Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gaaei haalt zijn gram met fantastisch doelpunt bij Ajax - Go Ahead Eagles

Laatste update:

Anton Gaaei heeft donderdagavond een fantastisch doelpunt gemaakt voor Ajax. De rechtsback, die eerder dit seizoen twee keer pijnlijk gewisseld werd in de eerste helft, scoorde tegen Go Ahead Eagles met een prachtige volley vol in de kruising.

Gaaei kende een ijzersterke openingsfase van de wedstrijd, want hij leverde vlak voor zijn doelpunt ook al een fantastische voorzet af op Steven Bergwijn. De gelegenheidsspits wist niet te profiteren van de gigantische kans, zijn intikker ging net naast.

In de 24ste minuut was het raak voor Gaaei, die voor het eerst scoorde namens Ajax. De Deense vleugelverdediger werd op maat bediend door een voorzet vanaf de achterlijn van Mika Godts. Gaaei twijfelde niet en nam de bal ineens uit de lucht op de pantoffel, met een weergaloze goal tot resultaat.

Gaaei was tot dusver bezig aan een uiterst moeizaam debuutseizoen bij Ajax. De rechtsback kwam voor 4,5 miljoen euro over van Viborg FF en had grote aanpassingsproblemen. Tegen Feyenoord (4-0 verlies) en AZ (2-0 nederlaag) werd Gaaei al in de eerste helft gewisseld vanwege zijn zwakke spel. Na het debacle in Alkmaar verwijderde de Deen al zijn posts op Instagram.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig. Als ik het iemand gun. Voor het eerst in tijden dat ik weer eens écht kon juichen voor een goal van mijn cluppie haha.

4 april 2024 om 21:47

True, echt een mooie goal.

4 april 2024 om 21:49

Doet me denken aan de goal van van persie voor Arsenal tegen Charlton Athletic uit.

4 april 2024 om 21:57

Ik vond hem uit bij Sparta in de 1e helft al helemaal prima en tegen Zwolle ook goed invallen. Zit een goede kop op die gast!

5 april 2024 om 08:42

Ik gun het hem ook van harte. Man wat heb ik die gast al vaak vervloekt.

Wat een knal ! Leuk voor Gaaei. Ook Bergwijn speelt goed in de Brobbey rol!

Oprechte blijdschap. Mooi voor hem.

Wat een poeier. Die zag ik niet aankomen.

Mooi dat hij hem maakt, heeft een gunfactor

Als er iemand is die je het gunt is het Gaaei wel.

Poehhh wat een heerlijke poeier. Als iemand het verdient is hij het wel.

Gun het hem erg, je ziet hem nu ook met veel meer vertrouwen spelen. Die ene assist van de vorige wedstrijd zou zomaar eens de ommekeer kunnen zijn (ja een zwaluw maakt nog geen zomer).

Is hem helemaal gegund!

Leuk man. Mooi doelpunt.

Zo hé, dat is nog eens een fraaie goal. En het is die gozer ook zo gegund na zijn slechte start en dan ook nog die debiele opmerkingen van Van 't Schip waarmee je ook dat laatste beetje vertrouwen uit die jongen trapt. Hopelijk geeft dit hem het vertrouwen waardoor hij weer beter gaat spelen.

4 april 2024 om 21:52

Eerst Steijn en toen Van 't Schip die deze Gaaei allebei niet bepaald hebben geholpen wat mij betreft. Hij speelde ook gewoon niet goed genoeg natuurlijk, maar je zag wel de drive (die ik niet bij al zijn teamgenoten zag). Zeker gegund!

Het is hem gegund!!!

Wat een wereldtreffer zeg! Zou mooi zijn als hij nu helemaal zijn draai gaat vinden en uitgroeit tot een goede rechtsback bij ajax!

Haha vol in de kruising, sensatiemakerij dit. Lekkere goal maar zit bijna 2 meter van de kruising af deze.

4 april 2024 om 22:41

In de kruising van het net dan. Lekker druk om maken Remko 👍🏻

Heeft voldoende kwaliteiten als wingback tegen een tegenstander waar je veel meer balbezit hebt. Verdedigen in de 1 tegen 1 moet je hem niet zetten. Ik heb staan juichen voor zijn goal, gun het hem van harte!

Mooi voor die gozer na al die (al dan niet terechte) kritiek.

Een zwaluw maakt geen zomer. Dit was mooi maar een lucky. Voor de persoon leuk. Ajax heeft niks aan hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren