Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap haalt ‘180 wedstrijden betaald voetbal’ naar De Vijverberg

Laatste update:

De Graafschap heeft maar weer eens een nieuwe speler naar Doetinchem gehaald. De Achterhoekers communiceren via de officiële kanalen dat Jeroen Tesselaar een eenjarige verbintenis heeft getekend bij de Superboeren.

/

“Met Jeroen halen we ruim 180 wedstrijden betaald voetbal binnen. We gaan proberen om hem voor het volgend weekend speelgerechtigd te krijgen”, jubelt technisch manager Peter Hofstede. “We gaan nu nog op zoek naar een aanvaller.”

De 26-jarige Tesselaar speelde in Nederland in het verleden bij Telstar. De voorbije jaren was hij in Schotland actief bij St. Mirren en Kilmarnock. Promovendus De Graafschap is bijzonder actief in de transferperiode. Eerder werden Alexander Bannink, Thijs Bouma, Andrew Driver, Youssef El Jebli, Tim Linthorst, Erik Quekel, Bryan Smeets en Eric Verstappen vastgelegd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie keus van de graafschap

Alle financiële armlast ten spijt, maar de spelers die De Graafschap haalt is echt pure droevenis. Degradatiekandidaat nummer één wat mij betreft.

14 augustus 2015 om 14:53

Ik ben benieuwd hoe vaak jij deze aanwinsten hebt zien spelen? Dan kun je misschien ook onderbouwen waarom deze spelers er niks bakken. Of kun je er alleen wat van als je in de Eredivise hebt gevoetbald?

14 augustus 2015 om 15:06

Als jij vindt dat hij het moet onderbouwen, is het vrij duidelijk dat jij ze in ieder geval nog nooit hebt zien spelen. Natuurlijk kan er een speler verassen, maar dat heet dan niet voor niets verassen. De spelers die er tot nu toe zijn bijgekomen hebben nergens laten zien dat ze de eredivisie aan zouden kunnen. De reden dat ze op een lager niveau speelde is vrij makkelijk te zien. En dat vind ik echt heel jammer, want als ik niet in de Veste zat, ging ik altijd met veel plezier naar de Vijverberg

14 augustus 2015 om 15:07

Nou op een enkele verrassing na, kan ik me niet voorstellen dat het wat is.

14 augustus 2015 om 15:20

Kabasele heeft bij Anderlecht toch laten zien het niveau wel aan te kunnen? En volgens mij heb jij Driver nooit zien spelen? Die heeft nog in het beloftenteam van Engeland gespeeld. En met El Jebbli haalden ze de beste voetballer van de topklasse naar Doetinchem.

14 augustus 2015 om 15:20

Haha waar slaat dat nou weer op? Ik heb een vorig jaar de JL gevolgd waar o.a. Bannink, Bouma en Smeets een erg goede indruk maakte. En ja die heb ik ook vaker gezien dan alleen de thuiswedstrijd. Daarnaast is Kabasele een hele goede speler voor ons die net zo goed naar Groningen, Roda of Utrecht kon. En die heeft al meerdere wedstrijden voor Anderlecht gevoetbald. Driver en Tesselaar hebben ook al meerdere jaren op het hoogste niveau gevoetbald in Schotland. Ja dat is het land dat clubs al Utrecht uitschakeld. Vooral fysiek is die competitie sterker. Niet geheel onbelangrijk in deze jonge Eredivisie. Daarnaast is er uit de oefenwedstrijden en zijn invalbeurt tegen Heerenveen gebleken dat El Jebli een heel lekker voetballertje is. Linthorst speelde niet heel slecht tegen Heerenveen maar zal dan ook alleen als back-up fungeren achter Lammers en Van der Pavert.

Dan blijven alleen Verstappen en Quekel over. Verstappen is een 3e keeper dus dat hoeft geen directe versterking te zijn. Quekel is gewoon een matige aankoop.

14 augustus 2015 om 15:45

Hahaha Bannink en Bouma kunnen er vrij weinig van, en er is natuurlijk een reden dat ze het op eredivisie niveau niet gered hebben .Dat Thijsje het dan redelijk doet bij Almere geeft alleen maar aan dat hij daar op zijn niveau zat. En Bannink? Mag toch hopen dat je een grapje maakt, Bij Twente niet gered en bij de buren ook niet. Zat prima bij Emmen. En die jongen van Anderlecht heeft het behoorlijk gedaan bij de Graafschap, maar dat was ook in de JL en de betere clubs staan ook niet echt in rijen van 3 opgesteld voor hem.

14 augustus 2015 om 15:16

Toch jammer dat Messi en Christiano Ronaldo aan hun contract werden gehouden... wat denk je zelf??? Dit is een prima aanwinst voor De Graafschap. Hun linksback werd verkocht aan Heerenveen (en was afgelopen week één van de uitblinkers, terwijl ik ook daarvan hoorde dat hij te licht was), dus we moeten verder.

Daarbij: Deze jongen maakte deel uit van de selectie van Az's kampioenploeg (zou Louis van Gaal het dan ook zo verkeerd gezien hebben?), heeft in de Schotse Premier League gespeeld (die hier heel hoog staat aangeschreven want Virgil van Dijk speelt daar). Volgens mij is een club als De Graafschap een logische vervolgstap. Hoewel ik er graag nog een ervaren centrale verdediger bij wil hebben (jan Wuytens, Joris Mathijsen?) ben ik bang dat het niet haalbaar is.

14 augustus 2015 om 15:20

Hoog aangeschreven, grapje zeker? Van Dijk is daar een van de beste spelers en NEC kon de beste speler van die competitie even aantrekken, Higdon. Higdon heeft daar gewoon even 30 keer gescoord en beste speler van de competitie en werd in Nederland soms belachelijk gemaakt. Schotse competitie is echt niks.

14 augustus 2015 om 15:22

Ik bedoel daar uiteraard mee dat mensen hier alles te makkelijk over één kam scheren. Daarom schreef ik in die zin ook het woordje hier, vanwege iedereen die roept dat Van Dijk in oranje moet omdat hij voor Celtic speelt.

14 augustus 2015 om 15:38

Eigenlijk alleen omdat hij daar de beste is en Celtic bovenaan staat. Het leuke is dat Van Dijk tegen dramatische spitsen speelt dus de mensen die vinden dat hij in oranje moeten nog een paar keer nadenken.

14 augustus 2015 om 20:17

Niet omdat hij voor Celtic speelt, omdat hij de beste bij Celtic is.

Jongens what the hack.
We moeten niet de breedte steeds versterken maar ook echt kwaliteit halen.
Wat Propper stond te doen afgelopen wedstrijd kan echt niet. Die mag banken. Als Ted van de Pavert terug is zal het weer bergopwaarts gaan met Graaf.
Dit soort gassies zijn niet helpvol voor handhaving.

14 augustus 2015 om 14:55

Ja joh laten we lekker dure aankopen doen die zich eigenlijk te goed voelen voor De Graafschap. Deze jongen wordt gewoon een basisspeler hoor dus je opmerking over een breedte aankoop slaat ook nergens op.

14 augustus 2015 om 15:18

Want jij kent deze speler? Dit lijkt mij ook een breedte aankoop. Kom op, Telstar en wat nietszeggende ploegen uit Schotland.

14 augustus 2015 om 15:22

Lol die nietszeggende clubs uit Schotland zullen geheid van NEC winnen.

14 augustus 2015 om 15:42

Haha gewoon nee. NEC won van nummer 10 Ross County 0-2 uit. Er zitten 12 teams in en de ploeg waarvoor hij speelde eindigde troosteloos onderaan. Jammer jongen, leuk geprobeerd. Daarbij kon NEC Higdon, uitgeroepen tot beste speler van Schotland dat seizoen, even naar Nederland halen. Zegt al heel veel dat de beste speler naar de toen 15de geëindigde NEC ging.

14 augustus 2015 om 15:42

12 teams in de competities natuurlijk ipv ploeg.

14 augustus 2015 om 16:26

Ja en waarom moest Nec higdon laten vertrekken? Omdat hij teveel verdienden.. zo kan De Graafschap het ook wel doen maar wij leren van onze fouten om geen spelers te halen met een hoog salaris.

14 augustus 2015 om 17:29

Haha helemaal niet waar. NEC degradeerde en moest bezuinigen omdat ze teruggingen in de begroting en spelersbudget. Bleef NEC in de eredivisie konden ze hem gewoon betalen hoor, Higdon wilde na degradatie ook gewoon vertrekken.

14 augustus 2015 om 19:09

Ja omdat Higdon de groot verdiener was moest hij weg. Nec kon hem gewoon niet nog een jaar betalen in de JL

15 augustus 2015 om 16:47

om bovengenoemde reden ja omdat je terug gaat in begroting en dus ook in spelersbudget, niet simpelweg omdat hij te duur was.

14 augustus 2015 om 15:21

Ivanovicfc, ik had een vraagje over een speler van De Graafschap en hoop dat jij deze kan beantwoorden. Weet jij de situatie rondom Aron de Koning? Hij is dit jaar overgekomen uit de jeugd van Vitesse en speelt nu volgens mij nog bij de belofte. Weet jij misschien hoe hij het doet en of hij dit jaar al aan kan sluiten bij het eerste?

14 augustus 2015 om 15:29

Speelt momenteel bij de beloftes idd. Maakt wel een aardige indruk met zijn fysiek . Heeft ook enkele keren gescoord al. Denk dat hij dit seizoen wel een aantal keer zal aansluiten bij het eerste.

De gedoodverfde nummer 18 van dit seizoen. Het moet heel gek gaan lopen als ze de directe degradatie ontlopen

Hmm weet niet wat ik er van moet denken.. Ken deze speler niet goed. Maar een ervaren speler kunnen wij wel gebruiken al betwijfel ik of het een toegevoegde waarde voor de graafschap zal zijn!

Prima versterking voor ons. De nodige linksback hebben we nu binnen dus de selectie is compleet. Ik zie dat de meeste allemaal wel weten dat deze jongens niet gaan slagen in de Eredivisie omdat ze uit de JL komen of uit Schotland. Onzin natuurlijk, je kan pas de balans opmaken na een stuk of 10 wedstrijden. Ga a.u.b. geen onzin verkondigen over spelers die je 0 minuten hebt zien spelen

Een zeer onderschatte speler zo te lezen aan veel van jullie reacties. Clubs als St Mirren en Kilmarnock zijn echt geen slechte teams hoor. Kun je zeker vergelijken met clubs uit het rechter rijtje in de eredivisie. Mensen hebben vaak gelijk vooroordelen bij zon jongen.

Damn, hier zijn ze de gehele top van de eredivisie en ook flink wat buitenlandse clubs te slim mee af! Topaankoop voor De Graafschap!

De Graafschap heeft dan wel veel geïnvesteerd, maar de spelers die ze hebben gehaald zijn ook weer geen bijzondere, op Driver na. Ik hoop echt dat ze zich kunnen handhaven, maar als ik de selecties van de andere gepromoveerde clubs zie, en clubs als Excelsior wordt dat zeer lastig.

Als ik zo kijk deed dord het toen goed om niet zoveel spelers te halen omdat ze het geld toch niet hadden. Ik weet niet het met geld zit me de graafschap maar maken ze geen schulden nu

14 augustus 2015 om 15:06

Ze hebben voor geen enkele speler een transfersom betaald dus daar zijn ze geen geld mee kwijt. En de spelers die het meest zullen verdienen zoals Driver en deze jongen tekenen een 1-jarig contract dus mogen we degraderen dan vallen die salarissen weg. De andere jongens als Smeets, Bannink en Bouma hebben langer getekend dan 1 jaar dus die zullen wss mee naar de JL gaan.

14 augustus 2015 om 15:12

Uit een kort onderzoek, kom ik tot de conclusie dat de ''eredivisie'' versterkingen zoals Driver en eventueel Tesselaar allen een 1-jarig contract hebben getekend. Na eventuele degradatie kan je er dan makkelijk van af. Spelers als Smeets, die hadden al getekend vóór de Graafschap promoveerde en zullen dus Jupiler league maatstaven (hoog) salaris ontvangen. Wat niets voorstelt in perspectief met een gemiddeld Eredivisie salaris.

De graafschap moet zich gewoon richten op volgend seizoen. Dit jaar is een overgangsperiode. Ze hebben niks in de eredivisie te zoeken maar ze kunnen wel doorgroeien van een middelmatige jupiler league ploeg naar een top jupiler league ploeg. Vanuit daar kunnen ze misschien weer een stapje maken. Deze stap is gewoon te groot. Volgens mij beseffen ze dit ook bij de graafschap gezien de spelers die ze halen.

14 augustus 2015 om 15:58

dit klopt wel een beetje, ze doen gewoon geen gekke dingen met financien dit jaar, maar gebruiken de extra inkomsten om de gaten uit het verleden te vullen en er financieel goed uit te komen. Mochten ze handhaven zijn er volgend jaar weer meer mogelijkheden en zijn de jonge gasten hopelijk ook weer doorgegroeid en meer ervaren.
De hele achterhoek weet wat ze kunnen verwachten en ze zijn nuchter en reeel

Lijkt me een prima versterking voor De Graafschap. Was in zijn laatste seizoen bij Telstar al erg goed en in Schotland heeft hij het goed gedaan op het hoogste niveau. Toch enkele malen speler van de maand geweest bij st. Mirren. Niet dat dat nou meteen wereldtop is maar geeft toch ook wel aan dat het geen koekenbakker is.

Ik denk dat ze misschien beter voor gorter hadden kunnen gaan
Vind gorter persoonlijk beter dan tesselaar

De Graafschap heeft een prima selectie en gaat zeker nog verassen! Bannink, Koolhof en Smees als voorbeeld. Mensen die nog niks hebben gezien en de club afschrijven komen er nog wel achter .

Wat een graaschap experts hier we zullen laten zien wat deze jongens waard zijn het word een vechtmachine in eigen huis.
En wandering de Grolsch veste zal ook niet meer gezellig zijn met het huidige elftal schat ik zo in.

14 augustus 2015 om 17:01

Komt omdat De Graafschap eerst JL speelde. Vz heeft nooit zoveel berichten over JL-clubs dus ook moeilijk om te reageren op je club.

Ik ken jeroen persoonlijk, heb ook zelf met hem gevoetbald en blijven gevolgd in Schotland. Het is een keiharde werker met een goeie techniek. In Schotland was hij de publiekslieveling. Ik denk dat hij een goede back is voor de superboeren

14 augustus 2015 om 19:17

En wat is de reden dat hij niet meer in Schotland zit?

15 augustus 2015 om 03:18

St. Mirren is afgelopen seizoen gedegradeerd en heeft 11 spelers moeten laten gaan om zo de financiële gat enigszins op te vangen.
Daar zat Jeroen ook bij, omdat hij een aflopend contract had.
Volg hem al een tijd, hij draagt dezelfde achternaam als ik maar ik kan er maar niet achter komen of hij nou daadwerkelijk familie is.

15 augustus 2015 om 14:13

Contract liep af en jeroen zocht een nieuwe uitdaging

Kwam deze jongen niet uit de jeugd van AZ?

14 augustus 2015 om 17:59

Inderdaad. Ging van Jong AZ naar Telstar.

purrel fränkel kwam ook als linksback van telstar en heeft als speler de meeste eredivisie wedstrijden voor de graafschap gespeeld..een jongen nu al afschrijven is te gemakkelijk..

Ik ken de hele speler niet, maar vind het een beetje jammer van de Graafschap. Geen indrukwekkend rijtje clubs in ieder geval.

Ze halen maar liefst 9 spelers. Maar niet 4 spelers halen, met meer kwaliteit en die wat duurder zijn. En dan de rest aanvullen met de beste jeugd of goede amateurs ??

14 augustus 2015 om 20:31

En volgend jaar zit je bij degradatie met die 4 spelers, die en degradatie niet konden voorkomen en ook nog eens dmv een clausule gratis weglopen...
Ik vind het een zeer verstandig beleid wat er nu gevoerd word. Beter dan buitenlanders als Diakite, Dedeletakis, Sanda Sanda, Fredholm, sreckovic, Abdulla etc halen...

Mochten ze verrassen en in de eredivisie blijven, kunnen we weer verdere investeringen doen.
Prima werk wat hier nu wordt geleverd

Komt uit de AZ jeugd, leuk dat hij alsnog de eredivisie heeft gehaald via een omweg via Telstar (huur van AZ) en Schotland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren