Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray lijdt pijnlijke thuisnederlaag; Basaksehir krijgt opmerkelijk rood

Laatste update:

Galatasaray is zondag in de Turkse Süper Lig tegen een pijnlijke thuisnederlaag aangelopen. Giresunspor had aan een treffer van Shapi Suleymanov genoeg: 0-1. Eeder op de dag speelden Alanyaspor - Istanbul Basaksehir met 1-1 gelijk. Beide ploegen eindigden het duel met tien man, vooral de rode kaart voor Ömer Ali Sahiner na rust was bijzonder.

Galatasaray - Giresunspor 0-1
Bij Cim Bom had trainer Fatih Terim een basisplaats ingeruimd voor Ryan Babel, terwijl Joey Pelupessy bij de bezoekers ook vanaf het eerste fluitsignaal mocht beginnen. De ban werd na ruim tien minuten gebroken door Giresunspor, toen Suleymanov via de binnenkant van de paal doel trof. Na rust ging Galatasaray op jacht naar de gelijkmaker. Eerst vond Alexandru Cicaldau via een verdediger het zijnet en vervolgens was ook Olimpiu Morutan uit kansrijke positie dicht bij de 1-1.

Alanyaspor - Istanbul Basaksehir 1-1
De thuisploeg, waar Leroy Fer op de bank begon, kwam met een kwartier op de klok op voorsprong. Khouma Babacar werd na een aanval over vele schijven door Efecan Karaca bediend met een voorzet op maat. De spits kon geheel vrijstaand van dichtbij de openingstreffer tegen de touwen koppen: 1-0. Sahiner eiste vervolgens namens Istanbul Basaksehir een merkwaardige hoofdrol voor zichzelf op. De middenvelder scoorde en kreeg vervolgens een gele kaart, nadat hij het thuispubliek sommeerde dat ze stil moesten zijn door zijn vinger op zijn mond te houden.

Na tussenkomst van de VAR stuurde scheidsrechter Mustafa Kursad Filiz Sahiner van het veld met zijn tweede gele kaart, omdat hij in aanloop naar het afgekeurde doelpunt een overtreding had gemaakt op Efecan. Met tien kwamen de bezoekers vlak voor rust echter alsnog op gelijke hoogte, toen Júnior Caiçara een afgeslagen hoekschop hard binnenschoot: 1-1. Grote kansen bleven in het tweede bedrijf uit. Alanyaspor eindigde het duel uiteindelijk ook met tien man, nadat Umut Günes een directe rode kaart kreeg voor een harde overtreding van achteren op Deniz Türüc.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

DRA-MA-TISCH. Ronduit belachelijk slecht gespeeld! Geen enkel moment gedacht dat we zouden winnen. Ik zie helemaal geen idee achter het voetbal dat we spelen. Alleen maar overspelen tussen Rechter Cv en Linker Cv.

We hebben de scheidsrechter lichtelijk tegen, maar zelfs met een goede scheidsrechter hadden we hier niet gewonnen. Gefeliciteerd Giresunspor.

8 januari 2022 om 19:17

Bedankt voor je felicitaties. Ik wou net zeggen van, het gepraat over die scheidsrechters moet een keer stoppen. Kijk 1 keer die rode kaart van Basaksehir, het gaat nergens meer over. Of gisteren sloeg een speler van TS gewoon een speler in t gezicht, niks aan de hand. Het irritante is dat sommige clubs denken dat alle scheidsrechters tegen fluiten. Of dat er een complot gaande is. Het is gewoon van een zeer lage niveau qua scheidsrechters.

8 januari 2022 om 19:52

Scheidsrechters dit jaar zijn echt een grote drama.

HAHAHAH, dit is toch niet te geloven. Wat een trieste club zijn we momenteel zeg pff.. er moeten een hoop dingen veranderen, want anders eindig je 10e of lager.

8 januari 2022 om 20:42

Ik zou al blij zijn als we 6e kunnen eindigen. Konferans Ligi leeennn

8 januari 2022 om 22:52

Ja, en als je daar 3e wordt in de groep, gaan we naar de paralympics. Zelfs daar zouden we niet presteren met dit team en beleid.

Het word tijd dat Fatih Terim zijn koffers gaat inpakken. We spelen al maanden lang slecht voetbal en er word gewoon niets aan gedaan..

Ik zeg Terim out > Okan Buruk in.

80% van de supporters heeft nog vertrouwen in Terim. Hoe is dit mogelijk? We begonnen met Omer, Babel en Halil. Dat is toch gewoon een nachtmerrie voor elke supporter. We presteren al weken niet. Wanneer wordt er nou eens actie genomen. Treurig spel weer vandaag.. We komen steeds dichterbij degradatie

8 januari 2022 om 20:47

Denk maar eens even na hoe het kan dat een volle stadion Terim en/of Elmas niet om ontslag vraagt, terwijl iedereen op social media boos is. En stel dan nog een keer de vraag of het wel kan kloppen dat 80% nog achter Terim staat of niet. En we begonnen met Omer, Babel en Halil omdat Van Aanholt en Diagne volgens mij geblesseerd zijn, Kerem geschorst was en Mostafa naar Afrika Cup is gegaan. Dat zag je al aankomen, maar dat Arda inviel voor Halil kan ik niet verklaren, ook al is Halil zo nep en geen echte strikerspits (meer valse spits). En verwacht geen actie van iemand. Terim en Elmas zitten in dezelfde boot en de gehele club en suporters zijn in tweeën verdeeld. Lijkt wel alsof het op een landelijke verkiezingscampagne komt, zo verdeeld zijn we.

8 januari 2022 om 21:08

Ik heb geen Terim istifa gehoord. Iedereen buiten FT wordt bekritiseerd. Bestuur, spelers, zelfs Necati en Selcuk. Denk dat wij echt de enige club ter wereld zijn die hun assistenten om ontslag vragen. Althans, die troll Twitter fanpages van FT toch. Want over FT durven ze geen kwaad woord spreken.

8 januari 2022 om 21:49

Herstel: ik was vergeten om "niet" te vermelden in mijn eerste zin. Dank voor je oplettendheid man. Voor de rest heb je wel gelijk. Echter ging het bestuur ook laatst een vieze compromis proberen te sluiten met Terim om alle schuld van wanbeleid op Necati en Selçuk te schuiven. Terim stemde daar niet mee in, wat toch wel aantoont dat hij karakter heeft. Alsnog zitten wij met die nietsnutten opgescheept haha

Gefeliciteerd Giresun. Hakan Keles heeft er toch een goed georganiseerd elftal van gemaakt, met helaas alleen maar oog voor het verdedigen. Als ze dan ook bij de eerste beste uitbraak scoren, dan weet je dat het met onze spelersgroep een lange avond wordt.

Er zijn echter een aantal dingen waar je op kan trainen. Een van die dingen is diepgang zonder bal. Er was gewoon geen enkele diepgaande actie van de middenvelders of aanvallers. Deze loopacties heb je nodig om de tegenstander te dwingen om keuzes te maken. In die millisecondes dat ze een keuze moeten maken, ontstaat er ruimte ergens op het veld. Een ander aspect is dat je de specifieke kwaliteiten van je spelers moet benutten. Voorwaarden creëren om de spelers in hun kracht te benutten. Denk aan snel verleggen, zodat je Morutan in een 1-op-1 situatie kan brengen met de back. Je weet dat Morutan dan z'n man voorbij komt. Maar in plaats van deze voorwaarden te creëren, laten we Morutan de bal ophalen ergens op het middenveld.

Terim lijkt het kwijt te zijn. Ogulcan stond de vorige wedstrijd rechtsback, nu speelt hij spits. De spelers zijn het ook kwijt. Er is totaal geen vertrouwen meer. Ik heb Galatasaray teams meegemaakt die 0-2 achter kon staan in de rust, maar je wist dat we de wedstrijd om zouden draaien. Dit elftal heeft dat vertrouwen niet. Maar goed, lekker makkelijk praten. Volgend seizoen mag ik het zelf laten zien als hoofdtrainer van een 3e klasser hehe.

8 januari 2022 om 19:30

Ik kan niet wachten om “gangstarr istifa” te schreeuwen aan de zijlijn. Niet teveel bezig zijn met tactiek mactiek, gewoon een driedelige Italiaanse maatpak kopen en achteroverleunen, dan gaat het vanzelf draaien hahaha

8 januari 2022 om 19:33

Haha, nee bro. Die Nederlanders hebben het allemaal goed voor elkaar. Ik mag geen spelers meenemen, ze willen het doen met eigen jeugd. Zelfs de Nederlandse amateurs hebben meer beleid dan onze profclubs.

8 januari 2022 om 20:54

Diepgang zonder bal is al heel erg lang zoek sinds het vertrek van Onyekuru. Dat is dus iets wat we al heel erg lang al missen. Maar laten we eerst eens iemand zoeken die zulke dieptepaasses kan geven. Iemand als een ...... bijvoorbeeld. En jawel, het jachtseizoen op Gedson Fernandes is alweer geopend! Wat betreft Ogulcan, hij stond rechtsbuiten dacht ik? En Halil Muradınaermişoğlu in de spits. Terim is niet echt de weg kwijt wat betreft Ogulcan eigenlijk. Hij heeft hem weer teruggezet op zijn oorspronkelijke plek. Rechtsback was hij uit verplichting ivm het afwezigheid van Yedlin. Nu Boey dan eindelijk terug is kan het daar in ieder geval weer goed gaan. Nu de 99 andere problemen in het veld fixen. Als jij een oplossing voor die 99 andere kan vinden, dan moet jij gelijk door naar de Eredivisie na een half seizoen in de 3e klasse hahah

8 januari 2022 om 21:06

Europefatihigs. Ik heb in de jeugd Eredivisie gevoetbald, bij de senioren zit ik in de staf van een hoofdklasser en ik heb zelfs de gare 4e klasse mogen meemaken. Ik kan je vertellen, de voetbal waarheden zijn op elk niveau hetzelfde. Je hebt alleen betere (of slechtere) spelers om het uit te voeren. Vooralsnog is ons probleem het ontbreken van diepte zonder bal, want de ene keer dat Halil diep ging werd hij 1 op 1 gezet door Cicaldau. Dat geldt ook voor Omer. Omer doet alleen maar overlaps, nooit underlaps. Uff laat maar, ik word misselijk als ik over de wedstrijd van vandaag denk.

8 januari 2022 om 21:54

Hahahah snap ik man. Grijp naar die çay bro. En denk een keer erover na om die Cuneyt Arkin profielfoto van je te veranderen in een ander xD

9 januari 2022 om 00:19

Kan je misschien de clubnaam geven? Als je dat zou willen natuurlijk. Zou graag eens een wedstrijdje meepikken.

9 januari 2022 om 01:00

Het komt pas maandag in de pers(ik weet klinkt high class hehe). Ik ga je dan een pb'tje sturen.

9 januari 2022 om 14:11

Top! Ik wens je alvast veel succes coach.

Doorselecteren als iets niet werkt! Als zelfs wij Sergen na de dubbel bedanken, waar wacht jij dan op GS?dit project is gewoon een fiasco. Niemand die ook maar een beetje presteerd #dik verloren seizoen

8 januari 2022 om 20:57

Gek he? Dat alle drie de topclubs hun coaches gaan wegsturen. Wat is dan het gemeenschappelijke probleem van Istanbul United?

Jeetje man wat moet er nog gebeuren voordat die Terim en zijn assistenten een keer opzouten? En gelijk ook dit bestuur weg.

8 januari 2022 om 19:51

Waneer gs uit de europa league der uit gaat, anders zie ik gs hem niet ontslaan.

8 januari 2022 om 20:59

Welke assistenten? Bedoel je Necati en Selçuk? Lol, vanuit het bestuur wouden ze een assistent-trainer halen voor Terim en de schuld opbdeze twee schuiven van alle wanbeleid. Zogenaamd de assistent van Guardiola. Terim vond dat een belediging voor zichzelf. Waar hebben we het nog over? )

Geloven de supporters werkelijk dat het nog goed gaat komen? Ik zie geen enkele tactiek, jullie wel? Waar heb ik naar zitten kijken. Twee uurtjes van me leven gestolen. Over en uit. Game over.

Burak Elmas zit in een hele moeilijke situatie. Stiekem wilt hij Terim weg hebben maar is bang om zelf weggestuurd te worden als hij ook maar een ding verkeerd zegt over Terim ( is gebeurd bij Mustafa Cengiz ) aangezien de meerderheid meer van Terim houdt dan van Galatasaray

8 januari 2022 om 21:08

Jij verdient alle lof met deze analyse mijn Kartalvriend. Maar maak het wel even af. Wie is die "meerderheid" waar jij het over hebt? Burak Elmas is niet alleen verantwoord richting de fans, maar ook naar zijn bestuursleden, algemene leden en stakeholders. Je hebt een vrij algemeen en goede analyse gemaakt, maar weet jij ook dat er mensen in het bestuur zijn die Terim niet mogen?

8 januari 2022 om 21:25

Dat er mensen zijn in het bestuur die Terim niet mogen kan kloppen inderdaad. Geen enkele Galatasaray bestuurslid zou zo een team willen zien waarbij er fors geïnvesteerd is ( euro/dollar koers) en resultaten heel slecht zijn en elke week erger worden. Met meerderheid bedoel ik toch voornamelijk jonge generatie Galatasaray fans die elke keer meteen Fatih Terim zijn verleden prijzen erbij halen. Mustafa Cengiz was duidelijk en kreeg ook best veel steun maar werd toch verslagen door Terim en zijn supporters ( hierbij bedoel ik dus de meerderheid die Terimci zijn ipv Galatasarayli).

8 januari 2022 om 21:59

Je hebt gelijk man bro. Alleen dat laatste is wel wat zorgelijker. Burak Elmas werd tijdens de verkiezingen in het einde van het vorige seizoen gekozen met 35% en ging nek aan nek met zijn rivaal tot de laatste stembus. Hijzelf en zijn rivaal beloofden de supporters om koste wat kost verder te gaan met Terim. Terwijl alle andere kandidaten andere ideeën hadden. Dat bewijst ook nog eens dat wellicht zo'n 2/3 van de leden van Galatasaray Spor Kulübü ook zijn krediet heeft voor Terim. Want de kandidaat die de grootste anti-Terim campagne had gevoerd bleef verrassend laag steken na een slechte campagne. Daarbinnen klopt echt iets niet goed en dat zijn toch grotendeels mensen die geen invloed of druk mee krijgen van wat jonge generatie Galatasaray-fans denken.

Ik blijf erbij dat je de toptalenten van de wereld kan plukken maar dat ze onder Terim nooit zullen ontwikkelen. De individuele klasses van een Sneijder etc is waar hij altijd op leunde en dat wordt nu gezien. Geen voetbal en de spelers weten door onervarenheid niet wat ze moeten doen. Geen leider op het veld die ze dirigeert ook. Leuk dat Gs goed gaat in Europa maar als het zo doorgaat spelen ze volgend jaar helemaal geen Europees voetbal en die inkomsten mislopen met de huidige economie is moeilijk(zie Fener). Gs heeft nu bestuur verandert maar de technische staf moet maar eens de volgende zijn. Al die ex spelers en Terim eruit en breng nu nog een verse trainer binnen die een halfjaar zijn stijl kan hanteren met oog op volgend seizoen

8 januari 2022 om 19:21

Zo erg downgraden van Fatih Terim kan niet. Hij was een van de beste trainers aller tijden van Turkije, misschien wel de beste. Ik mag hem totaal niet, maar zijn successen mag je niet over het hoofd zien. Laatste jaren heb je gelijk in, Fatih Terim is op.

8 januari 2022 om 21:13

Ik denk niet dat alle factoren binnen, buiten en rondom Terim zullen ophouden als hij vervangen wordt. Als je een vierkant rondom Terim plaatst zie je dat hij te maken heeft met: een verdeeld bestuur en clubleden-zwartmakerij op social media met fake news-invloed vanuit de TFF-politieke belangen binnen voetbal. Strijden tegen zoveel druk is niet te vergelijken met andere coaches, of met ons die onder deze regen lekker veilig thuis met een warm kopje thee zitten en typen.

FATIH TERIM ISTIFA!

Ik weet niet wat voor voetbal wij spelen, er is helemaal geen speelstijl of tactiek. Elke week spelen wij gewoon steeds slechter en slechter. Spelers die in het amateurvoetbal niet in de basis zouden staan, spelen elke week. Standaard balletje breed en balletje terug.

Clubs sturen managers weg, die bijv. 3 wedstrijden niet winnen. Fatih terim wist maar 1x te winnen in 9 wedstrijden. Hij is de IMPARATOR. Tuurlijk maar dat was 20 jaar geleden. Het voetbal dat hij speelt, speelden ze 20 jaar geleden. Hij heeft geen verstand van het moderne voetbal. Zijn assistenten zijn oudspelers, die geen enkele ervaring hebben in het trainersvak.

Normaal gesproken koop je een jonge speler ook om ze te laten ontwikkelen, maar bij ons is het andersom. Wie er ook komt of zijn gekomen, kunnen opeens niet meer voetballen. Ze zijn alles gewoon verleerd. Als Terim een graantje zelfrespect heeft, dan moet per direct ontslag nemen.

Alle supporters die Terim nog steeds verdedigen of hem als trainer willen, hebben gewoon geen verstand van voetbal.

8 januari 2022 om 21:20

Misschien heeft hij wel verstand van het moderne voetbal. Dat bewijst ook dat hij, wanneer nodig is, comebacks kan maken. Niet dat ik nu nog daarin geloof na 22 punten verschil. Of dat ik hem goed wil praten en verheerlijken. Hij heeft alleen met meerdere factoren te maken. Van verdeelde bestuursleden tot aan het politiek in voetbal, van invloed op social media met fake nieuwsberichten tot scheidsrechters. Dat hadden Sergen en Pereira bijvoorbeeld niet. Die zijn ook niet na 3 wedstrijden weggestuurd. Als je dat doet, zul je nooit een ambitie hebben.

9 januari 2022 om 00:28

Broer je hebt dit al een paar keer gepost en ik moet zeggen dat dit gewoon niet klopt. Natuurlijk zal Fatih hoca ‘vijanden’ hebben in het bestuur en bij de TFF maar dit jaar lag het meeste druk op meneer Pereira. Fatih hoca mag dankzij zijn prestaties van decennia geleden nog steeds aanmodderen bij Gala. Je noemt bijvoorbeeld politiek in het voetbal en invloed op sociale media maar imo werken deze factoren juist (meestal) in zijn voordeel? Als zijn naam niet Terim maar Jose of Pieter was werd hij waarschijnlijk al 6 keer ontslagen in de afgelopen 3 jaar.

Ik wilde net gaan koken maar..

Nee trouwens laat maar. Zelfs ik vind het niet leuk meer..

Laat Terim lekker zitten joh.. komt allemaal goed.

Als je een hoofdverantwoordelijke hebt die alleen maar verantwoordelijkheid neemt als het gped gaat krijg je dit..

Zelfs Stevie Wonder ziet in dat Terim al heel lang de weg kwijt is maar zijn ego is zo groot dat hij Gs blijft gijzelen..

8 januari 2022 om 19:34

Niemand hoeft meer te koken, we gaan de komende maanden alleen maar hamsi eten vanaf nu. En ik heb echt een bloedhekel aan vis.

Heren, Ik kon het uiteindelijk toch niet laten om een account te maken. Ergens moet de agressie en woede eruit. Ik volg VZ al jarenlang en vond het wel tijd om mee te praten/discussieren. Ik wil jullie graag even meenemen naar het seizoen 2019/2020 en 2020/2021. Onder iedere post werden destijds spelers zoals Belhanda, Falcao, Okan Kocuk, Sarrachi en meerdere huurling deels kapotgemaakt. Onze rahmetli baskan is destijds kapotgemaakt door de supporters en social media. Nou weet ik 1000000% dat we hunkeren naar de bovengenoemde spelers! Wat kan een Berkan Kutlu? Wat is zijn taak op het middendveld? Waarom hebben spelers zoals een Omer Bayram eindeloos krediet en leven zij onze kinderdroom??? Nou wordt er een haat gecreëerd tegen Feghouli de afgelopen jaar, omdat hij dus niet altijd goed speelt of niet de volledige 100% arbeid levert. Gaan we dat opvullen met de spelers die vandaag hebben gespeeld???

8 januari 2022 om 21:32

Ik hunker niet terug naar spelers die voor ware verdeling onder fans zorgen (Belhanda), spelers die chronisch geblesseerd zijn (Falcao en Sarrachi) of naar slechte keepers die nu opeens na vanavond een held is gemaakt (Okan Kocuk). Social media makt iedereen kapot. Gisteren was het rahmetli baskan Cengiz, en vandaag Terim. Als social media het club moet besturen, dan waren alle voetbalclubs van de wereld af. Berkan Kutlu hoort meer te doen dan alleen maar 15km rennen in het veld, maar als de speler naast hem niet van vaste waarde is en constant veranderd, ga je rondrennen als een kip zonder kop. Omer Bayram kan niet eens wissel in dit elftal zijn, laat staan basisspeler. Dat klopt, maar je hebt geen Van Aanholt vandaag. Wie moet dan linksback? Alsof Van Aanholt zo geweldig speelt. Sarrachi was potentieel sterker, maar vaak geblesseerd. Het is ook nooit goed. Feghouli krijgt geen haat, sterker nog hij zou leider worden van dit elftal bij afwezigheid van Arda. Maar meneer kiest wedstrijden uit, en nu moet Morutan daar spelen terwijl hij daar niet hoort. Daar had nu eigenlijk Yunus moeten staan ipv hun beiden.

9 januari 2022 om 00:58

Broer ik begrijp jouw standpunt volkomen. De spelers (Belhanda, Falcao en Feghouli) die ik heb opgenoemd hebben inderdaad in al die tijd voor verdeling tussen de fans gezorgd dat zeker.. echter broer wil ik je wel meegeven dat wij voornamelijk met de wat oudere spelers en huurlingen altijd wel bovenin meedraaiden, zij deden hun ding op het veld.

Ik krijg sterk het indruk dat wij nu niet weten wat we aan het doen zijn met het verjongen van de team. Hadden we dit verwacht in het proces? Hoe gaan we dit opvangen? Hoe gaan wij nu nog zo hoog mogelijk eindigen? Is hier allemaal rekening mee gehouden?

We kunnen echt zeggen wat we willen maar een Belhanda is toch een paar klasses beter dan een Berkan Kutlu man bro? Berkan Kutlu begint nou heel onrealistisch te voetballen en juist de dingen te doen waar hij niet goed in is.. dribbelen en passen. Zijn motoriek en handelingssnelheid kloppen niet. Verkeerde balaannames, bal stuitert van de voet.. come on bro.. Ik hoop vurig op een Gedson.. Een Omer Bayram kan gewoon niet op dit niveau. Erger jij je niet kapot nu hij achter iedere bal staat? Corners, vrijetrappen utanmazsa zelfs doeltrappen gaat die nemen. Wij hebben als club zijnde die arme jongen het gevoel gegeven dat hij het niveau aankan.. Hij mag niet eens in 1 adem met van Aanholt genoemd worden.. een international met genoeg PL ervaring.

De jongens die floreerden in het begin spelen nu ook als zoutzakken, ze weten gewoon NIET wat ze moeten doen. Zou die Terim dan echt 0 tactische trainingen beleggen? Kaars gaat langzaam uit. Zoals mijn zwager (gebruikersnaam Lincoln) net zei: "beter ontslaan ze Terim maar doen ze naar de buitenwereld alsof Terim ontslag heeft genomen zodat zijn imago niet geschaad word." Eerlijk die man heeft het gewoon niet meer, dit hele elftal heeft het niet meer.

Trots op Giresunspor, m’n ouders komen daarvandaan. Doen toch lekker mee in de Süper Lig. Maarja, dat zegt meer over het niveau van de Süper Lig zelf.

Het zal dit seizoen sowieso nooit meer goed komen. Deze slechte reeks zal doorgaan totdat Burak Elmas of Fatih Terim weg zal gaan. Of ze zouden allebei weg moeten. Het voetbal wordt zo alleen maar om niet aan te zien. Kijk, ik wil niks goed praten van wie dan ook. Maar vooral Terim zit in een hoek waarbij alleen maar klappen vallen. Hij hoort de klok luiden, maar hij weet niet waar de klepel hangt. Of hij weet het wel, en probeert zijn vriend en vijand te filteren terwijl hij zichzelf voor de leeuwen gooit. Je merkt dat niemand in de stadion om zijn ontslag schreeuwt of om die van Elmas. Maar op social media zie je iedereen roepen dat Terim zsm moet opstappen. Tevens zie ik alleen maar valse transfernieuws rondom dezelfde spelers, en provocerende nieuws over de Game of Thrones spelletjes binnen het bestuur. Verdeeld over een Kamp-Terim en Kamp-Anti Terim, om zo Elmas in het nauw te drijven. Deze nieuwsberichten komen van georganiseerde journalisten die in de social media invloed willen uitoefenen op basis van likes. Zij krijgen deze nieuwsberichten vanuit het bestuur die bij de anti-Terim kant staan. Dat de scheidsrechters kwalitatief slecht en onrechtvaardig zijn weet iedereen in Turkije al. En ook dat spelers vaak wedstrijden uitkiezen. En ook dat politiek grote invloed heeft op voetbal. Maar ik zou echt goed gaan analyseren waarom een club de sterren in de hemel kan spelen in Europa en in Turkije bijna dreigt te spelen voor degradatie. Felicitaties aan Giresunspor overigens. Ze kwamen, ze zagen, ze overwonnen.

Fatih Terim obsessie gaat de ondergang worden voor Galatasaray.

Dit jaar is hét jaar. Trabzon!

Ik herken mijn club niet meer. Zo droevig dat we vasthangen aan die zelfingenomen, manipulatieve wannabe Godfather FT. Kan je geloven dat ik blij ben met deze nederlaag? Die achterlijke hielenlikkers van FT verdienen niet beter. Mensen als Mancini werden weggepest door datzelfde tuig.

Met Turken (van Turkije) kan je sowieso niet over voetbal praten. Echt niet. Die zien alles compleet anders. Die geloven nog steeds dat transfers de oplossing kunnen zijn voor alles, of dat de scheids weer een complot voert tegen ons. Turkse Turken zijn vooral de grootste ophemelaars van mediocre voetballers, spelers die ze nog nooit hebben gezien. En bekritiseren voetballers alleen adhv hun salaris. Als iemand goed speelt is het van "ja maar hij verdient 1,5 miljoen, er zijn goedkopere alternatieven" en als iemand slecht speelt is het "ja maar hij verdient maar 3 ton en doet zijn best!".

Dankzij zulke mensen kijken we nu naar mannen als Omer Bayram, Emre Kilinc, Ogulcan enzovoort. Denk dat het tijd wordt dat ik GS even achter mij laat. Tot die bepaalde persoon vertrekt.

8 januari 2022 om 21:43

Wat heeft het vertrek van Mancini te maken met Terim en datzelfde tuig? Alsof Terim terug is gekomen nadat Mancini weg was. En over scheidsrechter en complot gesproken: de scheidsrechters voeren ook diezelfde complot tegen 19 andere clubs. Iedereen is het daar wel mee over eens, maar de orde van de dag doet gisteren vergeten. Het zijn niet de clubs van mijn vader, maar iedereen bevindt zich in hetzelfde schip, met ieder zijn eigen problemen, naar diezelfde onbekende bestemming. Maar ja, wat kan je eraan doen als kapitein Nihat Ozdemir (preses TFF) vanuit uit Ankara verteld krijgt hoe hij voetbal in het land moet gaan besturen? Dit is niet iets dat snel zal veranderen, ook niet als Terim weg is. Misschien moet je GS inderdaad achter je laten. Maar ook nadat die bepaalde persoon vertrokken is.

8 januari 2022 om 22:28

Ik herinner me een thuiswedstrijd tegen Kayserispor. Het stadion daverde op zijn grondvesten door woorden als "mancini istifa" en "unal Aysal istifa". Hiermee wil ik niet Mancini gaan ophemelen, ondanks hij het wel goed deed. Hiermee wil ik vooral zeggen hoe angstaanjagend de macht van de supporters is. Een succesvolle voorzitter als Unal Aysal werd op straat gezet omdat Ultraslan hem niet moest doordat hij Terim de deur wees. En dat is het probleem in Turkije. Door de visie, of het gebrek eraan, van supporters, bestuursleden, etc... Zitten we als land in deze situatie.

Maar dat staat los van mijn kritiek tov Terim. Terim weet vooral heel goed hoe hij supporters en media moet bespelen. Hij blijft het hebben over een project, maar met mannen als Emre Kilinc, Ogulcan, Omer, Babel, Luyindama, Arda, Aytac... kan je daar moeilijk van spreken. Allemaal stuk voor stuk matige voetballers die hij heeft binnengebracht. Denk dat in zijn vierde periode nagenoeg elke transfer van hem mislukt is. En om zijn wanprestaties te maskeren, veroorzaakt hij chaos in het bestuur, zoals met Aysal, zoals met Cengiz en nu met Isitan Gun. Het heeft Aysal de kop gekost. Door dat toxic fanboylegioen van hem. Daar moet een einde aan komen.

8 januari 2022 om 22:58

Over de macht van ultrAslan moet ik je gelijk geven. Ik was ook heel lang boos op ze in de tijd van de sucuk-ekmek incidenten. Maar dat hun Aysal op straat hebben gezet om wraak te nemen namens Terim is niet waar man. Aysal was goed, de keuze van Mancini aanstellen was discutabel, maar het aanstellen van Prandelli was chaotisch. En het doen vergeten werd gelaten aan Dursun Özbek met Hamza. ultrAslan heeft veel invloed klopt, maar ze zijn wel stil sinds de pandemie. Eigenlijk zijn hun niet meer hetzelfde. Alle campagnes en organiseren worden gevoerd via social media

Ik had eigenlijk zo gehoopt dat GS zou winnen van Giresun, puur om het feit dat Giresun scoorde terwijl onze keeper zwaar geblesseerd op de grond lag. Het is jammer en dat meen ik echt als Besiktas supporter dat zo’n grote club als GS afhankelijk is geworden van een megalomaan genaamd Terim. Ik vind dat de jeugd gewoon de kans moet krijgen bij alle 3 de topclubs ipv uitgerangeerde vedette spelers. Het is jammer maar waar..Turks voetbal gaat de afgrond in:-(

8 januari 2022 om 21:43

Er zijn zoveel oorzaken waarom het Turks voetbal naar een dieptepunt gezakt is, maar kan echt geen hoofdoorzaak aanduiden. Denk dat de bouw van al die nieuwe stadions ook een mogelijke oorzaak is. Elke week zie je al die stadions van Malatya, Antep voor 10% gevuld, er heerst gewoon geen voetbalcultus meer in het land. Dat geld van al die stadions kon zo veel beter besteed worden... Maar Turken zijn nu prestigegeil en nieuwe stadions vinden ze nu eenmaal leuker dan een goede jeugdopleiding.

8 januari 2022 om 21:46

Goede conclusie, alleen dan moet je het probleem toch echt zoeken bij Min van Sport. Het politieke wanbeleid op dit gebied heeft ons echt laat doen realiseren dat er geinvesteerd moet worden in sport en beweging. In llaats daarvan vonden ze het nodig om zoveel mogelijk in bouw en infrastructuur te stoppen. Zelfs de preses van TFF is een van de rijkste bouwarchitecten van Turkije, en heeft een goede band met de top.



FT moet weg, doe Okan Buruk als trainer. Çagdas Atan assistent-trainer. Verander ook de match-coordinator (dat is Hakan Balta), en de aanvallers-scout (johan Elmander) en geef Okan Buruk een 4-jarig project en geef hem de tijd en ruimte om dat te doen. Geef hem ook de taak om een paar jeugdspelers te spelen en een idee achter de transfers te hebben. Galatasaray heeft een paar talentvolle jeugdspelers, en daar moeten ze gebruik van maken. Maar de laatste jeugdspeler die echt het vertrouwen kreeg en goed werd was Arda Turan, en hij is al 35. Btw ik snap nog steeds niet wat spelers als Ismail Çipe, Luyindama, Alpaslan, Ömer Bayram, Yedlin, Ayta㧠Kara, Babel, Arda Turan, Emre Kilin㧠en Diagne bij Galatasaray doen. In plaats van hen kun je spelers als Eren Elmali, Umut Bozok, Umut Gunes, Ismail Çokã§alis en Dogucan Haspolat kopen, en kun je de huur van spelers als Yunus Akgã¼n, Emin Bayram, Sã¼leyman Lus en Okan Kocuk beã«indigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren