Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dominik Szoboszlai schiet Hongarije naar oefenzege op inefficiënt Turkije

Laatste update:

Turkije heeft vrijdagavond een oefennederlaag moeten slikken. De ploeg van bondscoach Vincenzo Montella ging in de Puskás Arena in Budapest met 1-0 onderuit tegen Hongarije. Vlak na rust tekende Liverpool-middenvelder Dominik Szoboszlai vanaf de strafschopstip voor de enige treffer van de wedstrijd.

Bondscoach Marco Rossi van Hongarije had in zijn opstelling ruimte voor voormalig AZ’er Milos Kerkez. Links op het middenveld moest hij onder meer Szoboszlai van bruikbare ballen voorzien. Bij Turkije stond Orkun Kökçü centraal op het middenveld met Ismail Yüksek. Enes Ünal, ex-FC Twente, stond in de punt van de aanval. Onder meer Arda Güler begon op de bank.

Het balbezit was in de beginfase voor Hongarije, maar de eerste mogelijkheid was voor Kökçü. De geboren Haarlemmer zag zijn gekrulde schot maar net naast het doel van Péter Gulácsi gaan. De doelman der Hongaren moest na een kleine twintig minuten opnieuw ingrijpen, ditmaal op een poging van Juventus-talent Kenan Yildiz.

Hongarije speelde weinig klaar en kwam in eerste instantie niet verder dan een schot van Roland Sallai, wiens inzet eenvoudig gepakt werd door Mert Günok. Vlak daarna kreeg Turkije een tegenvaller te verwerken met het uitvallen van Ridvan Yilmaz. De linksback van Rangers liet zich aflossen door Mert Müldür.

In de fase voor rust begon Hongarije meer aan te dringen en kreeg het via Sallai een prima mogelijkheid. De spits zag zijn schot richting de bovenhoek vliegen, maar Günok redde uitstekend. Barnabas Varga kopte uit de daaropvolgende hoekschop maar net naast. Het laatste gevaar kwam van de uitploeg. Gulácsi redde goed op een poging van Yunus Akgün.

Een handsbal van Ünal in de zestien kwam Turkije duur te staan. Szoboszlai meldde zich voor de elfmetertrap en schoot de bal hard in de linkerhoek: 1-0. Aan de andere kant had Zeki Çelik al snel voor de 1-1 kunnen zorgen, ware het niet dat een puike verdedigende actie erger voorkwam voor de Hongaren.

Vijf minuten nadat Kökçü het veld had verlaten voor Güler, had Bendeguz Bolla voor de 2-0 moeten zorgen. Hij maakte wat ruimte vrij voor zichzelf en zag zijn poging maar net gekeerd worden door Günok. Turkije vocht voor de gelijkmaker, kreeg meerdere hoekschoppen en ook kansen, maar een treffer zat er voor Turkije niet in. Hongarije dacht in blessuretijd voor 2-0 te zorgen, ware het niet dat András Schäfer buitenspel stond toen hij binnentikte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word tijd dat hakan calhanoglu niet meer basis gaat staan.
Voor de rest zal het een eer zijn dat Ronaldo tijdens de ek tegen ons gaat scoren

22 maart 2024 om 22:53

Was samen met Ismail en kenan de beste.

22 maart 2024 om 22:57

Zodra Ismail aan zijn opbouw gaat werken en minder nonchalant word gaat het een hele goeie 6 worden.

Samet opbouwend echt dramatisch. Speelt alle ballen terug op de keeper. Zeki moet zijn hoofd optillen wanneer hij een bal speelt. Tempo was veel te laag..
Yunus forceert veel, maar geen rendement.
Enige pluspunt was Ismail die verdedigend goed stond !!

22 maart 2024 om 23:03

Ismail die stond er wel, maar heeft letterlijke elke simpele combinatiepass teruggespeeld naar de tegenstander. Ik hou van die jongen met betrekking tot zijn werklust, maar deze wedstrijd was hij dramatisch. Normaliter vind ik calhanoglu bij het nationale elftal geen reet voorstellen, maar vandaag gaf hij enkele key-passes die niet resulteerden tot een doelpunt. Over het algemeen was het dramatisch, maar wat verwacht je met ozan kabak en samed akaydin centraal achterin? Jammer dat we weinig konden zien van can uzun. Was eigenlijk wel benieuwd naar hem. Ik wil ook benoemen dat yusuf yazici zijn periode voorbij is bij turkije. Nog nooit zo’n schandalige voetballer gezien die een draaicirkel heeft van een caterpilar graafmachine. En harry potter moet nog bijscholen in zweinstein…

22 maart 2024 om 23:08

Ja vandaar dat ik ook aangeef dat hij opbouwend veel beter moet zijn. Anders blijft het een breker die geen bal vooruit kan spelen. Samet moet er punt achter zetten dat staat zeker vast.

22 maart 2024 om 23:13

Hoe doet cem karaca het eigenlijk? Die jongen had wel een fout gemaakt in zijn eerste wedstrijd, maar dat ter zijde. Speelt hij nog bij valencia en hoe is zijn vorm? Ben eigenlijk wel benieuwd naar dit soort spelers die soms opbloeien in de schaduw.

We hadden meer kansen en voetballend waren ze niet veel beter dan ons. Dit is geen zwakke tegenstander, Hongarije is een hele goede ploeg die op dit moment sterker is. Geen man overboord, met de sterkhouders erbij zal het er beter uitzien. Een Enes Unal in topvorm kan het verschil maken, vandaag was te zien dat hij nog lang niet fit is maar we zullen hem zeker nodig hebben op het EK. Montella zal waarschijnlijk al bepaald hebben wie er gaat spelen op het EK, deze wedstrijden zijn mooie gelegenheden om wat andere jongens aan het werk te zien.

22 maart 2024 om 22:55

Enes komt voetballend te kort. Toen Yusuf erin kwam was er veel meer beweging voorin.

22 maart 2024 om 23:02

Van een spits wordt eerst doelpunten verwacht en Enes is een goalgetter. Hij komt net terug van een zware blessure, geduld is op zijn plaats vind ik.

22 maart 2024 om 23:05

Gun het hem zeker en dat hij het waar gaat maken, maar heb geen hoge verwachtingen van hem.
We missen echt een killer voorin !!

22 maart 2024 om 23:06

Idd Enes komt na van een zware blessure en de anderen kunnen niet afmaken. Maar je laat een Semih die die meeste goals heeft gemaakt van alle spitsen doodleuk naar jong Turkije gaan. Gaat echt nergens meer over.

22 maart 2024 om 23:10

Over Semih heeft Montella al uitleg gegeven. U21 heeft over een paar dagen hele belangrijke wedstrijd. Maar die komt er nog wel. Verwachtingen zijn hoog.

22 maart 2024 om 23:13

Dan waarom wordt die jongen in de eerste instantie überhaupt uitgenodigd? Het is nu net alsof je snoep steelt van een kind. Schandalig beleid.

22 maart 2024 om 23:17

Ja dat vind ik dan wel weer vaag. Uitnodigen en vervolgens weer terug sturen. Zoals je weet is dat heel normaal in Turkije.

23 maart 2024 om 00:35

Welke sterkhouders? Buiten Ferdi en Abdulkerim was iedereen er toch?

23 maart 2024 om 23:41

Als ik naar de huidige Cv’s kijk is ook Söyüncü een directe versterking, evenals İrfan Kahveci.

Ondanks de nederlaag heb ik een sterk Turkije gezien, die Hongarije grotendeels domineerde. Met name Kenan, Ismail en Hakan. Ondanks dat Hakan veel kritiek krijgt vond ik hemDe belangrijkste schakel. Zorgt voor rust en kan zo een speler een op een zetten. Goed schot , overzicht , reguleert de tempo. Was ook paar keer dreigend met afstandschoten Hoe kenan die bal in een vloeiende beweging aannam en op doel schoot verraad al dat ie veel talent heeft en een rooskleurig toekomst tegemoet gaat.Oh ja en aub geen Zeki meer.

23 maart 2024 om 10:07

Lekker domineren. Daar koop je niks voor.

Hoeveel kansen hebben we nou nodig om een goal te scoren???
Jammer dit, maar dit is nog niet eens onze beste 11 en we speelden prima op een paar spelers na "kuch kuch" Calhanoglu.
Hem moeten ze een Inter tenue laten dragen wanneer we een wedstrijd hebben. Als GS fan vond ik het wel heel raar dat Kilicssoy niet in eerste 11 was. Hij, Guler en Yildiz in de aanval klinkt zeer verfrisssend. Hopelijk pakken we Oostenrijk wel volgende week.

22 maart 2024 om 22:58

Semih en Kaplan zijn spontaan naar jong Turkije gestuurd op het laatste moment. Semih heeft de 1-0 gescoord en ze hebben 2-1 gewonnen. Ik heb geen woorden meer voor de TFF. Eerst zet je je land voor schut tegen de arabieren. Nu flik je dit. Er worden corrupte spelletjes gespeeld daar.

22 maart 2024 om 23:06

Ook ongelofelijk dat ze Kaplan geen kans geven. Deze oefenwedstrijden zijn toch om nieuwe spelers de kans te geven? Zoals Semih en Kaplan? Nee voor Turkije moeten ze minimaal 25 jaar oud zijn.. trieste bende

22 maart 2024 om 23:14

De managers hebben zoals gewoonlijk weer een grote vinger in de pap. Spelers geven meer voor hun club dan voor hun land. Zie calhanoglu en kokcu..

Turkije heeft voldoende kansen gehad, maar Gulasci heeft ook uitstekend gekeept. Dat mag ook gezegd worden. Avond snel vergeten en meteen focussen op de volgende oefenwedstrijd.. Hopelijk wordt dit elftal echt een team. Nu zie ik vooral sterke individuele spelers.

DIt zou de basis opstelling van Turkije moeten zijn.

Semih

Kenan Hakan Arda

Kaanayhan ismail

Ferdi caglar abdulkerim Bay

Mert

We missen gewoon echt een spits en een aanvallende middenvelder. Hakan heeft zich omgeschoold tot regista (die deed het trouwens voortreffelijk, wauw) en voor de rest hebben we alleen maar defensief ingestelde profielen. Zo een Demirbay hadden we bijvoorbeeld heel goed kunnen gebruiken. Los daarvan, degelijke wedstrijd.

Voetballend gezien was het vanavond zo slecht niet eens, je zag met vlage goede acties en combinaties van de spelers die elkaar meer lijken te begrijpen op het veld. Echter misten wij de afronding en toch ook wel de creativiteit je mist gewoon een speler die de bal van achteruit naar voren kan brengen een speler die de bal tussen de linies kan brengen en Arda Guler is zo speler. De keuze om Yunus te starten ipv Guler begreep ik niet zo goed, Yunus was dreigend en deed echt zijn best maar zijn rendement is nog laag voor het basiselftal...

De basisspelers van Montella o.a
Yunus, Samed, Zeki en Unal horen naar mijn mening niet thuis in de basis. Ik hoop dat Montella wel realiseert dat het EK er bijna aankomt en nu wel duidelijk moet realiseren dat er een Vaste basiselftal moet zijn die ingespeeld moet zijn op elkaar nu nog experimenteren kan echt niet meer...

Naar mijn mening spelen we straks zo op het EK: Gunok, Abdulkerim, Caglar, Ferdi, Baris, Salih, Hakan, Orkun, Guler, Yildiz en Semih.

Een mix van ervaring en talent
Gunok met zijn ervaring op goal, Abdulkerim en Caglar als 2 sterkhouders centraal, Baris en Ferdi als backs is Solide, op het middenveld Salih, Hakan en Orkun die met zijn 3en het middenveld zowel defensief als aanvallend compleet maken, Guler en Yildiz op de flanken met hun Ongelofelijke talent en creativiteit naar voren. Semih als Killer in de spits.

Als afsluiting hoeven Celik, Ozkacar, Demiral, Samed, en Yazici van mij absoluut niet mee naar het EK

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren