Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans van Al-Hilal provoceren Cristiano Ronaldo: ‘Messi, Messi, Messi’

Laatste update:

De topper in de Saudische Premier League tussen Al-Hilal en Al-Nassr is in het voordeel beslist van de thuisploeg. Sergej Milinkovic-Savic en Aleksandar Mitrovic (twee keer) zorgden voor de doelpuntenproductie: 3-0. De meeste aandacht ging echter uit naar Cristiano Ronaldo.

De Portugees kende een uiterst ongelukkige avond. Ronaldo zag een treffer worden afgekeurd wegens buitenspel en ging met zijn ploeg dus hard onderuit bij de koploper, die de voorsprong uitbouwde naar zeven punten.

Nadat Milinkovic-Savic de thuisploeg na ruim een uur spelen op voorsprong had gezet leek Al-Nassr lange tijd hoop te houden op een gelijkmaker. Mitrovic maakte aan die hoop echter een einde door twee keer raak te schieten in de slotfase.

Terwijl Ronaldo terugliep richting de spelerstunnel roerden de fans van Al-Hilal zich door 'Messi, Messi' te scanderen. De Portugese sterspeler reageerde door zijn hand te kussen en de fans te 'bedanken'.

Ronaldo kent een uiterst productief seizoen en wist deze jaargang al vijftien keer te scoren in vijftien wedstrijden, waarmee hij de topscorerslijst aanvoert. Negen keer was hij aangever.

Door de zege komt Al-Hilal op 41 punten uit vijftien wedstrijden, terwijl het Al-Nassr van Ronaldo tot dusver 34 punten verzamelde. Al-Hilal beschikt met acht tegentreffers tevens over de minst gepasseerde defensie van de Saudi Pro League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij laat zich niet echt provoceren toch? Jammer dat Ronaldo nog steeds in de zandbak speelt. Zie hem liever bij Sporting ofzo!

2 december 2023 om 10:17

Wat denk je van die andere jongens dan. Savic hoort gewoon in de top

2 december 2023 om 10:56

Ik denk dat Ronaldo ook liever bij Sporting speelt. Maargoed 100 miljoen salaris, tegenover 5 miljoen. Dat is nogal een verschil.

2 december 2023 om 11:20

Dus waar zou hij liever spelen? Geld wint het van het hart.

Ook ik zie nergens een provocatie, reageert er prima op. Meer kan hij ook niet doen.

Dat valt allemaal reuze mee, hij laat zich wel vaker kennen, maar dit is geen gekke reactie.

Jammer dat deze supporters geen besef hebben van de grootsheid van Messi en Ronaldo. Zo ga je namelijk niet om met iemand met zo'n staat van dienst. Reactie van Ronaldo is prima, maar je ziet ook aan hem dat dit pijnlijk is.

Ronaldo heeft deze league op de kaart gezet, maar vermoedelijk hebben die fans die dat niet zand in hun ogen of hun hoofd in het zand.Verder reageert Ronaldo niet eens. Provocatie mislukt.

2 december 2023 om 13:07

Ja man Ronaldo heeft de league op de kaart gezet, dat waren natuurlijk niet de miljarden euros die gemoeid gaan met de salarissen daar.

2 december 2023 om 13:44

Had je voor Ronaldo van die league gehoord? Vast niet, en vele andere spelers met jou. Feit is dat na zijn komst veel andere spelers zijn gekomen.

Tuurlijk kiezen ze niet voor de sportieve ambitie. Iemand (met naam) moet de eerste zijn die de stap maakte en dat was Ronaldo.

2 december 2023 om 14:03

Ja omdat hij 200 miljoen euro kreeg, als Messi, Mbappe of Neymar die stap als eerste had gemaakt dan had derest ook wel gevolgd. Mensen doen net of iedereen daar speelt door Ronaldo maar dat is gewoon onzin. Hij was simpelweg de eerste die daar heen ging voor een belachelijk salaris.

2 december 2023 om 14:11

En als er 1 schaap over de dam is...

2 december 2023 om 14:12

Precies, dan volgen er meer. Dus we zijn het eens dat het de zakken met geld waren die de spelers daarheen gehaald hebben en niet Ronaldo 😉

2 december 2023 om 15:20

Was dat de discussie dan? Dat haalde jij erbij.

Bijna niemand kende die league totdat Ronaldo er ging voetballer. Wat de beweegredenen zijn voor spelers is irrelevant.

Waarom is dit nieuws? Is niet de eerste keer en niet de laatste keer, snap het niet zo goed, heb liever dat Voetbalzone het heeft over zijn optreden vs Al Hilal dat gewoon zeer matig was, heb hem zien zeuren en zeiken op de scheids bij het doelpunt van Mitrovic, zien klagen over dat het geen buitenspel was, maar alles bleek gewoon terecht te zijn. Eerste echte tegenstander die hij tegen is gekomen en hij speelde matig om het netjes uit te drukken, kan gebeuren, maar al die randzaken zoals dat Al Hilal fans Messi roepen vind ik niet zo belangrijk.

2 december 2023 om 16:09

fans van de tegenstander die messi zingen moet denk ik wel zowat elke wedstrijd gebeuren doorgaans in zn carriere

2 december 2023 om 18:25



Tja, beter dan constant mensen bij hun keel pakken toch? Maar dan horen we je niet.

Een fopduik maken en vervolgens toegeven dat het geen penalty is, ik gok dat je bij Messi al een boek had geschreven over hoe fantastisch geweldig die wel niet is. Messi heeft van Rodrygo af te blijven, vervolgens janken om respect. Walgelijke speler, misschien krijgt ie er weer een ballon dor voor?

2 december 2023 om 19:39

Kaka2007

Nou dan hoor je mij ook hoor, Messi is ook niet de liefste, maar het grappige is dat als Ronaldo vervolgens in een wedstrijd een fopduik maakt en weer ligt te duikelen en geen geel krijgt omdat hij aangeeft dat het geen penalty was, hoor ik jou ook niet zeggen dat Ronaldo een gele kaart verdienden, dus je verwijt mij dingen maar ik zeg gewoon hoe ik het zie, Messi had ook geel moeten hebben met dat Ugarte incident, wat hij vervolgens bij Rodrigo deed vs Brazillië vind ik zeer terecht, dat kleine kind moet zijn mond houden.

Dat "Messi, Messi, Messi", gezang gaat wel vaker gebeuren in zijn carrière. Het is ook geen nieuws meer, dit gebeurt bijna elke wedstrijd als Ronaldo matig speelt. Maar de fans van Al-Hilal vergeten dat ze door Ronaldo hun Champions League hebben verloren en dan gaan ze nu alweer stoer doen tegen hem. Blijf het echt jammer vinden dit.

Ik heb de wedstrijd gezien en het was een vermakelijke wedstrijd waarin beide teams nog lang in evenwicht bleven. Uiteindelijk kwam Al-Hilal een paar keer los. 3-0 uiteindelijk, terwijl bij Al-Nassr twee goals zijn afgekeurd. Het was uitgerekend Ronaldo die steeds buiten spel stond. Wel opvallend dat deze man zo vaak buiten spel staat, overkomt hem echt zo vaak ineens. Al-Nassr speelde duidelijk matiger, vooral door een aantal slechte ballen en gewoon geen goede afronding.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren