Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto verscheurt huurcontract en laat back teruggaan naar Engeland

Laatste update:

De terugkeer van Aly Cissokho bij FC Porto is geen succes geworden. Begin augustus haalden de Portugezen hem op huurbasis terug naar de Liga NOS, maar Cissokho toonde zich niet de defensieve aanwinst die hij had moeten zijn. Na slechts twee duels in het eerste kan de 28-jarige Fransman terug naar zijn moederclub Aston Villa.

In de voorbereiding op dit seizoen was FC Porto-coach Julen Lopetegui niet tevreden over José Ángel, die dus mocht vertrekken. Als back-up van Alex Sandro arriveerde daarop Cissokho, die toestemming kreeg van Aston Villa om tijdelijk weg te gaan. Nu is hij terug in Birmingham, want FC Porto heeft hem niet langer nodig.

Mogelijk kan de enkelvoudig Frans international the Villans helpen weg te komen van de laatste plaats in de Premier League. Vorig seizoen was hij nog goed voor 25 wedstrijden en eindigde de club als zeventiende. Cissokho speelde in zijn loopbaan achtereenvolgens voor Gueugnon in Frankrijk, Vitória Setúbal, FC Porto, Olympique Lyon, Valencia en op huurbasis voor Liverpool, voordat Aston Villa hem contracteerde.

Voegt Aly Cissokho wel iets toe bij Aston Villa, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond dit nooit zo een slechte speler toen die bij aston Villa speelde. Porto is natuurlijk wel een veel hogere club dan Villa.

18 december 2015 om 19:32

Tsja Porto is wel de club waar hij groot is geworden, vaak zie je het misgaan bij spelers die terug keren. Ik meen me te herinneren dat AC milan hem destijds wou kopen, maar dat hij niet door de medische keuring kwam door zijn gebit.

18 december 2015 om 19:49

@rksman T klinkt heel heftig maar, als je een gaatje of gaatjes hebt en daar doe je niks aan dan kunnen die bacteriën naar je hart gaan en kan je dood gaan ( meest heftige geval )

Maar t lijkt me dat een club als milaan wel een tandarts kan vergoeden hahaha

Ik dacht dat het om Layun ging, die terug moest naar Watford. Of heeft Layun een definitief contract bij Porto?

18 december 2015 om 22:51

Als ik het goed heb wil Porto Layun in de winter definitief overnemen van Watford. Prima speler hoor die Layun die daarnaast ook op meerdere posities uit de voeten kan

Misschien wel de speler die ajax met wat ervaring kan helepen en weer opbouwen en speeltijd.

18 december 2015 om 21:07

Zal te duur zijn voor de bank. Ajax zal Dijks niet zomaar op de bank zetten.

Ik ben deze speler een beetje uit het oog verloren. Is hij dan zo slecht geworden t.o.v. enkele jaren geleden? In zijn Lyon tijd vond ik hem echt een goede back. Misschien is het een vertrouwensprobleem? Hij is niet geslaagd bij twee grote voetbalploegen (valencia als Liverpool). Ik zie het nog wel goed komen met hem want hij kan echt voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren