Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dijkhuizen blameert zich in beker; ex-Groningers blijven aan de kant

Laatste update:

Marinus Dijkhuizen moet blijven wachten op zijn eerste overwinning als manager van Brentford FC. The Bees bleven in de competitie tegen Ipswich Town steken op een 2-2 gelijkspel en gingen dinsdagavond in de Capital One Cup keihard onderuit tegen Oxford United: 0-4. Queens Park Rangers won zonder bankzitter Tjaronn Chery met 0-3 van Yeovil Town en Maikel Kieftenbeld ontbrak in de selectie van Birmingham City. The Blues waren met 1-2 te sterk voor Bristol Rovers.

/

Voor Dijkhuizen en Brentford zit het tweede bekertoernooi van Engeland er na de eerste ronde dus al op. Acht spelers maakten hun officiële debuut voor de club uit de Championship, onder wie voormalig FC Twente-aanvoerder Andreas Bjelland. De Deen kende geen gelukkig duel, want hij raakte aan het einde van de eerste helft geblesseerd en moest zich in de rust laten vervangen door Jake Bidwell.

De doelpunten op Griffin Park werden gemaakt door Liam Sercombe, Danny Hylton, Kemar Roofe en Johnny Mullins. Na twaalf minuten spelen stond het al 0-3 en kon Dijkhuizen de volgende ronde dus eigenlijk al wel uit zijn hoofd zetten. Oxford United komt uit in de League Two en dat is het vierde niveau in Engeland. Brentford gaat zaterdag op bezoek bij Bristol City voor de tweede wedstrijd in de competitie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Burton Albion van Hasselbaink wint met 0 - 1 van Bolton.

Om je dood te schamen. Dijkhuizen heeft nog geen goede indruk gemaakt op mij.

11 augustus 2015 om 23:06

Misschien maar ontslaan dan. Want 1 punt uit 1 duel is onacceptabel. Het seizoen is eigenlijk al verloren door het miserabele optreden van Marinus.

11 augustus 2015 om 23:08

Waren misschien teveel jeugdspelers op het veld die er nog niet klaar voor zijn. De selectie is sterk genoeg om weer play offs te halen. Hou vertrouwen het komt helemaal goed met Brentford

12 augustus 2015 om 08:53

Competitie is nog 45 wedstrijden? Of nog 37... Bijna heel nieuw team, veel nieuwe spelers bij brentford.

12 augustus 2015 om 12:25

Hopelijk een incident, over 2 weken in iedergeval aanwezig op Griffin Park bij Brentford - Reading!!

12 augustus 2015 om 12:42

Goed bezig man, veel plezier. Zou er zelf graag ook willen zitten bij die wedstrijd maar helaas lukt dat niet.

Komt helemaal goed met Brentford daar ben ik van overtuigd. 8 debutanten en veel van hen jeugdspelers die er misschien nog niet klaar voor zijn. Wanneer de basiself staat is het een zeer goed team.

11 augustus 2015 om 23:20

Heeft Harlee Dean gewoon een basisplaats onder Dijkhuizen? Ik ben een paar keer wezen kijken in League One en die jongen was een type Jaap Stam die gewoon ieder duel won.

11 augustus 2015 om 23:24

Tot nu toe wel maar dat komt ook omdat Bjelland niet helemaal fit was aan het begin van het seizoen. Ik verwacht wel dat Bjelland en Tarkowski het centrum gaan vormen maar Dean speelde wel veel duels in de voorbereiding.

12 augustus 2015 om 09:59

Dat zou ik jammer vinden. Dit is gewoon het type verdediger wat je in Engeland nodig hebt

12 augustus 2015 om 12:41

Ze spelen 46 wedstrijden in het seizoen exclusief bekerwedstrijden. Dean komt wel aan genoeg wedstrijden dit seizoen Maar ben het met je eens, Dean is wel een verdediger waar je als aanvaller niet snel van wint.

Als championship club thuis met 0-4 onderuit gaan tegen een league two-club is wel erg zwak.
Hoop dat Dijkhuizen het nog goed gaat doen.

11 augustus 2015 om 23:38

Het is wel de Capitol 1 Cup he. Daar wordt niet zo zwaar aan getild

11 augustus 2015 om 23:40

Tja, Manchester United verloor ook met 4-0 van MK Dons. Er zijn vaak verrassingen in de Engelse bekertoernooien. Hoop inderdaad ook dat Dijkhuizen het goed gast doen. Begonnen met een remise in de competitie, dus geen valse start. Jammer dat ze uit de League Cup liggen.

als dijkhuizen niet 1 van de eerste 2 wedstrijden wint wordt de druk wel heel erg groot denk ik

Ach jah...als je bankrekening maar vol loopt. Wat n lol....Zit je daar al op de bank....

12 augustus 2015 om 00:25

De Championship is gewoon een erg leuke competitie om actief in te zijn. Ik snap nooit waarom men altijd maar denkt dat het om het geld gaat. Sterker nog, ik zou als speler liever in de Championship actief zijn dan middenmoot Eredivisie. En dat staat echt compleet los van het geld.

wat ik vooral knap vind is dat sommige hun mening al klaar hebben na 2 wedstrijden , zoiets met voetbal en de waan van de dag.. kwaliteit komt echt wel boven drijven dus wacht ffies een duel of tien voor je weer eens je gal spuwt.. man man man.. wat een teletekst supporters hier..

Excelsior tweede deel vergeten en daarvoor! Best een gedreven trainer, maar zeker geen topper.
Alles staat en valt met centjes en dus meer middelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren