Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer smelt weg na Feyenoord - Atlético: ‘Zó slim, genot om naar te kijken'

Laatste update:

Ronald de Boer is ontzettend gecharmeerd van Antoine Griezmann, zo vertelt hij bij Ziggo Sport. De Fransman speelde namens Atlético Madrid weer een ijzersterke pot tegen Feyenoord (1-3) en kan op veel lof rekenen van Nederlandse analytici.

"Hij was in mijn ogen de beste man op het veld", begint De Boer zijn lofzang. "Hij is zó slim. Alles klopt bij hem." Vervolgens begeleidt de oud-international wat beelden van de uitblinkende aanvaller.

"De rust bewaren, hop, niet in paniek raken. Het is allemaal een genot om naar te kijken", kwijlt De Boer, die vervolgens toeziet hoe Griezmann een medespeler alleen voor Justin Bijlow zet. "‘Oh, kijk dit passje ook."

Hij is niet de enige analyticus die de Franse superster bewierookt. Ook Theo Janssen en Giovanni van Bronckhorst waren bij RTL 7 diep onder de indruk van het spel van de linkspoot.

"Griezmann was vandaag echt geweldig, met afstand de beste speler op het veld", prijst Van Bronckhorst hem. "Hij weet precies waar zijn medespelers staan en heeft ook een geweldige techniek. Ik heb echt van hem genoten."

Daar sluit Janssen zich volledig bij aan. "Hij was echt zo goed. Hij speelt met zoveel rust. Het gaat hem allemaal heel gemakkelijk af. Je ziet gewoon dat hij zoveel stappen verder denkt dan zijn medespelers."

De Boer denkt verder te weten waarom hij bij FC Barcelona niet helemaal uit de verf kwam. "Hij is helemaal opgeleefd na zijn tijd bij Barcelona, daar werd hij te licht bevonden en liep hij wat verdwaald rond."

"Hij had de pech dat hij daar met Lionel Messi en Neymar (nooit samengespeeld, red.) speelde, er waren heel veel sterren daar en dat werkte niet. Hier is hij één van de twee spitsen en kan hij lopen waar hij wil", besluit De Boer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik een rijtje zou moeten maken met de beste aanvallers van de 21ste eeuw, zou hij er zeker tussen staan. Iets van Messi, Ronaldo, Griezmann, Robben, Lewandowski, Benzema, Suarez... mis ik iemand? En daar komen Haaland en Mbappé waarschijnlijk over een paar jaar wel bij

29 november 2023 om 00:24

Griezman is zeker een geweldig aanvaller, maar behoort mijn inziens echt niet tot de namen die jij hier opnoemt. Ik zou eerder nog spelers toevoegen als Neymar, Zlatan, Aguero, Ribery, Henry, Raul

29 november 2023 om 00:33

Eventueel nog Harry Kane, Gareth Bale, Didier Drogba, Robin Van Persie, Francesco Totti, Mohamed Salah, Fernando Torres (Liverpool), Wayne Rooney, Samuel Eto’o en Gonzalo Higuain…

29 november 2023 om 00:48

Jaa 90 minutes, Kane hoort daar zeker bij, de andere namen schat ik eerder rond het zelfde niveau als Griezman

29 november 2023 om 00:35

Moeilijk om een rijtje te maken. Messi en Ronaldo zou ik niet bij deze namen zetten bijvoorbeeld. Denk dat je een heleboel voetballers onder deze 2 kan plaatsen die aan elkaar wagen

Top 5 speler in de wereld op dit moment naar mijn mening. Misschien wel top 3.

29 november 2023 om 05:47

Je ziet vooral goed hoe belangrijk het is dat de speelstijl aansluit bij een speler. Bij Barcelona kwam het er totaal niet uit en gedurende zijn gehele verblijf in Madrid is hij geweldig.

29 november 2023 om 07:42

Dit blijft natuurlijk objectief, maar toch leuk om over te babbelen.
Mijn top-5 van dit moment (willekeurige volgorde): Griezmann, Mbappe, Kane, Haaland, Son.

Die laatste is wellicht wat verassend, en hoewel hij de laatste 2 wedstrijden iets minder speelde geniet ik dit seizoen echt ontzettend van zijn spel. Trekt echt het spel van Tottenham omhoog nu Kane weg is.

Het verschil tussen een T3 club in Spanje en één uit Nederland. Niks mis mee dat Feyenoord daar niet tegenop kan of welke Nederlandse club dan ook.

Echt bizar goed gisteren, vooral de eerste helft. Raakte geen bal verkeerd en als ie dat dan toch deed, bleek het telkens De Paul te zijn die hetzelfde haar heeft.

29 november 2023 om 13:44

Haha Migi je zegt zo vaak dingen die ik ook denk tijdens een wedstrijd. Ik had precies die ervaring met Griezman en De Paul.

Het blijft bijzonder dat het er bij Barcelona niet helemaal uit kwam want Griezmann was gisteren echt weer wereldtop. Hoe makkelijk hij onmogelijk balletjes neerlegt voor de aanvallers. Bizar. Ook wel een vreemde tactische keuze om hem zo vrij te laten. Ben wel benieuwd wat Slot zijn idee daarachter was.

29 november 2023 om 15:00

Ja had best medelijden met Wieffer die het verdedigend hoofdzakelijk alleen moest doen op het middenveld. Die was om een paar keer volledig kwijt. En dat ziet er dan suf uit, maar Griezmann is gewoon niet een speler die je met alleen Wieffer kan afstoppen. Had echt Zerrouki verwacht ipv Minteh of Paixao.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren