Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eindstrijd van Coppa Italia evenmin aan ongelukkige Elia besteed

Laatste update:
/

Eljero Elia heeft vermoedelijk zijn laatste duel voor Juventus al gespeeld. De aanvaller van de landskampioen behoort niet tot de selectie voor de finale van het toernooi om de Coppa Italia, zondagavond tegen Napoli.

Antonio Conte stelde voor de finale in Rome een voorselectie van twintig namen samen. Elia komt niet in zijn plannen voor, maar concurrenten als Emanuele Giaccherini en Marcelo Estigarribia wel. Giorgio Chiellini en Paolo De Ceglie missen de eindstrijd door divers blessureleed.

"Ik wil weg bij Juventus", zei de Oranje-international deze maand. "Ik wil weer plezier hebben in het voetbal. Ik ben 25, heb nog een lange tijd te gaan. Ik ben van ver gekomen, maar zal toch weer opnieuw moeten beginnen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen heeft de helft van zijn carriere verpest. Ik zou zeggen ga naar een middenmoot club en laat iets zien.

19 mei 2012 om 16:39

Ja vind ik ook. Echt jammer dat ie naar Juventus is gegaan
Ik vind hem een hele goeie speler hij is heel erg snel en kan zijn mannetje makkelijk voorbij. Ik wil dat ie naar een subtopper in Engeland of Italie gaat.

19 mei 2012 om 16:45

Hij heeft 1 seizoen weinig tot niet gespeeld en dan is meteen de helft van zijn carriere verpest? Beetje overdreven vind ik. Een leuke subtopper in Spanje of Italie zou hem wel passen.

19 mei 2012 om 17:01

Een newcastle zou hem niet misstaan net onder de top ,en toch een hele mooie club met een mooie historie.goede spelers om hem heen ze missen nog een goede flankspeler ,ben arfa op rechts elia op links niet verkeerd hoor vind hem beter dan die gutierez.

19 mei 2012 om 17:11

#wandelgang, hij heeft ook een aantal jaren bij ADO (niet door zijn schuld vind ik) een beetje verpest aangezien hij daar ook jaren nooit speelde en nooit vertrouwen kreeg van trainers, pas toen hij naar Twente ging ging het beter met Elia!

Hoop ook dat hij naar Newcastle gaat, samen met Ben arfa en Cisse kan dat nog een geweldig trio gaan vormen! aangezien ik denk dat Ba verkocht zal worden....

19 mei 2012 om 18:46

Ben Arfa werd gehuurd van Marseille en staat onder nadrukkelijke belangstelling van veel clubs waaronder de Engelse top. Ik denk eerlijk gezegd niet dat hij terugkeert bij Newcastle.

19 mei 2012 om 18:01

Het zou me niet verbazen als hij de prijs pakt van grootste miskoop in de Serie A.

19 mei 2012 om 18:18

@ soldierr

dan vindt ik dat je beter juventus die prijs kunt geven want elia kun je eigenlijk hier niet op afrekenen. natuurlijk hij is er zelf heengegaan maar toch is het de trainer die bepaald wie er speelt.

19 mei 2012 om 21:55

Gewoon naar een leuke topclub in NL gaan en daar weer lekker 1 of 2 seizoenen gaan ballen, je ritme en vertrouwen weer pakken, en dan wellicht weer een mooie transfer in 't buitenland maken.

Ik vind het toch jammer dat hij het niet heeft gemaakt bij Juventus, want het is toch echt wel een goede speler.

Jammer elia, heeft toch wel goed gespeeld dit seizoen. Hij heeft toch wel wat laten zien, dus het zal niet moeilijk zijn om(waarschijnlijk) een europese topclub te vinden.

19 mei 2012 om 16:44

Goed gespeeld dit seizoen?
Hij heeft echt enorm weinig gespeeld. Hij had nooit naar Juve moeten gaan.

19 mei 2012 om 17:03

De minuten die Elia heeft gemaakt waren echt heel goed en hoopvol voor hem en voor de fans die het ook niet begrijpen.

Maar Conte had meer van hem verwacht denk ik en stelt hem niet op. Je kan moeillijk die trainer ongelijk geven want ze zijn kampioen geworden 'zonder hem'.

19 mei 2012 om 16:46

wat laten zien? in 4 wedstrijden heeft hij amper wat laten zien, zeker niet genoeg om een Europese topploeg warm te maken.

Sowieso heeft hij met 36 uit 217 slechte statistieken voor een aanvaller.

Verstandig zou hij naar Duitsland of Nederland teruggaan en even het plezier terug vinden want nog zo'n seizoen en hij is vergeten.

Gewoon weggaan daar man speelt bijna nooit en daardoor ook geen EK meer.
Als hij in de Eredivisie had gespeeld zou hij zeker meegaan.

Toch wel jammer, ik had wel verwacht dat hij verder zou komen in zijn carriere aangezien hij toch wel mooie dingen heeft laten zien in bijvoorbeeld Oranje. Misschien toch maar een stapje terug doen en met een beetje geluk kan hij wel terecht bij een club die CL speelt (schalke misschien of Malaga) en zich weer in de picture spelen en uiteindelijk nog bij een topclub belanden!

Ik hoop dat Van Marwijk blij is, ik hoop dat hij elke avond met een gerust hart kan slapen. Marwijk heeft de carriere van Elia verneukt door hem te vertellen dat hij naar Juventus moest. Elia kon naar Galatasaray en in de basis staan maar nee Meneer Marwijk vond zjin op maat gemaakte gucci pakken te mooi om in een van de meest moderne stadions van de wereld te gaan zitten en Elia te bekijken. Hij dacht dat het waarschijnlijk een veld was waar je aardappels kon oogsten.

Slaap zacht, slaap zacht meneer Marwijk.

19 mei 2012 om 16:42

Volgens mij is het Elia zelf die zich niet waargemaakt heeft in Turijn en niet van Marwijk. Of hij genoeg kansen gehad heeft of niet doet er niet toe, dan had hij het maar moeten afdwingen op de trainingen. Hij moet inderdaad weer op 0 starten.

19 mei 2012 om 16:57

Dus volgens jou is Elia naar Juventus gegaan omdat van Marwijk zijn Gucci pakken te mooi vond en daarom maar italie kiest....wow.... wat is jou probleem?
Elia is 25jaar, lijkt me oud genoeg om totaal zelf verantwoordelijk te zijn voor je keuzes, is het niet??
ps: waar komt je rancune jegens van Marwijk vandaan? Wat doet ie volgens jou verkeerd?

19 mei 2012 om 17:32

Elia was zo goed als rond met Galatasaray, toen heeft van Marwijk hem afgeraden om naar Galatasaray te gaan. Wil hij volgens van Marwijk in beeld blijven voor het Nederlands elftal, dan moet Elia naar Juventus.

Elia is inderdaad naar Juventus gegaan vanwege van Marwijk.

19 mei 2012 om 17:49

Ach man je praat onzin.

Van Marwijk wou dat Elia een stap hoger moest uit proberen dat is Galatasaray zeker niet misschien zelfs een stap achter uit.

Nou, ik zou zeggen begin opnieuw, ga naar ajax en dan net zoals verthongen naar een tottenham ofzo.

Hij moet lekker naar een Duitse of engelse middenmoter gaan. Misschien een spaanse Lekker voetballen en geld verdienen. Hij is niet goed genoeg voor de top en ik denk dat zelfs subtop iets te veel voor hem is voor een basisplaats.
Misschien psv of ajax als hij heel veel water bij de wijn wilt doen qua salaris.

Jammer dat het zo gelopen is maar hij is niet constant genoeg voor een topclub.

@ The_matrix

Wat praat jij?! Elia heeft het afgelopen seizoen nauwelijks gespeeld en de wedstrijden die hij speelde, speelde hij zeer ongelukkig. Dus om nou te zeggen dat hij wat heeft laten zien is bullshit!

Dit neemt echter niet weg dat het in potentie een super buitenspeler is!

19 mei 2012 om 16:46

Jij slaat de spijker helemaal mis. Ik zie hier ook dat jij nooit juventus kijkt, hij heeft best veel gespeeld en heeft ook goede dingen laten zien. Jammer dat hij weggaat, nogmaals, hij was een toegevoegde waarde

19 mei 2012 om 16:54

Hij heeft in totaal in alle competities bij Juve 4 keer mogen invallen en 1 keer mogen starten. Niet bepaald veel dacht ik zo.

19 mei 2012 om 17:03

Ik denk dat elia in vorm zoals op het wk 2 keer zo goed is als een narsingh op dit moment, neemt niet weg dat beide natuurlijk nog kunnen groeien, ben benieuwd waar ze allebei over 2/3 jaar zijn.

Lekker naar Ajax komen , champions league spelen en jezelf weer in de kijker spelen voor het wk 2014.

19 mei 2012 om 16:52

Ik zie hem liever niet naar Ajax komen. Geef mij Narsingh maar, of dan nog liever Wildschut terughalen die zeker het potentieel heeft.

kan iemand mij vertellen wie de coppa morgen zal winnen??

19 mei 2012 om 16:53

Dat weet niemand hé

19 mei 2012 om 16:54

ja pfff wie de meeste kans heeft, grapjas

20 mei 2012 om 00:55

Wat heb je daaraan? Iedereen zal wat anders zeggen... En het zijn maar voorspellingen... Ook al onderbouw je je argument nog zo goed het kan altijd anders lopen. Voor half 9 vanavond zei ook 80% dat Bayern zou winnen, maar uiteindelijk wint Chelsea. Ik zelf durf geen voorspelling te doen, beiden zijn leuke ploegen om naar te kijken die op de aanval spelen, Juve dit seizoen ongeslagen en Napoli met de geweldige voorhoede. Wie het weet mag het zeggen.

19 mei 2012 om 16:58

Ik denk Juventus, als ze intussen al al het alcohol uit hun bloed hebben na de gewonnen Scudetto. Al geef ik Napoli ook wel een kans hoor, want die hebben natuurlijk ook een erg sterk team. Ik schat de kansen ongeveer 65/35, in het voordeel van Juventus.

19 mei 2012 om 17:53

Juventus natuurlijk ongeslagen seizoen en Napoli bij Napoli gaat het na de uitschakeling in CL heel slecht.

Daarbij zal Juventus er alles aan doen om die beker te winnen voor de fans, Del Piero en de zilvere ster die ze op het shirt zullen krijgen als ze de beker winnen.

(Na 10 coppa overwinningen krijg je een zilveren ster)

@ The_matrix

whuahuahwuhauhauh Omg!!! 4 competitiewedstrijden heeft Elia gespeeld! Dat is inderdaad veel maar niet heus..

Elia wat is het toch zonde dat je naar Juventus bent gegaan. Zo heb je de helt van je carriere verpest! Ik vond je altijd een geweldige voetballer met je snelheid! Maar sinds je naar Juventus bent gegaan, horen we niks meer van je. Ik zou zeggen zet een stap terug. En probeer er nog wat van te maken! Misschien zijn deze clubs wel iets voor je. New Castle. Athletico Madrid. Valencia. Espanyol. Sunderland. Ga alsjeblieft naar Spanje of Engeland! Ik hoop dat je weer snel terug komt!

19 mei 2012 om 17:57

Waarom verpest?

Juventus is toch gewoon een mooie en de grootste club uit Italië?
Hier uit kunnen we gewoon opmaken dat hij niet goed genoeg is voor de top klaar.

Keer een jaar terug naar Nederland bijvoorbeeld naar Twente waar hij z'n meest gelukkige periode had en ga daar weer vlammen en je kan volgend jaar weer een mooie stap maken maar kijk dan ook of een club met echte buitenspelers speelt en of de competitie wel bij je past.

Het alle respect voor Estigarribia en Giaccherini maar dat moeten normaal toch geen concurrenten voor Elia in vorm en met vertrouwen zijn , die jongen kan fantastisch voetballen maar dan moet je hem wel vertrouwen geven en hem vooral laten doen waar hij goed in is.

Ik denk nog steeds dat hij bij Liverpool fantastisch zou passen op de linkervleugel en dan heb je een spits als Carroll die als targetmen kan dienen en Suarez die graag de combinatie met Elia wil aangaan , dan zet je op rechts iemand neer die echt puur voor de voorzetten is en dan functioneert een Carroll ook veel beter en ben je in een slag ook veel creativer met ook nog Gerrard die alles stuurt.

Jammer dat hij niet geslaagd is bij Juve. In mijn ogen is Elia op Robben na de beste vleugelspeler van Nederland.
Hij zou zeker een stapje terug moeten doen.
Maar ff naar iedereen die hoopt/denkt dat hij naar Ajax gaat: "Dream On".
Als Elia naar Nederland gaat gaat hij zowiezo naar Twente omdat Twente gewoon heel veel voor hem heeft betekend.

19 mei 2012 om 17:55

Dat Elia het niet maakte bij Juventus zal toch niet aan Juventus liggen maar aan hem?
Hij kon geen basis plaats afdwingen bij een top club en ze zijn zonder hem kampioen geworden.

En Robben of Elia is echt een wereld van verschil want Robben is overduidelijk veel beter dan Elia.

Elia had nooit naar Juve moeten gaan. Ik denk dat er geen (sub)topclubs zijn die zo een speler willen. Elia is niet fit en heeft veel wedstrijden gemist. Hij moet nu gewoon naar een middelmatige competitie en daar dan de ster uithangen. Turkije lijkt mij perfect voor hem op dit moment. Doet mee aan Europese competities, kan veel meer dan in Europa verdienen en is daar waarschijnlijk 1 van de beste spelers

Hij heeft nu een hele zomer om te kiezen waar die naar toe gaat. Als hij slim is kiest hij een ploeg die hem echt nodig heeft waar speeltijd dus gegarandeerd is.

Wel leuk dat hij ''niks heeft laten zien'' volgens de meesten, maar hij heeft gewoon geen eerlijke kans gehad, klaar!

In die minuten dat hij speelde heeft hij 2 assists gegeven, en van die 2 trainingen die ik van Juventus heb gezien was hij gewoon de beste. Daarom vind ik het onbegrijpelijk dat deze man zelfs niet op de bank zit bij Juve. Ik hoop echt dat Juventus een keer spijt krijgt want Elia is in mijn ogen gewoon niet goed en eerlijk behandeld.

Nee hier heeft hij gewoon pech gehad, maar wie ben ik om dit allemaal te zeggen. Juventus is de ongeslagen kampioen van Italië dus ja...

Edit: Estegarribia en Giacherrini X_x

Ik begin me steeds meer af te vragen; hoe goed is Elia nou eigenlijk? Volgens mij denkt hijzelf dat hij beter is dan dat hij daadwerkelijk is. Bij FC Twente was het een revelatie. Ook bij het Nederlands elftal heeft hij een paar goede wedstrijden gespeeld maar slechts tegen Schotland en meer van dat soort landen. Bij HSV was het in het begin een sensatie omdat hij mooie acties maakte en frivol speelde. Daarna is het bergafwaarts gegaan.

Bij HSV zijn ze natuurlijk ook niet achterlijk en zagen al snel in dat het er allemaal leuker uitzag dan dat het in werkelijkheid was. Ik heb destijds zijn statistieken gezien en ik weet nog dat er iets bijstond dat hij van de 100 keer dat hij in balbezit was iets minder dan 90 keer de bal weer verloor. Frank Arnesen is dan ook een gat in de lucht gesprongen toen Juventus 10 miljoen voor hem wou neertellen.

Dan lees ik hier nog steeds verhalen over Liverpool. Kom op zeg, als hij bij HSV en Juventus alleen maar op de tribune heeft gezeten. Denken dan echt mensen dat hij bij Liverpool wel even een basisplaats veroverd? Ik denk dat Liverpool nou eens klaar is met dat soort aankopen als Adam, Downing, Carroll maar eens voor echte kwaliteit moet gaan. Willen ze weer in de Engelse top meedraaien.

Elia moet eens bij zichzelf te raden gaan. Wil hij nog even flink cashen en op de tribune blijven zitten of wil hij serieus gaan inleveren en op de valreep zijn loopbaan nieuw leven proberen in te blazen. Het is nu of nooit, hij heeft drie jaar amper gespeeld en zijn credit is aan het opraken. Ik denk dat Elia een prima aanwinst zou zijn voor Ajax, PSV of Twente, maar dan zal hij wel moeten inleveren.

Eigenlijk vind ik Elia een zwaar overschatte voetballer, hij heeft 1 a 2 goede seizoenen gehad, maar daarna bij elke club (overigens niet altijd door slecht spelen, ook door blessures.) gefaald.
Moet nu maar eens bij een club als everton of malaga gaan bewijzen dat hij (erg goed) kan voetballen

19 mei 2012 om 17:50

Gelukkig dat JIJ dat vindt...
Overschat? Nee; hij heeft juist meer laten zien dan men in eerste instantie dacht! Publiek stond op de banken zijn naam te roepen bij Oranje. Super speler maar heeft verkeerde keuzes gemaakt.

Ik ben het wel met je eens; als hij het gaat maken bij een club als Everton... kan het nog wat worden. Al heb ik daar, gezien Drenthe zijn situatie, ook niet veel vertrouwen in.

19 mei 2012 om 17:54

Met overschat in deze, bedoel ik dat clubs toch nog veel geld willen neertellen voor iemand die het in het buitenland nooit bewezen heeft

Ze zullen wel denken bij Juve... "never change a winning team!"

Tja.. hij had gewoon bij HSV moeten blijven toen.. Hij heeft daar ook niet eens veel laten zien in die 2 jaar dat hij daar was.. Natuurlijk had hij ook een trainer die het niet echt in hem zag zitten.. maar er was ook een nieuwe coach in aankomst.. maar nee.. hij wou weg.. Dan ga je naar Juve.. waar men 'zogenaam' grote plannen met hem had.. en je speelt over het algemeen gezien gewoon helemaal niets..

Nu kan hij weer ergens bij een middenmoot beginnen 2-3 jaar een goed presteren en dan wellicht kijken wat mogelijk is richting top..

Eljero Elia zit in de zelfde situatie als Royston Drenthe.


Hij heeft wel de pech gehad dat andere spelers op zijn positie erg goed speelden (vucinic, Pepe, Giaccherini, Estigarribia). Conte had hem misschien wat vaker op kunnen stellen in Coppa Italia potjes. Maar goed, een winnende coach heeft altijd gelijk

Daarnaast lijkt hij me niet bepaald toegewijd tot de club, als je bijvoorbeeld op Twitter ziet wat hem allemaal bezig houdt.. Hij moet natuurlijk zelf weten wat 'ie in z'n vrije tijd doet, maar het geeft wel een negatief signaal af wanneer je je alleen maar bezig houdt met nieuwe patta's, horloges en auto's. (in tegenstelling tot andere Juve spelers, die via sociale media alleen maar met de club en fans bezig zijn).

Hij wordt waarschijnlijk een jaartje uitgeleend en daarna verkocht. Ik wens hem veel succes.

Schei uit. Geef deze jongen een seizoen Ajax en de clubs staan weer in de rij. Weggegooid jaar, helaas, maar Juve leek me ook al een onverstandige zet. Komt wel goed met Elia.

Zit hij bij de voorselectie?br Neetog?

De man heeft nooit een eerlijk kans gehad ... De hoofdschuldige is toch Conte...

19 mei 2012 om 19:03

Ja echt belachelijk dat Conte in een ongeslagen seizoen niet het team overhoop haalt omdat een paar knullen uit Nederland zo graag Elia willen zien. Schande!

19 mei 2012 om 19:07

Je weet zelfs als de trainer geen vertrouwen heeft in je dat je nooit aan de bak komt... Al ben je de uitblinker zonder vertrouwen gaat het niet werken... Dat hij Borriello boven Elia verkiest is een schande ... Zelfs op Del Piero kreeg de voorkeur boven Elia...

19 mei 2012 om 19:15

Dude, Juventus is ongeslagen (!) kampioen geworden en weet het dus beter dan ons allemaal hier op voetbalzone. We kunnen allemaal gaan azijnzeiken, maar ik praat liever over dat bijv. zelfs een Del Piero op de bank plaats moest nemen! Wie is Elia dan, als een speler van het kaliber Del Piero genoegen neemt met een plaats op de bank?

Diezelfde Del Piero wilde alsnog blijven bij Juventus! Ook al zou hij een reserverol krijgen aankomend seizoen. Een overschatte Elia kan zich niet bewijzen tegenover Conte en opeens is zijn carriére verkloot.

Sorry, maar Conte is kampioen geworden met dit team, en ongeslagen ook nog. Ik kan niets op aanmerken, behalve het transferbeleid kan beter, want dan krijgen we ook geen zeikende spelers zoals Elia. Hij krijgt tenminste zijn geld.. Waar zijn de oude tijden, krijg je nu geen speelminuten willen ze opeens weg!

*p.s: Del Piero is niet van nature een spits, Borriello wel. Scheve vergelijking wat je nu doet, Juventus wil verjongen en Del Piero is helaas op leeftijd. Zonde voor zo''n legende!

19 mei 2012 om 21:55

juist cengizz zo is het Del piero hoorde je ook niet

19 mei 2012 om 21:57

hou het maar bij psv daar weet je meer over denk ik , elia is een buitenspeler borriello een spits en del piero een aanvallende middenvelder

Ongelovelijk dat een club 10 miljoen betaald en vervolgens de speler 3 halve wedstrijdjes in een heel seizoen laat spelen. Buitenspelers moeten gewoon niet naar Italië gaan.. Ik denk dat Elia het beste terug naar Duitsland of een middenmoter in Engeland moet zoeken die aanvallend voetbal speelt, Swansea ofzo.
Hij moet uitkijken dat hij geen tweede Ryan Babel wordt.

Snap niet dat Juventus Elia heeft gekocht als ze hem toch geen kans geven?

19 mei 2012 om 19:08

Zo verkracht je een pracht voetballer;

19 mei 2012 om 21:53

pracht voetballer is overdreven

Het enige wat Elia moet doen is weg bij Juventus.
Hij speelt echt bijna nooit, ten slotte is Juventus gewoon geen goede club voor hem.
Ik zie hem eerder in de Bundesliga voetballen, misschien weer bij Hsv?

Zonde zonde, komt toch een paar jaar al niet echt aan langere periodes op rij spelen. Amper wat gespeeld voor Juventus dit jaar. Zuur dat zijn concurrenten wel voor deze wedstrijd zijn opgenomen. Hij wilt weg en ik hoop dat hij snel een nieuwe club zal vinden. Misschien moet hij toch een stap terug doen en weer terug komen naar Nederland. Anders zie ik hem in Engeland ook wel slagen, bij een club die met echte wingers speelt.

Misschien Terug naar Hsv? die hebben het ook erg moeilijk gehad dit seizoen. hij kan daar opnieuw gaan bouwen aan zijn voetbalcarriere.

19 mei 2012 om 19:12

HSV was allang blij dat ze hem konden verkopen voor zo'n hoog bedrag aan Juventus.
Op het begin was hij echt 1 van de verassingen van de Bundesliga, later werd het steeds minder en minder.

Elia moet gewoon helemaal opnieuw beginnen.
Hij moet een club zoeken met een trainer die vertrouwen in hem heeft en waar hij elke week kan spelen. Alleen dat zal al zwaar genoeg zijn. Dat Elia de laatste jaren nauwelijks heeft gespeeld is vooral zijn eigen schuld in mij optiek.

19 mei 2012 om 22:18

Ook blessures hebben een rol gespeeld bij HSV . Maar hij zou toch terug kunnen gaan naar HSV want de club heeft dit jaar een erg slecht seizoen gedraaid kan daar prima meedraaien met de jongelingen en kan zich daar toch thuis voelen .

Ik, als Juve fan snap er echt niks van waarom Elia nooit een eerlijke kans heeft gehad.. Wanneer hij enkele minuten mee mocht doen wou die zich volop gaan bewijzen, zo perfect mogelijk spelen. Dan gaan natuurlijk enkele dingetjes fout.br Maar even serieus.. Ik moet er wel om lachen dat Estigarribia en Giaccherini de voorkeur krijgen. Ik vind ze beiden Juve onwaardig.

Vreemd dat Conte hem persee erbij wou en enkele keren riep dat hij zich moest aanpassen aan de systeem, taal en weet ik veel wat..

Mocht hij vertrekken wens ik hem veel succes. Elia is heel het seizoen erg geduldig gebleven.

Btw: op de kampioensfeesten zagen Elia en Krasic er zo buitengesloten bij.. Erg jammer

erg jammer voor elia. voor echte buitenspelers is de italiaanse serie a geen competitie. daar is het veel te gecontroleerd en defensief. elia past denk ik beter in de bundesliga. hij is in mijn ogen beter dan lens en narsingh die nog bij de oranje selectie zitten

elia moet in een land spelen waar hij de taal ken begrijpen als je in italie gaat spelen is dat lastig om dat je je eerst goed de taal moet spreken als hij 2 jaar geduld heb komt hij er wel , alleen niet bij juventus, eerst een jaartje uitlenen zou de beste optie zijn waar hij met iemand kan praten bv een ploeg met een nederlander in dienst

Elia zou eigenlijk gewoon terug moeten naar Nederland. Gewoon weer in eigen land weer plezier krijgen in het voetballen. Dan zal hij wel een heel flink stuk van zijn salaris in moeten leveren, maar dat is op dit moment de manier om zich weer in de kijker te spelen bij Oranje en bij andere clubs. Heel jammer dat het zo gelopen is bij Juventus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren