Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-PSV'er schenkt Panathinaikos Griekse beker met hattrick

Laatste update:
/

Panathinaikos heeft voor het eerst sinds 2010 de nationale beker opgeëist. Trifilara was zaterdagavond in het Olympisch Stadion van Athene met 1-4 te sterk voor PAOK Saloniki. Marcus Berg groeide met een hattrick uit tot de man van de wedstrijd. David Mendes da Silva en Danny Hoesen kwamen in tegenstelling tot Hedwiges Maduro wél in actie.

Berg slaagde niet bij Hamburger SV en PSV, maar heeft in Griekenland zijn draai gevonden. De Zweed was in de competitie goed voor 15 doelpunten en 8 assists in 29 wedstrijden en vond zaterdag al na een kwartier spelen het net. De bal bleef bij een hoekschop liggen en Berg haalde succesvol uit: 0-1. De voorsprong was verdiend en Panathinaikos kreeg goede kansen om de score uit te breiden. Na het halfuur werd PAOK beter en raakte het via Dimitrios Salpingidis de paal.

/

In de eerste tien minuten na rust nam Panathinaikos afstand van PAOK: Berg schoot de 0-2 tegen de touwen en Nikolaos Karelis kopte een hoekschop binnen. Via een benutte strafschop van Zvonimir Vukic deed de voormalige werkgever van Huub Stevens nog wat terug, maar Berg completeerde nog zijn hattrick. Panathinaikos, dat in de Super League drie punten onder PAOK eindigde, won voor de achttiende keer in de clubhistorie de beker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Ajax was zou ik Maduro eens heel snel gaan ophalen. Kijkt mij weer eens heerlijk: Blind op de VML en Maduro op de VMR en weer eens een 10. Daar zou ik dan Klaassen posteren. En misschien wel Van der Vaart.

OT: Berg toch zijn draai gevonden? Toch bizar hoe ver die jongen was afgegleden.

26 april 2014 om 21:10

Kom op zeg. Een jongen die bij Sevilla, Valencia en nu met alle respect PAOK enorm is geflopt moet een aanwinst voor Ajax zijn? Dan ben je als club echt diep gezonken.

26 april 2014 om 22:14

Bij Valencia speelde hij echt de pannen van het dak anders. Echter werd hij slachtoffer van politieke spelletje. Die jongen kan echt wel ballen hoor.

26 april 2014 om 22:42

Maduro heeft overgewicht en neemt daarom naar mijn mening zijn verantwoordelijkheid niet. Bovendien heeft hij zoals Roda_jc ook al aangeeft al jaren niet meer naar behoren gepresteerd (op basis van zijn kwaliteiten). Jammer, maar helaas weer een gevalletje dat de mentaliteit geen recht doet aan zijn voetballende kwaliteiten.

26 april 2014 om 21:11

Ajax gaat zolang de huidige staf er zit denk ik niet meer terug naar een 4-3-3 met de punt naar voren. Ze zijn hier van afgestapt, omdat ze vinden dat een enkele aanvallende middenvelder makkelijk uit te schakelen is en je daardoor minder aanvallende impulsen hebt. Door met de punt naar achteren te spelen, heb je altijd 1 aanvallende middenvelder vrijlopen die de voorhoede kan ondersteunen. Als Maduro weer terugkeert bij Ajax (wat mij niet echt reeel lijkt), is dat denk ik alleen als RCV

27 april 2014 om 09:51

Je vergeet het belangrijkste: met de punt naar achter maak je meer driekhoekjes, waardoor je de bal makkelijker kwijt kan.

26 april 2014 om 21:11

wat moet ajax nu weer met een wisselspeler van paok

@vz ex-groninger lijkt me toch een betere verwijzing. Hij is eigendom geweest van fc Groningen en niet van psv, heeft langer en meer gespeeld bij Fc Groningen en was bij fc Groningen het meest succesvol.

26 april 2014 om 21:42

Alles draait om hits, en een ex-PSV speler wekt extra aandacht dan Groningen.... en technisch gezien klopt het wel, Groningen is qua duur misschien passender maar goed ik begrijp je ;-)

Lopen sowieso wat Ex eredivisie spelers rond bij die clubs (speelden neit per se allemaal) maar een Hoessen, Maduro, Martens, Pranjic, Berg, Mendes etc.

Zou een zwaar afgezakt Panathinaikos echt zoveel meer betalen dan een (sub) top Nederland?

Ik zag op twitter hoe 300 bussen vol met Paok supporters de reis van 500 kilometer aflegden naar Athene. Dat was een indrukwekkende foto, maar die fans zullen hevig teleurgesteld zijn nu. Leuk voor Pana dat ze weer eens een beker mogen optillen.

26 april 2014 om 23:28

Ja heerlijk die dachten dat ze zeker zouden winnen nu zijn ze met de staart tussen hun benen vertrokken !!

Vz. Hoesen heeft niet gespeeld vandaag

We hebben Paok gebroken !!! Heerlijk dit een volledig nieuwe en jonge ploeg complimenten aan anastasiou !!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren