Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Ketelaere splijt Oranje-defensie volledig open met weergaloze actie

Laatste update:

Charles De Ketelaere heeft woensdagavond de handen op elkaar gekregen met een schitterende actie tegen Jong Oranje. De middenvelder van Jong België kwam tijdens de openingsdag van het jeugd-EK in Georgië en Roemenië niet voorbij Nederland (0-0), maar gaf wel zijn visitekaartje af met een sublieme actie. De Ketelaere zette ploeggenoot Loïs Openda met één splijtende pass vrij voor doelman Bart Verbruggen.

Ondanks meerdere goede kansen voor beide ploegen bleef de brilstand in Tbilisi op het scorebord staan woensdagavond: 0-0. Jong Oranje was in de eerste helft de betere partij, terwijl België de bovenliggende ploeg was na rust. Uitblinker aan de kant van Nederland was echter Verbruggen, die meerdere zeker lijkende tegendoelpunten wist te voorkomen en daarmee een goede sier maakte in het land waar hij onder contract staat.

Ook De Ketelaere wordt daags na het openingsduel bejubeld. De middenvelder van AC Milan, absolute smaakmaker bij de Belgische ploeg, vond voormalig ploeggenoot Openda door hem met een pass met buitenkant voet alleen voor Verbruggen te zetten. Milan-ploeggenoot Rafael Leão kon de actie wel waarderen en deelde de beelden op Twitter: 'Crack'. De Portugese aanvaller ging net als De Ketelaere door een diep dal in zijn beginperiode in Milaan.

Het kunststukje van De Ketelaere werd niet benut door Openda, wat volgens Wesley Sonck met name de verdienste was van Verbruggen. "Hij doet het heel slim door al stil te staan", analyseerde de oud-spits in de studio. "Als spits kijk je op zo'n moment uit je ooghoek en zie je de doelman lopen. Dan weet je dat hij geen stap naar links of rechts kan zetten. Maar Verbruggen maakt zijn hoek kleiner en laat Openda kiezen. Verbruggen kost nu weer een miljoentje meer."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige bal, voor de rest echter zeer onzichtbaar. Je mag toch meer verwachten van hem, staat al een jaar compleet stil in zijn ontwikkeling. Ik bedoel kom op, 0 goals en nog geen handjevol assists voor Milan in een heel jaar is wel heel mager.

22 juni 2023 om 11:17

0 goals en 1 assist, om correct te zijn:-)

Voldoet helemaal niet aan de verwachtingen. Ik heb in de Belgische pers ergens gelezen dat PSV met hem zou bezig zijn en een bod van 12 miljoen zou gedaan hebben (+ 30% doorverkoop van Milan) maar geen idee of dit waar is want ik zie nergens anders iets passeren.

Toen bij Brugge dacht ik echt dit word een echte topspeler! Gaat het vooralsnog bij AC Milan niet redden. Je mag meer van hem verwachten.

Off topic: Zo’n Koni de Winter zou ik wat graag zien bij Ajax als vervanger voor Timber (mits hij vertrekt). Zijn er nog mensen die hem bij Empoli gevolgd hebben?

22 juni 2023 om 14:06

Koni gaat echt niet naar Ajax gaan.

Gelukkig hadden wij Verbruggen op goal. Die keepte pas weergaloos!

22 juni 2023 om 21:41

Die moet toch spelen in het “grote” oranje

AC Milan is denk ik niet de juiste club voor zo een speler geweest. Past niet heel goed bij zijn stijl. Bij Belgie was bij hij oké gisteren. Mooie actie dit, ik ben jaloers op de Belgen dat ze wel dit soort talenten in huis hebben. We leiden dit soort speler eigenlijk niet meer op. Onze laatste hoop was Ihattaren en daarvoor Nouri.

22 juni 2023 om 09:30

Als je ziet dat een Brahim Diaz of Junior Messias zoveel speeltijd vergaren ligt er echt wel genoeg ruimte voor hem om daar te spelen lijkt me.

Gewoon het vertrouwen aan hem geven komend seizoen. Leao was ook slecht in het begin.

22 juni 2023 om 09:58

Klopt, hij moet het volgend seizoen echter wel echt gaan laten zien. Maar zoals je zegt je moet iemand wel de tijd gunnen, Vooral jonge jongens die uit een kleinere competitie komen

Charles zal er wel komen.
Ik zeg niet dat hij het niveau Bergkamp heeft,
Maar die mislukte ook volledig in Italië.
Een Burnley zou een goede stap zijn voor hem ipv bij een laagvlieger in de laars...

22 juni 2023 om 16:52

Laagvlieger? En dan kom je met Burnley?

CDK heeft een slecht seizoen gehad dat klopt maar heel Milan was minder en dit pas zijn eerste jaar. Geef hem de tijd en ik zie het wel goed komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren