Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fabrizio Romano komt met update over mogelijke transfer Spertsyan naar Ajax

Laatste update:

Ajax hoopt nog altijd dat het zich kan versterken met Eduard Spertsyan. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldt zaterdagmiddag dat de Amsterdammers een bod hebben gedaan van 8,5 miljoen euro plus 2 miljoen euro aan bonussen op de middenvelder van FK Krasnodar. De bal lijkt nu bij de Russische club te liggen.

“Ik heb begrepen dat Ajax een bod op het Armeense toptalent Eduard Spertsyan heeft gedaan, van 8,5 miljoen euro plus 2 miljoen euro aan bonussen en een doorverkoopclausule van tien procent”, aldus Romano. “Het is nu wachten op de beslissing van Krasnodar, want er is tot dusver geen groen licht. Maar de gesprekken gaan door.”

Ajax is al enige tijd in onderhandeling met Krasnodar. Begin juni pakte De Telegraaf al uit met het nieuws dat Ajax werkt aan de komst van Spertsyan. De krant meldde dat de Amsterdammers contact hebben opgenomen met Krasnodar en zijn zaakwaarnemerskantoor CAA Stellar. De spelmaker zou voor minimaal negen miljoen euro kunnen worden overgenomen door Ajax. Spertsyan ligt tot medio 2026 vast bij Krasnodar, dat afgelopen seizoen zesde eindigde in de Russische competitie.

De afgelopen weken werd het echter steeds stiller rondom de middenvelder, die zeventien interlands voor Armenië speelde. Eerder deze week meldde het Russische RB Sport zelfs dat Spertsyan waarschijnlijk niet meer naar Ajax zal komen deze zomer. De Amsterdammers zouden de vraagprijs van Krasnodar, naar verluidt zo’n 15 miljoen euro, te gortig vinden. Zaterdag lijkt het er dus op dat de gesprekken toch nog gaande zijn.

Denk jij dat Eduard Spertsyan naar Ajax gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi als ze deze beste voetballer kunnen aantrekken. Dit is net als Sutalo een echte sterkhouder, kortom precies wat Ajax nodig heeft

22 juli 2023 om 17:03

Waarom hoor je niks meer over zyech. Hij heeft juist wat dit elftal mist. Creatieve oplossingen en hij ligt goed in de groep en bij de fans. Dus ik snap echt niet waarom we niet met hem in gesprek zijn.. een Brobbey zou denk ik echt opbloeien met Hakim

22 juli 2023 om 17:08

ziyech is vergane glorie, leuk het sentiment richting hem... maar moet je gewoon niet meer willen.
zelfs een saudi club wilde hem niet kopen, zegt al genoeg.

22 juli 2023 om 17:52

Zo werd er ook over Tadic gesproken, we weten hoe dat liep.
Persoonlijk denk ik dat Ziyech Ajax nog zeker wel wat te bieden heeft.

22 juli 2023 om 18:03

Met die knieën van hem? Club uit SA heeft hem niet voor niets minder salaris geboden. Hij schijnt ook nog eens goed aan de snus te zitten dus lijkt mij dat Ajax hem ook niet terug wilt.

Fijn want Klaasen/Taylor in niet echt optimaal. Van den boomen tot nu toe wel aardig

mensen die vandaag ajax hebben gezien moeten na geven dat een middenvelder als spetysan (beelden gezien en statistieken) ontbreekt. net dat laatste puzzelstukje op hhet middenveld vermoed ik, taylor laten banken... en laten concurreren. ik heb nog steeds een beetje vertrouwen in taylor, vraag me neit waarom. maar deze armeense strijder gaat ajax zeker kunnen helpen !!!

22 juli 2023 om 16:41

Aangezien jij de wedstrijd hebt bekeken. Hoe speelt tahirovic? Ben heel benieuwd naar die jongen maar heb de wedstrijd niet kunnen kijken.

22 juli 2023 om 16:44

Toen tahirovic erin kwam voor klaassen ging het een stuk beter lopen. De 3-0 laat het lijken alsof ajax weg is gespeeld maar met name het begin van de 2e helft was heel sterk met tahirovic naast van de boomen. Branco was af en toe echt met crosspasses aan het strooien

22 juli 2023 om 16:46

Branco van den Boomen blijkt gelukkig wel een schot in de roos van Mislintat. Benieuwd met welke versterkingen Mislintat nog meer op de proppen mee komt.

22 juli 2023 om 16:44

Jullie hebben toch veel strijders bij ajax he....

22 juli 2023 om 16:48

Nou na het vertrek van Tadic Alvarez Tagliafico Martinez Antony Haller Blind blijven er qua spelers met strijdersmentaliteit weinig over, Klaassen Berghuis Sanchez?

22 juli 2023 om 16:53

Ajax heeft normaal natuurlijk ook Berghuis nog voor die positie. Wat dat betreft is dat puzzelstukje er eigenlijk al.

Ik ken de speler niet goed genoeg om te oordelen, maar na vanmiddag is het wel duidelijk dat we een creatieve 10 en een goede spits nodig hebben! Klaassen-Brobbey was niet om aan te gluren. Ik hoop dus dat hij direct iets kan toevoegen aan dit Ajax.

22 juli 2023 om 16:57

Ga maar eens op Youtube kijken, lijkt me een topper, je ziet hem dingen doen die echt van buitencategorie zijn. Geweldig schot, zijn timing is sterk en verfijnde techniek. Je hoort vaak dat je spelers niet kan beoordelen op zulke video's, maar vind dat je hier duidelijk kan zien dat het een bijzondere speler is.

23 juli 2023 om 01:48

YouTube compilaties zijn nou niet echt iets om een speler op te beoordelen. Meen me te herinneren dat fans van Manchester United enorm blij waren met de komst van Telles doordat er een aantal YouTube filmpjes waren waar hij er veel beter opstond dan dat hij in het echt is.

23 juli 2023 om 02:16

Dat heb ik niet. Negen van de tien keer kan ik goed inschatten wat het niveau van een speler is na een compilatie checken.

Alles beter dan Klaassen daar. Hopelijk dat deze speler de creatieve man kan zijn op 10.

22 juli 2023 om 16:42

En Berghuis dan?

22 juli 2023 om 17:01

Berghuis is niet constant genoeg. Ook afgelopen seizoen is hij zwaar door de ondergrens gezakt.

22 juli 2023 om 18:47

Met Spertsyen en Berghuis heb je 2 prima spelers daar die tegen elkaar kunnen concurreren.

Zeker na de partij van vandaag, zouden we een speler zoals hij goed kunnen gebruiken. Klaassen komt echt zwaar tekort en ook Taylor kan me niet echt bekoren. De enige speler op het middenveld die op dit moment iets toevoegt is van den Boomen.

Goed dat Ajax bezig blijkt te zijn met een nieuwe 10 die voor de nodige creativiteit kan zorgen op het middenveld. Zeker na de oefenwedstrijd tegen Anderlecht is gebleken dat de achterhoede en middenveld met o.a. Taylor en Klaassen duidelijk tekort schiet om volgend seizoen mee te doen om de prijzen en enigzins iets neer te kunnen zetten in de Europa League. Hopelijk worden er ook gauw verdedigende versterkingen gepresenteerd. Want Rensch, Aertssen, Wijndal en Salah Edinne komen duidelijk tekort voor het niveau dat Ajax idealiter nastreeft.

Ajax heeft gewoon meer creativiteit op het middenveld nodig. Van Kudus is niet zeker of hij zal blijven, en als hij toch blijft dan kan je Kudus in een vrije rol vanaf rechts blijven gebruiken en Spertsyan op 10. Is ook gewoon een goede speler en zal zeker een versterking voor Ajax zijn. Zijn statistieken in Rusland zijn ook prima en natuurlijk heeft de Russische-competitie een jasje uitgedaan qua niveau, maar toch ben ik er van overtuigd dat Spertsyan een goede aanwinst zal zijn.

Gingen de afgelopen weken geruchten dat Krasnodar een vraagprijs van 17 à 18 miljoen hanteerde, dus ik betwijfel sterk of ze dan akkoord gaan met 8,5 miljoen plus 2 miljoen aan bonussen. Als Ajax het wel voor elkaar krijgt om Spertsyan binnen te halen voor deze prijs, dan sluiten ze een topdeal. Hij presteert al langere tijd prima en is een middenvelder met een goede techniek en scorend vermogen, maar is ook in staat om andere spelers te laten scoren, kan spelers wegsteken en heeft een goede traptechniek, maar heeft tegelijk ook een hele goede en strak schot in zijn benen waardoor hij heel hard maar ook zuiver kan schieten.

Heeft hier en daar meerdere goals van afstand gemaakt voor Krasnodar met dat soort schoten uit zowel vrije trappen als schoten uit open spel van afstand. En is sowieso al iemand die goede vrije trappen kan nemen en met van den Boomen heb je al 1 iemand die een goede vrije trappen nemer is, met Spertsyan krijg je er dan nog 1 iemand bij en dat is juist alleen maar goed.

De vrije trappen en corners bij Ajax vind ik sowieso al langer heel matig. De laatste twee spelers die ze echt goed konden nemen waren Schöne en Ziyech, maar die zijn beide sinds respectievelijk medio 2019 en medio 2020 weg.

Indien Kudus blijft, moeten er alleen nog een extra vleugelaanvaller, een extra diepe spits en misschien een centrale verdediger bij. Als Rulli en bijvoorbeeld Sánchez alsnog vertrekken, dan ook nog een nieuwe doelman en een extra rechtsback en eventueel een linksback indien Wijndal als een natte krant blijft spelen.

Rulli
Rensch
Sutalo
Hato
Wijndal
vd.Boomen
Tahirovic
Kudus
Spertsyan
Bergwijn
Brobbey
22 juli 2023 om 17:02

Vrije trappen indraaiend mss wel, maar de vrije trappen van ziyech direct op goal waren toch hopeloos? Op een gegeven moment had je zelfs een statistiek dat zijn 45 laatste schoten geen een daarvan doel had getroffen.

22 juli 2023 om 17:15

Direct op goal waren de vrije trappen van Ziyech inderdaad hopeloos, indraaiend waren ze altijd gevaarlijk. Nu heeft Ajax geen enkele speler die vanuit een vrije trap of corner voor gevaar kan zorgen.

22 juli 2023 om 17:22

Prima opstelling, maar met Sutalo en Spertsyan zijn we er nog niet.

We hebben echt ook behoefte aan goede backs. Rensch/wijndal/ase laten echt teveel steken vallen verdedigend en Sanchez is aanvallend dan weer niet van toegevoegde waarde. Daar moet eigenlijk ook nog veel gebeuren. Hopelijk gaan op de beide backposities min. een speler weg en kunnen we daar ons nog versterken.

22 juli 2023 om 17:33

Dan zet je Berghuis op de bank voor Spertsyan en ga je er van uit dat Alvarez vertrekt.
Ik moet zelf nog zien of vd.boomen en/of Tahirovic Taylor uit de basis gaan houden. vd.boomen heeft een fantastische trap, maar daat zat nooit zijn probleem. Dat zat meer rond zijn snelheid en langs die kant is hij nog niet heel erg getest, al was de omschakeling van Ajax bij balverlies de afgelopen 2 westrijden lang niet altijd even goed.



Hoop dat ook Klaassen snel te horen krijgt wat de plannen zijn. Kan ook zomaar buiten de boot vallen. Voor 8 miljoen naar Duitsland. Scheelt ook 4 miljoen salaris !!! Net als Bassey .....tijd voor duidelijkheid . Las ook over Bassey ...waarom nu pas ? In de voorbereiding slechter dan ooit. Laatste kans gekregen ....simpel toch ? Voor dezelfde prijs eem veelbelovende vervanger. Lukt het dan hebben we weer goud in onze handen. Maar de concurrentie voor spelers van ongeveer 10 miljoen is moordend. Salaris red bull natuurlijk veel hoger, tekengeld, dikke fee voor de zaakwaarnemrs. Geen CL .....succes. Ik hoop het zo,maar ga steeds meer twijfelen. Welke club of speler zal nu al akkoord gaan als er meerdere kapers op de kust zijn. Genoeg clubs die dat geld gewoon hebben liggen.

als ze 15 mil willen. Zullen ze vast akkoord gaan met 10 mil plus 2 mil bonussen. Vanuitgaande dat wat hoger in de boom zijn gaan zitten

Goh, net na dat Verweij zegt dat er alleen nog maar een verdediger en aanvaller bij zou komen

22 juli 2023 om 17:39

9 vd 10 keer neemt Romano het nieuws rond Ajax van Verweij over in plaats van omgekeerd.
Overigens melde Verweij alleen wat Mislintat zelf aan alle Ajax watchers heeft verteld, dus niet alleen aan verweij (alleen quote voetbalzone Verweij nou eenmaal vaker dan Freek Jansen/reon Boeringa van VI of Johan Inan van het AD die met exact hetzlefde verhaal kwamn)

Ben allang blij dat er nog naar een nummer 10 wordt gekeken dan kan Klaassen vertrekken denk ik zo, Berghuis is multi inzetbaar en overal wel voldoende dus die zal altijd veel spelen.

De hele achterhoede moet vervangen worden. Hato en salah zijn niet meer dan talenten. Aartsen en rensch komen zwaar tekort. Op het middenveld komt Taylor zwaar tekort, dus daar moet er ook nog 1 bij. In de spits komt Brobby tekort. Kudus verkopen, wil toch weg en een hele goede spits halen voor 20 mln

Hoe gaan ze dat betalen? Dan doel ik niet op de financiële situatie bij Ajax maar op de onmogelijkheid om geld over te maken naar een Russische club

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren