Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat geeft aan dat Simons openstaat voor een vertrek naar de Premier League'

Laatste update:

Het is een teken aan de wand dat Xavi Simons vorige maand voor een nieuwe zaakwaarnemer heeft gekozen, zo stelt Jeroen Kapteijns. Volgens de journalist van De Telegraaf is het een signaal dat de creatieveling van PSV openstaat voor een overgang naar de Premier League. De sportieve toekomst van Simons is nog onzeker. Hij beschikt nog over een langdurig contract in Eindhoven, maar staat ook in de belangstelling van Paris Saint-Germain en verschillende Engelse topploegen.

PSV zorgde in de zomer van 2022 voor een enorme stunt door Simons transfervrij over te nemen van PSG en legde de nummer 10 annex vleugelaanvaller vervolgens vast tot medio 2027. “PSV heeft deze deal vorig jaar kunnen sluiten, omdat ze een heel goede relatie hebben met Rafaela Pimenta, de rechterhand van wijlen Mino Raiola, die de zaak na diens dood heeft overgenomen. Daar had zowel Marcel Brands als John de Jong een goede relatie mee”, vertelt Kapteijns in de podcast Kick Off van De Telegraaf.

Simons switchte in mei van zaakwaarnemer en stapte over naar makelaarskantoor Doubled. “Deze nieuwe zaakwaarnemer (Darren Dein, red.) is een nieuwe factor, die heeft niets specifieks met PSV: geen langlopende relatie of andere spelers van PSV onder zich”, geeft Kapteijns aan. “Dat Xavi een Engelsman kiest, geeft toch wel aan dat hij oren heeft naar een vertrek naar de Premier League, lijkt mij. Daar heeft deze Darren Dein geweldige ingangen en dan vooral bij Arsenal, gezien zijn achtergrond. En dat is ook wel een teken aan de wand. Ik denk niet echt dat dit allemaal heel behulpzaam is voor PSV om de deal te sluiten die ze nu willen", aldus Kapteijns.

Het makelaarskantoor Doubled vertegenwoordigt onder meer de voormalig Arsenal-spelers Cesc Fabregas, Alex Song en Gaël Clichy, die allen momenteel nog actief zijn. Darren Dein zwaait als zaakwaarnemer samen met directeur Stuart Peters de scepter bij Doubled. Eerstgenoemde is de zoon van Darren Dein, voormalig mede-eigenaar en vice-voorzitter van Arsenal. Vandaar dat de link tussen Simons met the Gunners eenvoudig is gelegd.

Simons zelf sprak vorige maand nog duidelijke taal toen hij gevraagd werd naar zijn switch van zaakwaarnemer. “Het betekent niets. Ik ben alleen van zaakwaarnemer veranderd”, gaf hij aan tegenover ESPN. “Ik ben gewoon bij PSV en heb een vijfjarig contract. Er is niets." Garanderen dat hij bij PSV blijft kon hij echter niet. “Dat kan ik niet met honderd procent zeggen, maar ik voel me thuis. Ik geniet erg. We gaan in de zomer bespreken wat er gaat gebeuren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk verhaal gebaseerd op onderbuikgevoel van een journalist van de Telegraaf. Wat een niveau weer zeg.

En dan ook nog een link proberen te leggen met Arsenal.

24 juni 2023 om 13:48

Dit is allemaal pure speculatie inderdaad, maar op zich wel een interessante theorie. In tegenstelling tot ongeveer 95% van wat er door Telegraaf journalisten wordt geroepen.

24 juni 2023 om 14:00

Aan de andere kant had de Telegraaf het wel goed met de onrust bij PSV. Feit is dat het wel allemaal lang duurt aangaande het contract van Simons wat ik wel vreemd vind.

@arsenal890 vreemd dat jij Simons niet wil bij Arsenal. Hoe getalenteerd moet een Nederlander wel niet zijn volgens jou om naar jullie te kunnen? Simons is op z’n minst van het kaliber v Persie.

24 juni 2023 om 14:09

Ik vind het totaal geen interessante theorie. Het is erg goedkoop scoren dit.

Ik hoef Simons niet te zien omdat Arsenal al heel goed voorzien is op de posities waar Simons kan spelen. Is dat nou zo ingewikkeld?

Van Persie heeft de PL jarenlang aan gort geschoten en heeft united hoogstpersoonlijk de titel bezorgd. Die is echt nog lange na niet het kaliber van v Persie.

Voorlopig komt Simons nog tekort voor de PL. Dat geeft nog niet maar hij kan beter nog 1 a 2 seizoenen bij Psv blijven.

24 juni 2023 om 14:12

Op zijn minst van het niveau Van Persie? Damn. Ik hoop dat je gelijk hebt. Van Persie hoorde bij de wereldtop. Als hij daaroverheen gaat behoort hij tot een van de beste Nederlandse voetballers aller tijde.

24 juni 2023 om 14:39

Maar dat deed Van Persie niet op 19/20 jarige leeftijd. Voor een 20-jarige is Simons gewoon wereldtop. Kan me niet heel veel spelers van 20 of jonger bedenken die ik beter vind dan Simons. Staat daarom ook op nummer 9 bij de meeste talentvolle spelers lijst.

24 juni 2023 om 15:50

Grappig, een 20 jarige linksbuiten bij psv… toevallig 20 jaar geleden ene Arjen Robben. Ook de wedstrijd tegen Tsjechië was hij rond de 20. Daar was Robben toch nog wel een niveautje beter dan Simons.

24 juni 2023 om 16:11

Rubje: hij doelt op spelers momenteel in zijn leeftijdsklasse niet oud spelers. Anders is de lijst nogal lang die je kan opnoemen met mensen die beter zijn dan Xavi toen die 20 waren.

24 juni 2023 om 19:00

Dat het lang duurt is juist positief voor psv. Zolang er op 1 augustus geen contract met psg is getekend zit psv goed.

24 juni 2023 om 13:49

Precies deze link worden door andere journalisten bij andere spelers ook gelegd. Zet die eierdop af en stel je niet zo aan. Simons is totaal niet klaar voor de PL dus beter blijft hij bij PSV.

Tegenwoordig is iedereen een journalist.

Dat hoeft voor psv ook niet per se slecht nieuws te zijn. Als hij naar de premier league vertrekt vang je er wsl wel 40 miljoen voor. Prima winst gemaakt in 1 jaar tijd en ruimte om verder te investeren in de selectie.

24 juni 2023 om 14:01

Dat zou natuurlijk een droom scenario zijn voor beide

24 juni 2023 om 15:52

40mil? Ik neem aan dat PSV er meer voor vraagt en ook kan krijgen.

24 juni 2023 om 19:01

Voor Simons?! 25 miljoen lijkt me realistisch. Is gewoon nog een talentje die niks heeft laten zien.

Ik tegenstelling tot heel veel voetballers lijkt het erop dat hij ook aan de vervolg stappen denkt en ook de regie in de hand probeert te houden. Deze zaakwaarnemer kan hem nu helpen met mogelijke stappen in de toekomst.

Dat noemt zich journalist. Hij schrijft alleen maar wat hij hoopt.

Natuurlijk staat hij ervoor open. Net zover open als de deur die Kapteins hier intrapt. De vraag is alleen: wanneer ziet hij zichzelf klaar voor een stap hogerop en wat kan PSV hem nog aan perspectief bieden in zijn ontwikkeling. Dat zijn interessante vragen om antwoorden op te zien. Maar er is niemand die hier antwoord op heeft, op Simons zelf na. En ik vermoed dat de leiding van PSV dat inmiddels ook wel met hem besproken heeft. Voor de rest is alles speculatie. Leuk voor de klikjes en de advertentie inkomsten.

Hij heeft intentie om naar uk te gaan anders verander je niet van zaakwaarnemer en blijf je bij psv.

24 juni 2023 om 19:02

Wat een onzin. Zijn oude zaakwaarnemer wilde dat hij vertrok dus die heeft hij juist gedumpt. Psv wil zijn contract ophogen dus daar heeft hij een nieuwe voor nodig.

Winst voor PSV weer een verlies voor het NL elftal. Gaat de bank warm houden in Engeland. Wanneer komt er iemand die deze generatie jongens even stevig aanspreekt en wakker schudt. Ze denken allemaal dat ze Messi of ze denken allemaal maar aan geld. Zou zonde om nu alweer te vertrekken zonder CL ervaring. Beste is veel minuten maken en altijd spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren