Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flinke onrust bij dolend FC Eindhoven na stemming binnen spelersgroep

Laatste update:

Ernie Brandts staat de komende dagen niet voor de selectie van FC Eindhoven. De laagvlieger uit de Keuken Kampioen Divisie heeft deze beslissing genomen omdat de spelersgroep het vertrouwen in de technische staf heeft opgezegd. “FC Eindhoven beraadt zich in de komende dagen op de toekomst van de huidige technische staf. Na gesprekken met de technische staf en de spelersgroep neemt de club momenteel de tijd om tot een passende oplossing te komen”, zo meldt de club via de officiële kanalen.

“In onderling overleg is besloten dat hoofdtrainer Ernie Brandts de komende dagen niet voor de groep zal staan.” Het Eindhovens Dagblad meldde al dat de volledige spelersgroep tijdens een paar groepsgesprekken 'bijna unaniem' het vertrouwen in Brandts heeft opgezegd, terwijl het binnen de technische staf zelf eveneens zou rommelen. Er heerst naar verluidt onvrede over de tactische en voetbaltechnische benadering van de 65-jarige trainer en zijn gelaten houding na nederlagen.

Volgens het regionale dagblad wil de selectie dat assistent-trainer Ivo Rossen voor de groep gaat staan. FC Eindhoven verloor vrijdagavond thuis met 0-2 van Jong PSV, waardoor de club nu slechts één van de laatste zeventien competitieduels heeft gewonnen: een 1-5 zege op laagvlieger FC Dordrecht.

FC Eindhoven is afgezakt naar de zestiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Deelname aan de play-offs is volledig uit zicht verdwenen. Brandts is sinds de zomer van 2019 trainer van FC Eindhoven, dat onlangs juist nog de intentie uitsprak om zijn contract te verlengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat maakt het nu nog uit? gewoon het seizoen uitspelen. Brands na het seizoen uit functie halen en komend seizoen opnieuw beginnen.

13 april 2021 om 08:47

Misschien moet men een statement maken en de spelers duidelijk maken dat zij de schuld zijn van de slechte resultaten.

belachelijk
spelers moeten zelf eens gaan werken voor het geld

verloren seizoen
uitspelen en concentratie op het nieuwe seizoen

13 april 2021 om 09:25

Hahaha, dit wordt vaker geroepen en als het zo makkelijk was zou elke trainer toch een top-trainer zijn? Gewoon even uitleggen dat ze moeten werken voor hun geld. Als ze dat begrijpen geven ze altijd de volle 100% en komt het allemaal goed. Wat een holle kreet.

13 april 2021 om 15:03

ik zeg hier niet dat de trainer een top trainer is
maar de spelers blijven verantwoordelijk voor de resultaten
en je kan niet zeggen dat Eindhoven zo goed presteert dit seizoen
en moeten blij zijn dat ze hier mogen voetballen

gewoon salaris inhouden dat verdienen deze gasten

Technische staf stapt niet zomaar op
trainer de laan uit als selectie niet meer onder hem wilt spelen
kan ik me voorstellen
maar echt niet de gehele staf stapt op

13 april 2021 om 22:25

Uiteindelijk is iedereen deels verantwoordelijk, ook de staf en directie. Niet de spelers 'blijven' verantwoordelijk, iedereen is en blijft verantwoordelijk. Het is aan de staf om het maximale uit een groep spelers te krijgen en aan de spelers om zich binnen de omstandigheden maximaal te profileren en in te zetten. En de directie is verantwoordelijk dat clubje staf en spelers samen te stellen. Daarnaast, jij zegt dat de spelers blij moeten zijn dat ze bij Eindhoven mogen spelen. Dat is een romantische gedachte en ik zou willen dat het zo is, maar dat is lang niet altijd meer zo. Ik voetbal in de zaal met een ex-prof en die was nadat hij bij zijn eerste club weg moest, bij zijn volgende clubs echt niet 'blij' om daar te zijn. Hij kon zich moeilijk neerleggen bij het feit dat hij op een wat minder niveau moest laten zien, een eind moest rijden elke dag en de trainer bepaalde voorkeuren leek te hebben waardoor hij er niet aan te pas kwam. Dan kan je weer lekker met holle kreten gaan komen dat zo iemand blij moet zijn dat hij bij de club mag spelen, maar dat was ie domweg niet. Hij twijfelde bij zijn laatste twee clubs zelfs heel sterk om verder omlaag te gaan zodat hij meer ruimte voor zijn maatschappelijke carriã¨re te gaan en een seizoen later deed hij dit ook, nadat zijn contract wederom niet verlengt werd. Dus je kan roepen wat je wil, dat de spelers moeten werken voor hun geld, blij moeten zijn dat ze voor de club mogen spelen. Je kan ook nog zeggen, ze hebben van hun hobby hun werk mogen maken, hoe kan je dan niet altijd 100 geven, ze hebben het mooiste beroep op aarde en nog meer van dit soort dingen. Maar de realiteit is dat vrijwel alle spelers broodvoetballers zijn en echt niet koud of warm worden van FC Eindhoven. Ik snap dat het als supporter vervelend is, ik krijg als Feyenoord supporter regelmatig helemaal de kriebels van Diemers bijvoorbeeld, maar ik leg me er bij neer dat die mannen niet primair voor de club of voor de fans spelen, dat maakt het allemaal net wat minder frustrerend. Als je dan een keer een Linssen bij je club hebt die niet geweldig kan voetballen maar zich wel helemaal het snot voor de ogen werkt, dan kan ik dat weer extra waarderen. Klein geluk zeg maar

Mooi column in het ad van Hugo Borst
Gaat men voor het Fritz Korbach effect of voor de Dick Lukkien effect.

Nu is misschien wel het verschil dat zowel selectie als staff vraagtekens heeft bij Brandts

Maar tegenwoordig mag een directeur ook weleens de kleedkamer in stappen op zijn John de Mol's en zeggen wat er van de spelers verwacht wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren