Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord dreigt Yankuba Minteh aanstaande winter kwijt te raken

Laatste update:

Yankuba Minteh vertrekt mogelijk aankomende winter al bij Feyenoord. De Gambiaan, die dit seizoen wordt gehuurd van Newcastle United, heeft indruk gemaakt op zijn eigenlijke werkgever, die hem overweegt terug te halen. Dat meldt The Telegraph.

Minteh werd afgelopen zomer door Newcastle United voor acht miljoen euro overgenomen van het Deense Odense BK. De rechteraanvaller tekende een contract tot medio 2028 bij de club, maar spelen voor the Magpies deed hij nog niet. Newcastle besloot hem direct te verhuren aan Feyenoord.

In Rotterdam-Zuid maakt de Gambiaan geregeld indruk. De pijlsnelle aanvaller kwam tot op heden tot drie goals en twee assists in veertien wedstrijden. Ondanks de forse concurrentie in de voorhoede verschijnt hij regelmatig in de startopstelling van trainer Arne Slot. Zo kreeg hij afgelopen dinsdag in de Champions League-ontmoeting met Atlético Madrid (1-3 nederlaag) vrij verrassend de voorkeur boven Ramiz Zerrouki.

The Telegraph schrijft dat Newcastle zich steeds meer begint te buigen over de aankomende winterse transferperiode. Veel heeft de club niet te besteden wegens beperkende financiële regels, waardoor Minteh een aantrekkelijke optie is geworden voor de clubleiding en manager Eddie Howe.

De mogelijkheid om Minteh terug te halen werd eerder al besproken door Howe op een persconferentie. “We kijken naar alle spelers die we uitlenen", vertelde hij drie weken geleden. "We kijken of ze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor ons. Als het goed is voor hun carrière, dan kijken we zeker naar wat we kunnen doen.”

Howe ging vervolgens verder in op de uitleenperiode van de buitenspeler. “Het is een productieve periode. Hij heeft doelpunten gemaakt in een goed draaiend elftal. Hij heeft zeker talent, al is de Premier League anders dan alle andere competities ter wereld.”

Vervanger Tonali
De grootste prioriteit bij Newcastle ligt bij het vinden van een vervanger van Sandro Tonali, die in oktober voor tien maanden werd geschorst wegens illegale gokpraktijken. Manchester City-middenvelder Kalvin Phillips, die amper aan spelen toekomt in het Etihad Stadium, wordt nadrukkelijk genoemd als een potentiële versterking.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch jammer zijn als hij vertrekt, maar dit houd je altijd bij gehuurde spelers. Denk dat het voor zijn ontwikkeling beter is om nog minimaal een half jaar te rijpen i.p.v. nu voor de leeuwen te worden gegooid in de PL.

1 december 2023 om 16:03

Als die blijft spelen zoals tegen atletico dan gaat het heel moeilijk worden voor minteh. Waar ik een beetje moeite mee heb is dat hij als huurspeler gehaald is en zo ongelofelijk inconsistent is. Als je iemand huurt moet die wel stabiel zijn of die nou 18 is of 28. Was dilrosun zoveel minder geweest? Is tenminste eigendom en zou vertrouwen op kunnen doen en meer waard worden.

1 december 2023 om 16:48

@samhan, hij heeft duidelijk meer dreiging dan Paixao en Alireza.
Niet alles lukt, maar gaat in ieder geval zijn man voorbij.
Gewoon een tijdje laten staan
En Newcastle gewoon de deur wijzen

1 december 2023 om 16:09

Ik ben nooit zo kapot van huurspelers, of het moet iemand zijn waarvan al bekend is dat hij van absolute meerwaarde is voor je team. Minteh is toch een gok? Hij doet het aardig en laat mooie dingen zien, maar het is niet alsof hij de sterspeler is.

1 december 2023 om 18:33

feyenoord wilde hem eerst zelf kopen en zagen een versterking in hem. Newcastle stond alleen op de stoep dus koos hij daar voor. Feyenoord had hem wel dusdanig goed gevolgd dat ze er vanuit ging dat hij er gelijk zou kunnen staan. Vandaar de huur.

1 december 2023 om 19:04

Ok dat wist ik niet. Maar Newcastle zag blijkbaar ook wel iets in hem. Het is wel een speler met een hoog potentieel, denk ik. Maar ik zou Ivanusec ook wel willen zien.

Hoewel ik hem een zeer talentvolle en beloftevolle speler vind, denk ik dat Feyenoord er niet veel minder van wordt. Minteh is toch een beetje het lievelingetje van Slot en ik zou het beter vinden als een Lingr en Ivanusec meer speeltijd krijgen.

Je ziet aan alles dat het spelers zijn die Feyenoord beter maken, maar dat ze ritme en vorm missen. Hetzelfde geld voor Ueda overigens maar hij heeft Gimenez voor zich.

Tonali vervangen met Phillips zou wel een flinke downgrade zijn. Probeer dan van je Saudie vriendjes gewoon Neves te huren voor een half jaar...speelt hij ook BPL niveau voor het aankomende EK met Portugal.

Minteh zie ik in de winter niet terug naar Newcastle gaan, ondanks de blessures etc.

Hij is nog erg druistig. Glijdt met enige regelmaat ook uit. Ja, hij is zeer dreigend mara hij is nog een beetje een blinde draver met veel enthousiasme.

Zie hem dit jaar sowieso wel bij Feyenoord blijven.

Ik zou het best jammer vinden. Het is namelijk echt een leuke speler om te zien. Ja, je hebt drie keer per wedstrijd een nieuwe TV nodig uit frustratie, maar hij loopt soms mensen voorbij met een bal, das niet normaal. Heeft overigens nog weinig te zoeken bij Newcastle hoor.

1 december 2023 om 16:59

Mee eens, Minteh veel dreiging en zijn snelheid is leuk maaarrrrr dat is dan ook alles. Vind Dilrosun te weinig kansen krijgen van Slot. Minteh is veel te druistig en voorspelbaar, Alireza moet het hebben van een goede dag maar komt over het algemeen tekort en die Kroaat (naam ff kwijt) is ook wisselvallig. Dilrosun heeft amper een goede reeks de kans gehad. Daar zit qua leeftijd ook nog meer rek in.

1 december 2023 om 17:09

Oef nee zeg, Dilrosun vind ik wel nog veel slechter. Minteh is heel druistig, maar kan in de Eredivisie zeker wel wat forceren (zie de wedstrijd tegen Excelsior). Dilrosun is wel klaar wat mij betreft. Ivanusec valt met sinds z'n blessure enorm tegen idd.

Die enorme snelheid is gewoon een topwapen dat de andere buitenspelers niet hebben. Minteh is nog lang niet uitgeleerd bij Feyenoord. Als PSV fan zou ik blij zijn als die vertrekt. Dan mist Feyenoord absolute topsnelheid op de vleugels.

Is het verspreiden van nep nieuws niet strafbaar?? Het is allang uitgesproken door Meneer Slot dat hij niet weg gaat dit vanwege zijn huurcontract en de clausule die er in staat dat ze hem niet in de winter terug kunnen halen.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren