Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland loopt weg met nieuwe 32-jarige ontdekking: ‘DFB-ster’

Laatste update:

In Duitsland is men bijzonder gecharmeerd van de ontwikkeling van Pascal Gross. De middenvelder van Brighton & Hove Albion, die vorige week zijn debuut maakte namens de nationale ploeg tegen Japan, voltooide zijn droomweek zaterdag met een klinkende 1-3 zege op Manchester United. Duitse en Engelse media steken de loftrompet over de middenvelder.

"Hij is een grote hit in de Premier League", kopt BILD. "Vorige week maakte hij zijn debuut in Duitsland en nu schiet hij zijn ploeg naar de overwinning tegen Manchester United. In de tweede helft was het Gross die onder druk van United voor de 2-0 tekende. Eerst stuurde de DFB-ster wereldkampioen Lisandro Martínez met een geweldige schijnbeweging het bos in, om vervolgens ijskoud voor de tweede treffer te tekenen."

Ook bij Brighton lopen ze weg met Gross. 'King of Manchester' slingerde de club zaterdag op X, gevolgd door 'Der Kaiser'. Gross is bezig aan zijn zevende opeenvolgende seizoen in dienst van the Seagulls. Hij kwam tot dusver tot 219 wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij 29 keer scoorde en 39 assists afleverde. Voor zijn komst naar Engeland kwam hij in Duitsland uit voor FC Ingolstadt, Karlsruher SC en TSG Hoffenheim.

The Mirror spreekt van een 'indrukwekkende vorm' van Gross. "Hij is door de jaren heen een doorn in het oog gebleken voor United. Van de negentien keer dat hij trefzeker was in de Premier League maakte hij er zes tegen United. Tegen geen enkele andere club kwam hij vaker tot scoren." Door de zege heeft Brighton de druk op Erik ten Hag vergroot. Met twaalf punten uit vijf wedstrijden bezet de Europa League-tegenstander van Ajax zelf een knappe vijfde plek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht.
Veelzijdige en intelligente speler, verdedigend en aanvallend. Heeft vorig seizoen ook wel eens rechtsback gestaan, als ik me goed herinner.
Zijn goal tegen Manutd was heerlijk.
Eén van de smaakmakers van Brighton.

18 september 2023 om 13:09

Prachtig om te zien hoe het Man United van eth ontzettend scheel werd getikt door het "kleine" Brighton.

18 september 2023 om 14:18

Ik denk dat als je naar de cijfers kijkt dat er geen club momenteel in het voetbal bestaat die met zo'n goedkope selectie zulk goed voetbal op de mat kan leggen. Echt bizar hoe goed zij het doen, heel aantrekkelijk voetbal.

Ik vind dat altijd mooi. Dat je gewoon 7 jaar stug je ding doet bij dezelfde club, en dan eigenlijk steeds beter wordt, ook al ben je al 30 geweest. Gun het hem van harte!

Ik vond die goal van hem dus echt geweldig. Prachtige lichaamsschijnbeweging waarmee hij Martinez helemaal het bos in stuurde. Echt een voorbeeld van iemand foppen.

Ergens is het wrang dat zo'n speler al jaren een dragende speler is voor Brighton en nu ineens wordt omschreven als 'grote hit', anderzijds wel prachtig dat een speler die eigenlijk altijd zo 'anoniem' is geweest nu een flinke inhaalslag maakt betreft lof.

Ik vond het destijds vrij bijzonder dat hij de stap maakte naar Brighton. Bij Ingolstadt had hij zich bewezen in de Bundesliga en de subtop wilde hem destijds maar wat graag hebben met zijn leiderschap, inzicht en scorend vermogen.

Echt mooi om te zien hoe hij de stap naar Brighton heeft gemaakt en na 7 seizoenen nog steeds een dragende speler van het elftal is.

Ik snap de titel niet helemaal.
Dus als een 32 jarige speler een doelpunt maakt tegen United is het een nieuwe ontdekking voor Duitsland? Nou dan weten we in iedergeval dat we voorlopig niks hoeven te vrezen voor de Mannschaft op een EK of WK als ze een 32 jarige die een doelpunt maakt tegen United wat die al 6x eerder deed in zijn 7 seizoenen bij Brighton de nieuwe ster is.......
Ik volg de Premier League al heel veel jaren het is gewoon een 12 in een dozijn voetballer die geen speciale kwaliteiten heeft.
Prima voor eeb club al Brighton maar zodra Brighton doorgroeit naar een subtopper of top club zal deze man ook snel uit het team verdwijnen en uiteindelijk ook de club verlaten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren