Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Cler voorspelt: ‘Dan is een stap naar een topclub niet ver weg’

Laatste update:

Tim de Cler heeft zondagmiddag speciale aandacht voor Ridgeciano Haps in de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord. Tussen 2002 en 2007 was De Cler actief als linksback in Alkmaar en inmiddels wordt die positie met succes ingevuld door Haps. Als die zijn vorm vasthoudt, voorspelt de oud-voetballer een fraaie transfer.

/

"Hij valt op bij AZ, dat ziet iedereen wel", geeft De Cler aan bij FOX Sports. "Hij is niet de grootste, maar staat altijd zijn mannetje." Haps won dit seizoen 145 duels, het hoogste aantal van alle verdedigers in de Eredivisie, en dat verbaast de oud-international niet. "Haps is fel en gedreven, een stabiele speler, die altijd een goed niveau haalt."

"Als hij dat vasthoudt, is een stap naar een topclub niet ver weg", concludeert De Cler, die in 2007 door Feyenoord werd overgenomen van AZ. De 23-jarige Haps staat tot medio 2019 onder contract bij AZ en werd eind vorige maand gelinkt aan PSV. Samen met zijn zaakwaarnemer heeft Haps bepaald eerst naar een Nederlandse topclub te willen en vanuit daaruit naar het buitenland, vertelde hij onlangs.

Zie je Ridgeciano Haps in de winter al transfereren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op dit moment de beste linksback van eredivisie. En hij zou zeker een versterking zijn voor de top 3 van de eredivisie.

11 december 2016 om 10:20

Voor Feyenoord is hij al onhaalbaar denk ik. Ik vermoed dat PSV ermee aan de haal gaat, maar nu Willems zijn contract heeft verlengt betwijfel ik dat. Ik vermoed dat Ajax hem niet gaat halen, ook al is hij beter dan Sinkgraven en Dijks.

Zou echt super zijn als Feyenoord deze back weet aan te trekken. De linksback positie is samen met de AM en de RV positie gewoon dun en vrij slecht bezet. Deze jongen zou het team tevens een ontzettende aanvallende impuls geven.

11 december 2016 om 10:02

Dit zou trouwens ook de kans bieden Kongolo op zijn eigen plekje in het centrum te plaatsen in plaats van jan scharie. Dat is toch wel een verademing en een echte verdedigende kwaliteitsimpuls.

11 december 2016 om 10:09

Dat zou voor Feyenoord een zeer aangename versterking zijn aangezien iedereen wel ziet dat de linkerkant de zwakste schakel is in het team. Maar dan kom je weer uit bij de prijs van Haps en die(hoewel ik die niet eens precies weet) lijkt mij voor Feyenoord niet te betalen normaal gesproken.

11 december 2016 om 10:56

Klopt, zou goede impuls zijn. Maar gok dat Haps toch wel 6 miljoen op zal moeten leveren, denk niet dat Feyenoord dat wil betalen voor een linksback

11 december 2016 om 11:59

met een contract tot 2019 gaat AZ weer hoger mikken je moet denken aan minimaal 15 miljoen.

Dat is wat ik binnen AZ eigenlijk nu alleen maar hoor.

11 december 2016 om 12:45

Zolang die nog niet in oranje speelt kan je boven de 10 miljoen echt wel vergeten hoor. Ze kunnen zeker 5-8 miljoen vragen, maar aan de andere kant het is wat de gek er voor geeft. Voor 15 miljoen zal die in ieder geval geen binnenlandse transfer maken.

11 december 2016 om 12:59

@bender,

Dat is zeker waar. Maar denk maar niet dat AZ Haps in de winterstop van de hand doet voor een bedrag onder de 10mil zonder vervanger te hebben.
In de zomer zal AZ er waarschijnlijk wat makkelijker in staan, maar wellicht heeft hij dan wel al voor Oranje gespeeld waardoor je ook weer 10mil kan vragen.

Daarnaast wilt AZ de stap maken richting de top en ook al is de traditionele top 3 geen concurrent van AZ, moet AZ ze wel als concurrent gaan zien. Dit betekent dat we onze spelers niet meer voor een appel en een ei laten vertrekken naar de 'concurrent' en al helemaal niet met een doorlopend contract.

Zijn de bedragen die ze dan gaan vragen reã«el? Natuurlijk niet, maar dat zijn de bedragen die Ajax vangt voor hun goede spelers ook niet, laat staan een Pogba voor 105mil. Die bedragen zijn al jaren uit hun verband gerukt en ik ben blij dat onze ploegen in Nederland dat ook doorkrijgen.

Wellicht gaat het ten koste van de kwaliteit dat in de eredivisie rondloopt, omdat spelers sneller naar het buitenland gaan. Aan de andere kant komt er meer geld in omloop in de Eredivisie en kan het op langer termijn juist voor een kwaliteitsimpuls zorgen.

Om weer even to the point te komen. Haps gaat in de winter, AZ kennende, niet weg voor minder dan 10mil.

Zeer goede speler. Aanvallend en verdedigend staat hij zijn mannetje. Dan wordt vaak al gezegd dat een top 3 uit de eredivisie hem moet halen. Maar als je kijkt naar ajax, gaat Bosz zijn eigen ontdekking om Sinkgraven linksback te zetten (die nog goed uit pakt ook) niet weer in de prullenbak gooien om Haps te halen.
Bij psv heb je Willems die ik in potentie zeker niet minder vind dan Haps, maar nu wel even de gebruikelijk jeugd-dip heeft. Feyenoord zou hem zeker goed kunnen gebruiken aangezien de linkerkant in de verdediging de zwakste schakel is. Dan zou Kongolo ook weer naar het centrum kunnen. Alleen lijkt het mij niet dat Feyenoord hem zou kunnen/willen betalen. Omdat AZ vast de hoofdprijs wil hebben voor (naar mijn inzicht) zijn beste speler.
Dus zou het misschien wel gelijk een stap naar het buitenland worden.

11 december 2016 om 10:31

Dijks verkopen en Haps halen.

11 december 2016 om 10:36

Ja, vind ik ook een goede optie die hier ook al vaak is geroepen. Maar ik denk echt dat Bosz dat niet wil omdat hij Sinkgraven nu door wil laten groeien als linksback. En Haps die wil natuurlijk altijd spelen en gaat dan geen plaats op de bank nemen.

Wat ik van AZ supporters hoor en lees die er dichter bij zitten.

Is dat Haps voor minimaal 15 verkocht kan worden AZ mikt weer hoog na de transfers van Janssen gaat dit AZ opnieuw voor de hoofdprijs. Dus of Ajax of Psv of Feyenoord dit haalt betwijfel ik.

Een Stoke ofzo iets of misschien wel Dortmund maar de Nederlandse competitie lijkt mij uitgesloten.

11 december 2016 om 12:19

Als Haps niet per se weg wilt hoeft AZ ook helemaal niet te verkopen, een paar jaar geleden konden we gewn nee zeggen tegen bedragen van 5 miljoen maar nu met gemak (kijk Janssen)

11 december 2016 om 12:38

En kijk Altidore, Maher en Johansson. Ook dik aan verdient kijkend naar de kwaliteiten. Janssen was de kers op de taart.

Op hoeveel schatten jullie de aankoopprijs van Haps?

11 december 2016 om 13:10

Een reã«le prijs voor Eredivisie begrippen zou ik tussen de 6-8 mil schatten voor een contract van 2,5 jaar in de winterstop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren