Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emenike vlucht pershok in na ruzie met woedende broer ploeggenoot

Laatste update:

VVV-Venlo wist zich zondag te handhaven in de Eredivisie en dat zorgde voor een groot feest in De Koel. Niet iedereen kon echter meedoen aan de festiviteiten, meldt De Telegraaf. Zo kreeg verdediger Alexander Emenike het aan de stok met de broer van land- en teamgenoot Michael Uchebo en moest de Nigeriaanse mandekker het pershok voor de fotografen in vluchten.

Emenike werd achterna gezeten door de broer van Uchebo, die net op tijd kon worden tegengehouden. Aanleiding van de ruzie was het feit dat Emenike en Uchebo eerder nog met elkaar samenwoonden, maar eerstgenoemde zijn heil elders besloot te zoeken. Bovendien vertrok hij bij de gezamenlijke zaakwaarnemer van de twee Nigeriaanse voetballers.

"Alexander en Michael kwamen hier als beste vrienden. Inmiddels is hun relatie door een aantal gebeurtenissen flink bekoeld. Ik heb met ze gesproken. Michael heeft namens zijn broer excuses aangeboden”, verklaarde algemeen directeur Hans Soentjens. Het is niet bekend of Emenike en Uchebo volgend seizoen nog voor VVV zullen spelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha die Nigerianen emenike en uchebo toch. Hebben VVV een heleboel salaris gekost, maar er weinig voor teruggekregen. Nu gaan Ze zelfs elkaar te lijf lol. En waarom moet die broer zich ermee bemoeien, uchebo is een reus. Triest!

22 mei 2012 om 08:09

Uchebo heeft VVV miljoenen opgeleverd, zonder die goal tegen Cambuur was VVV gedegradeerd. Dus hij heeft zijn geld wel nog opgebracht.

22 mei 2012 om 09:40

Man hou toch op. Uchebo is de meest lachwekkende spits in de eredivisie. Een schande dat een jongens met zijn geringe kwaliteiten zo'n salaris kan krijgen. Als jullie een beetje een normale spits hadden rondlopen dan hadden jullie niet eens nacompetitie gespeeld!

22 mei 2012 om 09:54

Feit blijft, hij scoort de beslissende tegen Cambuur, anders waren we eruit. Vaak was het niet goed wat Uchebo deed, maar hij hielt de verdedigers wel aan het werk. Onvoorspelbaar wat hij ging doen. Ik hoor trouwens niets meer van Ruud Boymans, lang geblesseerd geweest, maar ik zie hem alleen maar als spits bij Jong AZ. Miskoop?

22 mei 2012 om 09:57

Hij begon als eerste keus hier in Alkmaar maar is er daarna heel lang uitgeweest (tot februari als ik het goed heb). In die periode liep het als een trein dus bleven Altidore en Benschop terecht de voorkeur krijgen in mijn ogen. Om hem een miskoop te noemen vind ik wat vroeg, maar helemaal overtuigd van hem ben ik nog niet nee.

Maar die goal tegen Cambuur is inderdaad een feit maar dat zijn z'n statistieken en kwaliteiten ook. 51 wedstrijden, 7 goals en bovendien een beperkte techniek en vrij "blinde" speler. Die goal tegen Cambuur mocht hij trouwens ook wel maken, zo vrij als hij stond.

22 mei 2012 om 10:46

Bij degradatie was de begroting 2 miljoen terug gegaan (dus wel), waren bijvoorbeeld spelers als Gentenaar, Vorstermans, Lewakabessy definitief uit beeld. Maar laat ik voorop stelen dat ik Uchebo geen geweldenaar vind, maar hij was wel heel belangrijk deze nacompetitie!

22 mei 2012 om 12:00

Zonder Eminike had VVV niet eens nacompetitie gespeeld ;

22 mei 2012 om 13:36

Tja,veeveevee, en wie weet.....als er iemand anders in de plaats van Uchebo had gevoetbald afgelopen seizoen, had vvv net een paar punten meer gehad en helemaal geen play-offs hoeven te voetballen.
Geef nu gewoon toe....jij zou toch niet willen dat hij komend seizoen nog bij vvv voetbalt?

22 mei 2012 om 13:42

Idd niet voor dat salaris, het blijft een speler die op dit moment gewoon aan zijn top zit bij een club als vvv naar mijn mening. Soms leek het alleen alsof hij op echt belangrijke momenten zin had om wat extra meters te maken. Maar ik heb eigenlijk nog nooit van een speler gehad dat ik niet kan inschatten waar hij thuis hhoort. Uchebo is regelmatig niet te volgen. Toch zie ik Uchebo niet alleen als verliespost de afgelopen jaren.

In het artikel staat: Het is niet bekend of Emenike en Uchebo volgend seizoen nog voor VVV zullen spelen. Het is WEL bekend: Allebei de spelers spelen volgend seizoen Niet voor Vvv. Dit is reeds via officiele kanalen bekend gemaakt. Ik gun allebei de spelers het beste, hopelijk met goede begeleiding en zonder vage tussenpersonen.

22 mei 2012 om 08:31

Dat heb ik dan in ieder geval ook gemist; enig idee waar ze dan gaan spelen?

22 mei 2012 om 08:41

geen idee, ze zijn transfervrij na 31 mei.

22 mei 2012 om 08:47

Ah, op die fiets. Heb even gegoogled, en je hebt inderdaad gelijk:

Uchebo krijgt geen nieuw contract bij Vvv
Ondanks zijn beslissende doelpunt tegen Cambuur Leeuwarden in De Koel krijgt Michael Uchebo geen nieuw contract bij Vvv.

De Nigeriaan vertrekt binnenkort naar zijn vaderland. Zijn werkvergunning in Nederland verloopt namelijk op 31 mei. Uchebo speelde twee seizoenen voor Vvv. In 51 competitieduels wist hij zeven keer te scoren. In de nacompetitie tegen Cambuur maakte hij dus de winnende. In blessuretijd zorgde hij ervoor dat VVV niet degradeerde.

Gisteren na afloop van de wedstrijd tegen Helmond Sport werd ook afscheid genomen van Gentenaar, Leiwakabessy, Holla, Vorstermans, Berghuis, Leemans, Timisela, Emenike, Verbeek, De Vogt en Mei. Al die spelers hebben een aflopend contact. VVV hoopt wel met enkele spelers door te kunnen gaan.

22 mei 2012 om 09:43

Hoe is het toch mogelijk dat al die spelers hun contracten aflopen? meestal komt dit alleen door clausules als men degradeert.

Gentenaar- Moeten ze als het kan behouden. Is meer dan een prima keeper voor dat niveau
Holla- Proberen te houden, al weet ik niet hoelang zijn contract, nog loopt. Misschien goedkoop overkopen van Groningen
Berghuis- Zal waarschijnlijk eerst weer bij Twente aansluiten
Vorstermans- Is beter dan wat ze verder achterin hebben, maar ik weet het niet bij hem.
Timisela& Leiwakabessy- Evt weer een contractje aanbieden

Leemans, Verbeek, Emenike, De Vogt& Mei gewoon lekker laten gaan. Hebben nauwelijks een bijdrage geleverd dit jaar.

Het illustere duo kwam al eerder in opspraak omdat ze zonder geldig rijbewijs de wegen rond Venlo onveilig maakten.

Waarom wilde die Nkume in z''n tweede seizoen ineens Emenike genoemd worden eigenlijk? Alexander Emenike Nkume heet hij voluit.

Ik dacht dat het over de spits Emenike ging die nu in Rusland speelt.
Zijn ze familie van elkaar?

22 mei 2012 om 12:06

die heet inderdaad ook emenike, allebij nigeriaans van nationaliteit maar het zijn geen broers,
de emenike van spartak moskou heeft wel een heel stuk meer talent dan alex emenike , hij is namelijk ontzettend snel en heeft een neusje voor de goal,

22 mei 2012 om 15:47

Haha, ik ook inderdaad.. Geweldige speler overigens! De meeste kennen hem nog wel van de absurde rode kaart van afgelopen maand..

Ik snap niet dat VVV het blijft proberen met dure buitenlanders.
Meestal betalen ze 1 a 2 jaar heel veel salaris voor zulke spelers.
Dit seizoen heb je uchebo, emenike, nwofor etc.
Kost ze meer geld dan het oplevert.

@eritreerbr Ff goed lezen de volgende keer! Er staat dat de broer van Uchebo Emenike aanvalt. Niet Uchebo zelf!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren