Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-supporters woedend om spandoek in De Kuip; stewards grijpen in

Laatste update:

Tijdens de Europa League-wedstrijd Feyenoord - AS Roma (1-1) hing donderdagavond enige tijd een spandoek met het logo van Besiktas. Feyenoord-supporters reageerden met grote verbazing op het doek, onder meer op X. Stewards van de club zorgden ervoor dat het doek nog tijdens de wedstrijd werd weggehaald.

Op X verschenen meerdere posts waarin verontwaardigd gereageerd wordt het op het doek van Besiktas. "Hij moest 'm van de stewards weghalen. Lekker opzouten!", laat Lucas, die in het stadion is, in niet mis te verstane woorden weten op X.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou je dat daar neerhangen?
Maar achja, wij vinden het ook altijd geweldig om ergens een Feyenoord shirt of vlag te zien. Dan is het "Feyenoord is overal". Dat zal deze jongen zijn idee ook zijn

15 februari 2024 om 23:33

Waarschijnlijk vanwege de persoonlijke verontwaardiging van de auteur en het gecherrypickte tweetje wat dit beeld moet bevestigen. Stemmingmakerij op basis van welgeteld enkele selectief gekozen tweets is niveautje Daily mail. Man man man.

Ik kan je vertelllen dat er in het stadion geen ophef was. Weet niet waar dit sensatie artikel vandaan komt.

Als er een vlag van ajax opgehangen wordt raakt het stadion over de kook, niet bij een vlag van Besiktas, beetje sensatie verhaal dit

Woedend? Er reageren letterlijk 2 troll accounts op deze tweet, ouderwetse sensatiezoekerij weer van VZ?

Pfffff VZ. Even serieus… haal het artikel weg of kom met een update, dat jullie het verkeerd hebben geïnterpreteerd… ophef om niks en zomaar polariseren…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren