Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag krijgt bizar laag cijfer na nieuwe verliespartij Manchester United

Laatste update:

Erik ten Hag is verantwoordelijk voor de nederlaag van Manchester United op bezoek bij Newcastle United (1-0), zo oordeelt Manchester Evening News. De 53-jarige manager uit Haaksbergen krijgt een 2 van de regionale krant. Volgens journalist Samuel Luckhurst startte Ten Hag met een ‘vreemde’ basiself en duurde het te lang voor de Nederlander ingreep.

De cijfers van Manchester Evening News worden altijd beargumenteerd met een korte tekst. Ten Hag moet het daarbij ontgelden. “Koos voor een vreemd elftal en sloeg de plank volledig mis met het omvormen van de verdediging en het kiezen voor Martial en Rashford. Het duurde te lang voordat hij wijzigingen aanbracht en toen hij dat deed stond Newcastle voor.”

Ten Hag voerde na het 3-3 gelijkspel met Galatasaray afgelopen woensdag liefst vier wissels door bij United. Voorin moesten Rasmus Højlund en Antony pas op de plaats maken, daar de Nederlandse manager de voorkeur gaf aan Anthony Martial en Marcus Rashford. Op het middenveld keerde Kobbie Mainoo terug in de basis ten koste van Huizenaar Sofyan Amrabat.

Achterin werd Victor Lindelöf vervangen door Diogo Dalot, waardoor Luke Shaw als centrumverdediger aantrad. Voormalig Ajacied André Onana stond na zijn dramatische optreden in Istanbul ‘gewoon’ onder de lat bij United, maar kon de zesde nederlaag van dit Premier League-seizoen niet voorkomen.

Onana wordt door Manchester Evening News afgerekend op zijn uittrappen. De sluitpost krijgt een 4 voor zijn optreden op St James' Park, waar hij het mikpunt was van spreekkoren over zijn teleurstellende prestaties. Voormalig Eredivisionisten Antony en Sofyan Amrabat krijgen respectievelijk een 6 en een 5.

Daarmee behoort Antony tot het trio dat de hoogste cijfers krijgt toebedeeld, daar ook Shaw en invaller Sergio Reguilón een nipte voldoende krijgen. Rashford en Martial komen er minder goed vanaf en zijn de spelers met de laagste cijfers. Net als Ten Hag krijgt het duo een 2 van de kritische krant.

Het gedrag van Martial jegens Ten Hag wordt daarbij uitgelicht. “Besteedde de meeste energie aan het uitschelden van zijn manager. Hij had nooit mogen beginnen en leek in de rust te worden verwijderd toen Rasmus Højlund zich opwarmde, maar hij bleef staan. Ging er uiteindelijk toch af.”

Gaat Ten Hag dit seizoen afmaken bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mensen worden geslepen in Engeland , nog 3 weken tot de kerst …..

3 december 2023 om 00:49

Vandaar dat die Engelsen punthoofden hebben

Het was te verwachten dat EtH hierop aangekeken wordt - en terecht ook grotendeels.

Maar als ik dan zie wat er in het veld staat; veel middelbaar op een paar spelers na. Het is aan Shaw, Maguire en Newcastle zelf te danken dat ManU hier minimaal verliest. Aanvallend niets in te brengen, compleet kansloos. Die Martial had allang weg moeten zijn bij United, maar blijft al jaren kans na kans krijgen.

EtH mag zeker aangekeken worden, maar verwacht geen wonderen van het grootste deel van het spelersmateriaal.

2 december 2023 om 23:56

ETH is ook voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het 'materiaal'.

3 december 2023 om 05:21

Dat valt volgens mij wel mee. De spelers die onder Ten Hag zijn gehaald en veel spelen, dat zijn er niet zo heel veel. Onana, Bayindir (2e keeper), Martinez, Malacia, Requilon (duidelijk als backup), Evans (duidelijk als backup), Amrabat, Mount, Eriksen, Casemiro, Hojlund en Antony. Veel van die namen hadden zich al bewezen op het niveau dat United nastreeft of zijn als breedte versterking gehaald.

3 december 2023 om 10:27

Voor bijna 500 miljoen euro spelers halen en zeggen dat het wel meevalt wat hij gehaald heeft. Teveel middelmaat gekocht en daar is hij zeker ook wel verantwoordelijk voor.

3 december 2023 om 10:43

Volgens mij speelde alleen Onana gisteren waar ETH verantwoordelijk voor was, de rest was gewoon hetzelfde materiaal die er al jaren staan

3 december 2023 om 10:47

Hij is grotendeels verantwoordelijk voor het aankoopbeleid geweest. Dan had hij betere spelers voor dat geld moeten halen die hij wel kan opstellen.

een half miljard uitgeven voor wat reserves en breedteaankopen is denk ik niet wat ze verwachtten bij zijn aanstelling.

3 december 2023 om 10:51

Antony en Hojlund vielen ook in. 175 miljoen….

3 december 2023 om 10:54

Ja omdat zijn aankoop van 100 miljoen niet voldoet en daarom op de bank zit.

3 december 2023 om 11:36

@logix, Zegt genoeg dat hij Mctominay en Maguire nog gebruikt terwijl die al jaren niet goed genoeg zijn. Dat betekent dus dat zijn aankopen zoals Amrabat nog slechter zijn.

2 december 2023 om 23:56

Staat er een minder elftal dan Newcastle? Ik denk het niet. Alleen zit er bij hen een idee achter.

3 december 2023 om 00:23

@lierse1997 - Deels eens, maar er zit ook balans in de groep. De spelers bevorderen de manier van spelen. Bij United is dat absoluut niet het geval. Het is gewoon heel lastig om deze selectie te laten renderen. Dan kijk je eigenlijk al snel naar een 5-3-2 opstelling. Dat staat sowieso al haaks op de manier waarop Ten Hag eigenlijk speelt.

Daarnaast heb ik ook wel de indruk dat de selectie van United op papier beter is dan in werkelijkheid. Sommige namen ogen leuk vanwege prestaties van jaren geleden, maar zijn inmiddels bijvoorbeeld niet beter dan bijvoorbeeld de wat onbekendere namen van Newcastle United.

Ik denk wel dat er coaches zijn die er op korte termijn meer uit weten te persen, maar over de wat langere termijn verwacht ik eigenlijk dat bijna iedere coach weer in een dip als deze terechtkomt, met veel blessureleed of zonder. Het probleem zit een stuk dieper dan de coach. Dat neemt overigens niet weg dat Ten Hag zeker zaken te verwijten vallen.

3 december 2023 om 00:29

Howe had 1 transferperiode nodig om die selectie naar zijn hand te zetten. Geen smoesjes.

3 december 2023 om 00:35

@lierse1997 - Howe heeft echter mensen achter zich die snappen wat hij wil en andersom. United heeft totaal geen technisch apparaat en een coach die daar simpelweg de capaciteiten niet voor heeft. Dat zijn geen smoesjes, want ik ontken ook nergens dat Ten Hag niet rendeert.

Het probleem zit alleen wel heel wat dieper dan enkel de coach. Dat is simpelweg niet te ontkennen na de afgelopen 10 jaar waarin we continu hetzelfde te zien krijgen. Die club is van binnen gewoon verrot en geen coach ter wereld gaat dat langer dan een seizoen compenseren.

3 december 2023 om 00:46

Een trainer kan daar wel gewoon een leidende rol in nemen. Bij Newcastle stond er ook niks.

Natuurlijk heeft Man U problemen, maar het is duidelijk dat Ten Hag niet de man is die die gaat oplossen. Op de mat leggen wat Howe momenteel doet bij Newcastle moet het minimum zijn. En die doet het ook nog met oud Newcastle materiaal, maar dan met gerichte aankopen. Er zijn veel problemen, maar een coach die een team niet kan laten voetballen is er 1 van de voornaamste van.

3 december 2023 om 00:56

Maar als dat allemaal zo makkelijk was, hadden z'n voorgangers het ook wel gedaan en zagen we niet telkens hetzelfde patroon. De omstandigheden zijn niet met elkaar te vergelijken en de clubs ook niet. Als we vanuit jouw logica zouden redeneren, kun je heel veel trainers affikken.

Nogmaals is het duidelijk dat Ten Hag het ook allemaal niet meer weet en een ontslag zou ook niet onterecht zijn, maar telkens Howe als voorbeeld nemen is me ook veel te simpel. Dan kun je net zo goed stellen dat de coach van Go Ahead maar Ajax-trainer moet worden bij wijze van spreken. We hebben bij Steijn gezien hoe zo'n verschil in clubs uit kan pakken voor een coach (bij Ten Hag ook overigens).

3 december 2023 om 01:17

Howe is gewoon het voorbeeld dat ik aanhaal omdat ze er beiden ongeveer even lang zitten, beiden een stevig budget voor handen hebben (Ten Hag een veel groter natuurlijk), beiden bij een club in problemen terecht kwamen (Ten Hag opnieuw in een betere situatie trouwens) en beiden hebben dit seizoen te maken met veel blessures.

Natuurlijk is de druk bij Newcastle lager, maar dat neemt niet weg dat de vergelijking niet gemaakt mag worden. Waar de ene duidelijk een systeem in zijn elftal heeft gekregen (en dat al lang voor de enorme geldbuidel getrokken werd) slaagt de ander daar totaal niet in.

Ten Hag is duidelijk niet de juiste man. Zoals je aangeeft is er geen goed sportief kader aanwezig bij Man U, maar Ten Hag is daar zelf ook niet bekwaam voor. En er zijn genoeg trainers die dat wel zijn. Dat is al een reden waarom Ten Hag momenteel niet geschikt is. Daarnaast is het voetballend ook gewoon slecht. Dan kunnen er weer allemaal smoesjes bedacht worden, maar die tellen niet. Een coach die er zolang zit en die zoveel mocht uitgeven (aan spelers die hij zelf wilde) moet gewoon een vorm van herkenbaar voetbal op de mat kunnen leggen.

3 december 2023 om 02:38

Ik vind dat je wel heel zwart wit naar de situatie kijkt, Newcastle was niet per definitie een club in problemen en daar is gewoon veel meer rust. Bij united lopen veel meer oude verrotte spelers zoals martial die ze maar nergens kunnen slijten omdat het salaris gewoon buiten proportie hoog is. Uiteraard heeft Ten Hag het niet best gedaan ook op het gebied van transfers want Antony is natuurlijk schandalig en mount ook (als die uit zijn koker komt) maar bij united is het veel meer een slangenkuil dan bij en Newcastle die middenmoot/onderkant premier League waren en toen zo’n positieve vooruitgang kregen met de Saudi’s aan het roer.

3 december 2023 om 10:18

Inderdaad mag toch duidelijk zijn, dat er ook iets niet klopt aan deze spelers en hun instelling. Kan je de coach wel aankijken, maar dit is de zoveelste die gaat sneuvelen

3 december 2023 om 10:35

Zoveel rust dat daar was toen Howe arriveerde. Die stonden op een degradatieplaats.

3 december 2023 om 13:15

Ze stonden op een degradatieplek bij de overname.
Plus dat het gewoon een grote club en bij een overname de verwachtingen altijd hoog zijn.

3 december 2023 om 15:15

En minder druk. Dat is niet te onderschatten.

3 december 2023 om 09:49

Het is een proces! Het is een proces! Het is een proces! Welk proces en waar het naartoe gaat weet niemand. Maar onthoud: het is een proces!

3 december 2023 om 10:21

Maar ja. Newcastle heeft ook enorm veel blessures. Zo heel special was dat team ook niet. Minimaal 3-0 was meer terecht geweest. Overigens heeft United veel te veel punten voor hoe ze spelen. Zijn enorm vaak goed weggekomen tegen wat zwakkere tegenstanders. Nu wordt het schema wat zwaarder en gaan ze het ook moeilijker krijgen.

Ten Hag speelt overlevingsvoetbal dit seizoen. En dat is geen goeie en stevige basis waaruit je hele team over een heel seizoen moet gaan spelen. Zo'n Eddie Howe kan het wel terwijl zij ook veel blessures hebben. Ook dat hij steeds meer en meer uitvalt met spelers die vorig jaar goed waren zoals Varane is ook wel kwalijk. Mctominay, Rashford en Maguire spelen nog steeds terwijl die eigenlijk allang weg moeten. Ja Maguire speelt aardig en ook vandaag. Maar hij met alle respect is niet een speler waar United naar toe wil. Als die zo doorgaat dan is die na Liverpool uit gewoon ontslagen. Want met zijn overlevingsvoetbal krijg die weer 7 om de oren zoals vorig seizoen.

3 december 2023 om 00:26

Vorig seizoen speelde hij ook overlevingsvoetbal. Ook toen was het spel niet best, maar inzet en vertrouwen is een goede combinatie zolang het werkt. Echter werkt dat nooit langer dan een seizoen. Op een gegeven moment krijg je met tegenslagen te maken en dan is alleen inzet en vertrouwen niet genoeg.

Er is gewoon veel mis. Ten Hag is een uitstekende trainer, maar wel 1 met een bepaalde manier van spelen. Echter is Ten Hag absoluut geen technisch directeur en dat kan hij ook duidelijk niet. Daarbij heeft United intern ook niemand die dat ook maar enigszins kan. Er klopt gewoon niets daar en dat is wel lachwekkend na 10 jaar puinhoop. Zonder geld waren ze allang naar de League Two gedegradeerd met beleid van dat niveau.

3 december 2023 om 01:35

Qua spel vond ik het wel beter dan wat ze dit seizoen op de mat neerleggen. Maar ja inderdaad was het vorig seizoen ook te zwak tegen de wat sterkere tegenstanders. Ten Hag is inderdaad niet best omgegaan met afgelopen zomer. Nog steeds mis je bijvoorbeeld een fatsoenlijke nummer 8. Dat spelers zoals Maguire, Mctominay en eigenlijk ook Rashford er nog steeds zijn en ook nog is spelen is ook te wijten aan Ten Hag. Want met deze spelers ga je met alle respect niet naar de status waar United hoort te zijn.

3 december 2023 om 02:12

Zo triest dat Rashford in dit soort discussies opgenoemd wordt. Zet een fatsoenlijk team neer met een duidelijke spelopvatting en hij is een dodelijke aanvaller. Zet dit zootje ongeregeld neer met een Amrabat, Reguilon, McTominay en noem maar op en geen enkele aanvaller rendeert. Dat blijkt toch maar eens te meer?

3 december 2023 om 09:47

Rashford zit er al jaren en is gewoon inconsistent. Een jaar doet die het goed en de volgende is het weer dramatisch. Daar heb je weinig aan als die er al jaren bij zit. En United wil groeien naar de club die ze ooit waren.

4 december 2023 om 15:02

@BR-7 - Rashford is niet meer dan een redelijke aanvaller voor Europese topclub-begrippen. Hij rendeert als de aanval om hem heen is gebouwd, maar zou ook verzuipen als er betere aanvallers naast hem staan (dat zagen we toen Ronaldo er was). Rashford is het probleem niet bij Manchester United, maar het is wel een probleem als Rashford je beste aanvaller is.

3 december 2023 om 09:33

Helemaal mee eens. Ik heb ook al zo vaak gezegd dat een Rashford geen United ster is, in zijn beste seizoen heeft hij 17 doelpunten gescoord in de PL (2 keer). Salah had in zijn minste seizoen 19 doelpunten. Jongens zoals Mc Tominay en Maguire zijn ook niet goed genoeg, Mc Tominay is inmiddels 26 en geen jonge speler meer. Tenslotte is Bruno Fernandes nooit aanvoerders materiaal. Vroeger ging je naar utd en was je blij met een punt maar dat is al lang niet meer.

Blijf me altijd verbazen wanneer ik zie hoeveel geld Manchester United heeft uitgegeven in de afgelopen jaren en wat er op het veld staat.

3 december 2023 om 02:17

Tsjah. Neem een hojlund voor 70 miljoen. Ram dan 120 neer en haal oshimen binnen. Dan weet je tenminste dat je iets binnenhaalt. Het zijn allemaal net niet spelers waar je per stuk rond de 70 a 80 miljoen voor betaald. Pure verspilling.

Ten Hag bakt er toch ook niks van? Dus die wordt straks ontslagen. Hopelijk niet terug naar Ajax. Zwaar overschatte coach. Pure middelmaat. Voldoende voor professionaliteit en discipline, maar het echte werk is niet aan hem besteed. Vreemde opstellingen en wissels. Het zal ook eens anders worden...

3 december 2023 om 00:32

Da's onzin, maar het is gewoon een mismatch. Ten Hag is een coach met een bepaalde manier van spelen en als je hem de juiste spelers geeft, excelleert hij ook met iets minder materiaal prima. Echter is hij absoluut geen technisch directeur en die verantwoordelijkheden moet je hem ook niet geven. Daarbij konden Van Gaal, Mourinho en Solskjaer ook niet omgaan met de club. Het is gewoon een terugkerende cyclus en bij de vierde coach kun je niet meer spreken van toeval of pech.

United in deze hoedanigheid heeft een tacticus, technisch directeur en people-manager in 1 nodig en dat allemaal op een behoorlijk hoog niveau. Daar loopt er eigenlijk maar 1 van rond op de wereld en dat is Guardiola en zelfs hij heeft het niet volledig alleen gedaan. Datgene dat United zoekt in een coach, bestaat niet. Je hebt een heel team nodig vol capabiliteit, maar United heeft eigenlijk alleen een tacticus met een visie, maar zonder materiaal dat het complementeert, aanstuurt of versterkt.

3 december 2023 om 00:57

United heeft een geheel nieuw technisch apparaat nodig. De kans dat die weggaan en de trainer blijft, is zeer klein. Die sturen ook liever de trainer de laan uit dan zichzelf natuurlijk.

3 december 2023 om 01:21

De juiste coach kan veel doen. Kijk naar Klopp en Guardiola. Natuurlijk de absolute elite van het trainersgilde maar daar moet Man U op mikken. Als 1 van die twee was neergestreken in het rode deel van Manchester had het daar helemaal anders uitgezien.

En dat doen ze niet. Van Gaal en Mourinho waren ooit wereldtop, maar waren dat op het moment van hun aanstelling niet meer en daarna al helemaal niet. Solskjaer is gewoon een lichtgewicht voor topbegrippen. Ten Hag vond ik zelf een leuke en gedurfde keuze van Man U, maar na 1,5 seizoen kan je toch concluderen dat hij nog tekort komt.

3 december 2023 om 17:55

Op zijn verzoek zijn er diverse, niet presterende spelers gehaald. Dus niet net doen alsof hij daar de hand niet in heeft gehad. Ajax mag nog de handjes dichtknijpen met de verkoop van de overschatte Antony. Die in Manchester nu wordt uitgekotst. En niet alleen vanwege zijn prestaties binnen de lijnen. Is maar 1 van de mismatches. Maar in heel veel aankopen is de hand van Ten Hag zichtbaar. En dat is bij hem altijd, kijken naar spelers met wie hij gewerkt heeft. Amper out of the box denken. Als gezegd, Ten Hag is, gemeten naar alle facetten van een coach, geen top. Een 7. Voldoende voor een middenmoter.

4 december 2023 om 14:58

@lierse1997 - Als Klopp bij United had gezeten met de prestaties van z'n eerste seizoenen, was hij na een jaar (of in de loop van het tweede seizoen) al ontslagen geweest. Bij Manchester United kan dat gewoon niet. Er zou dus heel wat meer moeten veranderen, met name bij de achterban, wil je zoiets houdbaar krijgen. Bovendien kun je je afvragen hoeveel invloed andere coaches bij andere clubs hebben.

Verder is het wel erg simplistisch om de coaches onderuit te halen, want we hebben het hier over 4 totaal verschillende coaches met totaal verschillende speelstijlen en allen liepen/lopen ze tegen dezelfde problemen aan. Dan is er gewoon meer aan de hand dan enkel de coaches. Het patroon herhaalt zich daarvoor te vaak.

De fout van Erik ten Hag is gewoon dat hij dit seizoen een grote schoonmaakbeurt had moeten doen. De jeugd iets eerder in laten passen en een sterke as creëren.

3 december 2023 om 09:23

Jeugd inpassen is een lijdensweg. Ten Hag wilde meteen resultaten boeken. Nu is het te laat. Het was inderdaad slimmer geweest om in de zomer te gaan voor een complete rebuild.

3 december 2023 om 10:22

Een rebuild wordt lastig als spelers weigeren te vertrekken omdat ze nergens zoveel kunnen verdienen. Maguire, Mctominay, Martial, Donny, Sancho etc blijven liever zitten.

3 december 2023 om 10:55

Dan stop je ze desnoods in de B-kern.

3 december 2023 om 10:56

Ik ben het met je eens dat het lastig om ze te loodsen. Maar het is niet onmogelijk. Arsenal had het ook. Uiteindelijk moet je ze niet meer opstellen en contracten afkopen.

3 december 2023 om 11:11

Kijk naar zo een Pépé. Die hebben ze uiteindelijk ook buiten gekregen. Je pakt er een enorm verlies op maar je bent er wel van af om het niet zo vriendelijk te verwoorden.

3 december 2023 om 12:33

Pepe zijn contract werd pas afgelopen zomer ontbonden geloof ik. Arsenal heeft zijn volledige contract doorbetaald. Het is financieel lastig maar als Arsenal het kan dan United ook.
Hetzelfde gebeurde met Aubameyang, Ozil, Sokratis en Kolasinac. Soares zit er nog steeds en gaat pas einde dit seizoen weg.

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ten hag is nog slechter dan Ole. Hij is geen trainer maar een gymleraar. Kan alleen met kinderen omgaan. Alle vedetten krijgt ie ruzie mee bij united, Ronaldo Sancho Varane. Dat ze zo hoog staan in de PL is echt een godswonder want ze hebben nog geen enkele wedstrijd goed gespeeld

Echt jammer dat het zo loopt …Die gaat de kerst niet halen .. tegen Bayern kansloos wat einde Champions leaque betekend en in de competitie word het met de week slechter.
Tuurlijk heeft hij heel veel pech met al die blessures maar hij kreeg groen licht mbt transfers en heeft al die 100den miljoenen verkeerd uitgegeven .. sowieso veel te veel betaald voor Antony , Hojlund , mount , Onana etc …. Dus er is maar 1 man verantwoordelijk en dat is Eric zelf.

4 december 2023 om 15:00

Nou, dan kunnen ze Fletcher, Murtough ook direct op straat zetten, want die zouden eigenlijk verantwoordelijk moeten zijn. Sowieso is het lachwekkend dat je een coach zoveel macht geeft als hij die daadwerkelijk heeft.

Ten hag had een topjaar bij ajax, die cl- halve finale kwam ook wel erg gelukkig tot stand. In die periode werd alles ook wel schromelijk overschat. Het was allemaal niet zo bijzonder, de media klopte het behoorlijk op. Verder blijft het een boertje uit haaksbergen die niet met toppers om kan gaan, laat staan ze te motiveren. Waarschijnlijk hebben ze allemaal wel grote lol om zijn gebrekkige engels, die verhalen horen we echter pas over een paar jaar. Het wordt dat dat erik weer thuis komt. Lekker op tijd voor de stamppotjes en het karbiet schieten met een grolsch erbij.

3 december 2023 om 09:47

Wat een onzin. Ajax speelde gewoon geweldig voetbal. Het was niet zoals de EL campagne onder Bosz waarbij er nauwelijks lijn in het spel zat maar het gewoon goed uitpakte. Onder Ten Hag zijn met name tegen Real Madrid en Juve gewoon hoogstaande wedstrijden gespeeld.

Ten Hag had nooit naar United moeten gaan. Club in verval en niemand die daar de tijd krijgt om een grote schoonmaak te houden en iets op te bouwen.

3 december 2023 om 10:48

Dat klopt wel, die 2 potjes waren alleraardigst

Manchester United moet gewoon een keer schoonschip maken in de selectie spelers als: Mctominay, Wan-bissaka, Maguire, Lindelof, Rashford en martial waren allemaal deel van selecties die niet goed gebleken zijn, en hun allen maakten daar deel van uit, Rashford was vorig seizoen goed, maar de seizoenen daar voor ook heel middelmatig zoals nu je begint je af te vragen of vorig seizoen meer een uitschieter was. en tuurlijk der zijn ook dingen die ten Hag aan te rekenen valt, het weg sturen van De gea bijv. waarom iets repareren wat niet kapot was, tis niet dat United veel voetballend uit verdedigd, de ballen die Onana nu verstuurd had de Gea ook gekunt, en die had her en der ook nog eens wat tegen gehouden in plaats van die clown. Ruzie zoeken met Varane is ook niet heel handig als de verdediging je zwakste punt is tot nu toe int seizoen. Shaw lindelof varane dalot lijkt toch al heel anders dan dalot shaw maguire wan-bissaka. en waarom Amrabat huren als je hem nooit gebruikt.

Rashford was ook wel heel dramatich gister niet mee verdedigen en mctominay kom op dat kan toch niet op dit niveau kijk waar die loopt en hoe makkelijk hij de bal verspeelt dat is gewoon niveau championship league one

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren