Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-spelers PSV en FC Twente dragen bij aan daverende verrassing

Laatste update:

Het Oostenrijkse Wolfsberger AC heeft donderdagavond voor een daverende verrassing gezorgd in de Europa League. Op bezoek bij Borussia Mönchengladbach boekte het team van Gerhard Struber een 0-4 overwinning, mede door een doelpunt van voormalig PSV'er Marcel Ritzmaier en twee assists van ex-FC Twente-middenvelder Michael Liendl.

Mönchengladbach was op papier favoriet, maar daar was in de praktijk weinig van te merken in het Borussia-Park. Na een kleine dertien minuten bracht Romano Schmid de bal vanaf de rechterflank voor het doel en Shon Weissman kreeg zijn voet er nog net tegenaan: 0-1. De tweede Oostenrijkse treffer kwam na een halfuur op naam van middenvelder Mario Leitgeb, die van dichtbij raak kopte na een indraaiende vrije trap van Liendl. Een andere voormalig Eredivisionist, Ritzmaier, bepaalde de ruststand op 0-3.

De ex-speler van PSV trok vanaf de linkerflank het strafschopgebied in, hield zich staande onder druk van twee verdedigers en vond in twee instanties de korte hoek. Het werd in de tweede helft nog erger voor Mönchengladbach. Na 68 minuten legde Liendl aan voor een indraaiende corner, die aan iedereen voorbij leek te gaan. Bij de tweede paal stond Leitgeb uiteindelijk echter volledig vrij om zijn tweede doelpunt van de avond binnen te prikken. Wolfsberger gaat samen met AS Roma, dat met 4-0 won van Medipol Basaksehir, aan de leiding in Groep J.

Overleeft Wolfsberger AC de groepsfase, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff wat een uitslag voor Wolsfsberger. Het vrouwtje thuis ook weer blij. En ik haar maar vertellen dat ze hooguit 3 punten zouden pakken

Zo.. En ik denken dat Feyenoord het slecht heeft gedaan. Zo zie je maar, het kan altijd slechter.

Wolfsberger is oostenrijks en niet duits.

Ritzmaier, dat ik die naam nog ooit zou lezen.

20 september 2019 om 01:49

Ik hoop niet dat we hem tegenkomen. Die schopt al onze spelers tot gort.

20 september 2019 om 02:01

Ik vond dat altijd wel een redelijk goede speler eigenlijk. Heb wel een beetje het idee dat ik daar alleen in sta

Slecht voor het Nederlands voetbal

19 september 2019 om 23:22

Oostenrijk zijn we nu ff kwijt en Oekraine (nr 9, drie vaste plekken) is dichtbij. Dit seizoen moet het gebeuren!

Liendl die schittert in Europa. Bij Twente was het echt niks meer. Te traag in lopen en handelen, alles breed en terug. De grootste amateur bij Twente en hij moest de ervaring brengen ^^. Zie je maar hoe een speler zich kan herpakken als ze de juiste mentaliteit hebben.ondanks de 0-4 nederlaag verwacht dat Gladbach tweede wordt achter AS Roma.

Wat een schande voor het Duitse voetbal. Gladbach a.u.b. terugzetten naar de derde Bundesliga.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren