Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: Roda JC dendert door en maakt nu al indruk

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Afgelopen vrijdag en maandag werd de tweede speelronde van het nieuwe seizoen afgewerkt. De spelers van Roda JC maakten daarin de beste indruk, daar zij met drie spelers hofleverancier zijn.

Het doel wordt deze week verdedigd door Calvin Raatsie. De van Ajax overgekomen doelman hield maandagavond zijn doel schoon in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (1-0). Het hart van de defensie wordt gevormd door twee talenten van AZ: Maxim Dekker en Jorn Berkhout. Walid Ould-Chikh, Boyd Reith en Enrique Peña Zauner zijn de spelers die Roda JC vertegenwoordigen. Wat opvalt is dat geen enkele speler voor de tweede achtereenvolgende week is geselecteerd.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht
Konstantinos Doumtsios was de eerste TOP Oss-speler die twee keer tot scoren kwam bij zijn thuisdebuut voor de Brabantse club sinds Tom Boere op 12 augustus 2016. Bij NAC Breda was datzelfde kunstje een prooi voor Dominik Janosek. Ook hij scoorde tweemaal bij zijn thuisdebuut. Iemand anders die de ogen op zich gericht kreeg was Soulyman Allouch. De aanvaller van VVV-Venlo maakte tegen FC Emmen evenveel doelpunten als in zijn 27 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden ervoor: 2 stuks.

Elftal van de Week: Raatsie (Jong FC Utrecht); Reith (Roda JC), Dekker (Jong AZ), Berkhout (Jong AZ), Van Berkel (Willem II); Janosek (NAC Breda), Ould-Chikh (Roda JC), Hlynsson (Jong Ajax); Zauner (Roda JC), Doumtsios (TOP Oss), Allouch (VVV-Venlo).

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom staat raatsie erin? Die heeft letterlijk niks te doen gehad

22 augustus 2023 om 15:55

Hij was waarschijnlijk goed in ballen naast kijken...

22 augustus 2023 om 17:50

Kwestie van coachen en je restverdediging goed neerzetten.... en de ballen die je op doel krijgt goed verwerken... daarom.

Verdiende verkiezingen voor Ould-Chikh, Zauner en Reith. Schmidt speelde ook een sterke wedstrijd al kon hij dat niet bekronen met een doelpunt. De wederopstanding van Reith verbaast me wel een beetje. Was vorig seizoen een van de spelers die door het ijs zakte, maar heeft zich in de voorbereiding sterk herpakt en trekt die vorm nu door naar de competitie.

22 augustus 2023 om 17:57

Ik denk dat het veel te maken heeft gehad met de trainers vorig jaar en de algemene sfeer binnen de groep.

Stel je voor Vd Heide begint met scoren (zoals Zauner) dan hebben we eigenlijk een heel erg gebalanceerd team. De breedte is wel wat minder, maar dat werd ook aangegeven aan het begin van de voorbereiding. Vraag mij trouwens af hoe de rangschikking in de spits gaat worden als iedereen fit is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren