Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-trainer doet Internazionale pijn, Napoli geeft zege uit handen

Laatste update:

Internazionale heeft een nederlaag geleden in de Serie A. Inter, de nummer zes op de ranglijst, ging bij middenmoter Genoa in de slotfase het schip in: 1-0. Die ploeg wordt getraind door Gian Piero Gasperini, die in 2011 nog hoofdcoach van i Nerazzurri was. Ook nummer drie Napoli morste punten. Niet lang voor het eindsignaal leek José María Callejón tegen laagvlieger Bologna voor verlossing te zorgen, maar in de absolute slotfase werd het nog 2-2.

/

Genoa - Internazionale 1-0
Internazionale heeft er weleens beter voorgestaan in de Serie A en dan helpt een nederlaag bij Genoa uiteraard niet mee. Het doelpunt zou pas zes minuten voor tijd gemaakt worden. Luca Antonelli kopte binnen na een hoekschop. Ook daarvoor waren de beste kansen voor de thuisploeg, maar Alberto Gilardino had het vizier enkele keren net niet op scherp. Bovendien bleek Samir Handanovic telkens niet te passeren. Omdat dat in de slotfase dus wel gebeurde, moet Internazionale weer pas op de plaats maken in de top van de Serie A. Een kampioenschap is sowieso uitgesloten: de achterstand op koploper Juventus is inmiddels liefst 23 (!) punten.

Bologna - Napoli 2-2
Napoli had een overwinning nodig om aan te haken bij Juventus en AS Roma, maar de ploeg van Benítez had het bijzonder lastig in Dall’Ara. Na een heerlijke voorzet van international Alessandro Diamanti kopte Rolando Bianchi, die in het verleden nog actief was bij Manchester City, de bal tegen de touwen. Voor rust verzuimden Dries Mertens en Callejón om de gelijkmaker op het bord te zetten, maar die zou na de onderbreking alsnog vallen. Na ruim een uur mocht topschutter Gonzalo Higuaín aanleggen van elf meter en de spits faalde niet. Tien minuten voor tijd tekende Callejón zelfs nog voor de 1-2 en daarmee leek Napoli, zeker na rood voor Panagiotis Kone van Bologna, veilig. In de absolute slotfase tekende Bianchi echter voor zijn tweede.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij kan dit wel het einde van Mazzari betekenen. Jammer, want ik had verwacht dat Inter het wel beter zou doen met hem aan het roer. Ik had vooral verwacht dat hij een aanvallend systeem zou hanteren.

19 januari 2014 om 17:03

Als je naar zijn opstellingen en zijn materiaal kijkt is het logisch dat Inter doolt, het materiaal bestaat vooral uit jonge jongens met potentie en oudere spelers, bij Juve zouden de meerderheid van die oudere spelers banken en de jongere zouden uitgeleend worden, voor een topclub als Inter is dat simpelweg onvoldoende. Ik had meer verwacht van hen, vooral onder Mazzari, maar ik zat blijkbaar fout en achteraf bekeken is het normaal dat Inter staat waar ze nu staan.

Toch weer een prachtig weekend als juve fan zijnde. Iedereen behalve Roma raakt achterop. Nu hopen dat Roma binnenkort nog een keer verliest en dan zijn we sowieso binnen.

De concurrenten laten het afweten, nu Roma nog dat hopelijk definitief gaat afhaken en de weg is helemaal vrij.

Forza Juve

19 januari 2014 om 17:05

Inter beschouwde ik voor de start van het seizoen eerlijk gezegd al niet als echte concurrent, meer een dark horse. Maar goed, toch goed om te zien dat Napoli het laat afweten, waren toch wel de afgelopen weken redelijk in vorm. Situatie van Inter begint langzamerhand een beetje treurig aan het worden, maar ja, meelij heb ik niet haha

19 januari 2014 om 17:07

Ik verwachte vooral veel van Mazzari eerlijk gezegd, achteraf bekeken is dat met deze selectie niet realistisch. Dan heeft Milan pakken meer kwaliteit lopen, ik zie hen dan ook nog een inhaalslag maken, Inter zie ik enkel status quo blijven of zelfs nog zakken in de stand.

19 januari 2014 om 18:44

Juve steekt er met kop en schouders boven uit in de Serie A en in mijn ogen is de titelrace al afgelopen.ik zie Juve dit niet meer uit handen geven en met die 8 punten kan Juve zich wel eens een slipper veroorloven.

Schandalig natuurlijk dat Genoa-Inter doorging, deze wedstrijd had vrij weinig met voetbal te maken, meer een zwemles. Veld lag er waardeloos bij door de zware regenval in de regio. Aan de andere kant zorgde het wel in de tweede helft in ieder geval voor een spectaculaire wedstrijd. Inter zette de meeste druk, maar Il Grifone was het gevaarlijkst.
Man van de wedstrijd was toch wel Perin weer. Wat een geweldige reflexen heeft die jongen! Veld maakte het spel zo onvoorspelbaar als wat, de bal plofte ik weet niet hoe vaak plots vlak voor zijn 5 meter gebied en altijd was hij er als eerste bij. Daarnaast had een aantal voortreffelijke reddingen in huis. Overigens heb ik ook lopen genieten van Fetfatzidis. Zelfs op een modderveld als dit wist hij zijn geweldige balcontrole te vertonen. Genot om die jongen te zien voetballen

Vraag me af hoe geduldig Thorir is. Kan me niet voorstellen dat Mazzarri nog langer zal aanblijven als de resultaten zo slecht blijven. Heb laatst voor de grap gezegd dat zelfs Milan nog boven Inter zou gaan eindigen, maar als Inter zo doorgaat kan dat ook nog eens werkelijkheid worden.

19 januari 2014 om 17:05

Leek meer op een wedstrijdje waterpolo dan op voetbal op sommige delen van het veld. Verder heb ik ook genoten van perin en fetfatzidis, maar ook de verdediging met marchese-de maio-antonini stond zeer goed! Verder ook een verdiende overwinning voor genoa, al had inter ook enkele zeer góede kansen.

19 januari 2014 om 17:12

Die drie achterin vormden inderdaad een goed blok. Zoals je zelf al aangaf in het topic was het ook nog eens een geïmproviseerde verdediging met maar één echte centrale verdediger. Gasperini heeft goed voor elkaar met het team. Qua keuzemogelijkheden heeft hij overigens ook niet veel te klagen, iedere positie is toch wel goed dubbel bezet. Achterin lijkt het kwalitatief wat minder qua individuen, maar als collectief staat het er toch één of andere manier vaak wel goed, net als vandaag.

19 januari 2014 om 17:23

Ik las dat burdisso of cannavaro mogelijke aanwinsten zijn achterin. Zeker nu portanova en gamberini geblesseerd zijn, is een nieuwe cv wel nodig. Ook nu manfredini verkocht is aan sassuolo. De maio moet trouwens niet verkocht worden, gezien zijn góede prestaties de laatste tijd. Misschien zit er zelfs wel een basisplaats in!

Aangezien de Serie A liefhebbers graag de talenten in de gaten houden wil ik wel even een verslag van 2 tallentvolle teams posten namelijk Sassuolo - Torino (0-2)

Aan het begin van de wedstrijd regende het hele veld al vol, na ongeveer 10 minuten lagen er al plassen water en leek het op een modderpoel, dit bleef de hele wedstrijd doorgaan. Alleen de flanken waren nog redelijk bespeelbaar. Na 10 minuten kwam ik er ook achter dat de scheidsrechter vooral voor Torino floot. Na ongeveer 25 minuten maakt Sassuolo een slippertje achterin, de bal bleef hangen en Immobile maakte hier prima gebruik van, sprinte naar het doel en passeerde Pegolo met een goede bal 'over' hem heen. Immobile was deze match ook de slimste speler, maakte optimaal gebruik van ballen die in het water bleven hangen en zette op de juiste momenten druk. Het combinatiespel van Sassuolo kwam niet goed uit de verf door het drassige veld. Torino speelde zoals gewoonlijk 9 van de 10 ballen op Cerci maar Longhi had Cerci bijna de hele wedstrijd in de pocket. Hij was voor mij dus ook de beste man bij Sassuolo, gevolgd door Antei de rechtsback die ook prima speelde. De kansen in de eerste helft waren wisselend, maar Sassuolo had toch de overhand.

De 2e helft had Sassuolo weer het meeste balbezit, Kurtic werd rond de 50ste minuut gewisseld hij speelde helemaal niet goed en leed veel balverlies. Farias kwam erin en speelde een stuk beter. Sassuolo kwam vaak bij het goal maar durfde niet te schieten. Alleen Berardi had een paar aardige schoten maar die gingen over of naast. Maar Torino had toch echt de grootste kansen. Zo plaatste Cerci een goed schot die werd gekeerd door Pegolo, maar tevergeefs schoot Brighi de rebound erin. Verder schoot Immobile nog een keer net voorlangs en hield Pegolo nog een aantal ballen. Beide ploegen konden er meer uit halen als het veld beter was, elke counter werd gestopt door de plassen op het veld.
Beste spelers:
- Longhi
- Antei
- Pegolo
- Chibsah (zette veel druk)
- Glik (veel ballen onderschept)
- Immobilie (slimste speler op het veld)

Stel gerust vragen over bepaalde spelers of whatever!

19 januari 2014 om 17:10

Opvallend dat kurtic zo slecht was, speelde tegen Milan nog de wedstijd van z'n leven. Pegolo is trouwens echt een onderschatte keeper, zou bij een club als torino of udinese echt niet misstaan hoor. Zeker als je ziet hoe brkic weer aan het blunderen was vanmiddag tegen lazio.

19 januari 2014 om 17:15

Kurtic leed vooral veel balverlies slechte passes etc. Terwijl hij samen met Berardi toch wel de belangrijkste man is van Sassuolo. Brkic is inderdaad erg matig, laatste 2 wedstrijden stond Keleva erin die is pas slecht joh. Echt een lachertje is hij. Ik ben ook wel fan van Pegolo, het gene wat mij altijd opvalt is dat hij heel snel naar de grond duikt, waardoor hij snel de hoeken onderin kan pakken.

19 januari 2014 om 17:28

Die kelava is inderdaad helemaal om te huilen, haha. Ongelooflijk, hebben ze tweebbuitenlandse keepers, kunnen ze er beide niks van. Haal dan gewoon iemand als pegolo of puggioni. Waarschijnlijk zullen die kelava en brkic gehaalt zijn met het doel ze weer met dikke winst te verkopen. Veels te veel buitenlanders ook bij Udinese, eigenlijk dragen die niks bij aan het Italiaans voetbal. In Europa bakken ze er niks van, en Italiaanse talenten leiden ze ook al niet op.

19 januari 2014 om 17:48

Tjah, de Udinese formule he. Spelers voor nauwelijks wat geld inkopen, ze in de etalage zetten en ze vervolgens voor flink wat geld verpatsen. Die Di Natale zal onderhand ik weet niet hoeveel spelers zien komen en gaan in zijn loopbaan bij Udinese.
Het is nogal een formule waar je je identiteit mee weggooit naar mijn mening, maar het is wel waar het Udinese van Pozzo mee groot is geworden. Kan alleen FC Porto die op gelijke hoogte of hogere hoogte zit qua de grootte van het handelshuis. Maar je ziet ook nu dat het een achterhaald model begint te worden. Rijke ploegen beginnen ook steeds vaker te vissen in de vijver van Udinese in Zuid-Amerika en kunnen ook nog eens veel meer bieden. In plaats van investeren in een beter scouting systeem zouden ze inderdaad eens moeten nadenken over hun eigen jeugd.

19 januari 2014 om 17:55

Wat verwacht je van Immobile? Gaat hij de Europese top halen? Hij is toch (deels) eigendom van Juventus?

19 januari 2014 om 20:01

Of hij de Europese top gaat halen durf ik niet te zeggen. Maar er zit genoeg potentie in. Hij doet mij een beetje denken aan oud-Italiaanse spitsen. Slim spelen, randje buitenspel staan, op het juiste moment druk zetten en op de juiste positie staan. Hij viel de hele wedstrijd niet op en kwam er een paar keer gevaarlijk uit.

Inter speelde weer slecht. Het veld was ook slecht maar inter moet t niet als excuus gebruiken. Mazzarri moet die spelers even nuttig maken. Na 20 jaar weer verloren van genoa. Die reeks is nu afgelopen. Palacio had sws 1/2 keer moeten scoren of afgeven op milito in de 1e helft. Over 2 weken naar juve. Als we zo spelen wordt t minimaal 4-0

Verdiende overwinning voor genoa, al had inter ook wel góede kansen. Inter is thuis al niet geweldig, maar uit is het helemaal om te huilen. Tijd om aankopen te doen voor thorir, want nu komen ploegen als torino en Parma ook steeds dichterbij. Die Juan Jezus speelde ook verschrikkelijk zwak zeg, fetfatzidis draaide hem helemaal dol.

Bologna was in de 1ste helft heer en meester.
De wedstrijd kantelde toen Hamsik erin kwam en Napoli bij de hand nam.
Na de rode kaart van Kone, had Napoli de derde goal moeten maken.
Napoli koos om onnodig rond te tikken en gaf corners weg.
Uiteindelijk maakt Bologna uit 1 van die gevaarlijke corners de gelijkmaker terwijl ze in de 2de helft de controle op het spel verloren plus met een man minder speelden.
Het is de schuld van Napoli zelf dat ze Bologna in leven hielden.
Jammer, maar het gat met Roma en Juve wordt maar groter.

Fiorentina heeft 3-0 gewonnen waarvan 2 goals van Matri en 1 assist. Een Fiorentina fan die dat kan verklaren?

19 januari 2014 om 17:27

Rossi wie? Haha!

Matri heeft wel talent hoor, het zit hem alleen niet bijster goed tussen de oren denk ik, is ook meer bezig met zijn uiterlijk en modellenwerk dan zijn profcarrière. Als je op espn zijn statistieken erbij haalt zie je dat hij nagenoeg elk jaar 1op2 loopt, ik denk dat met een ietwat andere mentaliteit Matri veel verder had kunnen komen, zelfs nu heeft hij nog een verdienstelijke carrière met CL wedstrijden en een titel op zijn palmares.

19 januari 2014 om 17:36

Inderdaad, op zich maakt hij Zen goals wel hoor ma mentaliteit is vaak belangrijker dan talent

1 : Match had nooit gespeeld mogen worden op dit veld.
2 : Inter = dood.

Ik en alle inter supporters zijn het kotsbeu. Thohir flikker op naar Indonesie en neem die lullen die zich inter spelers durven noemen met je mee, ik heb het over Guarin, Kuzmanovic, Chivu, Jonathan, Rolando....

Ik ga die top100 gelijk geven waarom hij niet meer kijkt naar deze waardeloze voddemannen. Voor alle Inter spelers --> Vaffanculo. Ik ben het beu hoe mijn club ten onder gaat. 4 jaar geleden een topclub die de CL won, nu niks meer dan een middenmoter met een oliedomme pinda die zich 'president' mag noemen en waardeloze spelers. EL kunnen we ook vergeten, met deze boeren geraak je er niet.

Alle concurrentie blijft het maar goed doen. Roma, Juve, Napoli, Fiorentina. En ik durf te wedden op veel geld dat Parma, Lazio, Hellas en Milan nog boven deze amateurs van Inter gaan eindigen. Wij de supporters zijn het beu. Ik kijk geen Inter meer tot dat er iets veranderd. Ik ben al die teleurstellingen beu de laatste jaren. Ik heb slechte jaren beleefd met Inter maar de laatste 3 zijn het echt veruit het toppunt van hoe slecht je wel niet kan zijn.

Inter = dood. Forza Inter

19 januari 2014 om 17:46

Waar is het Inter gebleven dat 4 seizoenen geleden de CL won. Thohir flikker tog op man, hij dat beloofde dat er een X aantal topspelers naar Inter ging komen om zo nog een gooi te doen naar de CL plaatsen maar ondertussen ziet dat Inter een zinkend schip is dat nog gaat ingehaald worden door Milan. Europees zit er ook niet meer in dit seizoen. En wanneer worden dat hoopje Inter onwaardige spelers vertrekken(kuzmanovic,chivu,jonathan etc). De spelers dat ik heb genoemd zijn het niet eens waard om het Inter shirt te mogen aanzien!
Maar tog Forza Inter PER Sempre!!!!

iedere week hetzelfde liedje

blijf maar geen versterkingen halen dan gaan we nog degraderen.

Zo verder doen beste inter

20 januari 2014 om 14:49

Slecht nieuws inters waardeloze technische straf is wakker en ze zijn bezig met een transfer guarin naar juve voor vucinic plus wat geld

20 januari 2014 om 14:51

Beter nieuws is dat d'ambrosio zn medische keuring schijnt te hebben

Genoa doet het wel goed dit seizoen, ben benieuwd naar de derby over een aantal weken, aangezien Sampdoria ook aardig in vorm begint te komen zie ik een zege voor Samp wel zitten.

Fiorentina trouwens ook weer heerlijk gespeeld van wat ik er van gezien heb, zie ze nog op plek 3 eindigen als ze zo doorgaan, mooi elftal hebben ze.

Botta speelde slechts 16 minuten bij Livorno in een half seizoen. Terwijl Inter die jongen inbrengt om het verschil te maken. Tekenend voor de matige selectie die Inter momenteel heeft. Thohir moet nú actie ondernemen, wachten tot de zomer heeft geen zin.

Hoe ver kunnen Inter en Milan nog zakken. Wat een zooitje middelmatige spelers. Ze moeten beiden heel wat investeren willen ze nog wat presteren.

Mazzari out! Edgar Davids in!

Een goede zaak voor mijn club dat zowel Napoli als Internazionale puntverlies lijden in de strijd om de CL-plaatsen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren