Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gala vervolgt reeks door veroorzaakte penalty Van de Streek en goals Aktürkoglu

Laatste update:

Galatasaray heeft zijn reeks van gewonnen wedstrijden achter elkaar in de Süper Lig maandagavond opnieuw verlengd. De formatie van trainer Okan Buruk was in eigen huis te sterk voor nummer 9 Antalyaspor: 2-1. Galatasaray behoudt door de overwinning de voorsprong van twee punten op nummer twee Fenerbahçe.

Bijzonderheden:


Sander van de Streek zou in zowel positief als negatief opzicht een belangrijke rol spelen in de eerste helft. De ex-middenvelder van FC Utrecht veroorzaakte na ruim een kwartier spelen een penalty nadat hij volgens de scheidsrechter een overtreding maakte op Tetê. Van de Streek wilde uitverdedigen, maar was te laat waarna de Braziliaan naar de grond ging. Kerem Aktürkoglu stuurde Antalyaspor-doelman Helton Leite vanaf elf meter vervolgens de verkeerde kant op: 1-0.

Van de Streek maakte zijn 'fout' bij de openingstreffer twintig minuten later volledig goed door de gelijkmaker voor zijn rekening te nemen. De Nederlander zette zijn loopactie in richting de tweede paal en zag hoe Fernando Muslera onder de voorzet van Jakub Kaluzinski doorging. Van de Streek kon vervolgens in een leeg doel binnen schieten: 1-1.

Galatasaray zou nog in de eerste helft weer orde op zaken stellen, wederom via Aktürkoglu. De Turkse linksbuiten stond precies op de goede plek om de rebound van een gestopte kopbal van ex-PSV’er Carlos Vinícius binnen te werken: 2-1. Aktürkoglu kreeg na ruim zestig minuten spelen dé kans om zijn hattrick te voltooien. De doelpuntenmaker eiste wederom een strafschop op, maar zag zijn inzet op de lat uiteenspatten. In de tweede helft werd daarom niet meer gescoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp serieus niet waarom die gala fans (en ook laatst nog de club die daar een melding van deed) altijd een grote mond hebben bij een wedstrijd van fener en de schijn willen wekken dat fener de enige club in de wereld is die gematst wordt door de scheidsrechters. We hebben vandaag opnieuw gezien dat dat sowieso bullshit is, want Galatasaray wordt, zoals we net zagen, op zijn minst net zo vaak gematst als wij. En dit is dan helaas de onrechtvaardigheid van de league, en niet de zogenaamde monopolische macht van Fenerbahce omdat er bijvoorbeeld twee dagen geleden een discutabele penalty was gegeven in ons voordeel. Moraal van het verhaal: zet je fanatieke bril gewoon ´ns een keer af joh.

26 februari 2024 om 20:30

Weet je wat het is De VAR liet duidelijk het beeld stilzetten waar Tete een schop tegen zijn voet krijgt en de speler de bal niet raakt. De scheidsrechter kan moeilijk een penalty weigeren hier. Bij Fener was het echt lachwekkend gisteren. Caglar schopt keihard tegen de voet van zijn tegenstander, de scheidsrechter laat doorspelen, en hier kreeg Fener een vrije trap. Hier hoort de VAR in te grijpen op de overtreding van Caglar, maar Fener krijgt vanuit de vrije trap ook nog eens een penalty. Nou, dan krijg je chaos.

1. Waarom fluit je niet voor de overtreding van Caglar?
2. Waarom laat je niet duidelijk zien dat de bal tegen de arm komt? Leg het beeld stil, laat het zien.

Ze laten de positie zien waar je nooit kunt zien dat het tegen de arm komt. Geen enkele Fenersupporter achter het doel juichte voor een penalty. Alle Fener voetballers gingen met hun arm omhoog voor een hoekschop.

En dan speelt een dag later vandaag Gala thuis. Een lichte overtreding in het strafschopgebied wordt meteen afgestraft. De TFF staat onder hoge druk. Dus de VAR grijpt in en liet duidelijk zien dat er geschopt wordt tegen de voet van Tete.

26 februari 2024 om 20:35



Hellboys, waarom ga jij nog serieus in op die reacties van die Fener supporters? Ze zijn overduidelijk bezig om een andere (valse) perceptie te creeeren zodat ze, net zoals ieder jaar, kunnen schuilen achter hun wanprestaties/beleid. Laat ze lekker praten. We zijn op het punt gekomen dat iedereen iets anders ziet, terwijl we allemaal naar dezelfde beelden aan het kijken zijn.

Je ziet overduidelijk dat de voet van Tete wordt geraakt. Maar blijkbaar zien Fener supporters dat niet?
Je ziet overduidelijk dat het tweede doelpunt geen buitenspel is. Maar blijkbaar vinden Fener supporters dat er gesjoemeld is met de getrokken lijnen.

Daarnaast lees ik nu ook dat Zaha en Torreira een rode kaart hadden moeten krijgen. Ze zijn het helemaal kwijt.

26 februari 2024 om 20:39

Gast jullie doen het nog steeds, zet die fanatieke bril gewoon af man, ik zeg niets meer

Ik volg al ruim 20 jaar de wedstrijden van de grote 3. Het hebben van een Fenerli vader en Cimbomlu moeder, terwijl ik zelf voor Besiktas ben heeft daar wel een rol ingespeeld, los van dat ik gewoon een voetbalfanaat ben.

Ik ga er echter mee kappen. Wat ik vanavond heb gezien, is toch het bewijs dat Turkse voetbal één grote muppetshow is. Dat nergens ter wereld zo ontiegelijk makkelijk gefloten zou worden voor die eerste penalty, laat ik even daarbuiten. Is er contact? Als het er al is, heel licht op een moment dat beide spelers voor de bal gaan.

Maar hoe kan je in godsnaam geen geel trekken voor Kerem, die op randje schorsing staat, terwijl hij zonder enige intentie om de bal te spelen zó komt invliegen op zijn tegenstander? Torreira die met geel op zak volledig, maar ook volledig!!! bewust op de enkel van Larsson stapt bij het landen en geeneens een geel kaart, laat staan rood. Tete’s overtreding bij het luchtduel wat, indien de eerste penalty recht gepraat kan worden, een veel duidelijker penalty is.

Dit is gewoon écht een muppet show geworden. Wat een afgrijselijke, walgelijke competitie.

26 februari 2024 om 20:18

Het probleem is niet het Turks voetbal, maar gekleurde fanaten als jij. Hele opsomming met alleen maar Galatasaray voorbeelden. En die elleboog die Torreira kreeg? Niet eens geel bij die tweede penalty, terwijl hij doorgebroken onderuit wordt gemaaid.

26 februari 2024 om 20:27

Die “elleboog” waar je het over hebt is net zo een “overtreding” als dat van Colley vorig jaar toen Torreira hem probeerde te dekken. Buksa is twee koppen groter en maakt zich duidelijk breed. Heel erg jammer dat Torreira maar 1.65 is, maar daar is absoluut geen intentie om een speler een elleboog te delen.

Die opsommingen waar je het over hebt zijn wel momenten die enorm in het voordeel van Gala zijn tot op het punt dat je haast geen andere conclusie kunt trekken dat het willens en wetens is, en geen gebrekkige scheidrechterskwaliteiten.

26 februari 2024 om 20:37

Onartello, kijk eens de beelden terug van Mostafa Mohamed die rood kreeg, hij deed precies hetzelfde als wat hier gebeurt en kreeg daar rood voor.

26 februari 2024 om 20:41

Nee, het probleem zijn figuren zoals jij, die niet willen toegeven dat Torreira rood had moeten krijgen toen hij op de enkel van een speler van Antalyaspor stond.

26 februari 2024 om 20:45

Dan was dat ook een verkeerde beslissing. Buksa maakt zich breed en Torreira moet gewoon leven met het feit dat hij 2 koppen kleiner is.

Frappant om een ander te betichten van “gekleurde fanaat” te zijn, maar je reactie te beginnen over de (lachwekkende) schorsing van Icardi ipv de scheidsrechterlijke “dwalingen” aan te kaarten. Gevalletje pot verwijt de ketel, maar die “dwalingen” zorgen er wel voor dat Gala in een cruciale wedstrijd beroep kan doen op twee van de beste spelers binnen de selectie.

26 februari 2024 om 21:15

Vanaf vanavond pas? Gisteren avond vond je het nog allemaal prima? Trabzon Fener was niks aan de hand? Alanya Fener zeker ook niet? vanavond was de druppel voor de rest heeft er niks mee te maken dat toevallig Gala volgende week tegen bjk moet.

Amigo’s, de tijd is voor mij aangebroken om afscheid te nemen van alle artikelen m.b.t. Turks voetbal. De ongelofelijke schorsing van Icardi en de daaropvolgende kinderachtige verklaringen van Antalyaspor, Fenerbahce, Galatasaray, Mauro Icardi zelf en Selahattin Baki (man, wat haat ik hem) waren voor mij de druppel, deze wedstrijd boeide mij oprecht niets. Het Turks voetbal is inherent verrot en alle voorzitters van de clubs (inclusief Gala) en het overgrote deel van haar supporters zijn medeplichtig. Ik heb nog nooit een seizoen meegemaakt waarbij de onderlinge vijandigheid zo hoog was als dit seizoen (nogmaals: alle clubs treffen hier blaam) en juist wanneer wij verwachten dat de bond en de voorzitters er alles aan doen om deze agressie te reduceren, gooien ze bijna elke dag extra olie op het vuur. In het Turks zeggen ze altijd zo mooi ‘’ezeli rekabet, ebedi dost’’ wat vrij vertaald ‘’eeuwige tegenstander, eeuwige vriend’’ betekent maar ik heb dat vooral dit seizoen niet kunnen ervaren. Ik wil dan ook mijn excuses aanbieden aan eenieder die ik bewust of onbewust heb geprovoceerd. Ik zal vast nog wel met schuin oog de derby’s van dit seizoen bekijken en zal zeker blij zijn als Gala kampioen wordt, maar mij hebben ze als structureel kijker verloren. We hebben toch wel verdomme wat beters te doen dan deze poppenkast bijwonen? Check me onder artikelen van Feyenoord, Liverpool, Athletic Bilbao of Real Madrid als je me mist .

26 februari 2024 om 20:11

Inderdaad een ongelooflijke schorsing voor Icardi met 1 wedstrijd. Laat me raden, derby van het weekend?

26 februari 2024 om 20:19

Broer ik begrijp jullie oprecht niet. Om Een speler te schorsen moet Beiinsports met haar eigen beelden kunnen bewijzen dat Icardi dat heeft gedaan. TFF en Beinsports hebben niets getoond. Dus op basis van welke beelden hebben ze een schorsing gegeven??? Door camerabeelden vanuit de tribune zogenaamd, door ankara supporters. Begrijp je dan dat iedereen ff lekker opnames kan maken en met montage op social media kan gooien?

Kortom als Tff met eigen beelden kan tonen dat Icardi dat heeft gedaan, mogen ze van mij hem zeker minimaal 2 wedstrijden schorsen. Maar ze hebben niks???? Dus dan mogen ze absoluut geen schorsing geven.

26 februari 2024 om 21:17

Een schorsing geven zonder officiële beelden is letterlijk het domste wat je als TFF kan doen. Ze verbazen mij niet meer nu moet je eigenlijk als je eerlijk wilt zijn alle videobeelden van wie dan ook gaan beoordelen en reken maar erop dat er tegenwoordig heel veel beelden gemanipuleerd worden

26 februari 2024 om 23:43

Hoe weet je dan dat ze geen officiele beelden hebben bekeken? Denk je nou echt dat de TFF geen officiele beelden heeft opgevraagd aan beinsports en mogelijk officiele beelden uit de ankara stadion zelf. Ze hebben er letterlijk 4 dagen over gedaan om hem naar de pfdk te sturen na de eerste beelden die naar boven kwamen. Dat deze officiele beelden niet zijn gedeeld op social media wil niet zeggen dat die er nie zijn. Wat juist lachwekkend is, is het feit dat ze hebben bepaald dat hij schuldig is en een straf krijgt van 1 wedstrijd. Terwijl er een minimale schorsing van 3 wedstrijden op staat.

En al die GS fans gisteren klagen over FB. Schaamteloos gewoon.

26 februari 2024 om 20:22

Wat praat jij eigenlijk? BJK word niet genoemd niks maar altijd willen mee praten. Altijd net als kittens meowen kijk wij zijn ook relevant. Ga spelen, BJK stelt niks voor. Ga maar eerst interne zaken oplossen.

27 februari 2024 om 02:56

Het is ook een belachelijk gegeven penalty.
Ik weet niet wat er bij fenerbahce gebeurd is, heb wel een idee dat hier iets mee te maken had als goedmaken.

Het gejank heeft zijn vruchten heel mooi afgeworpen. Gelijk in het begin van de wedstrijd Antalya kapot gemaakt met een komedie penalty van jewelste. Daarnaast valt het me heel erg op toen vorige week Ankaragucu scoorde en de vlag ging omhoog werd er gelijk na 5 seconde doorgespeeld. Nu scoort gs de vlag gaat omhoog exact zelfde positie als vorige week en het duurt 5 minuten om tot een beslissing te komen. Nu ben ik heel benieuwd naar de reacties van de jankerds van afgelopen zaterdag. Hoeveel objectieve reacties zullen we krijgen?😂

26 februari 2024 om 20:12

10 jaar geen kampioen. Alles is schuld van Gala.

26 februari 2024 om 20:13

Al 10 jaar geen kampioen maar toch probeert men Fener steeds kampioen te maken volgens jullie. Slim.

26 februari 2024 om 20:14

Ja besef hoe knullig jullie trainer is dat jullie achter ons staan. En dat ondanks alle hulp

26 februari 2024 om 20:21

Oh dus TFF helpt fener nooit?

26 februari 2024 om 20:21

De reden dat wij zolang geen kampioen worden komt dus precies door jullie smerige spelletjes. Altijd de indruk laten wekken dat wij kampioen gemaakt zullen worden, dreigementen uiten zogenaamde documenten openbaar maken en vervolgens op deze manier geholpen worden en dan eind van seizoen kampioen worden en dan is alles weer rooskleurig. Er bestaat geen smerigere, walgelijkere, eerloze club als jullie op deze wereld.

26 februari 2024 om 20:24

Dat jullie geen kampioen worden is het gevolg van wanbeleid. 6 jaar iemand als bestuurder laten zitten die niks heeft gewonnen buiten een beker om. Waarom altijd naar andere wijzen

26 februari 2024 om 20:25

Ga nog meer janken man. Alsof fener puur door gala geen kampioen is geworden de afgelopen 10 jaar. Haal die buttplug met fenerlogo uit je kont en Wees eens kritisch richting je eigen club

27 februari 2024 om 01:40

Jullie zijn zelf hikaye wat heeft gs hiermee te maken. Ook al fluit de scheids alles tegen, laat jullie voeten spreken tik je alles uit knal je er in. Jullie zijn gwn zelf dramatisch sorry

26 februari 2024 om 20:15

Die +4 op het eind vond ik nog grappiger. Torreira lag alleen al 3 minuten op de grond. Maar Antalya mag niet klagen, ze hebben zelf kansen om zeep geholpen. Vooral die laatste bal pfoe, als die overzicht had was het 1 tegen 1..

26 februari 2024 om 20:21

Beide penalty's inderdaad niet terecht imo. Maar de 2e goal was duidelijk een goal. Achterin had je een Antalya speler die duidelijk de buitenspel opheft.

26 februari 2024 om 21:21

Eerste was er wel contact dus snap dat de scheids hem geeft ik zelf vind het te zwaar, maar 2de penalty moet je even terugkijken die is echt 100% terecht

Bekijk de penalty terug en dan zien jullie zelfs als je blind bent dat het een hands is. Voor de rest is onze toeschouwers van de grote 3 de grootste grap na de scheidsrechters. Over de voorzitters praat ik nog niet eens. Kijk goed naar de penalty moment nogmaals. Zonder bril of lenzen aub.

Vanaf de tweede helft gekeken. Vond beide teams sterk spelen. Vraag me alleen af waarom Torreira geen rood heeft gekregen. Verder heb ik zin in de derbi volgende week.

26 februari 2024 om 20:13

Waarom kreeg die gozer van Antalya geeneens geel voor die elleboog ?

26 februari 2024 om 20:17

Dan kunnen we tot morgen doorgaan bro. Scheidsrechter had de wedstrijd niet onder controle.

Er valt niet veel te zeggen over deze match. Antalya had zeker een punt en zelfs de overwinning verdiend, maar dat was buiten de scheidsrechter om gerekend.


Ben benieuwd hoe GS fans hierover gaan vertellen na de apocalyps te hebben ontketend bij de laatste match van Fener (waar Fener zelfs 2 penalty's niet had gekregen). Succes jongens!

Gaan alle gala supps nu wel hun mond houden over Fener?
Die 1e strafschop was never nooit een pingel.
Dat die hem wel geeft heeft puur te maken dat Fener ook een absurt goedkope pingel kreeg zaterdag. Staan we nu kiet ?

Verder had Antalyaspor een punt verdiend, Gala gaat het heel zwaar krijgen volgende speelronde uit tegen Besiktas. En dan nog die supporters die Besiktas uitschelden op het eind na de wedstrijd. Zo maak je de supporters van Besiktas alleen maar heter haha.

Mijn advies aan de leden: maak je niet te druk om 2 voetbalclubs die miljoenen geld verdienen omdat wij ze allemaal zoveel aandacht geven. Zelfs met de verkiezingen was er minder rivaliteit. Just relax, geniet van het spelletje.

27 februari 2024 om 00:07

Bremin, als gs supporter geef ik je gelijk. Ik zou die penalty van ons ook niet geven. Heb ook het idee dat het inderdaad om GS te kalmeren was ivm de onwaardige penalty van fener, want zou het 2x achter elkaar gebeuren dan zou er grote heisa komen.
Oftewel we hebben betere kwaliteit, en minder corrupte scheidsrechters en tff nodig. Zou de clubs en fans ook sportiever maken ip haatdragender. Maar of dat ooit gebeurt…

Ik heb al eerder gezegd dat Fenerbahçe en Galatasaray het Turkse voetbal op de been houden, maar tegelijkertijd ook kapot maken. Vandaag is maar weer eens het bewijs dat beide clubs de bond vaker mee hebben dan tegen. Maar goed, ook dit zal wel goed gepraat worden. Fener wordt geholpen dus dan wij ook, of vice versa.

Ik vraag me trouwens af waarom Icardi maar één wedstrijd schorsing heeft gekregen. Sadik Ciftpinar kreeg voor een soort gelijk gebaar 4 duels. God mag weten wat Fred heeft gezegd in Kayseri, maar plotseling schijnt de scheidsrechter vloeiend Portugees en Engels te praten en hup, 3 duels eruit.

Ah fijn. Volgens onze vrienden van GS hier is Fenerbahçe de corrupte club.

26 februari 2024 om 21:29

De beelden van Icardi zijn door iemand in het publiek opgenomen het is daarom belachelijk om hier uberhaubt een straf voor te geven. En om te weten wat f*ck of p*ta is moet je vloeiend portugees en engels kunnen ofniet?

Fener is inderdaad corrupt dat is het enige wat klopt aan je comment

26 februari 2024 om 23:24

Je kan het ook corrupt noemen dat wij afhankelijk moeten zijn van supporters beelden terwijl Bein sports de echte beelden schijnt achter te houden. En nu jij weer.

27 februari 2024 om 01:45

Jullie zijn veroordeeld door uefa en cas. En nog durf je te praten over corruptie hahah

Onvoorstelbaar. Icardi die op de wedstrijd dag te horen krijgt dat hij geschorst is. Het verbaast mij dat ze dit niet bekend hebben gemaakt om 19.05. Dit is toch niet normaal? Tegen Schalke verklaarde de bond de straf van Terim om 19.05(oprichtingsjaar van Galatasaray).

Vervolgens ben ik op Youtube de beelden maar gaan opzoeken. Ik zag amateur beelden van een supporter, waarbij je ziet dat Icardi een fles tegen zijn lichaam krijgt van supporters en lijkt te gebaren 'zuig mijn sucuk' als reactie.

Tel hierbij de schandalige beslissingen van eergisteren op en je weet wat voor competitie het is.

Fatih Terim zei het ooit heel mooi: "Als ze ons willen stoppen met dit soort amateur streken, dan wens ik ze alvast beterschap".

Ga ons niet triggeren, want met dit soort spelletjes winnen wij altijd.

Cim bom!!

26 februari 2024 om 20:16

Wat een lulverhaal. Heel goedkoop om Icardi te beschermen in deze. Weetje wat de grap is, een schorsing bekend maken op de wedstrijddag paar uur voor de wedstrijd, want hey hij moet spelen tegen Besiktas.Icardi moest minimaal 3 wedstrijden krijgen.

26 februari 2024 om 20:17

Eergisteren toen er 2 penalty's niet werden gegeven (Ferdi en Jayden)? Terwijl er vandaag 2 zeer discutabele penalty's heel gemakkelijk gegeven worden, geen rood voor Torreira en Zaha en de vreemdste buitenspelpositie (of ofsaytimsi in jullie codetaal)?

Ongelofelijk eigenlijk, Fener krijgt 1 terechte penalty en 2 niet, GS ontketent de apocalyps en wordt vandaag op schandalige wijze beloond.

Icardi had minstens 3 wedstrijden moeten krijgen zoals Nouma, Sadik, Van Persie enz. Maar jullie zijn montaj video's wel gewend. Men heeft slim gewacht om het vandaag te doen zodat hij zeker tegen Besiktas kan spelen.

26 februari 2024 om 20:20

Mooi recht gepraat chef. Chapeau!

26 februari 2024 om 20:21

Wat irriteer ik me al jaren aan deze gast. Onvoorstelbaar dat je zo kan reageren.

26 februari 2024 om 20:23

"Ga ons niet triggeren, want met dit soort spelletjes winnen wij altijd"

Deze zin vat alles zo een beetje samen. Doet me denken aan "we laten de competitie niet afmaken"

Of met andere woorden, wij willen een voorkeursbehandeling of anders...

26 februari 2024 om 20:24

Zaterdag was je aan het huilen en dan reageer je nu met dit?😂 reageer op de komedie penalty van jullie ipv onderwerp te veranderen. Wees blij dat ze het voor de wedstrijd bekend maakten want oh ja volgende week is er een derby en daar MOET icardi bij zijn.

26 februari 2024 om 20:31

In tegenstelling tot jullie verzonnen penalty, kan je bij onze beide penalties duidelijk zien dat onze spelers worden getrapt. Het staat op camera, iets wat jullie handsbal niet te zien was.

Icardi? Welke Bein beelden? Welke camera? Een fan made supporter video, waarbij een fles tegen Icardi wordt gegooid. Hadden ze Bonucci ook aangeklaagd na die tunnel ruzie beelden? Niks. Fener heeft vrij spel.

26 februari 2024 om 20:37

Kijk voor de grap wat Trollfootball🇬🇧op twitter post over de pingel van Tete. Ze zetten Gala helemaal voorschut. Dat je nog vind dat het een terechte pingel is. Wij Fenerliler accepteren nog dat wij een goedkope pingel krijgen. Dat is precies het verschil tussen Fener en Gala

26 februari 2024 om 20:40

The show must go on hahahaah lachwekkend

26 februari 2024 om 20:44

“ Wij Fenerliler accepteren nog dat wij een goedkope pingel krijgen. ” Had je je bril niet op afgelopen zaterdag in de reacties? Het werd met man en macht juist verdedigd dat het wel een 100% verdiende penalty was, wat een onzin kraam je uit zeg.

26 februari 2024 om 20:45

Als je toch eerlijk bent dan weetje zelf ook heel goed dat jullie tegen Alanya ook een schamteloze penalty hebben gekregen en tegen Basaksehir idemdito. Bro als we alles bijmekaar gaan tellen komen jullie met verlies eruit btw tegen jullie bestaat er geen nadelige VAR . Die vuisten die onze spelers hebben gekregen tegen jullie. Kan zo maar zo doorgaan en die positie van Samet zit me nog steeds erin. Bro hou op aub over scheidsrechters. Spelers van Penalbahce zijn zo erg gewend dat ze alleen al bij een poging al gaan duiken alsof ze zijn doodgeschoten.

26 februari 2024 om 20:45

Nationale rouwdag opgeroepen in Turkije nu Trollfootball Galatasaray helemaal voor schut zet. Het verschil tussen Fener en Gala is dat de ene club bekers vaker weet te verzilveren dan het andere.

Jullie voelen de bui alweer hangen na heel veel hoogmoed in het begin van seizoen. Heerlijk.

In de zomer maar weer twee nieuwe elftallen kopen. Nieuwe seizoen, nieuwe kansen (maar niet heus).

26 februari 2024 om 20:50

Haha onze pingel was idd onterecht maar daarvoor was die van Oosterwolde in de 16 en een 100% pingel maar zwijg je over😂 over de actie van Icardi: als dit een belangrijke speler van ons gedaan had dan had die minstens 5 wedstrijden gekregen. Jullie zijn vandaag gewoon weggevaagd tegen Antalya dus wees de scheids maar heel dankbaar.

26 februari 2024 om 21:00

Fb_mrdn, jij beweerde juist dat het een penalty was omdat Emre niet protesteerde, nu doe je alsof je vanaf het begin de penalty al onterecht vond, je weet ook niet wat je zegt he? Overigens kon Sanchez vandaag ook een penalty claimen als hij viel, voor hetzelfde kreeg Djiku hem wel tegen Rize namelijk, 2 handen op de zij en vasthouden, Sanchez ging wel door als een man ipv zichzelf te laten vallen en een penalty te claimen.

26 februari 2024 om 21:03

Oei, trollfootball, klinkt als serieuze sportsjournalistiek.

Een goedkope pingel? Bij een goedkope pingel is er ergens licht contact en zou de een het wel geven en de ander niet. Bij die penalty van jullie geeft niemand hem, want je ziet nergens duidelijk contact. Ga alsjeblieft ons niet in 1 adem noemen met jullie.

26 februari 2024 om 21:15

Journalistiek in Turkije kan je anders al helemaal niet serieus nemen. We worden door heel de wereld uitgelachen. Blijf rustig in je comfortzone zitten ouwe Geschiedenis docent!

26 februari 2024 om 21:19

Misschien kun je bijles Geschiedenis nemen bij Gangstarr, daar heb je meer aan dan jou trollfootball pagina’s die jij helemaal geweldig vind.

26 februari 2024 om 21:27

Ik heb nergens gezegd dat het een penalty was. Ik zei dat ik niet kon zien dat hij de bal raakt maar omdat hij niet protesteerde zei ik dat hij hem blijkbaar wel heeft geraakt. Ik denk dat ieder andere speler vooral in Turkije de scheids zou opvreten als hij daadwerkelijk de bal niet zou hebben geraakt.

26 februari 2024 om 21:37

Ik heb geen enkele Fenerli tot jou gehoord dat ze dit geen penalty vonden volgens mij heb jij niet helemaal door hoe jouwn medesupporters zijn

26 februari 2024 om 23:57

Wat ben jij een slijmbal zeg, doe t me denken aan een GSli bij mij uit de buurt. Gisteren was het een zwarte dag in de geschiedenis en vandaag is alles weer normaal en rechtvaardigt het om je geslachtsorgaan vast te houden omdat er een flesje naar je toe wordt gegooid. Niveau van GSliler hier heeft echt een nieuw dieptepunt bereikt. Druk zetten op FBliler dat we niet mee eens zijn met de gegeven penalty, maar vandaag alles goed praten.

27 februari 2024 om 15:23

Klopt. Bekers verzilveren doen jullie al decennia beter dankzij de terreurorganisaties en tff. Chapeau wees trots op die vieze onterechte bekers

26 februari 2024 om 20:32

we hebben echt te maken met een internet-gangstar. Eentje zonder eer en geweten.

26 februari 2024 om 20:35

Ik voel je pijn. De verwachtingen die niet werden waargemaakt. Huilen.

Poeh, een hele rare wedstrijd waarin we met moeite de wedstrijd over de streep trekken. Maar is begrijpelijk, na de zware nederlaag tegen Praag.Mijn complimenten aan Sergen Hoca. Antalya speelde echt goed. Met goed voetbal hebben ze ons flink laten zweten. Sanches was eerste helft dramatisch, paar keer onnodig de bal ingeleverd. Maar tweede helft heeft hij zich herpakt. Nelsson is echt een beest. De man in vorm vind ik. Baris Alper was ook wat minder vandaag. Maar ook in de tweede helft heeft hij zich herpakt.En dan over de spelers die ik vind dat ze te kort komen voor GS. Tete.... man jonge dit was je kans om je te laten zien. Na de 1 op 1 gemist te hebben, was die helemaal nergens. Demirbay..... sorry maar te langzaam ook in zn balhandeling. Veel balverlies ook. En dan Carlos Vini.. Tsjah werkt hard en speelt vanuit zn hart maar wauw hij is echt slecht.En dan over de 2 penalty's. Sorry renktaşlar ik vond beide penalty's geen penalty. Tete kan misschien gegeven worden maar de tweede vond ik te zwaar. Er was licht contact, maar Köhn liet zich makkelijk vallen. Achja, mag wel een keer mij hoor je niet klagen😃

26 februari 2024 om 20:19

Is eerder andersom. Pingel van Tete was bullshit maar die tweede was er gewoon een. Trekt zn been terug nadat die beseft dat die te laat is, maar telaat en contact en terecht gefloten. Var mag volgens de regels hier niet de scheids naar de monitor voor roepen.

26 februari 2024 om 20:24

Ja kan misschien gegeven worden die 2e, maar tsjaah is grijs gebied. Ik vond het te zwaar.

Dit is een wedstrijd die echt in de boeken gaat. Ik heb veel discutabele penalty’s gezien oa die van Fener 2 dagen trg. Veel wedstrijden gezien waar ik vraagtekens bij had, maar vandaag.. wat ik vandaag heb gezien is gewoon niet normaal meer.Ik heb een penalty gezien lachwekkend echt moest er gewoon om lachen.2e doelpunt is gewoon 1000% buitenspel, de bal werd niet eens geraakt door torreira en de lijn was al getrokken. Ik heb een actie van Zaha gezien en van Torreira niet eens een gele kaart laat staan rood. Kerem demirbay die worstelde, baris die een ottomaanse klap uitdeelt en zoveel meer het is gewoon te veel om te typen.Weetje wat het is 2 dagen lang huilen en na zo een wedstrijd Fener aglama aanzetten, typisch gala typerend. Same shit different year, maar hey het helpt.

26 februari 2024 om 20:17

Wij huilen 2 dagen jullie huilen al 10 jaar

26 februari 2024 om 20:25

We weten heel goed wie huilt en wat er daarna gebeurd. Zet hem op repeat, want het werkt!

26 februari 2024 om 21:21

Huh maar vorig jaar deden jullie dit wekelijks met jullie statementen op jullie officiële pagina’s? Huilen huilen en nog eens huilen, 3 keer raden wie er kampioen werd ondanks jullie gehuil wekelijks?

26 februari 2024 om 23:18

Ik herinner me toch echt iets van ‘biz bu sezonu bitirmeyiz’ het schijnheilige blijft er altijd in he. Van alles flikken en achteraf doen alsof je neus bloedt. Deze senaryo is zo vaak geschetst mijn broer de spanning is er van af.

Wat heb ik gekeken man, eerste penalty sloeg nergens op, klein tikje en penalty? vilnious had eerste helft al moeten oprotten met een rode kaart, die kwam er echt een paar keer in als een dwaas, tweede penalty wel terecht, blij dat Kerem die miste, dat is gewoon gerechtigheid, ook ik kondig mijn afscheid aan op dit forum, we kunnen niet eens meer fatsoenlijk over het spel discussiëren dankzij alle randzaken en de arbiters die altijd de show willen stelen, zowel GS als FB worden beiden geholpen, Turkse voetbal gaat nergens over.

26 februari 2024 om 20:21

Er moet een grote schoonmaak komen bij de TFF en scheidsrechters. Buitenlandse scheidsrechters aanstellen is geen verkeerd idee.

26 februari 2024 om 20:22

Als je goede schoonmaak wilt doen moet je bij het begin beginnen. Heel het systeem is corrupt in Turkije, of ??

26 februari 2024 om 20:38

Niks gaat het Turkse voetbal redden bro, clubs zeuren, janken maken al 2/3 jaar statementen via overal en nog wat, wat is er precies veranderd tot nu toe?

26 februari 2024 om 20:29

Jou zullen we missen als een boer met kiespijn

26 februari 2024 om 20:36

Ik heb het tegen de echte leden op dit forum, niet tegen leden die afentoe sneaky om de hoek kijken wanneer het hun uit komt.

26 februari 2024 om 20:33

Noem je dat gerechtigheid? Als de eerste mis was gegaan dan was het gerechtigheid. Gelijk met een onterechte penalty begint Antalya met 1-0 achter aan de wedstrijd. En dit is precies de reden waarom jullie bestuur zoals altijd gelijk kwam met tranen en tweets en alles want ze wisten dat ze dan vandaag geholpen zouden worden. 2 maanden geleden zei Dursun Ozbek nog dat hij tevreden was met de tff en dat zij hem hadden gekozen en alles en nu opeens mocht hij oprotten en is het de slechte voorzitter aller tijden? Ja want hij wist dat hij anders punten zou verliezen vandaag. Ze weten bij jullie precies hoe ze het moeten spelen om de kampioenschap binnen te halen. Als wij momenteel paar punten voor zouden staan dan zouden er weer documenten en dreigementen komen. Het Turkse voetbal is gewoon een grote schande.

26 februari 2024 om 22:03

@Fb_mrdn

Antalya begon sterk, dus dit gaf hoop aan Fenerfans. En toen kwam er een onnodige schop tegen de voet van Tete, waarvoor Galatasaray een penalty kreeg. Hier had geen enkele fenerli op gewacht, dus alle hoop viel in duigen, en dat doet pijn. Hierdoor is alles onterecht, en alles moet zwaarder gestraft worden. Galatasaray mag geen zuurstof happen haha. En oh ja, over documenten gesproken, jouw voorzitter zou toch na de verkiezingen documenten blootstellen aan het volk? Waar blijven zijn documenten?

26 februari 2024 om 20:45

Je gaat nergens heen broer. We hebben jou nodig. Maak het seizoen af hehe.

26 februari 2024 om 21:02

Ben het zat man dat de scheidsrechters hun best doen om de wedstrijden te beïnvloeden, ben vooral de pubers hier zat die met trollfootball dingen komen, totaal geen niveau meer op dit forum.

26 februari 2024 om 21:04

Laat ze links liggen. Juist als mensen als jij stoppen, gaat het niveau omlaag.

De drie punten binnengehaald, maar we hebben waardeloos gespeeld. Tete en Zaha een dikke onvoldoende. Vooral eerstgenoemde, jezus wat was hij slecht zeg. Gelukkig zag Okan Buruk dit ook op tijd en wisselde hij hem in de tweede helft. Muslera blunder bij het eerste doelpunt. Als je uitkomt, moet je hebben. Maar goed, kan de beste overkomen. Die eerste penalty leek me het contact minimaal en imo dus onterecht gegeven. De tweede penalty wel terecht, Köhn werd overduidelijk neergehaald. Dikke duim voor onze centrale verdedigers Nelsson, Sanchez, Apo Kerim. Hebben een aantal keer keurig ingegrepen. Ook Köhn oogde goed. Blij dat we nu, voor nu het lijkt, een goede LB hebben binnengehaald.

Enfin, volgende wedstrijd uit tegen Besiktas. Hoewel Besiktas dit seizoen niet al te best is (laatste weken zit er wel een stijgende lijn in), wordt dat alsnog een hele moeilijke wedstrijd. Wat wel vaststaat, is dat we met het spel van vandaag daar 100% onderuit gaan.

Incoming penalbahce warriorz. Komen janken hier. Zeikerds van club dat al jaren spelers en scheidsrechters omkoopt.

26 februari 2024 om 20:23

Onnodige reactie. Zo blijven we maar discussieren over hulp van de bond. Moet wel zeggen, Gala laat zich wel kennen zeg door op het eind Fener aglama aan te zetten. Wat een triest zooitje zeg. Speel je tegen Antalya zet je Fener aglama aan. Fener is echt Gala zijn grootste angst hahaha. Kan toch niet anders. 10 jaar geen kampioen, het zit bij jullie nog dieper dan bij ons

26 februari 2024 om 20:57

Hoezo, jullie wonnen een wedstrijd 7-1 en veranderde jullie de naam van je tegenstander in Galatasaray?

26 februari 2024 om 21:11

Pfff scherpschutter dat je bent, je hebt hem schaakmat gezet hehehehe

26 februari 2024 om 21:48

Scherp van je, is me niet opgevallen toen. Jammer dat ze zoiets hebben gedaan. 10 jaar geen kampioen, ik zou als ik die persoon (degene die dit heeft gedaan) was eerst naar mezelf kijken. Hiermee zet je mijn reactie op offside, chapeau😅.

Ben mans genoeg om dingen toe te geven, kan de rest zowel Fenerliler als Galalilar een voorbeeld aannemen.

Solide 2-1 overwinning over de wedstrijd valt er veel te zeggen niet alles loopt nog steeds naar onze zin we missen nog steeds gewoon teveel kansen. We hebben ook meerdere zwakke posities met name onze buitenspelers die gewoon niet goed genoeg zijn.....

Dit gaat een hele spannende race worden naar het kampioenschap zaterdag moeten wij al tegen Besiktas we moeten helemaal niks en niemand onderschatten elke fout kan duur uitlopen.. imo spelen wij donderdag in de beker met een compleet B elftal want het kampioenschap is wat nu het zwaarst telt.

Vond het weer een sterke wedstrijd van Antalyaspor, vooral in de eerste helft. Een aantal hele goede voetballers, waaronder die buitenlandse (poolse?) middenvelder die ik ook sterk vond spelen tegen Fener. Kijken of Sergen gemotiveerd genoeg is om bij deze club wel langer dan een jaar te blijven. Dat is hem tot nu toe alleen bij ons gelukt.

Ik ga me ook maar mengen in de 'gezonde' titelstrijd. Misschien is het een idee om Galatasaray en Fenerbahce een beslissende finale te laten spelen die de kampioen bepaalt, want dit gaat geen leuke einde kennen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat de sfeer zo gespannen en zo vijandig is en het wordt met de dag erger. Wekelijks verklaringen en beledigingen over en weer, de Anadolu-clubs doen daar ook aan mee want als de imam ruft, dan schijt de gemeenschap op zijn Turks gezegd. De grote 4 moeten het juiste voorbeeld geven en dat doen ze niet.

26 februari 2024 om 20:27

Je tweede alinea is exact de reden dat ik niet meer ga reageren onder artikelen van GS, FB of BJK. Deze vijandigheid begint ongezonde vormen aan te nemen.

26 februari 2024 om 20:32

Stoppen doe je maar sezon sonu, geldt ook voor Sheva. Tussentijds stoppen past niet bij ons renktas. We moeten dit VZ seizoen afmaken hehe.

26 februari 2024 om 20:36

Bro op een inhoudelijke reactie wordt bijna niet gereageerd, je moet echt wat kinderachtigs roepen om de aandacht te trekken van de meeste leden. Niet alleen hier trouwens, voor iedere forum geldt dit. Maar het is aan jou om er niet op in te gaan, jammer genoeg trappen veel gerenommeerde leden nog steeds in die val.

26 februari 2024 om 20:36

FlackoGS, dit is te toxic broer. Ik stop er ook mee. Er kan niet meer inhoudelijk gediscussieerd worden, zonder dat er wordt geprovoceerd.

26 februari 2024 om 21:08

Clutch, probleem is dat het er te veel zijn en het worden er ook steeds meer en meer, het is bijna onmogelijk om het te vermijden, voorheen had je moderators die scherp controleerde en dit soort figuren op de vingers tikte, tegenwoordig gebeurd er weinig tot niks, inhoudelijk discussiëren is onmogelijk geworden.

26 februari 2024 om 20:58

Laat Gala en Fener gewoon een best of three doen, zoals een stel maten die een paar potjes FIFA willen spelen. Buitenlandse scheidsrechter erbij, problem solved.

Aan de reacties te lezen ben ik blij dat ik het Turkse voetbal niet meer zo op de voet volg. Het gaat nog steeds over de randzaken zoals corruptie.
Niet dat het in andere ("grote" competities nuet gebeurd. Maar het gaat helaas alleen maar daarover.

Ik zie dat de Fener supporters vandaag 'ters algi' doen. De tegenstander schopt de voet van Tete ipv de bal maar het is natuurlijk de meest schandalige penalty die ze ooit hebben gezien (want die van afgelopen zaterdag was een zuivere penalty). Het tweede doelpunt is volgens het nieuwe systeem semi-aumatische buitenspel systeem geen buitenspel maar ze moeten uiteraard wel gesjoemeld hebben met de lijnen die getrokken zijn

26 februari 2024 om 20:37

Dan mag jij mij vertellen waarom vorige week toen Ankaragucu scoorde en de vlag omhoog ging gelijk na 5 seconden het spel werd hervat en het vandaag 5 minuten duurde om de goal toe te kennen? Of was de “semi automic system” vandaag kapot?

26 februari 2024 om 20:41

Dat weet ik niet. Ik kan ook nu wat verzinnen net als jij. Let op: ze zagen dat het geen buitenspel was dus keken ze verder terug naar een mogelijke overtreding om het doelpunt alsnog af te keuren. De lijn trekken zou inderdaad niet lang moeten duren en we hebben 3 minuten gewacht. Echt schandalig.

26 februari 2024 om 20:42

Nee het moment waar die systeem ingaat, is niet op het moment dat torreira die bal speelt, maar aanneemt kijk maar terug dan zul je het zien.

26 februari 2024 om 21:22

Heb het terug gekeken en het systeem ging in toen Torreira de bal speelde, volgens de Fener media is dat niet zo, volg jij die toevallig?

26 februari 2024 om 23:20

Jij bent niet serieus te nemen gap. Met je Fener media. Geen schaamte.

27 februari 2024 om 06:16

Bekijk de beelden nog eens, jij mag je nu dubbel schamen, je hoopte zo erg op puntverlies dat je hallucinaties ziet.

Moet ik hier nou nog serieus op ingaan? Kunnen we deze corrupte competitie niet gewoon opdoeken? Ben het beu om te zien dat jaar in jaar uit gala structureel wordt beschermd door de tff. Tijd dat de uefa of de fifa ingrijpt want dit kan echt niet meer

26 februari 2024 om 21:15

Jou miste ik wel in de Fener topic mister fanatieke Fenerli, o wacht je bent daar nooit te bekennen, stiekeme Gs fan geef toe, je houd ons altijd in de gaten stalker.

Waar zal ik is beginnen?

Oh ja sikebahce en sikesaray nek aan nek om de fraude cup te winnen.

Eerstgenoemde kunnen we sowieso al niet serieus nemen omdat ze al 10 jaar lang geen kampioen zijn.

En laat me raden, de spelers die tegen een schorsing aanliepen hebben zeker geen kaarten gepakt?

Icardi die na de zak van sinterklaas grijpt en de beelden van tff en bein magistraal zijn verwijderd terwijl er 40030 camera’s in het stadion hangen?

Een van jullie mag de beker ergens stoppen waar het daglicht niet te zien is.

İk snap jullie frustratie Penalbahçe. Huil iets verderop aub die onnodige gejankt hoeven we niet te horen. Jullie mogen elke week gratis penaltys krijgen altijd scheidsen omkopen toch lukt het niet ik snap t boys. Op naar 24..

26 februari 2024 om 20:55

Hahaha na zo een wedstrijd met 2 pingels nog schaamteloos zo een reactie plaatsen? Jullie hebben laatste 8 wedstrijden 8 pingels gekregen😂

26 februari 2024 om 21:35

Jou kleine teampje met 3 sterren en jullie 12e man namijk scheidsrechters gaan we stapelen en helemaal inmekaar vouwen jullie weten het ook we gaan dit never nooit weggeven is ongekend. Zoals we altijd zingen Fenevvv a….. de rest mag je zelf invullen en huil aub in stilte want het doet ons helemaal niks !!

26 februari 2024 om 23:58

Wie het laatst lacht, lacht het best. We gaan het zien. We gaan jullie in jullie eigen huis dubbel vouwen en daar kampioen worden.

Eerst fener goedkope penalty nu GS wat hebben we toch goeie scheidsrechters in Turkije.

Mooie wedstrijd gezien vandaag. Scheidsrechter vond ik vandaag ook goed de Turkse spelregels hanteren.
Hij heeft foutloos gefloten.

Ze proberen beide clubs te compenseren. Pret is er van af en het is alleen maar wachten om op beide clubs af te zeiken!!

Uitspraak Icardi paar uur voor de wedstrijd. Echt een schande. Operatie mislukt.

Als je Icardi toch een straf geeft voor het gene wat hij heeft gedaan, geef dan een straf volgens de regels? Hoezo 1 wedstrijd? Puur om Ali Koc en co stil te krijgen.

Even over de wedstrijd. Penalty 1 vond ik te makkelijk. Penalty 2 gewoon dom van die Yeşilyurt. Sergen laat leuke dingen zien, Gala heeft het zeker moeilijk gehad. Desalniettemin 3 punten zijn binnen. MOTM Derrick Köhn!! Hier gaan we nog veel van genieten. Een Sascha Boey maar dan op links.

Wesley Sneijder wilt nog wat zeggen........ vul maar in 😉

Enige commerce die nog centen kan opleveren. Titelstrijd tussen Fenerbahce en Galatasaray.

Gewoon erbij neerleggen, niet teveel stressen over de scheidsrechters en van match tot match emotie opleveren.

Volgend seizoen gaat gewoon hetzelfde verlopen met een mogelijkheid dat bijvoorbeeld een Besiktas ook is betrokken bij deze grote show.

Verder een zeer matige pot van Galatasaray maar toch de drie punten binnen.

We moeten voor al zo doorgaan,iedereen wijst naar de andere, wtf maakt het uit wie kampioen wordt op deze manier? Fener en Gala,de spelers vliegen bij het minste en geringste aanraking, slaan en schoppen rond en krijgen alles mee.

Hoe willen we ooits wat in Europa voor stellen als we geeneens voetbal spelen? Tactisch fysiek en mentaal zijn we zo zwak,is gewoon niet leuk meer.

Met de aanhang en middelen die Gala en Fener hebben moet de ene de conference pakken en de andere kwart/halve finale Europa League halen,maar een Sparta praag verslaat Gala zo simpel en makkelijk en verliest Fener met 6–1 tegen Nordsjaeland. En dan elkaar belachelijk maken.

Buitenlandse scheidsrechter,goede trainers die ons goed,verzorgd en tactisch laat voetballen, ben het beu om telkens dit chaos voetbal te zien. Okan wil ik niet weg om eerlijk te zijn,maar hij moet het team wat fysiek krachttraining laten doen,we werden fysiek overlopen door Antalya man.

Zakelijke overwinning van de succesvolste club van het land.

Ik ben heel blij dat Feto uit het land is, want sindsdien zien we met welke club het slecht gaat. Er is maar 1 club die sinds toen echt in een neerwaarste spiraal zit. Hoe zou dat komen?

Goed gefloten van de scheids. Dit zijn pas duidelijke penalty’s zonder verzonnen hands.

Allereerst nog even die belachelijke schorsing van Icardi vermelden, op de dag dat er een wedstrijd van Gala is wordt een verzonnen straf bekend gemaakt! Waar is de bond mee bezig? Oh ja, ze willen die andere club in de race houden zodat hun voorzitter nog een cadeautje krijgt voordat ie er zogenaamd mee stopt. Dan de wedstrijd van vandaag. Tete is het gewoon niet. Köhn wel een goede wedstrijd gespeeld. Onnodige tegendoelpunt gekregen, daar zag Muslera er niet goed uit! Vinicius was op dreef maar het zat hem niet mee. En Kerem A. moet niet twee penalties achter elkaar nemen, overlaten aan je medespelers jongeman. Nu zonder kleerscheuren het restant doorkomen en nummer 24 is een feit. CimBomBom!

26 februari 2024 om 22:28

Maak je geen zorgen. Wij hebben genoeg kwaliteit om te scoren. Icardi is er niet dit klopt maar dat is geen probleem voor deze wedstrijd geweest.

Elke speler, scheidsrechter, trainer of supporter die gewelddadig is en/of onacceptabel gedrag vertoond hoort zijn straf te krijgen.

Dit is zoals je zegt helaas niet correct toegepast.
Die supporters gooien met voorwerpen. Vervolgens wordt er beweerd dat Icardi een onacceptabele beweging maakt naar de supporters.

Als je straf geeft, geef ze dan aan beide kanten.

Het was helaas niet de beste wedstrijd maar we hebben gelukkig onze nodige punten behaald.

Ik snap niet waarom Zaha niet in de spits wordt gezet.

Mijn opstelling voor de derby zal zijn:

ZAHA ICARDI
AKTURK DEMIRBAY TORREIRA BARIS(ziyech)
KÖHN BARDAKCI SANCHEZ AYHAN
MUSLERA

Tete ZSM VERKOPEN!!!!
Puur omdat hij kort op de bal speelt en behendig lijkt krijg hij zijn minuten. Hij jaagt niet, scoort niet, dolt niet, niks! Zielloos figuur.
Een speler van 25 miljoen moet hier niet zo snel gaan liggen. Hij is nooit gevaarlijk voor de goal. Dit is weer zijn excuus met dit keer een windje mee.

Bij deze stop ik met reageren op artikelen over de Turkse competitie wat een mickey mouse league is dat zeg jeetje. Niet dat jullie mij zullen missen ofzo 😄 veel plezier iedereen met reageren mij niet meer gezien.

Nou @voetbalzone waar blijft nu je post met alle ophef rond deze wedstrijd met dubieuze scheidsrechterlijke beslissingen (dwalingrn).. we wachten gespannen af

Deze wedstrijd boeide me vrij weinig. Na onze Europese uitschakeling is het seizoen afgelopen voor mij. Deze competitie is zo diep gezakt, onvoorstelbaar. Clubs die geleid worden door geestelijk gestoorden. Was deze rotcompetitie al enkele jaren moe, maar nu is er een bodem bereikt. Deze competitie volg je niet voor je plezier.

Er is een oorlog gaande tussen Gala en Fener.
Biz tek siz hepiniz!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren