Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Gea denkt na vertrek bij Manchester United aan opvallend besluit’

Laatste update:

David de Gea (32) denkt eraan om een punt achter zijn spelersloopbaan te zetten, weet The Guardian. De Spaanse doelman, die momenteel transfervrij is na zijn vertrek bij Manchester United, is het wachten op een nieuwe club zat. Indien er geen aanbieding meer komt van een topclub, vindt De Gea het welletjes geweest. Een lucratief avontuur buiten Europa ziet de 45-voudig international van La Roja namelijk niet zitten.

Vanuit de Saudi Pro League kreeg De Gea in de afgelopen maanden meerdere aanbiedingen van vermogende clubs, maar de Madrileen is van mening dat hij nog makkelijk meekan in de Europese top. De ervaren sluitpost is momenteel in training om zijn conditie op peil te houden, maar begint het wachten beu te raken. De Gea begint langzaam aan zijn voetbalpensioen te denken, ondanks zijn jonge leeftijd voor een doelman. Transfermarkt schat zijn marktwaarde nog altijd in op 13 miljoen euro, al is hij gratis op te pikken voor topclubs.

De Gea wil zich nog één keer bewijzen bij een topclub en geeft daarbij de voorkeur aan een werkgever die in de Champions League uitkomt. De goalie voelt zich gekrenkt door zijn vertrek bij United, waarbij een gebrek aan vertrouwen van manager Erik ten Hag een grote rol speelde. De Gea had wel kunnen blijven op Old Trafford, maar moest dan akkoord gaan met een verbintenis tegen lagere voorwaarden. Zodoende besloot hij United achter zich te laten, ook omdat the Red Devils met André Onana een andere doelman wisten te strikken.

Manchester United betaalde in de zomer van 2011 zo’n 25 miljoen euro om De Gea los te weken bij Atlético Madrid. Uiteindelijk keepte de doelman maar liefst twaalf seizoenen in dienst van de Engelse grootmacht. De Gea’s teller eindigde afgelopen zomer op 545 duels in dienst van United, waarin hij 190 keer de nul hield. Als Red Devil wist De Gea beslag te leggen op de Premier League (1x), Europa League (1x), FA Cup (1x), League Cup (2x) en de Engelse Supercup (3x).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Ajax, probeer het maar.

23 september 2023 om 09:21

Gelijk een contract van 5 jaar met dik salaris nu kan het nog.

23 september 2023 om 09:22

“Indien er geen aanbod komt van een topclub, vindt De Gea het welletjes geweest”.

23 september 2023 om 09:48

Voetbalzone heeft gewoon een foutje gemaakt. Er had moeten staan tobclub. Dus Ajax komt gewoon in aanmerking

23 september 2023 om 10:18

Dan zal Ajax waarschijnlijk te maken hebben met flinke concurrentie van Almere City

23 september 2023 om 09:23

Ajax heeft geen CL de komende jaren

23 september 2023 om 09:30

Kun je mij ook niet gelijk de uitkoms van de lottoballen van maart 2024 geven. De helft van de winst is voor jou.

23 september 2023 om 10:59

Je snapt toch zelf ook wel dat de Eredivisie na 4 wedstrijden beslist is @Tinus

23 september 2023 om 09:25

Helaas hij komt niet uit een 2e divisie, heeft teveel ervaring, tekent geen lang contract EN heeft een verkeerde zaakwaarnemer

23 september 2023 om 09:36

Zie Isco als voorbeeld 😄. Maar zonder dollen, die Gorter is ook geen punten pakker. Heeft goede reddingen bij 1 op 1 situaties. Maar afstandschoten staat hij verkeerd opgesteld en nauwelijks ballen klemvast. Dan is De Gea toch een buitenkansje?!

23 september 2023 om 09:55

Zou dat als een enorme stunt zien alleen qua salaris een dingetje. Scheve verhoudingen ten opzichte van de rest. Maar goed, is graag of niet (stoppen met je werk) natuurlijk.

23 september 2023 om 12:29

@4redondo,

De Gea een buitenkansje?

Heb je zitten te slapen hoe Ajax van achteruit opbouwt? Op safe en creatie loos doelloos FdB tikkie terug tijdperk flashback komt naar boven. De keeper heeft meer ballen ontvangen dan het hele elftal bij elkaar. Daar wil je echt geen De Gea in de strafschopgebied die mee moet voetballen staan.

Toegeven: Geweldige lijnkeeper!

23 september 2023 om 14:12

@Canniggia,

Met deze selectie is het misschien verstandiger dat Ajax niet meer opbouwt. De meeste kansen van Marseille kwamen voort door de waardeloze passen voorwaarts waarbij de backs veel te diep stonden.

Een keeper is er in eerste instantie om ballen tegen te houden anders kan je net zo goed vd Boonen in de goal zetten.

Keeper van Twente wordt hier over het algemeen beschouwd als de beste keeper. Nou die staat niet bekend om zijn meevoetballende kwaliteiten, wel om zijn kwaliteiten als lijnkewper.

23 september 2023 om 09:54

Er zit er ook altijd eentje tussen

23 september 2023 om 09:55

Het artikel geeft duidelijk aan topclub, niet tobclub

23 september 2023 om 10:14

Lekker nog 3 jaar naar Saoedi gaan joh

23 september 2023 om 10:14

De gea had het over een topclub littlelebowski, geen tobclub😉

23 september 2023 om 11:31

Hahaha dea gea verdiend zoveel zelfs teveel voor ajax en hebben jullie met 4 keepers van totaal 18 mil nog niet genoeg uitgegeven aan keepers exclusief salarissen

23 september 2023 om 11:32

Jij hebt het stukje over topclub en Champions League gemist?

23 september 2023 om 12:29

Had niet anders verwacht dat hier mensen gelijk weer ajax aan hem linken.. om moe van te worden!

Het blijft jammer hoe dit gelopen is, hij had van mij wel mogen blijven want met Onana zijn we niet beter geworden, zonde van het geld. Hoop dat hij nog ergens kan vlammen!

23 september 2023 om 09:37

Zou wel een heel sneu einde zijn van zijn carrière. Voetballend is Onana wel beter maar het keepende gedeelte is de Gea wel beter ondanks dat hij ook niet foutloos was.

23 september 2023 om 09:58

De Gea heeft al zovaak punten voor United gepakt. Absolute top keeper is hij gewoon en die blunders vallen allemaal best wel mee, wordt nogal uit vergroot bij de media. Chelsea moet De Gea echt ophalen, maar ook voor ploegen als Newcastle, Inter en Napoli is hij hartstikke interessant.

23 september 2023 om 11:22

@PSVchelseaboy

De Gea na het WK van 2018 niet meer hetzelfde als wat hij daarvoor was, United had veel eerder moeten doorselecteren.

23 september 2023 om 11:26

De Gea heeft gewoon altijd langdurige periodes van wisselvalligheid afgewisseld met zeer sterke fases, er is niet echt een bepaald keerpunt geweest

23 september 2023 om 12:53

Heeft ook al vaak punten verspeeld voor United. Die blunders vallen helemaal niet mee wat mij betreft. Zit makkelijk boven 5 grote blunders per seizoen in alle competities bij elkaar en maakt meer blunders dan wereldreddingen. Laatst nog een discussie over gehad en binnen 5 minuten kon ik zo 5 blunders presenteren van afgelopen seizoen. Met wat beter zoekwerk zullen dat er vast nog meer zijn. Echter had ik als United toch liever het geld in andere linies gestoken dan een wisseling van keeper, maar goed.

23 september 2023 om 10:16

Vind t apart dat geen top of sub top zich heeft gemeld is gewoon prima keeper. Overigens klopt er geen bal van dit artikel : " De Gea had wel kunnen blijven op Old Trafford, maar moest dan akkoord gaan met een verbintenis tegen lagere voorwaarden. Zodoende besloot hij United achter zich te laten".

Hij was wel degelijk akkoord op een lager salaris, de club wilde verder maar ten Hag heeft dat geveto'd. Is bepaald niet netjes gegaan.

23 september 2023 om 10:50

Het is niet apart. Elke topclub is voorzien van een goede eerste keeper. Waarom zou je een de Gea een contract geven. Als je al een eerste keeper hebt.

23 september 2023 om 13:10

Volgens mij includeer ik hier ook subtop das nog een behoorlijk aantal respectabele clubs. Of ga je mij vertellen dat die ook allemaal dik voorzien zijn.

23 september 2023 om 10:33

Jammer js het zeker en verdiend niet dee schoonheidsprijs. Zeker als ze een eerder aangeboden contract, wat hij wilde tekenen, weer introkken.

De Gea had van mij ook mogen blijven om voor die 50 miljoen een speler aan te trekken. Ik vond het niet de belangrijkste prioriteit om een keeper te vervangen. Maar uiteindelijk tekende hij niet bij en moest er dus wel geschakeld worden en was Onana zeker een goede aankoop. Heeft vorig jaar tenslotte echt een topseizoen gedraaid. Ook dit heeft echt even de tijd nodig. Zeker bij United.mer die vele druk die erop ligt. Misschien wel de lastigste posities om in een elftal te laten draaien. Als een spits niet begrepen wordt is er niet veel gevaar, in de achterste linie wel.

23 september 2023 om 10:45

Busby mee eens, maar Onanas kwaliteit wordt ondergesneeuwd door het gebrek aan voetballend vermogen achterin en vaak ook nog op t middenveld. Hij vergroot t probleem eerder dan dat hij iets oplost. Daarnaast is Onana prima keeper maar hij gaat je geen wedstrijden winnen dat was bij Ajax ook niet. Ik denk niet dat dit probleem snel opgelost zal worden. Hoe goed Onana ook mag zijn dit is een mismatch als je kijkt naar de spelers en de huidige spelopvatting die ik voorlopig niet zie veranderen.

23 september 2023 om 10:42

Wat een onzin. Het hele elftal is pas aan het begin van de competitie aan de voorbereiding begonnen aangezien de het transferbeleid een lachertje is bij MU.

Nog steeds een erg goeie keeper! Hoe kan er nu geen enkele club interesse hebben?

23 september 2023 om 10:04

Salariseisen. 100%

Ach ja met dat salaris wat hij bij Man United heeft verdient, is het financiële aspect ook niet meer zo motiverend.

Ik dacht even te zien dat hij het logo van Lidl op zijn shirt had staan.

Op 32-jarige leeftijd willen stoppen omdat je gewenst club zich niet meldt.. tot zover het sterke karakter van deze man

23 september 2023 om 10:12

Dus jij zou hem meer "karakter" toedichten wanneer hij nu in SA zou tekenen?

23 september 2023 om 10:13

Juist een sterk karakter. Hij neemt geen genoegen met een prut club en al helemaal niet uit een obscuur land.

23 september 2023 om 10:56

Is toch juist een sterk karakter? Hij neemt geen genoegen met matige clubs of een land als SA.

Deze man heeft altijd een gigantisch salaris opgestreken. Dat maakt het voor clubs waarschijnlijk lastig om hem te halen.

10x beter dan die gekke Onana

De meeste top clubs hebben al een goede keeper. Misschien een lagere Premier league club?

Als ik kijk welke clubs denk ik wel een topkeeper kunnen gebruiken, dan kom ik uit op Tottenham, Chelsea, Bayern München, AS Roma, Borussia Dortmund, Inter. Clubs als Liverpool, Man City, Barcelona, Real en Atletico, Napoli, PSG en AC Milan zijn denk ik al voorzien. Eigenlijk had ik Bayern München de perfecte bestemming gevonden voor De Gea.

23 september 2023 om 11:45

Perfecte bestemming Bayern Munchen? Nee dat denk ik niet eerlijk gezegd. Ik denk dat een groot deel van de teloorgang bij Bayern te maken heeft met het feit dat Manuel Neuer niet speelt. In hun spel zijn ze al jaren gewend aan een goeie tweebenige voetballer die ook nog eens goed kan keepen. Neuer geeft in verdedigend opzicht altijd een overtal en in aanvallend opzicht kan hij een pass versturen als geen enkele andere keeper ter wereld (misschien met uitzondering van Ederson). Hij maakt ook vrijwel nooit een fout als keeper, er zijn maar heel weinig doelpunten in de afgelopen 10 jaar die op zijn conto te schrijven zijn. Dat zijn niet de kwaliteiten waarover De Gea beschikt. Die is een goeie lijnkeeper, maar maakt toch regelmatig die ene funeste blunder en hij is voetballend niet heel sterk.

23 september 2023 om 12:03



Ik ben het met je eens over de kwaliteiten die Manuel Neuer toedicht en hoe dit bij het spel van Bayern past. Echter Neuer heeft niet het eeuwige leven, dus op termijn zal er toch en aanpassing gedaan moeten worden. En als ik kijk naar de nu beschikbare keepers voor Bayern, vind ik De Gea echt wl veel beter dan wat er nu staat.

Ik denk dat ik specifieker had moeten zijn dat ik gekeken heb naar wat er bij de clubs die ik opsomde, naar wat er nu onder de lat staat. Excuus als dat niet zo is over gekomen en dank voor je goed onderbouwde reactie.

Mislintat gooi eens een lijntje uit, Gorter is veel en veel te licht.bied hem 4,5 miljoen per jaar en kijk of hij hapt.

We hadden beter de Gea kunnen behouden en het geld wat we in Onana hebben gestop in een betere verdediger centraal achterin. We lijken wel van de ene fout na de andere foute spelers te kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren