Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dramatisch VVV loopt tegen tien van Groningen tegen historische zeperd aan

Laatste update:

VVV-Venlo heeft zichzelf zaterdagavond een bijzonder slechte dienst bewezen in de strijd tegen degradatie door met 0-1 onderuit te gaan tegen FC Groningen. De ploeg van trainer Jos Luhukay speelde in eigen huis zeventig minuten met een man meer, maar wist in aanvallend opzicht nagenoeg niks klaar te spelen. Azor Matusiwa was aan de kant van de bezoekers de ongelukkige met twee gele kaarten in een kort tijdsbestek. Het betekende voor VVV de negende nederlaag op rij in de Eredivisie, de slechtste reeks ooit op het hoogste niveau. Aan de stand verandert niks: VVV blijft zestiende, terwijl Groningen genoegen moet nemen met de zesde plek.

Groningen heeft het traditiegetrouw lastig in Venlo en wist in 2010 voor het laatst te winnen op bezoek bij VVV. Ditmaal begon de ploeg van Danny Buijs wel sterk aan het duel en zorgde Mohamed El Hankouri voor het eerste gevaar van de wedstrijd, door na drie minuten spelen de bovenkant van de lat te raken. De bezoekers domineerden de wedstrijd in de beginfase, maar moesten halverwege de eerste helft met tien man verder, nadat Matusiwa met twee keer geel van het veld werd gestuurd. De middenvelder ging tot twee keer toe stevig door op Vito van Crooij en werd door scheidsrechter Bas Nijhuis van het veld gestuurd.

Ondanks de overtalsituatie wist VVV niet tot noemenswaardige kansen te komen. Dat lukte Groningen wel. Tomás Suslov stuurde Jörgen Strand Larsen de diepte in, waarna de spits na een goede individuele actie met rechts het zijnet vond. In de tweede helft domineerde VVV wel op basis van het balbezit, maar wist het amper tot grote kansen te komen. Na een uur spelen leek een dreigende actie van Yahcuroo Roemer voor gevaar te zorgen voor het doel van Sergio Padt, maar was het Ko Itakura die met een uiterste krachtsinspanning eventueel gevaar wist te voorkomen.

Aan de overkant bewees Christian Kum VVV een goede dienst door een gevaarlijke voorzet van Alessio da Cruz onschadelijk te maken voordat El Hankouri gevaarlijk kon worden. Terwijl het duel vervolgens leek af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, bezorgde El Hankouri Groningen drie minuten voor tijd alsnog de overwinning. De aanvaller won het duel van zijn directe tegenstander en haalde van ruim twintig meter fraai uit met een streep in de linker benedenhoek: 0-1. In blessuretijd leek VVV alsnog een punt uit het vuur te slepen, toen Roemer de bal langs Padt werkte, maar was het Giorgos Giakoumakis die de bal even daarvoor in buitenspelpositie beroerde, waardoor Nijhuis de treffer afkeurde.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1PSV3127318684
2Feyenoord3123625675
3FC Twente3119662863
4AZ3016772455
5Ajax3113108749
6NEC30121171547
7FC Utrecht301299245
8Go Ahead Eagles3111911342
9Sparta Rotterdam3011712240
10sc Heerenveen3110615-1436
11Fortuna Sittard309813-1835
12Almere City FC3171212-2033
13PEC Zwolle308814-1832
14Heracles Almelo309516-2232
15Excelsior3151115-2026
16RKC Waalwijk306618-2124
17FC Volendam304719-4419
18Vitesse304521-46-1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt hier zo ontzettend gelukkig weg. Een zondagsschot en een tikje wat net zorgt voor buitenspel. Wedstrijd deed me denken aan ADO 2016. Vroege rode kaart, hele wedstrijd tegenhouden en dan winnen met zo'n zondagsschot.

3 april 2021 om 22:53

Denk niet dat de wedstrijd heel anders was geweest zonder de rode kaart. FCG dat afwachtend speelt en wint met 0-1 is het standaard beeld dit seizoen. VVV heeft gewoon 0.0 vetrouwen en daardoor was de rode kaart bijna een zegening, omdat VVV eigenlijk moest komen. Qua amusementswaarde een van de verschrikkelijkste seizoenen van Groningen (en dat zegt wat), maar alles valt dit jaar eens onze kant op. Hoop op een Feyenoord in de playoffs, en ajb niet Utrecht want die pakken ons toch altijdnnog

3 april 2021 om 23:42

Was dat met die vrije trap van pak hem beet 30 meter. Lindgrenn die hem toen nam?


Wedstrijd was waardeloos, zelfs de scheids deed er weer eens aan mee. Wedstrijd verdiende geen winnaar.. VVV moet vrezen voor een nacompetitie als ze zo blijven spelen

4 april 2021 om 02:16

Ja, precies die wedstrijd. VVV moet vrezen voor directe degradatie als ze zo blijven spelen.

Zit niet meer in helaas. By far slechte team van eredivisie op de spits na. Vrees ervoor dat ze zelfs rechtstreeks degraderen.

3 april 2021 om 22:48

Ado is slechter en vind qua spelers materiaal RKC ook slechter. Achterin heb je toch spelers als Guwara (prima back bij U) die er niet was vandaag, Kum (die toch best ervaren is), Gelmi/Da Graca (die allebei best rap zijn en fysiek niet onder doen voor de gemiddelde CV), en Pachonik (die vgm potentie heeft om zelfs een stapje te maken?). Het middenveld is te voetballend als Post er niet is, al vond ik dat na de wissel van Machach VVV de controle helemaal verloor. En op de buiten heb je Hupperts, V. Crooij en John die ook gewoon een aardige fietsmand aan ervaring hebben. 13/14 prima, en daarmee zeg ik niet boven plek 14 maar toch zeker wel eredivisie waardige, spelers met een spits voorop die er ook nog eens 25+ in schiet??

Vertrouwen is compleet verdwenen, maar qua materiaal is het echt bij lange na niet by far het slechtste toch...

Oh zo domme rode kaart van Matusiwa, waarom toch? zonder die rode kaart win je hier 0-3.

Gespeeld naar onze mogelijkheden met 10 man, liever voor de 0 spelen en dan een lucky goal zoals nu dan alles riskeren. Prima tactische keuzes van Danny. Wat ben ik blij voor Mo, heeft zich enorm verbeterd de laatste maanden! begint steeds meer een complete voetballer te worden, zijn passing mag hij nog wel verbeteren. Het is Mo gegund dat hij hem notabene maakt!

Fijn weekend boys!

3 april 2021 om 20:56

Ik denk dat die vergeten was dat die geel had, behoorlijk domme actie. Al vond ik die 1e eigenlijk geen geel, hij is volledig uit balans. Wel zuur dat we hem missen tegen Heerenveen, maar goed waarschijnlijk zijn we na dit weekend 9 punten los van Play-Off tickets.

3 april 2021 om 21:03

Hoe dan ook blijft het zo dom, We hebben het halve seizoen al zonder hem gespeeld. Dus zullen thuis tegen Heerenveen ook zonder hem kunnen, Messaoudi vind ik sinds zijn terugkomst belangrijker en bepalender. Heerlijke vooruitzicht, ook nog als we winnen van Sch. Schitterend seizoen maken we mee !

Goed gedaan Groningen ook al speel je heel lang met 10 tegen 11 toch de punten gehaald. VVV gaat de nacompetitie spelen en RKC en Willem II blijven veilig.

Vvv heeft tegen 10 man amper wat gecreëerd. Wat zijn die slecht zeg. Dat ze uberhaupt nog zoveel punten hebben behaald is echt een godswonder.

3 april 2021 om 21:08

Komt meds door Giakoumakis, zonder hem stonden ze allang op degraderen en plek 18, wat een slecht team is dat zeg.

3 april 2021 om 21:37

Je ziet nu als hij niet scoort dat VVV niks voorsteld lekker de nacompetitie in die gaan geen punten meet pakken. Kunnen helemaal niks meer creëren

3 april 2021 om 21:38

VVV speelde ook met 10 man. Doen ze al weken als Kum basis staat, soms zelfs met 9 als Hunte ook mee doet 😉

Bedankt grunn! Morgen zelf de 3 punten pakken van Rkc en dan doen we weer volop mee. Laatste wedstrijd vvv-Emmen💪💪

Eigenlijk best apart, Groningen speelt al het hele seizoen heel matig, maar pakt wel veel punten. Ergens natuurlijk ook een kwaliteit en daarbij lijkt elk dubbeltje op zijn kant in een wedstrijd de kant van Groningen op te vallen. Die spelen echt een seizoen waarin alles voorspoedig verloopt. VVV daarentegen zijn zo onthutsend zwak dat ik het eigenlijk nog verbazingwekkend vind dat ze niet in een vroeger stadium de goal tegen kregen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren