zijn club FC Imabari en maakte in blessuretijd de enige treffer van de wedstrijd tegen Giravanz Kitakyushu: 1-0. Seuntjens kreeg vorig jaar maart te horen dat hij lymfeklierkanker had, maar daarvan is hij inmiddels genezen. Seuntjens maakte in juni zijn rentree voor Imabari, maar toen werd al duidelijk dat de Bredanaar langer de tijd nodig had om volledig fit te raken.

Imabari, uitkomend op het derde niveau in Japan, won tot de wedstrijd van zaterdagavond slechts eenmaal in zijn laatste acht duels. De club uit het zuiden van Japan is daardoor afgezakt naar de zesde plaats en kon een overwinning goed gebruiken, al zag het er lange tijd niet naar uit dat dat zou gebeuren tegen hekkensluiter Kitakyushu. Na een korte invalbeurt begin augustus mocht de Bredanaar zaterdagavond in minuut 87 weer invallen, ditmaal voor Kanta Chiba. Het bleek een gouden greep, daar Seuntjens uit een klutssituatie de 1-0 tegen de touwen kopte. Het was zijn tweede treffer voor Imabari, waarvoor hij tot op heden zes duels speelde.

Seuntjens verruilde NAC Breda begin 2022 voor Imabari. Anderhalve maand na zijn entree in Azië werd er een tumor ontdekt. Vervolgens kreeg Seuntjens de diagnose lymfeklierkanker. De routinier keerde direct terug naar Nederland om aan een zwaar behandeltraject te beginnen. Seuntjens was vorig jaar enige tijd somber gestemd over de slagingskansen, maar kijkt inmiddels weer positief naar de toekomst. Begin dit jaar is de rechtspoot namelijk schoon verklaard. “Onwerkelijk, opgelucht en ontzettend dankbaar. Wat een heftig jaar is het geweest voor mij", schreef de aanvaller destijds op Instagram.

De routinier ging afgelopen februari twee keer per week meetrainen bij Sparta Rotterdam om zijn conditie op peil te houden. Seuntjens stapte eind april weer op het vliegtuig naar Japan. De aanvaller richtte zich in een prachtige post op Instagram tot iedereen die hem geholpen heeft. "Dankbaar", opende Seuntjens het bericht. “Dankbaar naar Sparta Rotterdam, Maurice Steijn en alle leden van de staf + spelers. Epic Personal Training Breda ook bedankt. Beide hebben mij de eerste stappen laten maken om mijn lichaam weer te vormen en richting een terugkeer te sturen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk om te zien dat die de winnende scoort, maar vooral dat die weer gezond is!

Prachtig voor Ralf. Gaat op z’n “oude dag” naar Japan voor een mooi avontuur in een ver en onbekende land. Speelt door een verschrikkelijke ziekte niet en maakt zo z’n rentree. Dat er nog vele speelminuten en goals volgen voor hem!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren