Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna en NEC verliezen; basisdebutant PSV krijgt Vijverberg stil

Laatste update:

Fortuna Sittard is tegen zijn vijfde nederlaag van het seizoen aangelopen. De koploper van trainer Sunday Oliseh leed vrijdagavond een verrassend ruime nederlaag bij FC Dordrecht (3-0). Fortuna had het geluk dat ook achtervolger NEC verloor (Almere City FC, 3-0). De Graafschap verloor op De Vijverberg door twee doelpunten van Cody Gakpo met 2-3 van de beloften van PSV.

FC Dordrecht - Fortuna Sittard 3-0
FC Dordrecht opende na ruim een kwart wedstrijd de score: Jafar Arias schoot binnen na voorbereidend werk van Andreas Calcan. Fortuna probeerde hierna meer druk naar voren te zetten, maar dat leverde niet veel meer op dan kansen voor Perr Schuurs en Djibril Dianessy. In de tweede helft liepen De Schapenkoppen verder weg van de koploper: Robert Mutzers scoorde na een counter en een fout van Schuurs en het slotakkoord was aan Arias, die halverwege de tweede helft juichend kon weglopen na opnieuw een succesvolle counter. Fortuna kreeg nog enkele kleine kansen, maar scoorde niet in het Riwal Hoogwerkers Stadion.

Almere City FC - NEC 3-2
Almere ging rusten bij een 2-0 voorsprong in het eigen Yanmar Stadion. Na en attractief eerste kwart waarin onder anderen Ferdi Kadioglu en Silvester van der Water kansen kregen, was het Jerge Hoefdraad die na een uitstekende steekpass binnenschoof voor de 1-0. Anass Ahannach verdubbelde vervolgens met een stift de marge; het was zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal. In de tweede helft kwam NEC via Sven Braken terug, maar Van der Water maakte er op aangeven van Javier Vet 3-1 van. Braken pikte hierna zijn tweede treffer mee, maar Almere trok de voorsprong over de streep. Ole ter Haar Romeny kreeg hierna nog rood.

Telstar - FC Eindhoven 4-1
Telstar had niet lang nodig om het scorebord in beweging te krijgen, want in de vijfde minuut maakte Andrija Novakovich er met een schot in de verre hoek 1-0 van. Mart Lieder bewees vervolgens een dodelijke spits te zijn en nivelleerde de score, maar FC Eindhoven zou toch puntloos huiswaarts keren. Melvin Platje maakte er met een boogbal via de onderkant van de lat 2-1 van en Novakovich tikte na een fraaie aanval de 3-1 tegen de touwen. FC Eindhoven had nog een helft om de stand draaglijker te maken, maar het werd via Mohammed Osman nog 4-1 en daar bleef het bij. Telstar staat nu met 37 punten op de vierde plaats.

'Wat een magistraal doelpunt!' Koert Westerman is onder de indruk! ??

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 19 januari 2018

De Graafschap - Jong PSV 2-3
De Graafschap leek een mooie avond tegemoet te gaan, want het team van Henk de Jong begon gretig en kwam na vijf minuten op voorsprong door toedoen van verdediger Lars Nieuwpoort, na een hoekschop van Mark Diemers. Youssef El Jebli verdubbelde met een prachtig schot de marge, maar toch gaf De Graafschap die voorsprong nog weg. Basisdebutant Cody Gakpo deed na zeventien minuten wat terug en maakte er in de blessuretijd van de tweede helft 2-3 van. Hij schoof de bal onder doelman Filip Bednarek door. Dante Rigo had even eerder voor de 2-2 gezorgd, door een strafschop te benutten na een overtreding van Myenty Abena op Gakpo.

FC Emmen – RKC Waalwijk 2-1
RKC beleefde dankzij een vroeg doelpunt van Johan Voskamp een droomstart op De Oude Meerdijk, maar het werd uiteindelijk geen al te memorabele avond voor de Waalwijkers. Anco Jansen tekende halverwege de eerste helft alweer voor de gelijkmaker, waarna een directe rode kaart voor Gigli Ndefe, vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler, de thuisploeg volledig in de kaart speelde. Emmen maakte jacht op de 2-1 en wist die in de slotminuut van de eerste helft nog te forceren, via opnieuw Jansen. Emmen kreeg na de onderbreking voldoende kansen, maar doordat een derde doelpunt uitbleef, mocht RKC blijven hopen op een gelijkmaker. Die kwam er echter niet meer.

Go Ahead Eagles - MVV Maastricht 3-1
Go Ahead Eagles is sinds begin november bezig aan een vrije val die zijn weerga niet kent: de laatste negen wedstrijden in de Jupiler League resulteerden in zes nederlagen en drie gelijke spelen. Tegen MVV beleefde de formatie uit Deventer evenwel een heerlijke eerste helft. Go Ahead speelde een prima wedstrijd en ging dankzij twee doelpunten van Sam Hendriks halverwege rusten met een 2-0 voorsprong. De eerste treffer die de spits maakte viel al na zestien seconden voetballen, hetgeen de snelste goal in de Jupiler League sinds het seizoen 2008/09 betekende. Stefano Beltrame stelde de zege halverwege de tweede helft veilig voor Go Ahead, alvorens Marvin Ogunjimi in de slotfase wat terugdeed namens het bezoek.

Een terechte overwinning voor Jong PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opvolger van Locadia al in huis Gody Gakpo met een knipoog. Wat een basisdebuut. 2 goals en een penalty gekregen. Nog nooit heeft Jong PSV ook een punt gepakt in en tegen De Graafschap. Had een kansloze avond verwacht toen ze snel 2-0 achter kwamen, maar uiteindelijk een heerlijke comeback met Gody Gapko voorop. Lekker boys !

19 januari 2018 om 22:04

Ik snap de knipoog, maar heb wel echt mijn twijfels bij deze jongen hoor. Is ook nog vaak onzichtbaar, vraag me echt af of hij het eerste kan gaan halen. Vanavond laat hij het gelukkig wel zien!

19 januari 2018 om 22:08

We gaan mooie tijden tegemoet als PSV supporters met zoveel aanvallend talent. Op de dag dat de ene aanvaller zijn transfer afrondt staat een ander alweer op en laat gelijk van zich horen. Hou deze Gakpo maar in de gaten hoor. Hij is een groot talent. Fysiek ijzersterk, explosief en zeer doelgericht. :-)

19 januari 2018 om 22:21

@thefatman,

Wat betreft aanvallend talent zit PSV normaal gesproken inderdaad de komende tijd gebakken. Al moet je altijd een slag om de arm houden ivm de ontwikkeling en de grote stap naar PSV 1. Mauro Jr, Gudmundsson, Malen, Lammers, Gakpo en daarachter nog jongens uit PSV o19 met Sidibe etc.

19 januari 2018 om 23:15

Vergeet Piroe niet! En Romero natuurlijk.

19 januari 2018 om 22:17

Hmmm. Ik heb hem nog niet zo vaak in actie gezien. De laatste wedstrijd tegen Fluminense vond ik hem een van de mindere. Erg onzichtbaar. Eén zwaluw maakt nog geen zomer, maar we zullen zien. Dit heeft hij maar weer mooi te pakken!

Heerlijk basisdebuut van Gapkbo in Jong Psv. Heb zelf mijn twijfels over deze jongen, denk dat hij net tekort komt voor PSV 1, maar hij laat zich vanavond zien in de basis. Hoop dat hij deze lijn kan doortrekken. Dan komt PSV om in de talentvolle buitenspelers: Malen, Mauro Jr, Gudmundsson en eventueel Gakpo.

19 januari 2018 om 22:09

Hoezo twijfel je aan hem? Ik heb dat juist eerder bij een Lammers . Gakpo komt er denk ik wel.

19 januari 2018 om 22:19

@thefatman,

Ik twijfel aan hem omdat de stap van Jong PSV naar PSV 1 heel groot is. Gakpo vind ik teveel wedstrijden (ook bij PSV o19) onzichtbaar, of te weinig brengen. Ook bij wedstrijden in Jong PSV vind ik hem te vaak iets te flegmatiek in zijn spel.
Wat dat betreft zijn we tegenpolen haha, ik ben juist helemaal weg van Lammers. Ik denk dat, wanneer hij volledig vertrouwen krijgt. echt een geweldige spits voor PSV kan zijn. Voor volgend jaar hoop ik dat PSV het seizoen ingaat met Romero/lammers en daarachter bijvoorbeeld Piroe. Lammers heeft bizar veel techniek voor iemand met zijn postuur en een doelgerichtheid die niet veel aanvallers hebben. Die goal tijdens de Florida Cup was dan ook geen toevalstreffer. Hij heeft echt een geweldige balbehandeling voor een spits. Ik hoop niet dat hij ondersneeuwt onder Romero. Die vind ik overigens ook nog een paar kilo te zwaar als ik hem op foto's zie.

20 januari 2018 om 00:11

Lammers gaat het inderdaad zeker niet redden nu in psv

19 januari 2018 om 22:14

Precies dat heb ik dus ook! Ik heb zojuist nog een reactie geplaatst met zo goed als dezelfde inhoud. Jammer dat ze op Obispo na weinig verdedigend talent hebben. Op de backs ook totaal niks bijzonders. Aanvallend talent zat! En niet de minste.

19 januari 2018 om 22:23

@storing,

Inderdaad, wat meer balans tussen de talenten zou beter zijn. Heel veel aanvallende talenten, maar wat minder verdedigende en middenvelders. Ik heb het gevoel dat Obispo komende zondag nog wel eens basis kan gaan staan tegen Heracles, of in ieder geval zijn officiële debuut kan gaan maken. Speelde erg goed in Amerika.

Lekker hoor nec. Trainer die 1ste staat vervangen voor een trainer zonder ervaring en nu met verreweg de beste selectie 2 keer verliezen op rij.

19 januari 2018 om 22:08

Stonden ook gewoon tweede toen... net zo’n groot gat. Daarbij hadden we veel meer punten moeten hebben in de eerste seizoenshelft door grote fouten van Bogers door Delle op de bank te houden en NEC zo behoudend te spelen dat het nergens op leek, nog niet te spreken over het slechte wisselbeleid. Bogers wilde zelf terug naar de functie van assistent...

Lachwekkend van NEC, als titelfavoriet verliezen in Almere. Dat lijkt me wel een tikkie, ook van Fortuna had ik dit niet verwacht.

19 januari 2018 om 22:10

Kan inderdaad niet! We hebben de beste spelers en lijken allemaal wel te teren op de kwaliteit. We missen natuurlijk momenteel misschien wel de beste spelers dit seizoen met Kadioglu in Groeneveld en Rayhi. En viel Kadioglu ook nog eens uit vandaag... Zit gewoon totaal niet mee momenteel, maar we mogen veel meer vragen van deze spelers. Het vrijwel wekelijks volle uitvak laten ze opnieuw door de stront zakken.

20 januari 2018 om 00:03

Uitgevallen?? Buiten een schwalbe in de eerste helft heeft hij niks gebracht. Is gewoon (veel te laat) gewisseld

20 januari 2018 om 00:15

Hij had inderdaad een blessure, niet roepen in de leegte.

20 januari 2018 om 13:41

Volgens mij is Almere thuis zeer sterk, wat dat betreft komt de nederlaag niet als verrassing.

Telstar speelt leuk! Tis de witte leeuwen gegund

Ik ben niet echt onder de indruk van Gakpo maar hij begint mijn tegendeel te bewijzen. Is vandaag belangrijk en zit niet zomaar al bij Jong PSV. Dat Cocu besloot om hem mee te nemen op trainingskamp zegt ook veel. Mauro, Malen en Gudmundsson zijn beter en verder maar Gakpo begint er duidelijk aan te komen. PSV heeft op de vleugels talent zat. Het probleem zit meer achterin. Op Obispo na hebben ze weinig verdedigend talent.

Ondanks dat het contract net verlengt is wordt het tijd day hij ontslagen wordt. Deze man brengt helemaal niets. Hij krijgt ondanks veel nieuwe spelers dit jaar nauwelijks aan het voetballen.

Als jong Ajax kampioen wordt, promoveert se nummer 2 dan of moeten alle ploegen nacompetitie spelen? Iemand die het weet?

19 januari 2018 om 22:31

Volgens mij schuift het dan gewoon door naar de nummer 2. En als dat bijvoorbeeld Jong PSV is, dan schuift het door naar de nummer 3. En zo schuiven alle plekken die iets opleveren door.

Wat een heerlijke wedstrijd weer. 4-1 tegen eindhoven, normaal hebben we het daar heel moeilijk mee. Wat een seizoen. Als dit een droom is, laat me dan maar lekker slapen!

19 januari 2018 om 23:22

Heeft de voorzitter al een man of the match gekozen?

Heerlijke overwinning op nec geheel terecht gezien de kansen. Maar die 2-1 van braken had nooit mogen tellen aangezien kramer wel vaker steekjes laat vallen.. Al met al heerlijk deze overwinning!!

Tiki taka Telstar! Heerlijk! Echt trots na al die jaren ellende.

20 januari 2018 om 07:25

En terecht. Telstar doet het echt super dit seizoen en ze spelen ook nog eens heel leuk voetbal.

Hoe komt dit zo ineens? Veel nieuwe spelers of een andere trainer of een andere speelstijl? Wat is de oorzaak van dit succes?

20 januari 2018 om 07:50

Combinatie van vanalles denk ik. Piet Buter (technisch directeur) en Mike Snoei zijn beiden afgelopen zomer begonnen en hebben grote schoonmaak gehouden. Bijna hele selectie van vorig jaar is weg en met een goed verhaal hebben ze een hoop spelers die echt wat kunnen naar Telstar kunnen halen. Snoei wil graag inzet zien en dat zie je echt op het veld.

Eindelijk weer eens drie puntjes in best een aardige wedstrijd tegen MVV. Snelle treffer van Hendriks was natuurlijk een heerlijke start en de 2e op slag van rust kon ook niet beter vallen.

Buwalda speelde een geweldige put, Opdam deed het okee, maar Savastano kan mij echt nog niet bekoren. Komt traag over en slordig in de passing. Hopelijk gaat hij niet teveel doelpunten kosten..

Pepijn moet N.e.c ff goed gaan uitleggen hoe je moet verdedigen. Wat een drama daar achterin zeg man man man. Hebben we nog geluk dat Fortuna ook verliest anders sta je al 4 punten achter.

Btw voetbalzone N.e.c verloor met 3-2 van Almere, geen 3-0.

Almere City FC dit seizoen nog ongeslagen thuis, ook NEC weet hier niet te winnen...... Jack de Gier heeft het weer mooi op de rit , volgend seizoen op gras en laten we hopen dat we aan de Play offs mee kunnen doen want je weet het maar nooit ⚽️⚽️⚽️. Vrijdag uit naar Helmond, nu al zin in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren