Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe geeft voorsprong weg en komt niet verder dan teleurstellend remise

Laatste update:

Fenerbahçe is er zondagavond niet in geslaagd om af te rekenen met Trabzonspor. De ploeg van trainer Ersun Yanal kwam in eigen huis nog wel op voorsprong, maar gaf die al snel uit handen. In het restant van de wedstrijd slaagden Sari Kanaryalar er ondanks een veldoverwicht niet in de overwinning in de wacht te slepen: 1-1.

Fenerbahçe nam direct het initiatief in de wedstrijd en opende na zeventien minuten de score. Garry Rodrigues zette een fraaie een-twee op met Max Kruse en kon eenvoudig binnentikken. Tien minuten later werd Caleb Ekuban aan de andere kant volledig over het hoofd gezien door de Fener-verdediging, waardoor de Ghanees vrij kon inkoppen. De assist kwam van Donis Avdijaj, die vorig seizoen nog voor Willem II uitkwam. Deniz Türüç begon in de basis bij Fenerbahçe, terwijl Ferdi Kadioglu in de tweede helft inviel.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3428515889
3Trabzonspor33174121355
4Medipol Basaksehir3415712752
5Besiktas3415613551
6Kasimpasa3414713-349
7Sivasspor34121210-448
8Rizespor3314613-648
9Antalyaspor33111210045
10Alanyaspor33111210-345
11Adana Demirspor3491411241
12Samsunspor3410915-739
13Ankaragücü3381312-337
14Kayserispor33101013-1037
15Konyaspor3481214-1436
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3471215-1033
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor337917-3130
20Istanbulspor334722-3516

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zal waarschijnlijk herinnerd worden als de wedstrijd van het seizoen! Het voelde gewoon aan als een premier league wedstrijd. Tempo zat er goed in en we zagen 2 goede ploegen die wilde voetballen!

Ook veel krediet aan beide doelmannen. Ze hebben allebei goede reddingen geleverd, maar wat was ugurcan goed zeg! In mijn ogen man of the match.

Was echt een leuke pot, zeker als afsluiter van het weekend. Beide teams hebben kansen laten liggen. Ugurcan en ekuban waren de beste spelers aan de kant van ts en max kruse de man bij fb vond ik. Beide teams hebben leukse spelers als bijvoorbeeld zo een ekuban bij bjk zou zijn zou ik het alleen maar toejuichen....zucht.

Terechte score, dit hebben we puur en alleen aan onszelf te wijten. 8 schoten op doel en een paar 100% kansen, had echt 3-1 kunnen zijn.

Verder leuke pot gezien die alle kanten op ging. Trabzon heeft echt een ziek team dit jaar, vooral Ekuban en Nwakaeme zijn echt goed. Zijn niet van de bal af te houden

En tot slot... die keeper van TS. Goede reddingen maar wat een tijdrekker. Firat Aydinus moest al veel eerder geel trekken. Al met al redelijk vermaakt. Hier en daar nog kleine veranderingen. Op naar volgende week!

Fenerbahce begon de wedstrijd als een delinquent die zijn vrouw zeven jaar niet had aangeraakt. Op zo een manier druk zetten houd je meestal een kwartier vol. In dat kwartier probeer je schade aan te richten. Precies in minuut 15 komen ze dan verdiend op voorsprong. Toen bedacht Trabzonspor dat ze eigenlijk zelf ook best wel goed zijn voor Turkse begrippen en gingen hoger druk zetten. Toen zag je dat Fenerbahce achterin erg kwetsbaar is. Trabzonspor mist echt een anchorman. Belachelijk hoe makkelijk Fenerbahce (vooral Kruse) tussen de linies kon bewegen en inspelen. En om het af sluiten: Radaaaameeelll Falcaoooo

1 september 2019 om 23:00

En Florin Andone is ook gehuurd van Brighton.

1 september 2019 om 23:02

Ekuban en Nwakaeme, zon type wingers mis ik bij galatasaray, we hebben geen spelers die de bal van A naar B kunnen brengen, allemaal wannabe xavi's. Gaat een spannend jaar worden, we hebben ons fornuis deze avond ook aangedaan; Andone is ook al bevestigd, en Lemina en Coentrao worden ook genoemd

2 september 2019 om 00:17

@ gangstarrr Hahahaha, mooie reactie van je! Vooral je begin en eind. Hopelijk wordt het een mooi seizoen waarin de clubs gaan groeien en het Turkse voetbal in het algemeen verbeterd. Laat Trabzonspor maar op zijn eigen manier groeien. Als ze dit vasthouden komen ze er wel

Was een leuke wedstrijd, hoog tempo van beide kanten om te zien, mooi om te zien. Fener speelt lekker aanvallend en maakt mooie combinaties, die lijn trekken ze door sinds de eerste wedstrijd en dat is een goed signaal. Daarentegen is onze verdediging zo lek als een mandje, logisch ook want je speelt met 3 spelers achterin die van origine middenvelder/aanvaller zijn. Als Isla en Hasan Ali hersteld zijn, heb je nog stabiele backs (eventueel Dirar op rechtsback) maar een centrale duo Rami - Zanka roept bij mij vraagtekens op, en hun back-ups Serdar en Sadik zijn ook niet bepaald Ramos en Puyol (al denken ze dat ze dat wel zijn). Enige voordeel is dat je niet Europees speelt, dus misschien is het wel voldoende voor de Super Lig.



Luiz Gustavo is zo goed als rond, en dat is zeker een dikke toegevoegde waarde voor Fener. Een middenveld met Gustavo - Kruse - Emre (mits hij fit blijft) is op papier om te smullen. Maar toch heb ik het gevoel dat dit team ook wel een Ben Arfa had kunnen gebruiken. Mannen van de wedstrijd zijn de twee doelmannen. Twee jonge, Turkse (eigen bodem) gasten die nu al zeer zelfverzekerd overkomen. Prachtig om te zien. Nu weer een saaie interlandperiode tegemoet.

1 september 2019 om 23:06

Is Luis Gustavo nog steeds goed? Was een beest vroeger maar al een tijdje niets van gehoord. Als het een impact zoals Fernando heeft is het wel lekker, een speler die all paslijnen dichtloopt en het spel verdeelt vanachter kan je goed gebruiken want ik zie Emre het geen seizoen volhouden

1 september 2019 om 23:18

In het seizoen dat Marseille de EL-finale haalde was het idd nog een beest, ik weet niet hoe hij er nu aan toe is maar slechter dan Tolga Cigerci kan hij niet zijn. Vorig seizoen nog nagenoeg alles gespeeld. Zijn kwaliteiten staan sowieso buiten kijf.

Het systeem van Ersun Yanal heeft gefaald, extreem aanvallend in de beginfase dat uiteindelijk zijn tol eist. De spelers waren op na een minuut of 65. De laatste wissel was dan ook niet bepaald slim gehandeld, Emre kan geen negentig minuten volhouden, daar stond je dan even met tien man op het veld. Terugkomend op het spel, het was aantrekkelijk voetbal, veel drang naar voren eveneens explosief; echter voor hoelang? 15 a 20 minuten en daar viel de tegengoal. Met name de naam die ik heb genoemd, zorgt niet voor genoeg structurering. Desondanks was het een mooie afsluiter van de week. Laten we hopen dat deze week snel voorbij gaat, denk dat niemand trek heeft in interlands.

1 september 2019 om 23:20

Lol Fener had letterlijk 8 dikke kansen gemist. Niet Ersun maar de voorhoede heeft gefaald. Als Garry en Muriqi allebei eentje hadden geprikt dan stond Fener nu lekker bovenaan met 9 punten. Daar kan je de trainer niet voor straffen vind ik.

Leuke wedstrijd van Fener en Trabzon.

Fener begon de eerste kwartier furieus aan de wedstrijd maar naarmate de wedstrijd kwam Trabzon sterker terug!

Uiteindelijk toch een terechte gelijkspel in mijn ogen al had Fener iets meer kansen.

De twee keepers zijn voor mij de helden van deze wedstrijd. Toekomst van Turkse elftal ziet er goed uit qua keepers. Dat terzijde: hoe heb je hier niet kunnen winnen? Alleen Garry kon al een hattrick maken. Fener heeft uit mijn hoofd minimaal 8 dikke kansen gemist. Als je van tevoren had gevraagd of Fener zou tekenen voor 7 punten uit 3 wedstrijden, dan zou iedereen ja zeggen. Toch hangt er nu een zure nasmaak eraan vast. Na de break zal hopelijk Gustavo spelen ipv Tolga en hopelijk ook Durmisi op de lb positie.

1 september 2019 om 23:41

Die Tolga stelt niks voor man haha

Wrm zou Gs anders hem gwn gratis naar de rivaal laten gaan

Wat een leuke wedstrijd was dit. Was PSV aan het kijken en dat was echt slaapverwekkend slecht. Dus schakelde ik naar deze wedstrijd. Gelukkig maar. Normaliter is het juist andersom, omdat er vaak geen voetbal aanwezig is in Turkse teams. Beide keepers de mannen van de wedstrijd. Komende tien jaar hoeft Turkije zich geen zorgen te maken om de keeper. Mijn complimenten gaan uit naar beide teams. Deden wat mijn team niet deed. Met karakter spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren