Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duits international luidt noodklok: ‘De situatie is echt zorgwekkend’

Laatste update:

Duitsland kijkt met angst en beven uit naar het EK van 2024, dat door onze oosterburen zelf wordt georganiseerd. Die Mannschaft is als gastland al geplaatst, maar maakt in de diverse oefenwedstrijden tot dusver een belabberde indruk. Robin Gosens, die in de selectie van de Duitsers zit, heeft nu hard uitgehaald.

Duitsland speelde eerder deze interlandperiode met 3-3 gelijk tegen Oekraïne en liep vrijdagavond tegen een 1-0 nederlaag tegen de Polen aan. De zorgen in Duitsland over het nationale elftal zijn groot en dat kan Gosens zich wel voorstellen. In een groot interview met BILD spreekt hij harde woorden. "De situatie is echt zorgwekkend", zo laat de linksback met Nederlandse roots optekenen. "We weten zelf ook dat we meer moeten scoren, dat we overwinningen moeten boeken en dat we het land achter ons moeten krijgen."

Het EK van volgende zomer zou volgens Gosens voldoende motivatie moeten bieden. "We spelen dat toernooi in eigen huis en het moet een groot voetbalfestijn voor ons worden. De enige manier waarop we het land nu achter ons kunnen krijgen, is door het behalen van resultaten. Wat er nu aan ontbreekt bij ons, is dat we onszelf niet belonen. De resultaten ontbreken nu gewoon en dat is gewoon big shit."

Dat een international van de Duitsers zich zo openlijk uitspreekt over de matige vorm van het elftal, leidt tot consternatie. Er heerste al veel onvrede en die is na de interlands en de uitspraken van Gosens alleen maar toegenomen. Komende dinsdag oefent de formatie van bondscoach Hansi Flick nog een keer en krijgt het de kans om een overwinning te boeken. Colombia is dan vanaf 20.45 uur in de Veltins-Arena in Gelsenkirchen de tegenstander.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het amateuristisch beleid van de Duitse voetbalbond wordt eindelijk afgestraft wat ik heerlijk vind. Sinds het vertrek van Matthias Sammer als sportief directeur en jeugdcoördinator loopt het niet meer bij Duitsland. Zelfs van voetbalbeleving is geen sprake meer terwijl Duitse clubs meer en meer jonge spelers halen uit het buitenland. De Duitse voetbalbond leeft enkel nog van schandalen.

18 juni 2023 om 22:50

Welke schandalen heb je het zoal over?
Dat de Bundesliga een competitie is om buitenlandse jonge spelers op te leiden klopt wel. Erg zorgwekkende situatie ook dat er zo weinig jong Duits talent doorbreekt.

18 juni 2023 om 22:51

ik heb het vooral over de afgelopen razzia's in het hoofdkantoor te Frankfurt am Main.
Dat er weinig talent doorbreekt is het resultaat van het gebrek aan visie bij de bobo's. Commerce en geld is het enige wat hen telt.

18 juni 2023 om 23:20

Is het ook niet gewoon dat er een gouden generatie was en dat er weer sprake is van een meer modale lichting?!

18 juni 2023 om 23:35

Neen, de beleving is er gewoon niet meer. De jeugd is meer geïnteresseerd in andere dingen dan voetbal zelf

19 juni 2023 om 00:02

Wat is een modale lichting? Want afgelopen jeugd EK onder-21 zijn ze Europees kampioen geworden. En het is niet zo dat ze met Rigters en de gebroeders Drost kwamen aanzetten. Je hebt gewoon Wirtz, Baku, Nmecha, Moukoko, Adeyemi, Janelt, etc. die door kunnen groeien naar hele goede speler, waarvan ik van Wirtz en Moukoko wel hoge verwachtingen hebben. En de huidige lichting is ook niet verkeerd. Maar Flick kan de defensie niet goed zetten, want ze krijgen belachelijk veel goals tegen met een van de beste keepers ter wereld en een vrij sterke achterhoede die bij de top van hun competities spelen.

19 juni 2023 om 10:50

@BBayer1990; beetje zoals de Nederlandse jeugd?

Duitsland staat er straks gewoon weer hoor. Ze hebben af en toe wat zwakke jaren, zoals nu sinds ze het WK hebben gewonnen. Maar ze komen gewoon terug.

Vond ze op het WK trouwens ook niet eens zo slecht. Ze wonnen van Costa Rica en speelden gelijk tegen Spanje wat altijd kan. Tegen Japan hebben ze het na een erg sterke eerste helft in de slotfase weggegeven en uiteindelijk op doelsaldo naar huis omdat Spanje met een bizarre score begon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren