Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Filip Djuricic gaat in herfst van zijn carrière Champions League in

Laatste update:

Filip Djuricic vervolgt zijn carrière bij Panathinaikos, zo maakt de Griekse grootmacht bekend. De 31-jarige aanvallende middenvelder heeft een contract getekend voor twee seizoenen en komt over van Sampdoria, waar hij over een aflopende verbintenis beschikte. Djuricic werd in Nederland vooral bekend vanwege zijn succesvolle periode bij sc Heerenveen.

Djuricic was de afgelopen jaren actief in de Serie A namens achtereenvolgens Sampdoria, Benevento, Sassuolo en opnieuw Sampdoria. Bij laatstgenoemde club liep zijn contract deze zomer af, waardoor hij transfervrij de overstap kan maken naar Panathinaikos. De 41-voudig Servisch international gaat naar verluidt ruim een miljoen euro per jaar verdienen bij de Griekse topclub.

Djuricic oogstte in Nederland vooral bekendheid met zijn verblijf bij Heerenveen. De Serviër ontpopte zich tot ware publiekslieveling in het Abe Lenstra Stadion en kwam in 110 wedstrijden tot 26 goals en 28 assists. Zijn goede prestaties leverden hem in de zomer van 2013 een toptransfer op naar Benfica voor acht miljoen euro. Djuricic behoort daarmee nog altijd tot de duurste uitgaande transfers ooit bij Heerenveen.

De kans bestaat dat Djuricic komend seizoen al snel tegen PSV speelt, daar de Eindhovenaren net als Panathinaikos in de voorronde van de Champions League uitkomen. Panathinaikos moet echter eerst de tweede voorronde zien te overleven. Mocht dat gebeuren, dan kan het in de derde voorronde PSV treffen. Panathinaikos wist in de geschiedenis twintig keer beslag te leggen op de landstitel en won negentien keer de beker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige stijlvolle speler, had eigenlijk wel verwacht dat hij meer uit zijn carrière zou halen.

23 juni 2023 om 08:56

Ik dacht precies hetzelfde had wel verwacht dat hij een Spurs Roma of Sevilla aan zou kunnen

23 juni 2023 om 12:01

Dat was het vooral, sierlijk en stijlvol. Zijn rendement lag echter niet heel hoog meen ik? Ook is hij niet echt snel en vrij tenger. Vond dit altijd echt een ouderwetse speler, heerlijk om naar te kijken maar te weinig voor het huidige fysieke voetbal.

Prachtige transfer nadat je degradeert, ik vind zelf Panathinaikos echt een prachtige club. Ik ben zelf wel is bij PAOK geweest tegen Olympiakos maar zou graag nog een keer naar Panathinaikos willen. Zijn na wat slechte jaren gelukkig weer goed bezig met oa 2 plek dit jaar. Ben beneiuwd hoe ze het gaan doen in de voorrondes

Mooie voetballer en leuke stap voor hem. Had hem ook graag weer in de eredivisie gezien. Gehoopt dat hij ooit naar Twente zou komen maar helaas niet..

Goede stap gemaakt en lekker CL spelen!

Alweer 31… blij dat ie niet naar andere club in NL gegaan is, altijd waardeloos. Topclub misschien..
Enorm mooie voetballer maar lastige positie die niet altijd aanvallend wordt ingevuld. Hebben meer spelers last van. Bij ploegen lager in ranglijst nog lastiger.

Iemand enig idee hoe Panathinaikos dit soort salarissen aan kan bieden? Hadden niet heel lang geleden toch voor zestig miljoen schuld. En hebben, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Feyenoord, nooit fantastische transfersommen binnengehaald.

Onbegrijpelijk hoe dit is gegaan. Zelden zo onder de indruk geweest van een speler bij ons. En dan nog zo jong. Hier had ik iets heel anders verwacht. Leuke gozer ook. Wat hoop ik dat hij nog even de pannen van het dak speelt!

De Cruyff van de Balkan werd hij vroeger genoemd. Was bij Heerenveen ook echt steengoed, voor de Eredivisie zo'n verfijnde speler. is er niet helemaal uit gekomen helaas, alsnog wel best een respectabele carrière met jaren in Italië en zelfs wat wedstrijden bij Benfica.

24 juni 2023 om 19:07

Modric is de cruijf van de balkan toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren