Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag staat op en loopt weg van persconferentie na ongewenste vraag

Laatste update:

Erik ten Hag is zaterdagavond weggelopen op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Bournemouth (2-2). De oefenmeester van Manchester United werd gevraagd of hij bang was dat het het slechtste seizoen in de historie van de club zou worden. Daar wilde Ten Hag niet op reageren, waarna hij geïrriteerd de perszaal verliet.

Manchester United verspeelde voor de vierde keer op rij punten in de competitie. Op bezoek bij Bournemouth kwam het twee keer op achterstand, door doelpunten Dominic Solanke en Justin Kluivert, maar werd het tot twee keer toe gered door Bruno Fernandes.

Na afloop van de wedstrijd vond er een persconferentie plaats, waarin Ten Hag werd gevraagd naar de positie op de ranglijst van zijn club. Manchester United staat momenteel op de zevende plaats in de Premier League, een evenaring van de slechtste finishpositie ooit van The Reds.

Op de vraag of het de slechtste finishpositie van Manchester United ooit zou worden, wilde Ten Hag niet reageren. “No comment”, was alles wat de 54-jarige Haaksberger te zeggen had. Meteen daarna verdween hij uit de perszaal. Het is nog onduidelijk of Manchester United na dit seizoen verder gaat met Ten Hag als hoofdcoach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij wilde al op staan voor de vraag gesteld werd lijkt het. Verder wel een zwaktebod om daar niet op te reageren.

Beetje kinderachtig natuurlijk. Je weet dat je deze vragen gaat krijgen als het slecht gaat. Zeg gewoon dat zou kunnen, maar ik geloof erin dat het nog goed komt.

Toch geen hele gekke vraag?

13 april 2024 om 22:22

Is gewoon een kinderachtige vraag van een reporter die geen beurt kreeg terwijl de persconferentie al ten einde was en mensen al opstonden. Maar dat begin is weggeknipt

14 april 2024 om 08:06

hij is gewoon zwaar incompetent, als je als Nederlander zo slecht Engels kan, dan is het ook niet veel, is gewoon hilarisch als je hem hoort praten

14 april 2024 om 08:14

Hij stelt de vraag en als de vraag gesteld is loopt Ten Hag pas weg. Had prima antwoord kunnen geven.

13 april 2024 om 22:57

ManU is toch wel eens veel lager geeindigd dan rond 7e plek?

13 april 2024 om 23:10

Niet in de laatste 30 jaar, sinds het premier league heet is de laagste plek 7e

13 april 2024 om 23:14

@achmedn - Dat was nog in de First Division.

13 april 2024 om 23:32

Natuurlijk ze hebben immers niet altijd op het hoogste niveau gespeeld.

Ben benieuwd of de Garnacho “rel” iets groots gaat worden

13 april 2024 om 22:23

Wat houdt die in?

13 april 2024 om 22:28

Heeft 2 tweets geliked.

Tweet 1:
Garnacho has been one of our best players this season. Poor first half but taking him off at half time and holding him up as the problem is a joke. Many have done much worse week in week out and are still out there

Tweet 2:
Ten Hag subtly blaming Garnacho in the post match press conference...not a good look throwing a 19 year old under the bus who has actually delivered for you this season. But then again he's clearly scared of upsetting the bigger earners

13 april 2024 om 22:31

Garnacho is allemaal tweets aan het liken over Ten Hag en zichzelf..

Die is weg volgend seizoen.

Hahah het blijft een ongemakkelijke gast

Toch geen gekke vraag. United speelt al het hele seizoen dramatisch en kunnen zelfs 8e staan als Chelsea hun inhaalwedstrijden allebei wint. Gewoon slecht wat United dit seizoen laat zien en dat tegen ploegen zoals Bournemouth. Denk dat Ten Hag na dit seizoen sowieso zijn biezen kan pakken. Het werkt gewoon niet meer en ook Garnacho is inmiddels klaar met hem. Klik is er gewoon niet meer.

14 april 2024 om 11:30

Als Chelsea fan kan ik wel zeggen dat het een wonder zou zijn moest Chelsea die beide wedstrijden winnen.

Goed knipwerk. De persvoorlichter zegt net voordat het filmpje start OK, en de meeste journalisten staan op omdat het einde persconferentie is. Ten Hag wil ook opstaan. Een reporter gooit er nog een vraag in en krijgt geen antwoord. Dat is niet plotseling. Triest dat een betrouwbare journalist als Fabrizio niet het volledige filmpje laat zien.

13 april 2024 om 22:41

Fabrizio wordt ook gewoon betaald, die is er binnen 2 seconden bij zodra er een bepaalde speler gewisseld wordt of als United punten verliest, erg opzichtig.

Staan momenteel 7e met net zoveel verliespunten als Chelsea wat 9e staat.

13 april 2024 om 22:52

Wat wil je daarmee zeggen?

Het lijkt er toch veel meer op, dat hij al wilde opstaan. Voordat deze vraag gesteld werd en hij geeft ook nog eens antwoord op de vraag.

Hij kon ook gwn weer zeggen komt door ronaldo

Ik vraag mij af of hij het nog mentaal aan kan, je ziet hem al twijfelen om op te staan voordat de vraag gesteld wordt. De druk bij ManU zal vast immens zijn, Erik kan het volgens mij niet aan. Zou voor beide kanten mooi zijn als hij terug gaat naar Ajax

Die man is toch klaar in Manchester? Kijk naar de uitgaves en wat ze laten zien. Merkwaardig dat hij maanden geleden niet al is ontslagen.

Wat een onzin weer, Man United is meermaals lager dan de 7e plaats geëindigd. Dat het toen geen premier league genoemd werd maakt natuurlijk niet uit. Is allemaal stemming makerij.

14 april 2024 om 08:13

De journalist zegt duidelijke de slechtste PL eindklassering. Is best wel relevant want die kans dat het gaat gebeuren is vrij groot.

Ten Hag heeft 1 groot probleem! Als je als trainer een groter ego hebt als dat van je selectie, dat werk gewoon niet. Een voetballer, of het nu een prof is of iemand uit de laagste diviesie, heeft een ego. Als je trainer een groter ego heeft als zijn selectie. Dan heb je een probleem. En dat is wat Ten Hag heeft, een (veel) te groot ego. Wat maakt dat je niet geschikt bent om de absolute top te kunnen coachen.

Verwacht niet dat hij volgend seizoen de trainer is . ( 1e ronde championsleaque uitgeschakeld in een makkelijke poul en om de competitie te laag staan . Heeft heel veel wedstrijden pech dit seizoen met de vele blessures maar heeft daarnaast ook te veel verkeerde spelers gehaald wat je hem dan wel weer kan aanrekenen. Vind hem wel bij de premier leaque passen en totaal niet bij de Spaanse of Italiaanse competitie. Hoop iig dat hij nog mag blijven maar denk en verwacht het niet .

T is tijd dat ten Hag lekker weggaat en het NL elftal gaat coachen na het EK.

In dit wespennest is geen eer te behalen en met dit team ben je simpelweg gewoon niet beter dan een Arsenal, Liverpool, Man City en Tottenham.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren