Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Foto van bidon Jordan Pickford tegen West Ham United gaat viraal

Laatste update:

Een foto van de bidon van Jordan Pickford gaat momenteel hard rond op sociale media. Een fotograaf van Getty Images fotografeerde de bidon van de Everton-keeper zondagmiddag tijdens de Premier League-wedstrijd tegen West Ham United (0-1 nederlaag). Wanneer the Toffees een strafschop tegen zouden krijgen, kon Pickford op zijn bidon kijken in welke hoek hij zou moeten duiken als Mark Noble, Michail Antonio of Declan Rice zou schieten.

Het is een werkwijze die Pickford niet onbekend is. Op het WK van 2018 had hij eenzelfde soort lijst op zijn bidon geplakt voor het duel in de achtste finale met Colombia. De Engels international keerde destijds in de strafschoppenserie een penalty van Carlos Bacca. Mede door zijn inbreng bereikte Engeland de kwartfinales van het WK. Ook in de EK-finale van afgelopen zomer keerde hij twee strafschoppen, van Andrea Belotti en Jorghinho. Genoeg voor de Europese titel was dat echter niet.

Everton kreeg zondagmiddag geen strafschop tegen op Goodison Park. Toch stapten Pickford en zijn ploeggenoten met een nederlaag van het veld. De doelman had geen antwoord op de inzet van West Ham-verdediger Angelo Ogbonna een kwartier voor tijd. Het bleek het enige doelpunt van de wedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal niet de enige zijn, maar dit is wel een van de dingen waar ik van denk dat Benitez ze heel erg aanmoedigt. Hij zal heel blij zijn dat zijn keeper zijn vak zo serieus neemt en alles probeert te doen om tot op het laatste moment goed voorbereid te zijn.

18 oktober 2021 om 10:22

Maar als je het weet (als nemer), mik je toch gewoon in de andere hoek. Speel je tegen Pickford moet je dus eigenlijk gewoon wachten tot hij een hoek in duikt.

18 oktober 2021 om 10:26

Ja behalve als Pickford dit weer expres doet om jou als speler te laten denken dat 'ie het weet zodat jij de andere hoek kiest en hij dus ook die hoek kiest, dan moet je weer je eigen hoek kiezen. Heerlijk psychologie van de koude grond.

18 oktober 2021 om 11:55

Dus gewoon als Johan Neeskens keihard en zuiver in de kruising knallen. Al die psychologie heb je dan niet nodig.

18 oktober 2021 om 12:36

@rm1134 met een verhoogt risico dat je paal, lat, naast of over gaat schieten.
Voor de rest ben ik het met je eens dat het wel de lekkerste pingels zijn als ze erin vliegen.

ON: Ik vind het wel slim om dit soort trucjes toe te passen. De speler zelf hoeft het ook niet te onthouden die kijkt gewoon vlak voor het nemen even op zijn 'spiekbriefje'. Het biedt geen garantie, maar aan deze bidon zie je alweer de voorkeurshoek bij ieder van deze nemers.

18 oktober 2021 om 12:51

Precies, Rm1334. Hoe Memphis hem gisteren nam ook. Dan kun je hoeken kiezen wat je wil als keeper, die zijn gewoon onhoudbaar!

18 oktober 2021 om 14:03

Neeskens miste er in zijn carrière 2 die van belang waren omdat 1 een gelijkspel en 1 een verlies opleverde. De overige 4 die hij miste maakten in principe niet uit omdat die partijen alle 4 gewonnen werden. Maar de 19 die hij scoorde waren nagenoeg allemaal hard, zuiver en hoog in de kruising. Prachtig gewoon.

18 oktober 2021 om 17:28

... speel je tegen pickford, moet je dus eigen gewoon wachten tot hij een hoek in duikt...

en wat heeft die bidon nog voor nut dan? wat heeft het in de andere hoek schieten dan nog voor nut... als je toch wacht tot de keeper de hoek in duikt, dan slaat het hele verhaal nergens meer op..

18 oktober 2021 om 21:10

Die tegen Duitsland was recht door het midden, maar zo onnoemelijk hard, dat als de keeper was blijven staan, hij met bal en al in de goal was verdwenen .

18 oktober 2021 om 21:45

wow, onwx. Koning van het overanalyseren :D

18 oktober 2021 om 21:49

@burwatti....wat is er geniaal aan. Keepers doen dit al jaren.

dit is toch niks bijzonders? dit zou elke keeper moeten weten, en ik denk dat pickford het juist wat moeilijker kan onthouden en het daarom op zijn bidon zet. van breukelen had een boekje waar alles in stond bijvoorbeeld.
alle verdedigers weten toch ook welk been van hun tegenstanders het goede been is zodat ze daar beter op kunnen focussen. je bent prof en met je vak bezig of je bent het niet

Ultieme psychologische oorlogsvoering zou zijn dat hij die bidon laat zien op moment dat er een penalty genomen wordt

18 oktober 2021 om 16:04

Niet echt. Want dan zijn zowel keeper als strafschopnemer op de hoogte van dezelfde informatie. Door niets te laten merken weet de keeper juist iets wat de strafschopnemer niet weet.

Als hij zich eerst een bezig zou houden met het pakken van hoge ballen en corners dan zou ik dat heel erg toejuichen. Natuurlijk een goede voorbereiding is het halve werk, maar lijkt me toch eerder zaak dat je zo’n hoge bal pakt waar de corner uitkomt waar West Ham uit scoort.

Misschien ook wat tabletjes tegen zijn hyperventilaties.

18 oktober 2021 om 12:03

Je kan beter oppassen met tabletjes tegenwoordig, hebben we bij Ajax hardhandig geleerd.

18 oktober 2021 om 16:40

Lekker maat haha. Maar hij staat zelfs bij 3-0 voor als een idioot te doen.

Beetje oldskool naruurlijk, stickertje uit de labelprinter op de bidon geplakt.

Gewoon een ledlampje in elke handschoen met bluetooth aangestuurd door je iphone achter het doel via voice-control

Dit deed van Breukelen al in de jaren 80. Dankzij het bekende ''boekje van Reker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren