Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frimpong goud waard voor Leverkusen; opnieuw gigantische stunt Saarbrücken

Laatste update:

Bayer Leverkusen heeft zich op vrij eenvoudige wijze geplaatst voor de kwartfinale van de DFB-Pokal. De ploeg van trainer Xabi Alonso won mede dankzij twee assists van Jeremie Frimpong met 3-1 van tweedeklasser SC Paderborn 07. Victor Boniface, Exequiel Palacios en Patrick Schick verschenen op het scorebord namens Leverkusen. Derdeklasser 1. FC Saarbrücken, dat in de vorige ronde voor een sensatie zorgde door Bayern München uit te schakelen, stuntte opnieuw. Eintracht Frankfurt werd met 2-0 aan de kant gezet.

Bayer Leverkusen - SC Paderborn 07 3-1
Leverkusen, de koploper van de Bundesliga, begon als torenhoge favoriet aan het duel met de nummer tien uit de 2. Bundesliga. Die Werkself maakte de verwachtingen waar en leidde al binnen een half uur met 2-0. Allereerst opende Boniface de score. De Nigeriaan schoot via de binnenkant van de paal raak uit een scherpe voorzet van Josip Stanisic. Bij de 2-0 speelde Frimpong een belangrijke rol. De Oranje-international legde af op Palacios, die vanaf een meter of achttien de verre hoek vond.

Tien minuten voor tijd bracht Paderborn de spanning terug in de wedstrijd. Een speler van de bezoekers lag geblesseerd voor het doel van Leverkusen-goalie Matej Kovár. Leverkusen leek de bal weg te werken, maar de bal kwam terecht bij David Kinsombi. Hij legde op zijn beurt af op Sebastian Klaas, die op zijn beurt raak schoot: 2-1. Van spanning was niet lang sprake, daar Schick in minuut 87 voor de beslissing zorgde. De Tsjech liep een voorzet van Frimpong bij de eerste paal binnen: 3-1.

1. FC Saarbrücken - Eintracht Frankfurt 2-0
Saarbrücken, de nummer elf uit de 3. Bundesliga, begon andermaal als underdog aan zijn bekerwedstrijd. Na een krankzinnige wedstrijd wist de ploeg in de vorige ronde Bayern München uit te schakelen en ook woensdagavond wist de ploeg voor een grote sensatie te zorgen. Kai Brünker zag in de eerste helft nog een treffer worden afgekeurd wegens buitenspel, maar halverwege de tweede helft bleef zijn goal wel staan.

Een lange bal schoot door tot bij de spits, die met links de korte hoek vond: 1-0. Tien minuten voor tijd werd het zelfs 2-0. Een voorzet belandde bij Brünker, die Luca Kerber een niet te missen kans gaf. Het leidde tot frustratie bij Noel Futkeu, die een tegenstander neertrapte en met een rode kaart op zak voortijdig mocht gaan douchen. Saarbrücken hield stand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze voorspelbare wedstrijd uitlichten, maar wederom een stunt van Saarbrucken niet…

6 december 2023 om 21:49

Staat er nu bij. Fantastisch dit soort dingen. Alleen dat maakt bekertoernooien leuk in de eerste ronden. Voor de rest pas vaak de halve-en finale pas echt interessant. En jammer genoeg gebeurt dit steeds minder vaak imo. Echter doet Saarbrucken het nu twee keer achter elkaar. En niet bij de minste ploegen.

Volgens mij maar 3 Bundesliga clubs bij de laatste 8 van de DFB Pokal, wat een sensatie.

6 december 2023 om 22:20

Heerlijke competitie! Hopelijk weet ook een underdog hem te pakken en geen Leverkusen. Bij voorkeur Kaiserslautern of Stuttgart!

6 december 2023 om 22:57

Stuttgart is inmiddels na Leverkusen gewoon de topfavoriet. Maar inderdaad ik zal het een club als HSV wel gunnen of Saarbrucken, dat zal wat zijn joh.

6 december 2023 om 23:04

Dat klopt. Beetje verkeerd verwoord. Eigenlijk mag iedereen hem winnen behalve Leverkusen. Pauli heeft overigens ook niet echt de gunfactor.

Altijd lekker, die DFB Pokal wedstrijden. Prachtig ook die aantallen, zie bijv Hertha- HSV, 20.000 HSV fans meegereisd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren