Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Mos ziet in Veerman Arsenal-speler en voorspelt wat hij PSV gaat opleveren

Laatste update:

Joey Veerman zou perfect passen bij Arsenal, zo is althans de conclusie van Aad de Mos bij Goedemorgen Eredivisie. De middenvelder is niet de enige Nederlander die de tafel linkt aan een vertrek naar Noord-Londen. Ook Joshua Zirkzee zou perfect passen bij the Gunners, zo stelt Hans Kraay junior.

“Die ballen tussen de linies keihard en met zoveel gevoel inspelen”, begeleidt Kraay junior beelden van Veermans optreden tegen AZ. “Hij ziet dingen iets eerder dan heel veel andere middenvelders.”

Tafelgast Diego Biseswar haakt daarop in met een kanttekening. “Ik vond wel dat AZ Veerman wel alle vrijheid gaf. Het leek wel alsof hij in de speeltuin aan het spelen was, met zijn kinderen. Er werd nooit druk op hem gezet. Als je iets korter op hem zit, dan heeft hij een veel moeilijkere avond. Maar gisteren mocht hij alles bepalen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Sonny Silooy, tevens aangeschoven, is het eens met Biseswar. “Het is een topwedstrijd en dan verwacht je van de spelers van AZ dat ze erbovenop zitten, want ze hebben natuurlijk nog een kans om op de ranglijst te stijgen. Maar ja, dat hebben ze gewoon laten lopen.”

Ook De Mos kraakt de instelling van de spelers en vindt ook dat interim-trainer Maarten Martens het nodige te verwijten valt. De Alkmaarders werden doordeweeks, voor het debacle tegen PSV, ook al ongelofelijk afgestraft door Heracles Almelo (5-0).

“Het zijn allemaal ideale schoonzonen op het veld, geen tackle, niets. Je kan als AZ, met alle respect voor die trainer, niet thuiskomen met tien tegengoals in drie dagen. Dan moet je als trainer gaan nadenken: wat ben ik aan het doen op die bank.”

“Ik ben verliefd op Malik Tillman en Joey Veerman”, antwoordt De Mos vervolgens op de vraag welke Eredivisie-speler hij als eerst zou kopen. “Veerman”, hakt de analyticus uiteindelijk de knoop door.

“Wat hij waard is nu? Die zit in de veertig miljoen-klasse. Hij kan zo bij Arsenal mee”, stelt De Mos. “Dat voetbal van Arsenal is hem op het lijf geschreven. Kleine ruimte, steekballetjes geven, traptechniek. Zoals Mikel Arteta wil spelen, daarin is hij geweldig.”

Joshua Zirkzee


Als de clubnaam Arsenal genoemd wordt, erkent Kraay junior dat hij graag een andere Nederlander naar Arsenal ziet vertrekken. “Joshua Zirkzee draait een fantastisch seizoen bij Bologna”, begint de analyticus.

“Hij wordt gelinkt aan Juventus en wil zelf het liefst naar AC Milan, maar de berichten uit Engeland zeggen dat Arsenal hem heel graag wil hebben. Ik vind hem zo’n mooie Arsenal-speler. Arsenal speelt alles over de grond en Zirkzee is daar zó goed. Ik zou zo hopen dat hij naar Arsenal gaat”, besluit Kraay junior.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aad moet ff zn PSV bril afzetten, Veerman mist de power voor de PL.

Thanks Aad, doen we niks mee!

7 april 2024 om 12:44

Mist vooral handelingssnelheid. Zal daarom bij elk club in de Premier League niet op zijn plaats zijn. Subtopper in Italië zoals Atalanta zal daardoor het hoogst haalbare voor hem zijn. Wat overigens helemaal prima is, want daar mogen de meest spelers enkel van dromen.

7 april 2024 om 13:00

Veerman zou prima in de middenmoot Spanje, Italie of misschien Duitsland meekunnen, maar als er inderdaad één competitie is waar hij níet naartoe moet is heg wel de Premier League 😂

Wanneer verteld iemand aan Aad dat 1 april al is geweest?

Zirkzee vind ik wel een goeie speler maar die moet gewoon naar Milan gaan en dan zich doorontwikkelen.

Veerman is een geweldige speler aan de bal, mits die de ruimte krijgt. Dat kreeg hjj gisteren ook heel erg van AZ.

Ik denk zelf dat het Spaanse voetbal beter is voor Veerman, bij een subtopper daar.

Veerman moet nog wel een paar stapjes maken als hij van waarde wil zijn voor Arsenal.

Denk wel dat er nog wat rek inzit als je kijkt hoe veerman 1 a 2 jaar geleden voetbalde en waar hij dan nu staat. En mocht die rek er niet meer inzitten dan zo lang mogelijk bij PSV blijven hopelijk, heerlijke speler.

Moet je iemand als Aad niet tegen zich zelf in bescherming nemen.
Je gaat niet iemand die niet meer 100% is zich zelf zo voor schut laten zetten.
Dat is gewoon uit lach tv.
Je ziet de laatste 10 jaar alleen maar onzin en rare dingen uit zijn mond komen.
Waarom word deze man nog uitgenodigd?

Aad is weer lekker bezig vandaag. Ook die uitspraken zonder enige nuance. ‘Kan zo bij Arsenal mee’. Heeft Aad weleens gekeken wie er bij Arsenal op het middenveld staan?

Ik vind Veerman helemaal geen speler voor de PL, denk dat hij de intensiteit daar niet aankan. Wat overigens helemaal niet erg is, want in een andere topcompetitie zou hij het wel degelijk heel ver kunnen schoppen.

Zirkzee doet het beter dan dat iedereen had verwacht.
Top dat we een speler achter de hand hebben voor de toekomst van het Nederlands elftal.
Maar clubs als Juventus en Ac Milan met hun historie wie ze allemaal in de spits hebben gehad, dan zie ik Zirkzee niet in die rijtjes passen/staan.

Mij lijkt hij meer een spits die een beetje moet trekken, duwen, inzakken, kaatsen en dan mee om rand zestien mee te doen.

Maar hij is nog jong en moet meer rendement, snelheid en kracht hebben.
Zie hem bij geen enkele topclub spelen.

Ook geen middenmoot in de topcompetities, beter naar een club als Sporting Lissabon/FC Porto of Lille/Lyon daar kan die zich echt ontwikkelen om later bij een club als Ac Milan te kunnen spelen.

7 april 2024 om 13:16

Trekken en duwen? Weet je zeker dat je hem wel eens hebt zien spelen?

7 april 2024 om 15:14

Dus hij is een van de beste spelers van de nummer 4 van de serie A, maar volgens jou moet ‘ie naar (sub)top clubs in Frankrijk/Portugal toe? Heh?

Veerman kan natuurlijk nog beter worden, maar keer op keer geeft hij niet thuis in de "grote" wedstrijden. Wat heb je dan in godsnaam te zoeken in de Premier League, zeker met spelers als Odegaard en Rice op het middenveld. Verdedigend vind ik Veerman niet fantastisch, maar aanvallend wel. Maar ja, dan loopt daar ene Odegaard. Blijft er, normaliter, nog 1 plekje over op het middenveld en dan heb je daar nog Partey, Jorginho en in mindere mate Fabio Vieira en ESR. Veerman zou misschien prima zijn op de bank, maar op dit moment lijkt het me sterk dat hij in de basis zou spelen bij Arsenal.

7 april 2024 om 12:48

Dat hij niet thuisgeeft in grote wedstrijden is toch wel een hardnekkig fabeltje hoor. Vorig jaar scoorde hij nog tegen Arsenal. Dit jaar was hij erg belangrijk in de wedstrijden tegen oa Feyenoord, AZ en Twente en tegen Dortmund was hij zo dominant dat hij werd verkozen tot Champions League speler van de week

veerman kan dat niveau helemaal niet aan. fysiek te zwak,handelings snelheid te laag,te weinig loopvermogen,te weinig power en denkt nog te traag. elke keer als we tegen een betere tegenstander spelen geeft hij compleet niet thuis zowel bij psv als nederlands elftal.

goede subtop speler maar niks voor arsenal die de top nastreven

Ik denk dat een Europese topclub op dit moment nog wat te hoog gegrepen is voor Veerman, maar ik denk dat hij daar via een goede Europese subtopper wel uiteindelijk terecht zou kunnen komen.

Och Aad. Joey in Engeland?? Nooit van zn leven. Geen power geen snelheid geen duelkracht.

Kijkt Aad wel eens naar Arsenal ? Hou toch op die kan echt niet mee haha !

Veerman wordt echt uit elkaar getrokken in de PL natuurlijk haha, die heeft helemaal niet de fysiek/power voor daar.

Wat bezielt die voetbalkenners van Nederland eigenlijk? Aad Mos zei ook dat Taylor zou meekunnen bij Real Madrid en Barcelona... nu weer Veerman bij Arsenal. Kijkt hij nou gewoon nooit Premier League of is hij werkelijk zo dom als al die andere Inside-, Goedemorgen-, Rondo-mensen? Onvoorstelbaar.

Zoals altijd bevestigt Aad met zijn non-analyse wat ik dacht, namelijk dat Veerman fysieke power en handelingssnelheid mist voor de Premier League. Als je een voetbaltoto of dergelijke tegengesteld invult aan De Mos maak je een aardige kans te winnen. Hansie, Hansie geeft gelukkig wel regelmatig blijk iets van het spelletje te begrijpen, ook ik zie Zirkzee nog grote stappen maken.

Haha Veerman zit al aan zijn plafond. Bij PSV kan hij de topwedstrijden niet eens aan. Net als bij Oranje.

Veerman en Arsenal zou geen goede combi zijn. Veerman en BPL voetbal sowieso niet. Die intensiteit gaat hij never nooit aankunnen. Handelingssnelheid ligt ook veel te laag.

Arsenal heeft in principe een CVM die kan passen nodig ala Luiz of Zubimendi. Of Partey verlengen en dan een creatieve Cam/cm erbij ala Wirtz/musiala/paqueta etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren