Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: koploper Heracles Almelo wederom hofleverancier

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Elftal van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. In de afgelopen week werd de zestiende speelronde afgewerkt. Heracles Almelo deed het daarin statistisch gezien het best, daar zij drie spelers afleveren. Ook PEC Zwolle en FC Eindhoven leveren een flinke bijdrage met beide twee spelers.

Onder de lat is de eer deze week aan Hidde Jurjus. De sluitpost wist de nul te houden tijdens het uitduel van De Graafschap met Helmond Sport (0-2 winst). Achterin worden de flanken bezet door Heracles-backs Marco Rente en Ruben Roosken. Voorin is een plekje ingeruimd voor Jong Ajax-spits Christian Rasmussen, die tegen Jong AZ op prachtige wijze trefzeker was.

Uitgelicht:
Younes Taha was namens PEC erg bedrijvig afgelopen zaterdag. De linksbuiten loste maar liefst vier schoten tegen NAC Breda (0-2 winst). Dat waren er meer dan iedere andere speler van de Zwollenaren. Met zijn twee schoten op doel was hij beide keren trefzeker. Ook Evan Rottier speelde een belangrijke rol voor zijn Eindhoven tegen Telstar (3-0 winst). De aanvaller was voor het eerst goed voor een doelpunt en een assist in dezelfde Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd. Lucas Schoofs scoorde voor het eerst twee keer in een competitieduel voor Heracles.

Elftal van de Week: Jurjus (De Graafschap); Rente (Heracles Almelo), Goes (Jong AZ), Van Polen (PEC Zwolle), Roosken (Heracles Almelo); Souren (MVV Maastricht), De Keersmaecker (FC Eindhoven), Schoofs (Heracles Almelo); Rottier (FC Eindhoven), Rasmussen (Jong Ajax), Taha (PEC Zwolle).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

@voetbalzone, kunnen we na elke speelronde op het WK een elftal van de week krijgen? Lijkt mij heel tof om te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren