Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frustraties lopen hoog op bij Henry bij fikse thuisnederlaag Monaco

Laatste update:

AS Monaco heeft andermaal een flinke tik te verwerken gekregen. De ploeg van trainer Thierry Henry ging in eigen stadion met 1-5 onderuit tegen Racing Strasbourg, de huidige nummer vijf van de Ligue 1. Dat de frustraties andermaal hoog opliepen bij de Monegasken, was te zien bij de 41-jarige oefenmeester. Henry liet zich op slag van rust van zijn slechtste kant zien met een beledigende opmerking jegens een speler van Strasbourg.

Het geplaagde AS Monaco toont zich deze maand bijzonder actief op de transfermarkt. De Monegasken bevinden zich nog altijd in de gevarenzone van de Ligue 1 en de laatste twee competitiewedstrijden, tegen Olympique Marseille en OGC Nice, eindigden in een 1-1 remise. Aanwinsten Naldo en Cesc Fàbregas stonden aan de aftrap bij Monaco, dat al snel in de wedstrijd zijn plannen moest wijzigen. Na zeven minuten spelen bracht Naldo de doorgebroken Ludovic Ajorque ten val. In eerste instantie floot scheidsrechter François Letexier voor buitenspel, maar hij kwam op die beslissing terug en gaf de verdediger de rode kaart.

Met een man minder kwam Monaco vijf minuten later al op achterstand. Een afgemeten pass van Kenny Lala bereikte Ajorque, die Diego Benaglio verschalkte met een bekeken kopbal. Snel na de openingstreffer verdubbelde Strasbourg de marge. Een afgeslagen hoekschop werd door Youssouf Fofana teruggebracht in het strafschopgebied, waar Adrien Thomasson nog stond om de 0-2 achter Benaglio te koppen. Het aangeslagen Monaco liet het er niet bij zitten en kwam na 22 minuten spelen terug in de wedstrijd.

Aleksandr Golovin leek de bal kwijt te raken, maar kreeg het leer toch nog bij Youri Tielemans. De Belg vond vervolgens in het strafschopgebied Radamel Falcao, die de aansluitingstreffer tegen de touwen schoot. Een kwartier na rust besliste Strasbourg het duel in een tijdsbestek van vijf minuten. Na defensief geklungel veroverde Ajorque de bal, waarna werd teruggelegd op Ibrahima Sissoko. Hij knalde op geweldige wijze de 1-3 tegen de touwen. Vijf minuten later was Ajorque andermaal trefzeker, nadat hij vier verdedigers van Monaco te snel af was. Strasbourg kwam in de slotfase nog met tien man te staan, nadat Stefan Mitrovic voor een smerige charge van het veld werd gestuurd. Desondanks bepaalde Fofana in de absolute slotfase de eindstand op 1-5.

Zie jij AS Monaco degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oei dit begint er met de week wel slechter uit te zien zeg.. Denk dat ze er uiteindelijk wel inblijven maar het gaat wel erg close worden. Ze hebben simpelweg te veel kwaliteit om er uit te vliegen. Maar je weet het natuurlijk nooit..

19 januari 2019 om 22:37

Begint een beetje op het FC Twente scenario te lijken. Te veel kwaliteit om te degraderen.. maar het kan zeker wel. Als het kwartje keer op keer de verkeerde kant op valt.

19 januari 2019 om 23:16

Kwaliteit genoeg, maar Henry gaat t er niet uit laten komen. Volgens mij is hij alleen trainer geworden vanwege z'n naam. Lijkt met nou niet bepaald een toptrainer is spé, ondanks zijn wannabe fancy baardje. Zonde dat ze zo'n man als Jardim, die hen alles heeft gegeven, zomaar laten gaan na een teleurstellend begin/valse start.

Die Kenny Lala is echt PSG kwaliteit, lijkt net de rechtsbenige versie van Marcelo.

19 januari 2019 om 22:32

En op fifa dan😍

Toch minder gerust in aan het worden of Monaco gaat degraderen. Dit is ook weer een serieuze wanprestatie. Zou zomaar kunnen eigenlijk. De versterkingen zijn ook gasten op hun retour. En vooralsnog niet echt veel beterschap merkbaar. Die Naldo ook gelijk rood in het begin. Gaan nog spannende maanden worden in het Prinsdom.

Ik snap eigenlijk nogsteeds niet waarom ze een onervaren trainer bij Monaco hebben neergezet. Als een goedlopende club een beginnende trainer voor het team zet dan vind ik het al riskant maar dit is helemaal zelfmoord. Monaco heeft een beginnende trainer voor een jong elftal zonder ervaring of zelfvertrouwen gezet. Dan vraag je toch om nog meer moeilijkheden? Benieuwd of de ervaren spelers ze nog kunnen redden van degradatie, met of zonder Henry.

19 januari 2019 om 23:10

Als ik jouw verhaal zo lees, dan is er geen enkel moment om een beginnende trainer aan te nemen.

19 januari 2019 om 23:38

Ik zeg niet dat niemand meer beginnende trainers aan moet nemen. Ik zeg alleen dat het riskant is. Natuurlijk kun je een keer een jonge trainer de kans geven als die een goede visie heeft. Hij zou dan alleen hoogstwaarschijnlijk beginnersfouten maken. Dat kost punten maar op de lange termijn kan dat wat opleveren. Als je een club hebt met een duidelijk beleid zoals bijvoorbeeld bijvoorbeeld PSV ofexcelsior dan kun je die gok wagen. Je loopt een risico maar zolang er een visie achter zit en als je hem maar de tijd geeft dan kun je er beter van worden. Bij een club als Monaco moet je het alleen niet doen. Die hadden een extreem jong team dat al niet wist hoe je wedstrijden moet winnen en dan zet je er ook nog een beginnende trainer bij. In zo'n geval is het wachten op moeilijkheden. Als je dan toch een beginnende trainer wil dan had je dit seizoen moeten uitzingen en komend seizoen moeten beginnen met een nieuwe coach.

Pfff dit begint wel heel heftig te worden. Ze zijn natuurlijk hun beste spelers kwijt geraakt, maar het verval is wel heel onthutsend. Met spelers al Flacao, Tielemans, Sidibã© en Golovin moet je toch tenminste in de middenmoot staan. Henry krijgt het ook maar niet op de rit, heeft ook weinig ervaring als hoofdtrainer. In een paar jaar tijd van kwartfinale Champions League naar degradatie. Dat zou toch wat zijn zeg!
Weet iemand wat Henry precies gezegd heeft?

19 januari 2019 om 22:24

Was zelfs halve finale CL..

19 januari 2019 om 23:10

Inderdaad ja, werden toen uitgeschakeld door Juventus. Achste finale City uitgeschakeld. Wat een elftal was dat zeg. Met name Mbappe.

19 januari 2019 om 22:40

Sidibe heeft dit seizoen geen basisplaats. Henrichs speelt op rechts, ook al doet ie het niet bijzonder goed. Groot talent maar Sidibe hoort daar te staan. Snap ook niet waarom die Badiashile de laatste tijd elke wedstrijd speelt. Lijkt mij geen groot talent en is bij lange na niet klaar om een basisplaats te hebben. Het is ook vreemd dat Henry ze in een 3-4-3 laat spelen. Zonder verdedigende middenvelder en een fatsoenlijke vleugelaanvaller. Henry lijkt me geen grote trainer.

19 januari 2019 om 23:17

Dat 3-4-3 systeem zal hij vast van Martinez bij het Belgische elftal afgekeken hebben. Sidibe viel weer erg slecht in en lijkt zijn vorm van voor het WK helemaal kwijt te zijn.

Begin toch steeds meer te geloven dat Henry niet klaar is voor trainerschap.
Het vertoonde spel sinds hij er is, is dramatisch. Zijn gedrag langs het veld is vaak heel cringy. Nu dus ook weer.
Denk dat een stapje terug aan de orde is.

Henry zou er verstandig aan doen om Wenger als adviseur in te schakelen, want hij lijkt het trainersvak nog niet helemaal onder de knie te hebben. Het is mij opgevallen dat Monaco vaak het initiatief verliest als Golovin niet meer op het veld staat, dus misschien is het dan verstandig om hem te laten staan?

Het zit Monaco ook niet mee zeg. Halen ze een ervaren verdediger om meer stabiliteit in de verdediging te creeren, wordt de beste man er na zeven minuten met rood afgestuurd. Dan wordt het ook wel heel erg lastig natuurlijk.

De 1-3 werd gemaakt door Sissoko met de binnenkant van zijn voet. Racing heeft een aardige spelers en vooral veel scorende spelers. Beste aanval na PSG. Ze hebben nu 5 wedstrijden op rij gewonnen, beker wedstrijden inbegrepen. Vorig jaar lieten ze defensief nog wat steken vallen en kregen veel doelpunten tegen in de laatste 10 minuten. Dit jaar spelen ze wat volwassener. Vorig seizoen thuis PSG verslagen en dit seizoen gelijk gespeeld. Lijfsbehoud lonkt veel vroeger dan vorig seizoen. 😀

Middenveld was vandaag ook gewoon helemaal niet in balans, met Tielemans en Fabregas werden ze gewoon helemaal overlopen. Rare opstelling van Henry ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren