Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fiorentina stelt verwachte opvolger voor vechtersbaas Rossi aan

Laatste update:

Fiorentina heeft zoals verwacht Vincenzo Montella binnengehaald als nieuwe hoofdtrainer. De voormalig aanvaller slaagde er in om onder zijn contract bij Catania uit te komen, zodat hij over kon stappen naar Florence, en maandagmorgen maakt Fiorentina de komst van Montella officieel bekend op de website van de club. De oefenmeester wordt om 13:00 uur voorgesteld aan de pers.

/

Montella tekent voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar, en is de opvolger van Delio Rossi. Hij werd in de slotfase van het afgelopen voetbaljaar ontslagen, nadat hij tijdens een wedstrijd de gewisselde Adem Ljajic een pak slaag gaf. Vincenzo Guerini maakte het seizoen af als interim-trainer en onder zijn leiding wist Fiorentina zich te handhaven in de Serie A.

De pas 37-jarige Montella, die over een week zijn verjaardag viert, neemt het stokje nu over. De coach komt over van Catania, waarmee hij in het afgelopen seizoen als elfde eindigde in de Serie A: twee plaatsen hoger dan Fiorentina. Montella werd ook nog even in verband gebracht met AS Roma, maar de werkgever van Maarten Stekelenburg haalde Zdenek Zeman binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verrassend dat Catania hem laat gaan. Toen Roma zich meldde voor Montella deden ze erg moeilijk en bleven ze roepen hij een contract had en dat hij zou blijven.

11 juni 2012 om 10:30

Misschien een hele domme vraag van mijn kant: Hebben Roma en Catania niet iets van een rivaliteit?? Want dat zou dan een reden kunnen zijn om moeilijk te doen.

Overigens weet ik niet wat ik hier van moet vinden. Waarom kunnen trainers tegenwoordig niet een langere tijd blijven bij het team wat ze coachen. Het is toch helemaal gene ramp om 3 a 4 seizoenen ergens te blijven??? Carriere van een trainer is extreem lang, dus waarom niet! Uiteindelijk krijg je toch wel een club om te trainen;

11 juni 2012 om 10:45

Nou, niet echt rivaliteit. Ze zijn ook geen beste vrienden van elkaar, maar dat speelt niet mee want Montella is echt een Roma man. Ik denk dat Daniele Prade er een groot aandeel in heeft, want hij en Montella kennen elkaar nog van hun Roma tijd. Ik kijk nu al uit naar volgend seizoen, ik hoop écht dat we Europees kunnen halen.

11 juni 2012 om 10:53

Hoezo kan dat niet meespelen?? Montella kan dan wel een Roma man zijn, als hij een contract heeft getekend en Catania wil hem niet na zn geliefde club laten gaan, zonder enige reden, dan is het dikke vette pech en mag hij naar Fiorentina.

11 juni 2012 om 15:27

Huh, wat bazel jij nou? Montella is een Roma man, maar dat heeft er helemaal niks mee te maken dat hij niet naar hun is gegaan omdat hij bij catania zit.. Er is namelijk nauwelijks rivaliteit, dus welke reden zou er dan zijn? Geen dus.. Roma kiest gewoon voor zeman, klaar. Fiorentina gaat vol voor Montella, dat stelde hij erg op prijs.

11 juni 2012 om 19:55

Roma heeft na het Enrique debacle nu voor ervaring gekozen.

12 juni 2012 om 09:53

Lees het nog eens goed door Catanzaro.
Het heeft voor Catania er niks mee te maken dat Montella een Roma man is. Al was het een oud madrid of barca speler, als Catania hem niet naar zn geleifde club wil laten gaan, kan hij niet gezien hij een contract heeft. Dat wil ik aangeven.

Het is duidelijk dat Roma voor ervaring kiest met zeman. Daar gaat deze 'discussie' ook niet over; vroeg me alleen iets af qua rivaliteit

12 juni 2012 om 01:08

Vind ik ook verassend. Vicenzo montella past gewoon erg goed bij Roma, hij heeft afgelopen seizoen met pescara erg aanvallend voetbal gespeeld, terwijl ze bij Roma nu ook met een project bezig zijn waarin ze erg aanvallend voetbal willen spelen, buiten dat kent hij AS Roma natuurlijk als geen ander, heeft erg meer dan 10 jaar gespeeld en is er geloof ik ook nog assistent coach geweest. Apart dat hij dan niet op een aanbod van Roma ingaat en wel op Fiorentina.
Buiten dat gun ik Fiorentina ook wel een goede coach die aanvallend voetbal wil spelen, want de kracht ligt bij hun toch ook voornamelijk voorin, hoop dat ze na dit teleurstellende seizoen weer volgend jaar kunnen meedoen in de subtop.

Goede keuze van Fiorentina om hem aan te stellen. Dat ie 11de wordt met een ploeg als Cantania zegt genoeg over zijn kwaliteiten. Fiorentina heeft qua spelers materiaal en potentie meer in de selectie dan Cantania dus niet verwonderlijk dat ie overstapt.

Heel erg mooi dit. Het was al bekend dat hij ging komen, hij was ook al meerdere malen in Firenze gezien. Hij heeft al aangegeven dat hij 433 wilt spelen, en ook Alessio Cerci wilt behouden. Ik ben erg benieuwd, hij heeft bij Catania laten zien de ploeg erg goed te laten voetballen. Nu nog Jovetic behouden, en heel wat nieuwe, goede spelers. Prade is erg goed bezig, veel beter dan Corvino die ons bijna de Serie B in had geholpen. Forza Viola.

Catanzaro, ik ben nog wat sceptisch. Mihajlovic kwam ook na een succesvolle reeks van Catania richting Firenze. Dat was geen succes.
En een 4-3-3 , past Jovetic daar wel goed in? Is toch een man voor op de 10 achter de spitsen.

12 juni 2012 om 01:16

Dan kun je ook gewoon net als roma en milan 4-3-1-2 spelen. Jij kent fiorentina vast beter dan ik, maar komen ze met 4-3-3 niet in de knoop met het middenveld, ik dacht altijd dat spelers als behrami, kharja en marchionni aan de zijkanten moeten spelen en met 4-3-3 heb je eigenlijk alleen maar centrale middenvelders, zou 4-4-2 of 4-2-3-1 dan niet beter zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren