Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe zet positie op ranglijst op het spel na twee ballen op de lat

Laatste update:

Fenerbahçe is er donderdagavond niet in geslaagd te winnen van laagvlieger Yeni Malatyaspor. De ploeg van Emre Belözoglu begon goed dankzij een rake vrije trap van Enner Valencia, maar gaf de voorsprong aan het einde van de eerste helft uit handen: 1-1. Fener had in de tweede helft de pech dat twee gevaarlijke doelpogingen de lat troffen. Sari Kanaryalar zetten zijn tweede plek op het spel, die overgenomen kan worden door Galatasaray. Jong Oranje-international Ferdi Kadioglu kwam overigens direct na rust binnen de lijnen bij Fenerbahçe.

Kansen en doelpogingen waren schaars in de matige eerste helft. In de openingsfase brak Valencia door over de linkerflank en schoof de Ecuadoriaan de bal voorlangs. In de zeventiende minuut was het alsnog raak voor Valencia, die de bal dwars door de muur van Yeni Malatyaspor door schoot: 0-1. Een counteraanval leidde na ruim een half uur de gelijkmaker in. Moryke Fofana begon van eigen helft aan een enorme rush en legde breed op Mustafa Eskihellac, die de bal bij de tweede paal kon intikken: 1-1.

Fenerbahçe kwam vlak na rust goed weg, toen een kopbal van Semih Kaya via de arm van Mbwana Samatta rakelings naast ging. Scheidsrechter Halis Özkahya vond het geen penalty waard. Zelf was Fenerbahçe gevaarlijk met afstandsschoten. Ozan Tufan zag zijn poging via de vingertoppen van Ertac Özbir tegen de lat komen, terwijl het schot van Luiz Gustavo over het dak van het doel scheerde. Een treffer in de rebound van Valencia na een gekraakt schot van Dimitrios Pelkas werd afgekeurd wegens buitenspel. In de slotfase raakte Valencia uit de stuit en via de vingertoppen van Özbir de lat. In blessuretijd volgde een enorme kans voor Pelkas, die de bal vrij voor het doel naast gleed.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pelkas die voor lege doel mist. 2 ballen op de lat. I rest my case.

8 april 2021 om 22:18

Malatyaspor heeft Fenerbahce gewoon omgekocht, daarom miste hij (zie logica van gisteren).

Die twee ballen van Sosa in de laatste 5 min waauuww doet me denken aan zijn Besiktas tijd maar toen gaf hij die bal aan een echte spits namelijk Mario Gomez hihi. Zondag van Erzurum winnen en staan we 7 punten verschil met Fener heerlijk.

Heerlijk.

Laten we eerlijk zijn, dit Fener doet al heel het seizoen pijn aan de ogen.

Niemand verrast door dit puntverlies denk ik.

2e helft niet gezien maar de 1e 45min kan ik FB als volgt samenvatten: doelpunt uit een vrije trap, 1 van richting veranderde bal die net naast gaat verder helemaal niks. Zoals ik al zovaak zeg hoe heeft dit team zoveel punten kunnen verzamelen en dan ook nog 2e staan. Afijn nu is het tijd om door te stoten en geen domme punten meer te laten liggen tot iig GS uit.

De top 3 gaan nog veel puntverlies lijden tegen de degradatiekandidaten. Voor hun is het echt leven of dood en dit seizoen zal de overheid ze niet meer gaan redden. Ik vraag me af wat de reden was dat Pelkas op de bank begon. De trainers van de Turkse topclubs maken dit seizoen zulke rare keuzes, maar gek genoeg wordt er door de media niet naar gevraagd. Pelkas werd eerst geslachtofferd om plaats te maken voor de niet-fitte Ozil en nu gebeurt hetzelfde voor de niet-fitte Irfan Can. En deze gozer is één van de beste aankopen van het seizoen.

8 april 2021 om 20:48

De komende weken moeten wij het beslissen. We spelen uit tegen Erzurum en thuis tegen Ankaragücü.

Fener moet thuis tegen Antep en uit naar Basaksehir, loodzwaar dus.

En Gs thuis tegen Karagümrük en uit naar het taaie Göztepe.

De week daarop is Fener vrij, wij loodzwaar in Sivas en Gs thuis tegen Trabzon.

Kortom, zij gaan sowieso puntverlies lijden dus als wij Erzurum en Ankara als verwacht pakken is het afgelopen.

Misschien ligt het aan mij, maar ik vond Fener vandaag best goed spelen. Ok, er waren weer meer dan genoeg voorzetten aanwezig, maar qua passing vond ik het wel georganiseerd ogen. In ieder geval meer dan onder Erol Bulut. Het is echter nog steeds niet genoeg, vind ik. Dat Pelkas geslachtofferd wordt is al helemaal te gek voor woorden. Maar goed, dit seizoen is naar mijn mening al gespeeld. Gala speelt deze week gelukkig niet, dus mijn bloedsuiker is voorlopig op een gezond niveau.

8 april 2021 om 20:30

Gala speelt dit weekend tegen karagumruk dus bereid je maar voor tegen een ongezonde bloedsuikerniveau. Speelronde 32 werd gisteren en vandaag gespeeld wat voor ons een rustmoment was.

8 april 2021 om 20:34

Ja, daar was ik mij bewust van, ik bedoelde eigenlijk ook meer deze speelronde in plaats van deze week. Ik hoef onze prutsers voorlopig echt niet te zien, gelukkig hebben we nog een paar dagen. Ik kan de ''marcao/luyindama'dan buyuk hata, bir asirtma vurus ve gol!!'' al horen aankomen.

Vond FB nog niet eens zo heel erg slecht. Missen wel een aanspeelpunt voorin. Mocht Muric nog aanwezig zijn geweest, dan hadden ze nu wel meer punten denk ik. Je verkoopt een spits voor een groot bedrag maar je koopt spelers voor in de plaats voor een posities die al dubbel en dwars bezet zijn. Echt Turks voetbal bestuur en visie...

Wat een stilte hier hahaha.. lijkt wel een begrafenis.

Ik ben benieuwd hoe lang Emre B het volhoudt en hoeveel spelers er nu weer weg moeten en gekocht gaan worden

8 april 2021 om 22:19

Al halen ze voor 300 miljoen spelers, met Ali Koc gaan ze nooit successen bereiken. Ze zijn verblind door het geld waardoor ze steeds voetballers, sportief directeuren en trainers de schuld geven.

8 april 2021 om 22:50

@gustafacci in een vorig bericht over Fenerbahce begon je ook al over Ali Koc en zijn transfers. Waarom je 300 miljoen als voorbeeld geeft weet ik niet, maar volgens mij heeft Fener een positief balans als het gaat om transfers. Zie transfermarkt de bewegingen van Fenerbahce dit seizoen. Er zijn 30 speler gekomen en 31 vertrokken en Fener staat +3,89 miljoen euro. Als je kijkt naar Besiktas dan zijn er 31 spelers gekomen en 32 vertrokken met een verlies van 1,68 miljoen euro. Je zegt met Ali Koc gaan ze geen succes boeken. Ik ben heel erg benieuwd waarom een supporter van Besiktas dat zegt over een concurrent. Hoe succesvol is Besiktas met zijn voorzitters? Het is bij jullie net zo slecht als bij ons hoor qua schulden en de rumoerige presidentsverkiezingen van vorig jaar bij jullie. Durf eens op de lange termijn te kijken. Jullie winnen dit seizoen misschien, maar het Turkse voetbal verliest de komende jaren. Hoe succesvol zijn we? We staan plaatst 13 als Turkije zijnde en moeten voorrondes spelen(iets waar we niet zo goed in zijn.) De schulden van de clubs bedragen bij Besiktas per 19.12.2020 - 3,7 miljard tl. Fenerbahce 4,7 miljard TL. Met alle respect Ali Koc is misschien nog niet heel succesvol gebleken op sportief vlak, maar Fenerbahce heeft hem nodig om te overleven. Idem dito voor jullie met Merken als Beko van de KOC Holding moeten jullie ook maar het hoofd boven water zien te houden.

8 april 2021 om 23:23

Mackolik, laat het man probeer het zelfs niet uit te leggen. Turkse fans zijn van een ander niveau. Mensen hebben niet door dat Turks voetbal aan het crashen is als een vliegtuig zonder piloot. Leuk dat we onder elkaar een kampioen hebben, maar op algemeen vlak zijn we heel, heel ver verwijderd van de subtop van de wereld, laat staan de top. de fans? Oh die zien liever hun team kampioen spelen en 5 miljard schuld hebben dan dat ze hun team een gezond beleid zien voeren. Als Fenerbahce-fan heb ik het al lang opgegeven, Turks voetbal zal de komende jaren niet verbeteren. Fener probeert al jaren “top”spelers te kopen, meestal boven de 30, om kampioen te spelen maar het lukt al 8 jaar niet. Waarom stappen we dan niet op een systeem af ,waar we al die miljoenen die betaald worden aan “sterren” in de jeugdopleidingen en jeugdscouting steken om binnen nu en 10 jaar een gezonde club te hebben met zelf opgeleidde spelers? Nope, want als we dat doen zullen weer een deel fans roepen dat de club te veel tijd aan het verliezen is en zo snel mogelijk kampioen moet spelen. Daarom zeg ik je, laat het maar. Dit jaar wordt het BJK, volgend jaar iemand anders. Heel leuk, tot we over een paar jaar op niveau Slowakije of Letland zitten, als we daar al niet zijn.

Pijn aan mijn ogen hoe taktiekloos we verder gaan. 4 aanvallers voorin die gewoon op een kut lange bal wachten ipv dat er een of 2 komen aanbieden als aanspeelpunt om het spel naar voren te kunnen brengen. Nee hoor balletje terug naar Serdar Aziz lange bal op een caner of gg en daar balverlies lijden. MYH als jij uit een volley buiten de 16 kon scoren speelde je bij Real Madrid en niet bij Fener dus hou op met proberen. Dit zegt genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren