Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gatti kopt matig Juventus diep in blessuretijd naar gelijkspel tegen Sevilla

Laatste update:

Een matig spelend Juventus heeft op de valreep een gelijkspel uit het vuur gesleept in de halve finale van de Europa League. In eigen huis leek het lang te gaan verliezen van Sevilla, maar diep in de blessuretijd maakte Federico Gatti uit een corner de 1-1. Volgende week donderdag om 21.00 uur staat in Sevilla de return op het programma.

Juventus begon met vier andere basisspeler dan afgelopen zondag, toen Atalanta met 0-2 werd verslagen. Onder meer voormalig Ajacied Arkadiusz Milik moest daardoor genoegen nemen met een plek op de bank, terwijl ex-FC Groningens-speler Filip Kostic het deze keer juist vanaf de eerste minuut mocht laten zien. Aan de kant van Sevilla begon Karim Rekik, die afgelopen weekend tegen Espanyol (3-2 winst) nog in de basis stond, op de bank. Wel was er een basisplaats voor voormalig Ajacied Lucas Ocampos.

In de openingsfase kregen beide ploegen kansen op de eerste treffer. Zo schoot Kostic voorlangs, bracht Wojciech Szczesny redding op een kopbal van Ocampos, belette doelman Yassine Bounou Dusan Vlahovic – die buitenspel bleek te staan - tot twee keer toe het scoren en raakte Ocampos een voorzet van Ivan Rakitic niet goed. In de 26ste minuut was het alsnog raak voor Sevilla. Na een razendsnelle omschakeling schoot Youssef En-Nesyri een lage voorzet van Ocampos binnen: 0-1.

Juventus was het na die openingsgoal kwijt en de bezoekers kregen verschillende mogelijkheden om de score te verdubbelen. Een schot van Ocampos werd echter geblokt, Danilo kon ternauwernood voorkomen dat En-Nesyri oog in oog met Szczesny voor de 0-2 tekende, diezelfde Poolse doelman tikte even later redding een afstandsknal van Rakitic over en vlak voor rust schoot En-Nesyri net naast. Zo mocht Juventus blij zijn dat het halverwege ‘slechts’ 0-1 stond.

Juventus kwam vol energie de kleedkamer uit en werd enkele keren gevaarlijk. Zo kon Federico Chiesa een vrije trap van Ángel Di María nét niet verlengen met de voet en bracht Bounou redding op een schot van Samuel Iling Junior. In de slotfase was la Vecchia Signora vervolgens lange tijd niet meer in staat om nog grote kansen op de gelijkmaker te creëren, tot het in de 97ste minuut nog een corner kreeg en Gatti de 1-1 binnen wist te koppen.

Wil je zelf een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Neem dan een kijkje in de ticketshop!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een blijdschap, we speelde echt verschrikkelijk slecht! Ongelofelijk.. Maar we leven nog. Sevilla is echt niet bijzonder, Maar we maken het ons zelf moeilijk door zo voor de dag te komen

Een van de weinige strijders op het veld scoort. Maar Allegri zet de volgende keer weer Bonucci er in. 2 schoten op doel waarvan (met al het geluk van de wereld) 1 goal. Het was echt beschamend wat Juve liet zien. Allegri snapt het ook echt niet. Bonucci opstellen die gewoon op is. Geen Chiesa, geen Fagioli. Hij zal aanblijven maar die man moet gewoon snel weg. Ik vond Pogba ook goed invallen, doet onvoorspelbare dingen en levert toch die assist op Gatti.

Dramatische wedstrijd in de rangorde van die tegen maccabi. Bange spelers op het veld. Ik zal blij zijn als we aan het volgend seizoen kunnen beginnen want dit jaar jongens toch... op en uit het veld gewoon een horrorfilm. 1-1 nog op de Juventus wijze. Fino alla fine forza Juventus.

Onverdiend dat we op 1-1 eindigen. Wat was het toch weer een trieste boel. Allegri met zijn belachelijke tactiek weer. Kap eens met die 352 en terughoudende tactiek. Al stonden we 0-1 achter, het leek wel of we een oefenmatch speelde. Zo verdomd traag en zonder idee balletje breed en weer naar achter. Bah bah. En dan nog spelers opstellen die echt niet meer kunnen, Sandro, Bonucci, enz. Miretti hopeloos uit vorm. Allegri mag oprotten, het heeft lang genoeg geduurd. Maarja, het bestuur staat achter hem hé?? Daarnaast vond ik de scheids ook wel slechte beslissingen nemen. Acuna had echt al veel eerder geel mogen ontvangen. Sevilla was na de 0-1 in een betere positie maar liet het ook afweten imo met de 1-1 als gevolg. Fino alla fine! Nu moeten we een enorm zware klus klaren in Sevilla…dat wordt nog wat…

11 mei 2023 om 23:39

Het probleem is dat dit team niet kan spelen met een 4 mans defensie. We hebben daar geen capabele backs voor en Bremer en Danilo moeten daar ook nog in groeien. Volgend seizoen zal dat wel gebeuren tenzij Conte zou komen hahaha (denk het niet). Volgende week wordt zeker een 5 3 1 1 en alles dichthouden.

Zeer matig Juve maar die Allegri lijkt het maar elke x niet te snappen. Kap eens met Bonucci, Alex Sandro en Cuadrado. Je speelt zo sowieso met een man minder want ze brengen echt 0.0... En Ceferin heeft ondertussen de scheidsrechters een duidelijke opdracht gegeven zie ik..

Wat doet een var in godsnaam nog in het voetbal. Rabiot die vrij hard wordt geraakt met een trap op zijn been. En de var kijkt er niet naar. Verder weer een bedroevende wedstrijd. Met Allegri in de hoofdrol. Wat een armzalige opstelling weer.

11 mei 2023 om 23:18

Ongelooflijk dat het gewoon genegeerd werd. Als wij een goal maken kijkt de VAR altijd 2 minuten of er niets gebeurd is in de opbouw hahaha.

11 mei 2023 om 23:21

Zie net een foto van rabiot zijn been op social..

Ik zeg het al vanaf het begin van het seizoen allegri koffers pakken aub.. weer zo slecht vandaag he... geen combinaties voorin domme keuzes kwa spelers.. iedere supporter van juve is dit toch moe he.
De scheids had ook rustig een penalty mogen geven dat was toch overduidelijk.. forza juve

Bekijk het positief, blijkbaar slecht spelen(zelf wedstrijd niet gezien) maar toch resultaat pakken. Sevilla is EL koning, maar ik hoop dat juve wint. Zou mooi zijn voor Juve EN Serie A. Roma met Mourinho heb ik niet zoveel mee

11 mei 2023 om 23:38

Roma Juventus finale zou wel mooi zijn hoor.

11 mei 2023 om 23:48

Oja kan natuurlijk. Poh zou wat zijn. Na Italiaanse CL halve finale, een EL halve finale. Maar weet nu al hoe dat zou aflopen; Roma met Mourinho houd de pot dicht. En dan wellicht in verlenging of penalty’s winnen

Dit wilt Sevilla natuurlijk, de beker koning(met real) de laatse jaren. Wel mooi voor een relatief minder grote naam in Europa. Juve is natuurlijk een grootmacht maar Sevilla weet dlwat er nodig is om over uiteindelijk 2 wedstrijden een beter resultaat te halen, en daarnaast hebben ze volgens mij nooit een finale wedstrijd verloren in Europa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren