Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Esbjerg wijst Nederlandse aanvaller de deur: ‘Een contract heeft geen zin’

Laatste update:

Genaro Snijders gaat het voetbalgeluk niet vinden in Denemarken. Althans, niet bij Esbjerg: daar was hij de afgelopen week op proef, maar na diverse trainingen heeft de club besloten hem niet aan te nemen. Snijders heeft onvoldoende indruk gemaakt op de technische staf en moet zodoende verder zoeken. Zijn contract bij Willem II liep vorige maand ten einde.

/

De 23-jarige aanvaller meldde zich in Denemarken, in de hoop daar een verbintenis in de wacht te slepen. Assistent-trainer Lungi Sörensen sprak aanvankelijk positief over Snijders, maar Esbjerg heeft er nu toch voor gekozen hem weer te laten gaan. De club wilde hem aan het werk zien om te kijken of hij Arnor Smárason kon opvolgen. “Maar we hebben hem naar huis gestuurd”, zegt hoofdtrainer Niels Frederiksen.

“Hij heeft zijn best gedaan, was oké, maar we zagen dat hij niet iets extra’s bijdroeg in vergelijking met de spelers die we hier al hebben. Een contract in elkaar zetten heeft dan geen zin. We staan verder ook niet onder druk, we hebben nog wel andere opties. We zullen nog spelers halen. Misschien niet vandaag of morgen, maar wel een keer”, zegt Frederiksen. Hij trok Mick van Buren van Excelsior al wél aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor de Eredivise een te matige speler, die Snijders. Voor Jupiler League clubs in de top 8 kan hij nog wel van waarde zijn. Zelfs Esbjerg is hem te hoog gegrepen..

Ben benieuwd waar en of hij nog ergens op niveau aan een contract kan komen, voor de JL een goede speler maar daar zal hij denk ik een te hoog salaris voor willen.

Gelukkig. Ik vind Denemarken een heerlijke competitie en dan moeten ze niet de afdankertjes van de Eredivisie halen, want dan zou de hele Deense competitie een stuk minder worden! Hopelijk vindt Genaro wel een club hoor, wellicht België of tweede niveau Duitsland ( of derde )

Ik vrees dat hij niet zoveel te willen heeft...

Vond hem altijd wel een leuke speler van willem ll maar kwam idd een maatja te kort. Misschien een club als telstar/eindhoven/den bosch wat voor hem

Hij was ok, maar voegde niks toe ten opzichte van de spelers die ze al hadden?
Geen idee wat ze hebben verwacht van een speler die bij Willem II zijn contract niet verlengt ziet.

Dit was toch ooit een aanstromend talent bij Vitesse maar zie wat er van terecht komt....waar is het fout gegaan?

22 juli 2013 om 15:28

Mentaliteit en inzet is bij hem volgens mij 0,000%. Hij loopt er bij alsof hij een speler van wereldklasse is maar het enigste waar je hem echt voor kan gebruiken is de laatste tien minuten als de verdedigers vermoeid zijn verassen met zijn snelheid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren