Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-keeper Wellenreuther ziet er na haartransplantatie heel anders uit

Laatste update:

Niet geliefd bij iedereen, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip ook aandacht voor het uiterlijk van Feyenoord-keeper Timon Wellenreuther, die er compleet anders uitziet dan een halfjaar geleden.

Wellenreuther staat door de blessure van Justin Bijlow plots weer in het middelpunt van de aandacht. De keeper van Feyenoord viel zondag in de Eredivisie in tegen AZ (0-1 winst) en speelde vervolgens de volledige TOTO KNVB Beker-wedstrijd tegen opnieuw AZ (2-0 zege).

De Duitser lijkt afgelopen zomer een haartransplantatie te hebben ondergaan, want zijn uiterlijk is behoorlijk veranderd ten opzichte van een halfjaar terug. Profvoetballers hebben doorgaans alleen de zomerstop als optie om een dergelijke behandeling te ondergaan, omdat je daarna twee weken niet mag sporten. Het duurt na een transplantatie ongeveer een half jaar voordat de eerste resultaten zichtbaar worden.

Timon Wellenreuther op 27 augustus 2023.


Timon Wellenreuther op 7 februari 2024.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren