Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dele Alli droomt van het WK, ondanks dat hij al een jaar niet heeft gespeeld

Laatste update:

Dele Alli heeft zijn zinnen gezet op het WK van 2026, zo heeft de Engelsman gezegd bij Monday Night Football van Sky Sports. Ook geeft Alli een korte update over zijn situatie bij Everton.

Afgelopen juli deed de voormalig ster van Tottenham Hotspur een boekje open over zijn turbulente jeugd. Hij vertelde dat hij op jonge leeftijd seksueel werd misbruikt, drugs dealde op straat vanaf zijn achtste en sigaretten rookte op zijn zevende.

Ook onthulde Alli dat hij een tijdje verslaafd is geweest aan slaappillen. De inmiddels 28-jarige middenvelder zat zelfs in een afkickkliniek om van de drugs af te nemen. Nu Alli is afgekickt, is hij klaar om zijn rentree in het voetbal te maken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Alli staat momenteel nog tot de zomer onder contract bij Everton. Een liesblessure houdt hem nu nog aan de kant, maar hij zit in de laatste fase van zijn herstel. “Ik zie eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Hopelijk sta ik na de zomer volledig fit ergens op het veld.”

Waar Alli zijn terugkeer gaat maken, is nog niet bekend. Zijn contract bij Everton loopt komende zomer af, maar dat weerhoudt hem niet om groots te denken.

“Ik wil naar het WK van 2026. Ik heb een jaar niet gespeeld, maar ik weet dat ik het kan. Elke dag om elf uur ‘s avonds gaat mijn wekker om me aan mijn grote doel te herinneren.”

“Ik wil gewoon in de Premier League blijven. Everton is geweldig. Ik wil niet over andere clubs praten, maar voor nu weet ik niet of ik hier volgend seizoen nog speel”, zegt de middenvelder over zijn contractsituatie. “Ik vind het niet eng dat ik straks zonder contract zit, het is de ideale mogelijkheid om clubs te tonen wat ik kan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet of elke dag om 23:00 uur 's avonds nu echt het perfecte tijdstip is om een wekker te zetten om na te gaan denken over jouw doelen.

Groots dromen is natuurlijk altijd goed. Er moet wel heel, heeeeeel, veel veranderen dan. Alleen het begint bij ambitie. En dat is er. Al is een stap of 3 kleiner denken ook niet onverstandig. Probeer eerst maar weer profvoetballer te worden

16 april 2024 om 11:51

Denk dat hij de wekker om 23.00 heeft staan als signaal dat hij moet gaan slapen.

16 april 2024 om 13:54

Tja, je kunt ook om 7:00 uur 's ochtends de wekker zetten. Maar hoe word je dan wakker om de wekker te zetten? Wat dat betreft is 23:00 uur een mooie tijd om de wekker te zetten.

Ambitie genoeg! Wat was hij in zijn begin jaren bij de Spurs goed, jammer dat het niveau wel enorm gedaald is maar als ik zijn verklaring lees is het niet heel gek dat zijn carrière turbulent is geweest..

16 april 2024 om 11:30

Vind het niet heel gek. Beetje een soort Donny van de Beek alleen dan de Engelse variant. Iemand die z’n doelpunten meepikt en op de goede plek staat in een goed draaiend elftal, maar geen spectaculaire speler die een elftal op sleeptouw kan nemen.

16 april 2024 om 13:39

Pieter dan heb je hem niet gevolgd in zijn eerste periode bij Spurs. Hij was namelijk als jonge speler wel heel erg Spurs op sleeptouw aan het nemen en was daar tijdje week in week uit de beste speler op het veld.

16 april 2024 om 15:26

Delle Alli kon echt prima voetballer hoor Pieter. Technisch hele vaardige speler aan het begin. Niet te vergelijken met Donny

18 april 2024 om 15:31

Hahah Donny van Beek? Hij speelde echt de PL wel aan diggelen op zijn beste momenten. Donny..? Leuk dat hij kon meedraaien in het meest waanzinnige Ajax (nagenoeg) ooit... Echt een absurde vergelijking.

Dromen en doelen stellen is een stap in de juiste richting, helemaal vanuit het punt waar hij vandaan komt met mentale problemen. Zo te horen gaat het beter met hem en hopelijk kan hij zijn vreugde weer terugvinden op o.a. het veld!

Misschien iets voor Ajax?

OT: dat wordt inderdaad ''dromen'' ja... kans op speeltijd lijkt me niet aanzienlijk, ook wetende wie zijn concurrenten zijn.

Dromen mag altijd maar weet wel dat de meeste dromen bedrog zijn. Was natuurlijk in de begin jaren van de spurs een geweldige voetballer.

Tja dromen mag altijd maar met het talent wat Engeland heeft op zijn positie verwacht ik het niet. Ook is het WK al over 2 jaar. Die kerel mag blij zijn als die een club vindt waar die veel minuten mag maken na de afgelopen jaren. Ben ook benieuwd welke stap hij gaat nemen. Want ik denk niet dat Everton zijn contract gaat verlengen.

Meest en best bezette positie in het Engels nationaal elftal, dat wordt heeeeeel lastig gezien zijn kwaliteiten.

16 april 2024 om 11:28

Misschien een soort Wijnaldum scenario. Ook zo’n zelfde soort type speler, iemand die je de hele wedstrijd niet ziet, maar wel z’n moment pakt en op de goede plek staat.

16 april 2024 om 13:47

Verschil is dat je bij Engeland gewoon 3 a 4 toppers hebt op die positie. Dan maakt hij gewoon geen enkele kans. Al weet je het met Southgate nooit.

16 april 2024 om 15:45

Tja maar Nederland heeft niet zoveel spelers op de nummer 10 positie. Bij Engeland heb je Jude Bellingham, James Maddison, Cole Palmer en Phil Foden bijvoorbeeld die daar allemaal kunnen spelen. Zeker omdat het WK al over 2 jaar is zie ik hem heel weinig kans maken. Hij mag blij zijn als die een club vindt waar die zijn voetbalgeluk kan hervinden.

Tja, talent heeft hij wel maar laat hem eerst maar weer eens voetballen. Ik denk ook niet dat hij ooit weer op het niveau van zijn tijd bij Spurs komt. Daarnaast heeft Engeland zoveel wereldsterren in het team dat het eigenlijk onmogelijk gaat zijn voor hem.

Wat heb ik deze man toch zien schitteren in zijn tijd bij MK Dons, hierna bij Tottenham de eerste 2 seizoenen ook echt de meest weergaloze dingen laten zien. Triest om te zien hoe ver zo'n jongen dan kan terugvallen zeg.

Mooie droom en ambitie van hem om op het WK van 2026 te willen staan als speler van Engeland. Wanneer hij weer fit en in vorm komt zou ik het niets eens helemaal uitsluiten eerlijk gezegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren