Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dybala wordt door twee topspelers gevraagd naar Premier League te komen

Laatste update:

Enzo Fernández ziet Paulo Dybala graag naar Chelsea komen. Dat zegt hij tegenover de Argentijnse tak van ESPN. Eerder gaf ook Thiago Silva al publiekelijk toe dat hij de aanvaller graag naar de Londense club zou zien verkassen en dat ook aan Dybala had laten weten. Dat de sterspeler van AS Roma vorige week op Instagram liet zien in Londen te zijn, is reden voor de geruchtenmolen om nog sneller te draaien.

Fernández heeft de Roma-aanvaller een bericht gestuurd om te vragen of hij naar een transfer naar Chelsea gaat maken. "Ik hoop dat hij naar Chelsea komt, we gaan zien wat er gaat gebeuren", zei de middenvelder in een interview bij de Argentijnse variant van ESPN. Het publieke verzoek van Fernández, die afgelopen januari voor 121 miljoen euro van Benfica naar Chelsea transfereerde, volgt kort op een vergelijkbaar interview met Silva.

"Hij is een topspeler en zou een enorme aanwinst voor ons zijn", liet de Braziliaanse verdediger weten. De 38-jarige Silva vertelde dit bij de Britse Formule 1 Grand Prix, waar ook Dybala aanwezig was. "Ik heb Dybala gevraagd of het klopt dat hij naar Chelsea komt, maar hij reageerde niet." Dat de 29-jarige aanvaller in Engeland was voedde de geruchten dat hij was afgereisd om met Chelsea in gesprek te gaan. Tegenover het Italiaanse LAROMA24 liet de Argentijn echter weten dat hij niet van plan is te vertrekken bij Roma. "Ik heb zin in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ik ben tevreden bij Roma en ik ben van plan om te blijven."

Maandag liet Fabrizio Romano weten dat Chelsea op het moment geen concrete interesse in Dybala heeft. Als Dybala in Rome blijft gaat hij beginnen aan zijn tweede seizoen in dienst van de club. Vorig jaar zomer maakte hij transfervrij de overstap van Juventus, nadat hij zeven jaar voor de Oude Dame had gespeeld. Met Dybala verloor Roma afgelopen seizoen de finale van de Europa League en werd het zesde in de competitie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds wanneer is Enzo Fernandez een topspeler? Heeft het een tijdje leuk gedaan bij Benfica maar bij Chelsea compleet door de mand gezakt het afgelopen seizoen…

11 juli 2023 om 22:21

Altijd leuk wanneer mensen over een speler praten maar hem niet zien spelen. Door de mand gezakt..

11 juli 2023 om 23:05

Is wat overdreven maar het is inderdaad nog verre van een echte topspeler, komt pas net kijken. Mag nog niet eens in de schaduw staan van Dybala. “Prima speler (Enzo) en een topspeler(Thiago) vraagt een topspeler”zou een betere titel zijn

11 juli 2023 om 23:14

D.costa9cfc denk dat iedereen heeft kunnen zien dat Enzo Fernadez zwaaaar door de mand is gevallen

11 juli 2023 om 23:48

Andyboy heeft gewoon gelijk. Enzo Fernandez kan zo mee bij oranje met z’n balletjes breed en terug, wat een verdriet.

12 juli 2023 om 00:43

Stuurde in de PL de meeste passes de final third in per 90min. Dus hoezo balletje breed?

12 juli 2023 om 07:28

@D.costa9CFC, dat je deze discussie nog aan gaat.. Enzo is een van de meest creatieve spelers in de Premier League en gaat dat dit seizoen laten zien, vorig seizoen was een drama (niet voor hem persoonlijk aangezien hij zelf goed speelde op een plek waar hij totaal niet tot zijn recht kwam) maar hij gaat het toch nooit goed doen volgens dit soort mannetjes op deze website.. Het is verspilde moeite, lekker laten gaan..

12 juli 2023 om 09:29

En als Rodri "balletjes breed. Balletjes terug" doet, is het een wereldtopper..?

12 juli 2023 om 13:24

Rodri doet veel meer dan balletje breed wat ik van enzo gezien heb sorry kan 15 spelers opnoemen die beter dsn hem zijn.

11 juli 2023 om 22:22

Volgens mij als waterdrager voor Messi deed hij het best aardig op het WK

11 juli 2023 om 22:37

Volgens mij heeft Andy het over zijn Chelsea en Benfica tijd.

11 juli 2023 om 22:23

Echt he. Lachwekkend ook dat je voor zo een speler 125 miljoen betaalt. Voor de premier league een 12 in een dozijn speler. Blijf het lachwekkend vinden hoe clubs spelers scouten op het wk, terwijl het niveau dan beduidend lager ligt dan de europese topcompetities.

11 juli 2023 om 23:01

12 in een dozijn speler... Nog steeds boos om het WK? Oké, 125 miljoen was teveel geld voor hem maar dit is gewoon een hele goede speler (als je hem goed gebruikt...). Bij Benfica in de Champions League fenomenaal net als op het WK. Sorry maar onder zo'n onbenul als Lampard krijg je niemand aan het voetballen, en Potter heeft ook hopeloos gefaald.

11 juli 2023 om 23:06

Nee hoor. Ik ben niet zo een oranje fan hoor. Dit is gewoon miin objectieve analyse. Deze.man gaat gewoon tempo te kort komen in de premier league.

12 juli 2023 om 00:27

Je geeft enkel je mening. Hoezo objectief. Daarnaast zijn er meerdere spelers bij Chelsea die hun niveau niet haalden. Maakt dat Crespo, Torres, Shevchenko, Ballack (zo kan je nog wel doorgaan) allemaal geen topspelers meer?

12 juli 2023 om 00:40

Mijn mening is subjectief. Maar ik bedoelde dat ik objectief kan kijken omdat ik geen oranje fan ben en mijn mening dus niks met afgunst te maken heeft. Die spelers die jij noemt hadden echt wel meer flair dan fernandez.

11 juli 2023 om 23:03

Je kan toch niet dit Chelsea als referentie nemen? Dat hele team speelt belabbert en allemaal problemen intern.

12 juli 2023 om 07:57

Verschil tussen goede en topspelers is dat ze zich meestal wel kunnen onttrekken aan de malaise van een team en desondanks beslissend zijn. Dat zie ik Enzo te weinig doen om hem echt als een topspeler te klassificeren.

12 juli 2023 om 12:49

Die jongen is 22 jaar. Chelsea was dramatisch en hij komt in een nieuw land. Nieuwe stad, nieuwe omgeving, nieuwe club. Midden in het seizoen. Niet zo heel gek dat hij niet de pannen van het dak speelde, maar hij deed het ook niet zo slecht als de meeste hier beweren.

12 juli 2023 om 20:03

@cyberize7x

Wat een onzin. Dat gaat op tot een bepaalde hoogte. Enzo gaat echt niet in bijna z'n eentje een elftal dragen. Dat doen Messi, Ronaldo etc ook niet.

In alle gevallen dat men spreekt over een team dat gedragen zou worden door 1 speler is dat een team dat in veel betere staat verkeert dan dit Chelsea.

Zou echt een top transfer zijn van Chelsea en een speler die ik altijd al in de PL graag had willen zien spelen. Zou samen met Nkunku een geweldig duo vormen.

11 juli 2023 om 22:45

Teveel van hetzelfde dan toch? Denk niet dat zoiets gaat werken

12 juli 2023 om 12:51

Te veel van het zelfde? Nkunku en Dybala zijn allebei geen pure spitsen maar toch wel andere type spelers imo.

Vind het zeker en goede speler heeft ook en clausule van 12 miljoen dacht ik.
Is er nog verder nieuws over Caicedo?

Denk niet dat hij de speler is die Chelsea nodig heeft maar voor zo'n lage afkoopsom moet je hem gewoon halen.

Dybala is een magnifieke speler. Maar veel te veel geblesseerd. Mijn 2 favoriete buitenlandse clubs. Dan zie ik hem liever blijven.

Dybala naar Chelsea zou echt een heerlijke transfer zijn, maar de speler zelf heeft al gezegd dat het niet gaat gebeuren en hij schijnt dicht bij een nieuw contract te zijn bij Roma. Ik zou het ook erg k*t voor Mourinho vinden als we Dybala daar wegplukken, zonder Dybala kan hij daar namelijk wel inpakken dan blijft er weinig van dat elftal over..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren