Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dean Huijsen maakt in de week voor Feyenoord-uit zijn eerste voor sterk AS Roma

Laatste update:

AS Roma heeft maandagavond een zeer ruime overwinning geboekt in de Serie A. In eigen huis was de ploeg van trainer Daniele De Rossi met 4-0 veel te sterk voor Cagliari. Het werd een bijzondere avond voor Dean Huijsen, die in de 55ste speelminuut binnen de lijnen kwam en vier minuten later zijn eerste goal in het Romeinse shirt maakte. Het was voor Roma de voorlaatste wedstrijd voor de Europa League-kraker tegen Feyenoord. Huijsen zelf is overigens niet ingeschreven voor het tweeluik met de Rotterdammers.

AS Roma - Cagliari 4-0


Het duel begon uitstekend voor i Giallorossi, die nog voor het verstrijken van de tweede speelminuut op voorsprong kwamen dankzij een treffer van Lorenzo Pellegrini. Halverwege de eerste helft verdubbelde Paulo Dybala de score. Pellegrini fungeerde ditmaal als aangever: hij legde de bal op technisch vernuftige wijze klaar voor de Argentijn, die van dichtbij hard raak schoot.

Ook de 3-0 kwam op naam van Dybala. In de 51ste minuut schoot hij raak uit een strafschop, die hij mocht nemen na een handsbal van Cagliari-aanvaller Andrea Petagna. Het slotakkoord was voor invaller Huijsen die uit een hoekschop van Leandro Paredes de 4-0 tegen de touwen knikte. Het was het eerste doelpunt voor de Nederlander in dienst van Roma. Rick Karsdorp speelde de hele wedstrijd op de rechtsbackpositie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongunstig voor Feyenoord dat AS Roma net in vorm lijkt te geraken.

5 februari 2024 om 22:48

Kan voor feyenoord nog wel eens lastig gaan worden. Roma speelt sinds de trainerswissel veel beter voetbal, niet van dat betonspel wat we normaal gewend zijn. Dybala ook al weken in topvorm

5 februari 2024 om 23:20

Pellegrini ook heerlijk bezig sinds De Rossi het overgenomen heeft.

Ben benieuwd naar Roma volgende week. Aan de ene kant ben ik blij dat Mourinho weg is, aangezien wij niet tegen zijn tactieken konden opbotsen. Aan de andere kant ben ik doodsbang voor een elftal met spelers als Lukaku en Dyballa die nu daadwerkelijk mogen aanvallen van de trainer.

Dat hij Mourinho daar in en bij Roma heeft overleefd is een klein wonder.
Koeman gaat hem vast bellen voor de oefenwedstrijden, om hem vervolgens thuis te laten voor het EK.

5 februari 2024 om 23:24

Dat lijkt mij beter dan hem niet op te roepen en dat hij or spanje kiest. Je kunt het als bondscoach nooit goed doen.

6 februari 2024 om 07:21

Hoezo? Mourinho is degene die er voor gezorgd heeft dat hij gehaald werd.

Wat een goede wedstrijd van onze zijde.
Fijn dat we onder DDR mogen voetballen in plaats van dat terug houdende van Mou.

Mooi om te zien dat steeds meer spelers hun oude niveau weer beginnen terug te krijgen, als je ziet hoe een Ses of Pellegrini ineens weer beginnen te voetballen in plaats van te mopperen op de arbitrage.

Hopelijk kunnen we deze lijn voorzetten, komende week word zwaar met eerst Inter en daarna Feyenoord maar heb er vertrouwen in.

Daje Roma!!

Ben blij dat wij nog Roma-Mourinho hebben gehad. Deze De Rossi-tijdperk is veel beter. Hopelijk snoepen ze wat punten af van de concurrentie Milan😉

Mooi om het succes van zo'n clubheld te zien, een echte romein die zijn troepen naar de overwinning leidt!

Mooie kopbal van Dean. Blij dat hij van De Rossi ook minuten krijgt. Maar ik zal nog blijer zijn wanneer hij terug in het wit zwart speelt.

6 februari 2024 om 08:50

Waarom hebben ze hem eigenlijk verhuurd aan Roma? Best een groot risico op weinig speeltijd en rechts centraal is het bij Juventus ook niet bepaald dringen geblazen. Als hij echt een toptalent is speelt hij Gatti en Danilo er toch wel uit?

Ben benieuwd wat Roma gaat doen tegen Inter, want ze hebben die week erna gelijk Feyenoord desondanks zie ik Inter daar alsnog winnen om Lukaku nog een les te leren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren