Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Ligt moet vrezen: Bayern werkt aan terugkeer van transfervrij clubicoon

Laatste update:

Bayern München werkt aan een terugkeer van Jérôme Boateng, zo melden onder meer Florian Plettenberg en Fabrizio Romano zondag. De centrale verdediger is transfervrij sinds zijn contract bij Olympique Lyon afliep deze zomer en traint inmiddels weer mee bij zijn oude werkgever. De verwachting is dat Boateng in de komende dagen zijn handtekening onder een contract in Beieren gaat zetten.

Daarmee keert de Duitser na twee jaar terug bij Bayern, dat in Boateng een goede optie voor in de breedte ziet. De 35-jarige verdediger stond in de tussentijd onder contract bij Lyon, maar zijn avontuur in Frankrijk was geen onverdeeld succes. Waar hij in zijn eerste seizoen nog regelmatig op een basisplek kon rekenen, kwam Boateng de afgelopen voetbaljaargang amper aan de bak in het Groupama Stadium. In totaal speelde hij 35 wedstrijden voor les Gones.

In afwachting van het afronden van de deal traint de boomlange voorstopper alvast mee met de selectie van Bayern. De staf van der Rekordmeister is ervan overtuigd dat Boateng van waarde kan zijn dit seizoen en dus kan hij binnenkort een contractaanbieding tegemoet zien. De 76-voudig international van Duitsland is fit bevonden en zou al snel weer in actie kunnen komen voor Bayern.

De komst van Boateng kan slecht nieuws betekenen voor Matthijs de Ligt. De voormalig Ajacied is dit seizoen al niet verzekerd van een basisplaats bij Bayern en krijgt er in de vorm van Boateng een extra concurrent bij. De Ligt verscheen in de Bundesliga vooralsnog maar een keer aan de aftrap dit seizoen, al kampte hij ook enige tijd met een blessure aan zijn knie. Naast De Ligt en Boateng kan trainer Thomas Tuchel centraal achterin ook kiezen voor Kim Min-jae en Dayot Upamecano.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Ligt vind ik in principe beter dan Kim, maar goed misschien dan toch maar eieren voor je geld kiezen

1 oktober 2023 om 18:06

Ben ik het niet mee eens. Denk wel dat Kim heel prima naast De Ligt zou kunnen spelen. Maar op LCV is Kim echt veel en veel beter.

Als je als De Ligt zijnde van een 35 jarige Boateng moet “vrezen” dan kan je beter gaan stoppen en iets anders doen.

1 oktober 2023 om 21:03

Jeetje Boateng. Was hem eigenlijk alweer helemaal vergeten, terwijl hij toch aardig wat betekend heeft op topniveau. Ik denk wel dat hiermee wordt voortborduurt op een vertrek van de Ligt. Al hoop ik niet dat hij dan naar Barca gaat, want dan komt hij in hetzelfde parket terecht met Kounde, Christensen en Araujo die daar ook al centraal kunnen spelen.

1 oktober 2023 om 22:15

Echt hè wat een onzin en een flut titel. De Ligt is echt super goed bezig bij Bayern, dit kan je geen concurrent noemen misschien kwa positie maar een uitgebluste Boateng kan je echt niet beter noemen dan de top fitte de Ligt. Al met al lekker je spel spelen de Ligt en dan komt het helemaal goed, denk zelfs dat de 35 jarige Boateng niet alle wedstrijden gaat spelen.

Waarom moet De Ligt vrezen voor Boateng haha. Die kerel is allerlaatste keuze en viel bij Lyon al door de mand. Helaas is die nu geblesseerd maar ik schat hem zeker wel hoger in dan Upamecano. De Ligt gaat genoeg spelen in dit hele lange seizoen.

1 oktober 2023 om 22:01

Omdat het voor titel beter is, dan zeggen 35 jarige Boateng terug naar Bayern.

Vrezen voor boateng? Sinds die de draaimolen van Messi is ingeweest heb je van hem niks meer te vrezen.

Boateng is allang niet meer wat het is geweest. De Ligt hoeft zeker niet bang te zijn. Upamecano, Kim, De Ligt. Deze 3 vechten het uit.

Vrezen voor wat als je geen eerlijke kans krijgt t.o. v die schutteraars achterin .

Gisteren was het bewijs . Slaphandjes .

Helaas is ie geblesseerd

1 oktober 2023 om 22:46

Schutteraars nog wel. De Ligt is gewoon terecht de nummer 3 centrale verdediger in München.

Begin 2019 werd Boateng al gedumpt bij Die Mannschaft en de laatste 2 jaar bij Olympique Lyon mocht hij maar mondjesmaat op komen draven. Boateng is inmiddels dan ook 35 en vormt mijns inziens geen bedreiging voor een fitte Matthijs De Ligt. Mocht De Ligt toch op een zijspoor belanden door de komst van Boateng dan kan hij altijd nog Ajax gaan redden.

Bayern heeft in principe een zeer smalle selectie, aangezien ze deze zomer meer spelers hebben laten gaan dan er voor zijn teruggekomen. Dus dit is meer een goede bekende transfervrije optie om buiten de transferperiode wat breedte aan de selectie toe te voegen. Echter lijkt het me niet iets voor de Ligt om zich zorgen om te hoeven maken.

Ruilen tegen alaba ? Alaba weer terug naar München en de ligt naar real Madrid . Vorig seizoen 1 van de beste maar dan komt meneertje Tuchel en daar zit je dan op de bank .. echt jammer voor Mathijs . maar boateng daar hoef je zeker niet voor te vrezen

1 oktober 2023 om 19:42

De Ligt gaat zeker niet in de basis spelen bij Real.

1 oktober 2023 om 21:22

Ik ben echt niet stuk van Mathijs hoor. Als iedereen fit is vraag ik me af in hoeverre hij een versterking is. Madrid heeft wat mij betreft een strijder nodig met focus 90 minuten lang. Als ie geen bal juist kan controleren zou ik er niet eens wakker van liggen. Rudiger is die strijder en Militao kan dat ook zijn maar beide missen de focus.

Wel vreemd. 1 van de betrouwbare pilaren van vorig seizoen. Wat nog voor Bayern in het geheel vrij kleurloos was.

En nu steeds op de bank. In totaal 126 minuten gespeeld dit seizoen. Hij heeft nog steeds alles om 1 van de beste verdedigers van zijn generatie te worden, heeft zich bij Juventus en vorig seizoen uitstekend ontwikkeld.

Tja, zodra Barca komt in de winter transfer periode zou ik z.s.m. overstappen als ik De Ligt was.

Oké, hoe kan dit? Vorig jaar dé man in de achterhoede en nu - na een wedstrijdje of 6 - speelt ie nauwelijks en willen ze van ‘m af?? Als dat werkelijk zo is, ga dan zsm weg van die belachelijke club.

Gek hoe een knul als Greenwood door alles en iedereen door het slijk wordt gehaald en als gevolg de meeste clubs hun handen er niet aan willen branden maar bij Boateng er geen haan naar kraait en daardoor een instituut als Bayern geen enkele morele bareel ziet in het terughalen van de man.

Toont je toch weer hoe 1) die hele cancelculture en het social media gerecht compleet arbitrair tewerk gaat en 2) hoe clubs maar zo moreel zijn als de fans en de (social) media en sponsors hen daartoe dwingen.

1 oktober 2023 om 21:26

Ter aanvulling: Ik wil Bayern hier van niets betichten. Boateng heeft fouten gemaakt, is daarvoor berecht en gestraft dus ik zie persoonlijk geen enkele reden om hem niet meer als werknemer aan te stellen.

2 oktober 2023 om 00:40

Ik ga het niet op cancelcultuur gooien, dit was niet het grote publiek, maar specifiek Manchester United dat amateuristisch gehandeld heeft door voorbarig Greenwood er publiekelijk uit te gooien ipv rustig afwachten of het serieus is, zoals elke andere club met spelers met priveproblemen doet. Je ziet dat ze inmiddels ook geleerd hebben met hoe ze met Antony omgaan.

Overigens loopt er bij Bayern ook een veroordeelde crimineel rond in de vorm van Hoeness, die heeft zelfs nog in de bak gezeten. Daar in Beieren daar kijken ze niet zo naar reputaties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren