Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dost: 'Dit is de droom van elke voetballer, het is een heel mooie ervaring'

Laatste update:

VfL Wolfsburg wacht een loodzware opgave in de kwartfinale van de Champions League, want daarin speelt men tegen Real Madrid. “Het is een absolute droom”, zegt aanvaller Bas Dost op de website van de club uit de Bundesliga.

/

“Tegen Real spelen is de droom van elke speler en een heel mooie ervaring, maar we gaan natuurlijk niet als toeschouwers de wedstrijd in, we willen wat bereiken. We hebben niets te verliezen”, aldus de 26-jarige Dost, die kampt met een gebroken middenvoetsbeentje en over een week of anderhalf zijn rentree hoopt te maken.

Ook trainer Dieter Hecking sprak van een ‘gedroomde loting’: “Benfica was in sportief opzicht de beste optie voor ons geweest, maar als we die club niet zouden loten, dan kies ik ook achteraf graag voor Real. Bayern München had ik niet willen treffen.”

Denk jij dat VfL Wolfsburg de halve finale bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch Blijft toch een avontuurtje voor een club als Wolfsburg, dit, en als je avontuur dan toch ten einde moet komen dan het liefst tegen een grootmacht als Real of Barca in plaats van de derde en vierde pot van het jaar tegen Bayern. Plus natuurlijk extra mooi als je dan toch weet te winnen!

18 maart 2016 om 21:45

Ik denk toch een soort schalke scenario, maar dan dat real er niet mee wegkomt. In deze vorm kan het nog zeer spannend gaan worden.

18 maart 2016 om 21:47

Ik schat de kansen 70 - 30. Begrijp me niet verkeerd. Real zal heus doorgaan maar ik vind het geen collectief daar waar wolfsburg meer een team is en de trainer tactisch sterk. Hij zal kunnen inspelen op de tactiek vam Real. Hij kan bijvoorbeeld verdedigend spelen en Draxler dan langs kroos / marcelo laten dribbelen omdat heel Real hoog staat. Ik noem maar een voorbeld.

Lekker als Underdog de wedstrijd in en met een 5 mans verdediging starten. Ik denk dat er in de counter dan wel mogelijkheden liggen voor Wolfsburg.

Sorry maar als ik dit soort uitspraken hoor wordt ik niet goed !! Een droom om tegen Real Madrid te spelen ??

18 maart 2016 om 21:59

Tuurlijk is dat een droom, meest succesvolle club ooit

18 maart 2016 om 22:07

Op gebied van?? Qua prijzen niet vriend, barca heeft de meeste.

18 maart 2016 om 22:30

Als je met die instelling het veld op gaat kan je beter thuis blijven .

18 maart 2016 om 23:07

K weet niet of je kan tellen maar real heeft er toch meer

19 maart 2016 om 01:14

Ik heb geteld maar Barca heeft er meer. Real heeft wel meer CL's en landstitels maar in totaal met alle prijzen heeft Barca er meer

19 maart 2016 om 01:18

Als je alleen landstitels meerekent om te bepalen dat ze de beste zijn dan zouden Celtic en Olympiakos beter zijn

19 maart 2016 om 03:40

Landstitels en cl's zeggen toch wat meer als die bekertoernooitjes..

18 maart 2016 om 22:08

Het lijkt me logisch dat het een droom is om tegen een van de beste en succesvolste clubs ter wereld mogen te spelen in een fantastisch stsdion

Zeer appart dat 39% van poll stemmers denk dat Wolfsburg door gaat. Weliswaar is Real uitvorm, maar vooralsnog is Wolfsburg gewoon volstrekt kansloos tegen Real.

19 maart 2016 om 13:32

Kan je mij ook direct vertellen wie de CL gaat winnen? Dan hoef ik niet eens meer te gaan kijken.

Het is wel schrikbarend hoe sommige leden van Vz praten over Real Madrid. Er zijn hier elke dag honderden leden die clubs als Arsenal stelselmatig de lucht in "likken" noem ik het maar even, maar over Real Madrid wordt er echt gepraat alsof ze het over Cambuur hebben. Natuurlijk is Barca de beste op dit moment, maar laten we ophouden met de eeuwige vergelijking tussen Castillianen en de Catalanen. Hoe pijnlijk het ook is voor sommige, maar na Barca is Real Madrid gewoon samen met Bayern het sterkste team op deze planeet. Punt.

18 maart 2016 om 22:59

Wij winnen van Real hoor. Zo heel je argument weg. Pas nog 0-1 gewonnen en de laatste jaren ook telkens gewonnen. Dus stop aub. Atletico staat boven Real en in schat ook Juventus hoger. Tenzij je t hebt over de prijzen in eerdere jaren want op dit moment staan wij hoger.

18 maart 2016 om 23:11

Weilicht puur op kwaliteit is Real nu beter, maar qua resultaat valt het inderdaad wel mee. Atletico heeft laten zien vaak genoeg van Real te winnen. Daarbij schakelde Juve ze vorig jaar nog uit en gingen ze woensdag op een haar na eruit tegen Bayern (die ik toch wel hoger in schat dan Real momenteel). Real heeft wel de status en geld om hier abrupt verandering in te brengen, maar met Perez weet ik het nog zo net niet.

19 maart 2016 om 02:01

Hilarisch hoe uit de hoogte sommige mensen doen na een aantal magere overwinningen op Real van Atletico. Het is niet dat ze de sterren van de hemel spelen namelijk....

Maar goed, begrijp het aan de ene kant ook wel. Als je als fan zijnde je club 10+ jaar niet hebt zien winnen van je gehate vijand dan zou ik ook elke overwinning vieren alsof ik de CL heb gewonnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren