Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen beleeft prachtavond en vergroot zorgen NAC Breda

Laatste update:

De zorgen bij NAC Breda worden groter en groter. De Parel van het Zuiden won dit seizoen pas twee keer in de Eredivisie en ging zaterdagavond met 2-0 onderuit bij promovendus FC Emmen, dat nu twaalfde staat. De club uit Brabant heeft één punt meer dan FC Groningen, maar de hekkensluiter speelt zondag nog tegen sc Heerenveen.

FC Emmen en NAC deden in de eerste helft weinig voor elkaar onder en kregen allebei kansen om de score te openen. De eerste serieuze poging was voor Glenn Bijl, die na tien minuten na een mooie pass van Jafar Arias over mikte. Later werd een schot van Caner Cavlan geblokt en ging een kopbal van Nick Bakker niet ver naast. NAC focuste zich wat meer op de tegenaanval en werd gevaarlijk via onder anderen Gianluca Nijholt.

Er werd in het eerste bedrijf niet gescoord aan De Oude Meerdijk, maar na de pauze kwam het scorebord alsnog in beweging. FC Emmen kwam sterk uit de kleedkamer, kreeg een goede kans in de persoon van Bijl en kreeg na een uur loon naar werken. Cavlan schoot de bal na een hoekschop van dichtbij binnen: 1-0. Trainer Mitchell van der Gaag greep meteen in: Marwin Reuvers werd geslachtofferd ten faveure van Arno Verschueren.

Twintig minuten voor tijd voorkwam Benjamin van Leer met een redding op een schot van Jansen de 2-0, terwijl een poging van Giovanni Korte aan de andere kant werd geblokt. Tien minuten voor tijd trof Bijl de paal, maar het bleek uitstel van executie te zijn voor NAC. Twee minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd mikte Arias raak na een voorzet vanaf de linkerflank van Cavlan. FC Emmen boekte zo de derde overwinning van het seizoen.

Wie eindigt dit seizoen hoger op de ranglijst, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk de thuisoverwinning!!

Zeer terecht met m.n. 2e helft!
De 5-3-2 tactiek slaat aan!
Cavlan zeer dominant

10 november 2018 om 20:43

Hoppa!! Jammer dat ik er vandaag niet bij kon zijn, maar blij met de eerste thuisoverwinning!

10 november 2018 om 20:50

Voortaan thuis blijven jij !:P

Nou degradatie is een feit.

Wat een ongelofelijke schande om van een club als Emmen te verliezen. Trainer eruit, staf eruit en spelersgroep maand lang geen salaris. Wat een wanprestatie.

10 november 2018 om 20:34

Van een club als Emmen? Deze denigrerende opmerking lijkt me niet gepast als je net kansloos hebt verloren.

10 november 2018 om 20:39

Blijkbaar is NAC gewoon minder. Volgend jaar op naar Volendam, mag emmen lekker weer naar Amsterdam en Eindhoven.

10 november 2018 om 20:44

In de kk-divisie mag je ook naar amsterdam en 2x naar eindhoven 😉

10 november 2018 om 20:43

Heb een paar keer gezien hoe jullie een bal over 3m bij elkaar in de voeten proberen te spelen...

Laten we zeggen.... Het is schande dat Emmen maar met 2-0 wint van een club ALS Nac

10 november 2018 om 23:03

Lijkt me echt niet de fout van VdGaag. Vind ik een uitstekende trainer. Kwaliteit van de selectie van NAC is gewoon abominabel.

Emmen - is dat niet die clubs die Eredivisie-onwaardig is?

10 november 2018 om 20:45

Campinelftalletje he

Die versterkte verdediging geeft Emmen blijkbaar vertrouwen. Eerst achterin dicht en dan kijken wat er aanvallend mogelijk is. Emmen creëert dan toch nog vrij veel kansen. Knap. En Cavlan laat weer eens zien dat hij een back is die aanvallend heel gevaarlijk is.

10 november 2018 om 20:47

Exact!!
Je zag ook vaak met 4 man dat Klok en Cavlan wilde opkomen... Hierdoor bleven er 2 man over...

Nu met die 5 jongens kunnen Cavlan en Klok gewoon gaan langs de lijn.

Je speelt dus ontzettend simpel 5-3-2 maar ook 3-5-2

Het feit dat je kansloos verliest tegen Emmen zegt al genoeg over hoe treurig onze selectie is. Emmen verloor notabene van een hoofdklasser 2 weken geleden. Het niveau is echt bedroevend slecht (ook bij Emmen trouwens), we kunnen niet eens bal over 3 meter naar dezelfde kleur spelen.

Wij gaan volgend jaar gewoon terecht naar de keuken kampioen divisie, omdat we gewoon geen selectie hebben. Echt schandalig eigenlijk gezien het potentieel van onze club. Iedere week een uitverkocht stadion van 19.000 man en in een regio waar NAC enorm leeft en er ruimte is tot uitbreiding richting Zeeland etc. Wanneer wordt er nou eens ingegrepen..... zucht

Volgende week Ajax, kan iemand die van vorig jaar zich nog herinneren........

10 november 2018 om 23:35

Hoezo is het niveau van Emmen echt bedroevend?

Emmen speelt thuis drie keer onterecht gelijk en had dan gewoon 6 punten meer gehad.
Ze spelen altijd opbouwend voetbal en ze kunnen echt goed voetballen hoor!

Volgens de stand -voorafgaand aan de wedstrijd- zou NAC een matige ploeg moeten zijn, kijk niet vaak en graag naar ze, maar zag ze vanavond voor het eerst dit seizoen in actie (live).
NAC kwam er totaal niet aan te pas, dus inderdaad bedroevend.
Maar Emmen speelt fris en aanvallend voetbal. Naïef soms, maar niet bedroevend. Blijkbaar heb je Emmen nog niet vaak zien spelen

Belachelijk dat sommige NAC-supporters voorafgaand aan de wedstrijd durfden te spreken van 'slechts Emmen'. Wat Emmen doet is gewoon uitstekend en verdient alle lof. Bij deze dus.

Het word een heel zwaar seizoen voor ons NAC. Hopelijk krijgen we in winterstop paar goeie spellers er bij!

11 november 2018 om 07:34

Die bijvoorbeeld weten hoe ze ‘spelers’ moeten spellen? 😜😜

OT: ik zat in het stadion (Emmen supporter) en ik heb met verbazing geconstateerd dat NAC echt niks in te brengen had. Alleen de 5 minuten na de 1-0 hadden ze meer balbezit en kwamen ze op de helft van Emmen, maar dat was vooral omdat Emmen niet wist wat ze moesten doen: blijven aanvallen/voetballen (wat ze kunnen) of de 1-0 verdedigen en inzakken (wat ze niet kunnen)

Prima hoor dat Emmen, gun het ze ook, niet dat NAC dit verlies gun, toch een van de mooiste footballculture clubs in NL, maar Emmen verrast me positief.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren