Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraser verklaart opvallende wissel na invalbeurt van 11 minuten

Laatste update:

Sparta Rotterdam wist dinsdagavond weer eens een broodnodige driepunter bij te schrijven, toen de ploeg op bezoek bij VVV-Venlo met 0-1 te sterk was door een eigen doelpunt van Kristopher Da Graca. Na afloop ging het echter niet alleen over die overwinning, maar werd ook stilgestaan bij een opmerkelijke wissel van Deroy Duarte. De middenvelder kwam tien minuten voor rust binnen de lijnen voor Adil Auassar, om vervolgens elf minuten later na de rust in de kleedkamer achter te blijven. De oorzaak was een schouderblessure, zo bevestigde Henk Fraser na afloop tegenover ESPN.

Zichtbaar aangeslagen moest Auassar zich tien minuten voor het verstrijken van de eerste helft laten vervangen. De aanvoerder was niet wedstrijdfit, maar wilde het desondanks proberen, zo verklaarde Fraser na afloop. “Auassar is een beest”, begon Fraser zijn reactie. “De meeste mensen weten het niet, maar deze man is echt heel erg ziek geweest gisteravond (maandag, red.). Hij moest overgeven en had last van darmklachten. Hij heeft nagenoeg niet geslapen, maar wil koste wat kost starten.”

Dat ging ruim een half uur goed, waarna Auassar zich noodgedwongen moest laten vervangen door Duarte en op de bank aangeslagen wegdook in zijn jas. “Hij heeft het geprobeerd. Geloof mij, die gasten hebben alles over voor ploeg en de club, maar het ging niet. Wij hebben daar heel veel respect voor, dat hij ondanks zo’n nacht wil spelen.” Dat Duarte vervolgens elf minuten na zijn invalbeurt weer kon douchen, was het gevolg van een ongelukkig duel. “Wat ik van de artsen heb begrepen, kreeg hij een tik op zijn schouder. Dat gebeurde in het eerste beste duel.”

Fraser mocht Maduka Okoye danken dat zijn ploeg na acht wedstrijden zonder zege weer eens een overwinning boekte. De doelman voorkwam met een uiterste krachtsinspanning een zeker lijkende treffer in de laatste minuut van de blessuretijd. “Het is heerlijk als je keeper hebt die zich op dat moment kan onderscheiden. Dat heeft hij uitstekend gedaan”, was Fraser zijn sluitpost dankbaar. Okoye kreeg afgelopen weekeinde nog de nodige kritiek te verwerken, toen hij er tegen FC Emmen (1-1) niet in slaagde om een strafschop van Michael de Leeuw te stoppen, terwijl de statistieken uitwezen dat De Leeuw een duidelijke voorkeurshoek had.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach gut, overgegeven en last van zijn darmpjes. Wat een beest en doorzettingsvermogen!
Ik stuur mijn dochter gewoon naar school als ze verkouden is. Zonder mokken! Mijn dochter is een superheldin!

9 maart 2021 om 21:56

Dat lijkt me niet verstandig in deze COVID-19 crisis...

9 maart 2021 om 22:23

@Peer, als zij corona heeft is het inderdaad niet verstandig. Maar verkouden is wat anders he.... enne, kinderen zijn nogal snel verkouden, dus voordat je alle kinderen die verkouden zijn, gaat zien als massamoordenaars, kan ik je geruststellen. Je antwoord alsof je zelf geen kinderen hebt?

10 maart 2021 om 00:41

"Voor kinderen van 4-12 jaar die naar het primair onderwijs* gaan, is het thuisblijf- en testbeleid vanaf 8 februari aangepast en gelijkgetrokken met dat voor oudere kinderen in het voortgezet onderwijs en volwassenen. Zij moeten met alle klachten passend bij COVID-19 thuisblijven en getest worden, dus ook bij verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen en keelpijn)." nope.. je bent gewoon slecht bezig papa. Verder kan ik me goed voorstellen dat je je erg zwak voelt na zo'n nacht, dat je dan nog topsport wilt bedrijven kun je best bewondering voor hebben. Wel een beetje naïef omdat hij er na 30 min alsnog af moest.

Is het niet juist alles over hebben voor je club om dan niet te spelen? Waarom denkt hij dat het beter is voor de club als je op 80% speelt terwijl je vervanger op 100% speelt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren