Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Dordrecht verspeelt opnieuw punten, Sparta overtuigend langs Telstar

Laatste update:

FC Dordrecht pakte dan wel de eerste periodetitel, het gaat het team van Harry van den Ham de laatste weken niet best af. Na nederlagen tegen Helmond Sport en Willem II werd er zondag gelijkgespeeld bij FC Oss. De ploeg moet de koppositie nu delen met Willem II. Sparta Rotterdam deed in Velsen-IJmuiden goede zaken (0-3), terwijl de Limburgse derby tussen VVV-Venlo en Fortuna Sittard zondag geen winnaar opleverde.

/

FC Oss - FC Dordrecht 0-0
FC Dordrecht zal vooraf niet hebben getekend voor een punt, maar achteraf waarschijnlijk wel. De ploeg van Harry van den Ham speelde namelijk bijna een uur met een man minder doordat Yoell van Nieff zijn tweede gele kaart kreeg. In de eerste helft speelden de Schapenkoppen erg zwak en Dennis Jansen dwong Warner Harn tot een redding, terwijl Gieljan Tissingh ook faalde. FC Oss was in de tweede helft ook het meest dreigend, al dook Dordrecht ook gevaarlijk op voor het vijandelijke doel: Jeffrey Fortes mikte net over. De spanning vergoedde de zwakke wedstrijd en door een uitblinkende doelman Hahn bleef het bij een brilstand in het Frans Heesen Stadion.

/

Telstar - Sparta Rotterdam 0-3
Sparta Rotterdam begon sterk en kwam al na een klein kwartier op voorsprong: Johan Voskamp passeerde Cor Varkevisser. Na een klein halfuur maakte Soufian El Hassnaoui er zelfs 0-2 van, nadat Telstar een mogelijkheid op de gelijkmaker had laten liggen. De Witte Leeuwen liepen een kwartier voor tijd tegen een ruimere achterstand aan, want Roald van Hout zette als invaller de 0-3 op het scorebord. Sparta passeerde Telstar hierdoor op de ranglijst en staat op een gedeelde derde plaats met De Graafschap, met twee punten achterstand op de koplopers Willem II en FC Dordrecht.

VVV-Venlo - Fortuna Sittard 1-1
Na drie competitienederlagen op rij pakte VVV-Venlo weer eens een punt. De ploeg van René Trost pakte een punt in de derby met Fortuna Sittard en in de eerste helft was de thuisploeg sterker. Na een flets begin trof Randy Wolters de lat en drong VVV aan, maar de bezoekers namen na 23 minuten de leiding door een goal van Patrick N’Koyi. Abdelaziz Khalouta was hierna dicht bij de 0-2, maar hij slaagde er niet in om Venloos balverlies af te straffen. Na een halfuur knalde Jules Reimerink na een voorzet van Guus Joppen de gelijkmaker tegen de touwen. VVV had de zege kunnen grijpen, maar Reimerink miste in de tweede helft twee kansen en Leon de Kogel faalde eveneens in de afwerking.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wanneer speelt ajax?

29 september 2013 om 18:50

Morgen tegen Volendam

30 september 2013 om 13:08

Lol

Echte topper dus volgende week.
Sparta Rotterdam - De Graafschap.
Degene die verliest zal waarschijnlijk ook afhaken voor de tweede periode!
Spannend, volgende week.
Hopelijk kan mijn clubje winnen op Het Kasteel.

29 september 2013 om 22:57

En welke spelers uit de jeugd zijn dan de laatste twee jaren echt doorgebroken?

Sparta jat veel jeugd bij de amateurs vandaan voor de A1 en B1.
Dan noem ik dat niet meer zelf opleiden

30 september 2013 om 08:38

Doen ze dat niet allemaal? Jeugd weg jatten bij de B, C. D en de e?

Denk hierbij aan met name Ajax, ADO. Dus je opmerking slaat wal nog kant, if you don't mond saying

Ach, voor Dordt is het seizoen eigenlijk al deels geslaagd. Doel was de play-offs te halen en dat is met de periodetitel gelukt. Toch wil van der Ham denk ik toch gewoon de eerste 8 halen en dan werken zulke resultaten niet mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren